borism 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Ni toliko veliko dela Enaeva. Pri pripravah in učenju prej uporabljaj UČENJE, SPOMIN, RAZUMEVANJE, ostalo za zagovor si pa izmed omenjenih nariši par njih. Priporoča se, da pišeš poleg Vilinsko ime, sedaj pa tvoja stvar, ali je to zg. ali spodaj, ker ob izgovoru in pogledu se aktivirajo. Lahko si jih pa narišeš tudi na notranji ovitek skripte ali mape v diagonalni zg. ali sp. rob. Lep pozdrav Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enaeva 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Joj, to je bil pa s svetlobno hitrostjo hiter odgovor! Hvala Borism Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Joj, to je bil pa s svetlobno hitrostjo hiter odgovor! Hvala Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 kajti čisto sem izgubil optimizem nimam samozavesti....nič sploh pa so me nekateri zelo razočarali in nisem prepričan kateri simbol naj uporabim....hvala že vnaprejPreprosto. Najprej nehaj misliti, da lahko nekdo ali nekaj kaj postori namesto tebe. Nobene simbol ne prestavlja bližnjice, torej niti pravljičarstvo vilinskih simbolov. Postavi se na noge s svojimi očmi, s svojimi sposobnostmi. Si avtonomen osebek, imaš osebno iniciativo in izrazi jo! te je kdo razočaral? Njegov problem, ne tvoj! jasno pokaži, da si sam svoj gospodar, car svoje osebnosti! Ti so bog v svojem univerzumu in tako se obnašaj. Z jokanjem in stokanjem si boš prislužil samo bič čez hrbet!SEm kruto neposreden? Takšen sem pač. Vem, da je za jarek skopati potrebna lopata, a za zabiti žebelj kladivo. za samozavest pa je potrebna delujoča metoda samorazvoja in ne bližnjice. Naj bom še malce zloben! Nobeno dihanje skozi rit ne pomaga, dokler ne shodiš... Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wilma 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 Boris hvala za tvoje nasvete,zelo jih bo vesela.Se še oglašam vendar sem bila zdaj na dopustu,pa ni bilo časa.Lep pozdrav! Citiraj Dobra volja je najbolja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Preprosto. Najprej nehaj misliti, da lahko nekdo ali nekaj kaj postori namesto tebe. Nobene simbol ne prestavlja bližnjice, torej niti pravljičarstvo vilinskih simbolov. Postavi se na noge s svojimi očmi, s svojimi sposobnostmi. Si avtonomen osebek, imaš osebno iniciativo in izrazi jo! te je kdo razočaral? Njegov problem, ne tvoj! jasno pokaži, da si sam svoj gospodar, car svoje osebnosti! Ti so bog v svojem univerzumu in tako se obnašaj. Z jokanjem in stokanjem si boš prislužil samo bič čez hrbet!SEm kruto neposreden? Takšen sem pač. Vem, da je za jarek skopati potrebna lopata, a za zabiti žebelj kladivo. za samozavest pa je potrebna delujoča metoda samorazvoja in ne bližnjice. Naj bom še malce zloben! Nobeno dihanje skozi rit ne pomaga, dokler ne shodiš...hvala...drugače se pa počutim zelo vredu....zgleda je bilo krivo to da me je ena oseba čisto potrla in zatem so vsi potegnili za njo :xx!: kaj pa naj bi???padel sem na dno...v glavnem danes te osebe ne bo in sem čisto srečen....ne morem vrjeti da je to razlog moje žalosti hvala za odgovor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Boris hvala za tvoje nasvete,zelo jih bo vesela.Se še oglašam vendar sem bila zdaj na dopustu,pa ni bilo časa.Lep pozdrav! Na včerajšnji spisek dodaj še moj izbrani simbol...ENI LAVA, ki se sem ga povlekel zatem, ko sem že tebi napisal v eter (jaz pri sebi iz škatlice povlečem simbole zvečer!). Z njim se oseba izogne takšnim situacijam, lep dan in vse dobro, Boris Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
redkvica 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 ERAH ANU bi potrebovala. Ker trenutno stagniram. Citiraj Življenje je lepo, če ga živiš... