pogumna_s 31. julij 2005 Prijavi Deli 31. julij 2005 Hm...jst pa lih ne štekam tegale koncepta pri Vilinčkih...bom mogla še mal po kaki knjigici pobrskat, ker vidim da ni tako enostavno kot vse skupaj zgleda...Kako pa vse skupaj to sploh gre??? Doma mam Osho zen karte, sam tm je mal drugac se mi zdi...a tuki pa za vsako stvar obstaja simbolcek ki ti pomaga??? A jih lahko tud narobe uporabljam in naredim škodo??? Pa še to me zanima...a mogoče kdo načrtuje kakšno delavnico v bližnji prihodnosti o Vilinskih simbolih?? Lepo se mejte pa sorrcy za mal nevmesna vprašanja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. julij 2005 Prijavi Deli 31. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hm...jst pa lih ne štekam tegale koncepta pri Vilinčkih...bom mogla še mal po kaki knjigici pobrskat, ker vidim da ni tako enostavno kot vse skupaj zgleda...SLOVAR VILINSKIH SIMBOLOV ENA IN DVE IMENOVANA KANDELAR sta edini, ki ti povesta več, oziroma VSE!Kako pa vse skupaj to sploh gre??? Doma mam Osho zen karte, sam tm je mal drugac se mi zdi...a tuki pa za vsako stvar obstaja simbolcek ki ti pomaga???ZA VSAKO ŽE NE, ZA VELIKO PA LE A jih lahko tud narobe uporabljam in naredim škodo???V TEM SMISLU, DA SE NE AKTIVIRAJO, ALI ENERGIJSKO "STEPEJO" NE BOŠ ŠKODOVALA NIKOMUR, KER VESOLJE NE BO PODPRLO Pa še to me zanima...a mogoče kdo načrtuje kakšno delavnico v bližnji prihodnosti o Vilinskih simbolih??MARJETKINA PRVA PO POLETJU BO 28. AVGUSTA 2005 na Cankarjevem nabrežju 7, Ljubljana od 15.00 do 19.30/ Prijave in info. Eva Zevnik 040 984 770. Lepo se mejte pa sorrcy za mal nevmesna vprašanja VEDNO DOBRODOŠLA, VSE JE BILO NA MESTU, NIČ NEVMESNEGA, TUDI TI SE IMEJ LEPO Upam, da boš našla odgovore na svoja vprašanja, Vilinski pozdrav, Boris Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 31. julij 2005 Prijavi Deli 31. julij 2005 ej bois, jaz bi samo nekaj vprašal. Kako pa veš da so se aktivirali simboli? Pa magari če se še ne kažejo izboljšave? Ja npr. za očarljivost in ne dobiš priložnosti da bi koga res tako očaral? Ali pa za domišljijo in sploh ne delaš nič domišljijskega Ajd, tnx Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pogumna_s 31. julij 2005 Prijavi Deli 31. julij 2005 Hvala Boris za info!!! Se še oglasim LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. julij 2005 Prijavi Deli 31. julij 2005 V nedeljskem predvečeru izbral " UM GVAI: globina/spoznavanje sebe in drugih " http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Spoznanje_sebe_in_drugih_UM_GVAI.thumb.jpg Ta ključ poglablja sočutje, razumevanje, meditacijo, zbranost, občutek trenutka, odnose, ljubezen, spanje....Če ga polagate na posamezne čakre, jih s tem ojačate, npr. pri grlni glas itd.Mogoče še spoznate bolje globino svoje zavesti. Vilinski pozdrav in lep, prijeten, uspešen mesec Avgust vam želim in vse dobro, Boris Klinar je povlekla pravkar " SPRIJAZNJENJE: EN IDIA ", ki bi ji lahko prinesla kakšno spremembo. Tudi Verona VAS prav lepo pozdravlja!!!! http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Sprijaznjenje_EN_IDIA.thumb.jpg Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pogumna_s 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 Jst sem pa vidla da majo v Om Šiva Ezoteriki Kandelar in ga grem kupit zdeleeeeeeeeeee Upam da bodo Vilinski simboli tud pri meni delovali, ker ko berem vaše poste tuki gor, ja....sej skor delajo čudeže...so me čist prevzeli... Bi pa šla na delavnico zdaj v septembru pa ne vem če lahko kr tko en laik uleti notr ki nima pojma o tem?!?! Ali moram prebrat prej Kandelar da bom vsaj vedla kaj Marjetko vprašat??? Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 Prijetno branje, fajn je, če prebereš prej Kandelarja za kakšno večje spoznanje. Sem pa navedel tel.št. kontaktne osebe za Marjetkine delavnice, tako da le malo prej pokliči, lep pozdrav, Boris Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 Kateri od teh dveh je za zaščito svojega energetskega polja in pred energetskimi pijavkami... TARIN ALBHAT ALMAG ELAND Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 tarin alb je za zaščito, druga pa za odbijanje negativnih energij....če se prav spomnim Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 Bom jaz kar oba... da me zaščiti pred tistim, kar ne uspe odbit Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>tarin alb je za zaščito, druga pa za odbijanje negativnih energij....če se prav spomnim Dobrodošla nazaj, imaš dober spomin, lep in uspešen dan.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 tabolš varianta! Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 Hvala, Amis Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>ej bois, jaz bi samo nekaj vprašal. Kako pa veš da so se aktivirali simboli? Pa magari če se še ne kažejo izboljšave? Ja npr. za očarljivost in ne dobiš priložnosti da bi koga res tako očaral? Ali pa za domišljijo in sploh ne delaš nič domišljijskega Ajd, tnx :?: Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 saj veš, behi, da če si narišeš simbol razsvetljenja, to še ne pomeni, da se ti bo zgodilo takoj. al pa če zemlji pošlješ simbol miru, še ne pomeni, da se bo v istem momentu ustavilo vse nasilje na svetu.....in tako naprej. mogoče pa včasih za nas osebno ni dobro, da se nekaj zgodi takoj, ker pol mogoče ne bi imeli neke izkušnje, ki jo potrebujemo....hm...kdo bi vedel....pa saj ravno to je včasih tako zabavno, a ne, da ne vemo vsega vnaprej.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 Behemoth, sory, sem videl, pa potem odšel dol včeraj.....saj bi na marsikaterem področju moral opaziti spremembe, če se miselni vzorci globoko negativni je pa potreben daljši čas, lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 Izbral Vilinski simbol " živalskega sveta: NIT AKIAR " http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/ivalski_svet_NIT_AKIAR.thumb.jpg Z njim bomo lažje razumeli vse živali, zato si ga narišite tisti, ki imate hišne ljubljenčke, ali pa če odhajate v naravo. Lahko ga narišete na uto ali na prostor, kjer prebiva ali se zadržuje vaš ljubljenček. Začutili boste kaj in kdaj živali potrebujejo saj boste z njimi bolj uglašeni. Živali se ne znajo pretvarjati, zato spodbujajo poštenost in iskrenost. Sicer pa vsaka od živali prinaša nasproti nek pomen, sporočila in življenjsko lekcijo, pa bila to domača ali divja. Nit Akiar odpira vrata v skrivnosti živalskega sveta. Vilinski pozdrav, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 mojmu mucku pa to ne bo več pomagal.... pa jih lahko rišem po celem dvorišču , stenah.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 Žal mi je Principesa, takšni trenutki so vedno boleči, ohrani ga v lepem spominu. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Žal mi je Principesa, takšni trenutki so vedno boleči, ohrani ga v lepem spominu. hvala ti, ker si tko sočuten.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>saj veš, behi, da če si narišeš simbol razsvetljenja, to še ne pomeni, da se ti bo zgodilo takoj. al pa če zemlji pošlješ simbol miru, še ne pomeni, da se bo v istem momentu ustavilo vse nasilje na svetu.....in tako naprej. mogoče pa včasih za nas osebno ni dobro, da se nekaj zgodi takoj, ker pol mogoče ne bi imeli neke izkušnje, ki jo potrebujemo....hm...kdo bi vedel....pa saj ravno to je včasih tako zabavno, a ne, da ne vemo vsega vnaprej.... ja sej sem marjetko vprašal če je to mogoče, pa je rekla da ne, ker potem bi reakcija bila drugačna, delujejo če je za tvojo dobro ali ne. <{POST_SNAPBACK}>Behemoth, sory, sem videl, pa potem odšel dol včeraj.....saj bi na marsikaterem področju moral opaziti spremembe, če se miselni vzorci globoko negativni je pa potreben daljši čas, lep dan ja, marjetki mi je rekla da pri globokih miselnih vzorcih rabijo sam 1-3 mesece Hm, pa kako pa naj vem da sem razrešil svoj miselni vzorec? Ja no ok, pri simbol privlačnosti imaš še vedno enako mnenje o sebi kot sem ga imel prej, pa deluje Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 Klinar je nocoj izbrala Vilinski simbol " PRIVLAČNOSTI: AURUM BEI " http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Privla_nost_AURUM_BEI.thumb.jpg Vilinski pozdrav tudi od nje v večer in jutrišnji torek Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 pozdravček nazaj naj uživa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>pozdravček nazaj naj uživa Saj uživa.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 Nocoj izbral Vilinski simbol " SKRIVNOSTI: TAUL AŠIN " http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Skrivnost_TAUL_A_IM.jpg V Kandelarju je omenjeno, da vesolje ne pozna skrivnosti, ampak samo ljudje. Uporaba: pomaga vam ohraniti skrivnost, ki ne sme biti razkrita in boste s tem obvarovani negativnih posledic. Lahko pa z njim odkrijete skrivnost, ki bi vam pomagala na vaši osebni in duhovni rasti, lahko pridete do skrivnostnega znanja, ki se pokaže v svoji mogočnosti in lepoti. Na koncu boste nad rezultatom osupli in presenečeni. Če želite, da ne bo druge privlačil vaš dnevnik si ga narišite nanj, pa tudi pred odhodom na kakšen skrivnosten sestanek. Uporaba je lahko vsestranska. Skrivnosten Vilinski pozdrav, Boris Klinar je pa sedaj povlekla Vilinski simbol " Modrosti: AJRAM PRAN" http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Modrost_AJRAM_PRAN.thumb.jpg Lep pozdrav tudi od nje! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.