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enaeva 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 Borism, a sem prav razumela, da zvečer vlečeš kartice? Za kateri dan pa jih potem namenjaš? Za naslednji in čez noč deluje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Borism, a sem prav razumela, da zvečer vlečeš kartice? Za kateri dan pa jih potem namenjaš? Za naslednji in čez noč deluje? Prav si razumela EnaEva!Na predvečer ali na večer izberem naključno kartico iz svoje Vilinske škatlice, ki me potem spremlja cca. 24 ur, lahko pa tudi pred kakšnim pomembnim dogodkom povlečem tudi dva ali tri, da vidim kako se bo situacija odvijala.Zakaj zvečer? Zato, ker povečini nimam dopoldne dostopa do neta, pa lahko opisujem simbole tule le po 15h, kar je tudi bolj smiselno, če kateri skupaj z nami preizkuša kakšen simbol, da ne čaka tako dolgo. To je vsa umetnost, Vilinski pozdrav, Boris Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enaeva 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 He, po mojem bi bilo smiselno, da bi si kar vsi dal tetovirat simbol AMAR NAT, a sem si prav zapomnila, ljubezen? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 Prav si si zapomnila za AMAR NAT, glede tetovaž so si mnenja različna, tale je takšen, ki bi marsikomu odprl srčno čakro, sicer pa nikoli ni prepozno za brezpogojno ljubezen, lp. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pogumna_s 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 Jst sem pa zaljubljenaaaaaaa!! Tok simpatični so tile Vilinčki....me kr notr pa notr vlečejo da berem in brskam po internetu namesto da bi kej drugega počela... Lep deževen dan vseeeem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 Izbral energijski ključ "zaupanja: ELAM LIN" Zaupajte sebi in s tem boste tudi drugim, ker z izgubo zaupanja prihaja do najhujših kriz v življenju. Nezaupanje zna najedati zdravje, spodkopava življenjske sile....Z njim boste zaupali procesu življenja, ki nas podpira in nam prinaša dobre in pozitivne izkušnje. Zaupajte v harmonijo in popolnost vesolja! Zaupljiv Vilinski pozdrav in vse dobro, Boris http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Zaupanje_ELAM_LIN.thumb.jpg Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pogumna_s 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 Pozdravček! Jaz sem pa včeraj postala ponosna lastnica Kandelarja!!! Sm šla v Om Šivo pa je rekla, da bom zadnjo knjigico vzela če jo kupim-ker baje imam srečo (ali pa je blo tko zapisano v vesolju) saj jo je že prej hotel kupiti nek gospod ampak je potem rajši drugi del Kandelarja vzel... Včeraj zvečer sem sprobala prvi simbol ENDRA GAR za spanje in sem spala kot ubita celo noč! Čisto prerojena! Sicer sem ga narisala z navadnim svinčnikom, čeprav pravite, da je treba bolj žive barve uporabljati za risanje simbolčkov..vendar za spanje, da se umirimo, menim da je siva kar primerna.. Zdej ker sem še bolj na začetku se nočem ponavljat z vprašanji, listam po straneh v temi in preučujem, samo sem komaj na 10 strani..sej počasi..se nikamor ne mudi.. Am..eno vprašanje Boris..No..par vprašanj simbolčkov ni treba vsak dan znova in znova risati ane?? Bolje je, ampak če recimo nek simbol uporabiš samo enkrat, ga potem brez skrbi lahko spraviš za kdaj drugič, ali ga moraš dat v smeti?? Kam se pa spravljajo?? Lahko v kako leseno škatlico?? Pa še nekaj..kmalu se bom začela učit in sem vidla da pri učenju priporočaš simbolčke UČENJE, SPOMIN in RAZUMEVANJE. Kaj pa ko greš na izpit, bi lahko poleg teh simbolčkov dodala zraven še POGUM, ZAUPANJE in SAMOZAVEST?? Al jih je preveč.. Moram se še veliko naučiti... Lep vikend želim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pogumna_s 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 Ojoj jaz sprašujem za učenje pa vidim, da je v Borisovi Galeriji simbolčkov že podana kombinacija!!To se mi zdi super, da napišeš kombinacije za kakšno stvar! Še več tega!! Sem pa sama tud nekaj kombinacij nardila, pa ne vem a sem čist mimo udarila, al ne...recimo v eni temi o Strahu, si mi prav ti Boris svetoval, da naj se strahu pred življenjem otresem z Vilinčki...in me zanim če sem izbrala prave simbolčke... Simbolček ODPRAVLJANJE STRAHU IN ZASVOJENOSTI+ BREZSKRBNOST+MEČ PROTI NEPRIJETNOSTIM+VESELJE DO ŽIVLENJA. Mogoče bi jim dodala še za samozavest simbolček POZ.NARAVNANOSTI, SAMOSPOŠTOVANJA, SAMOZAVESTI in RAST IN RAZVOJ. V avto si bom itak šla narisat simbol PREVIDNOSTI, pa mogoče se simbol ZAŠČITE. Kdaj pa uporabiš simbole BLIŽINE, PRIVLAČNOSTI in ČUSTVA-URAVNOTEŽENOSTI?? Huuh..velik vprašanj in HVALA za odgovore..kot vidte sem čist notr padla.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enaeva 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 Hm, Pogumna s, si mi dala mislt. Kako se pa določa, kakšne barve je kakšen simbol? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 Nocoj izbral simbol "sreče: KALER ADALI", pa gremo z njim v noč in nov dan http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Sre_a_KALER_ADALI.thumb.jpg Lep večer in soboto, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enaeva 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 Borism, kako izbereš barvo glede na določen simbol? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Borism, kako izbereš barvo glede na določen simbol? Tole sem že parkrat omenjal v temi......jaz v škatlico narišem kartice s šestimi barvami, nasploh pa energijske z rdečo ali oranžno, miselne z modro ali vijolčno, ostale pa z srebrno in zlato, lep dan VSEM Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pogumna_s 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 Hm mene je pa Borism očitno spregledal... Zdj pa še to- keri simbolcki so pa energijski in kateri miselni??? Uff bo treba se mal prebrat...evo..str 11 Enaeva- sej nama bo uspelo počasi x!x Lep dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 Pozdravljena Pogumna_s Nisem te spregledal, ampak od sinoči, ko sem prebral pa do sedaj sem bil na netu (ne samo na forumu) le slabih 15-20 minut . Pa tudi sedaj odhajam ven, upam da popoldne odgovorim v detajle, če ne pa čez vikend. Ponekod na vprašanja po forumih čakajo po par tednov, ali pa sploh ne odgovorijo, ne mislim sedaj določene tematike.... Za sedaj le da so tisti energijski, ko naj bi bili bolj hitri, strastni in spretni z njimi, kot npr. "gibanje, strast, ogenj, premik, toplota, ipd.", miselni pa " spomin, odgovornost, razumevanje, učenje, pozornost.......". V tem smislu gre lahko to tako. Prosim pa nove bralce, da preberete skozi temo, ker jaz na ponavlajajoča vprašanja ne bom več odgovarjal, ker s tem vem, da ne naredite dost zase, saj kje pa piše, da je to moja tema, saj sem prepričan, da še kdo tudi tole obvlada pa lepo molči....jaz če vem, skušam pomagati in pojasniti, če ne pač ne. Sami pri sebi, če želite napredovanje in izboljšave morate največ narediti. x!x Želim vam lepo soboto z Vilinskim pozdravom in vse dobro VSEM Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 Helou! Tut jst moram reči, da ti Vilinski simboli res delujejo ... šele pred kratkim sem opazilo ta temo in pokukala notri, o čem sploh teče beseda, ker se mi niti sanjalo ni, kaj naj bi Vilinski simboli bili. Včeraj sem imela ob sebi simol komunikacje in sama sploh opazila nisem, da sem veliko bolj komunikatvna kot ponavadi, drugi so mi rekli: ''Kaj pa je s tabo dons, da govoriš?'' (delam nekje preko študenta in v družbi, ki je ne poznam, se običajno ne preveč prijetno počutim in sem v glavnem tiho :xx!:, včeraj mi je blo pa res pou fajn ) - in sem pomislila - Pismo, tole pa res deluje! Tolk zaenkrat z moje strani, se še kej oglasim Lep dan vsem! Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 boris,sem glih nov sparovcek za darilo dobila,pa sem mislila vilince gor narisat,da bi mi slo sparanje bolj od rok kr mi gre bolj tezko sparat.kaj priporocas? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pozdravček! Jaz sem pa včeraj postala ponosna lastnica Kandelarja!!! Sm šla v Om Šivo pa je rekla, da bom zadnjo knjigico vzela če jo kupim-ker baje imam srečo (ali pa je blo tko zapisano v vesolju) saj jo je že prej hotel kupiti nek gospod ampak je potem rajši drugi del Kandelarja vzel... ---------------------Čestitam, tule si imela res srečo!----------------------Včeraj zvečer sem sprobala prvi simbol ENDRA GAR za spanje in sem spala kot ubita celo noč! Čisto prerojena! Sicer sem ga narisala z navadnim svinčnikom, čeprav pravite, da je treba bolj žive barve uporabljati za risanje simbolčkov..vendar za spanje, da se umirimo, menim da je siva kar primerna.. ------------------------Mogoče ima kaj prste vmes mlaj, me veseli, če si že občutila takojšnjo spremembo, siva je že bolj slabo pretočna barva, ob živahnejši barvi bi bil učinek lahko še večji...------------------------Zdej ker sem še bolj na začetku se nočem ponavljat z vprašanji, listam po straneh v temi in preučujem, samo sem komaj na 10 strani..sej počasi..se nikamor ne mudi..--------------------Vsi smo bili enkrat na začetku! Saj tole je resnično, počasi beri temo in Kandelarja, pa riši in eksperimentiraj, lahko podaš tudi svoje izkušnje, s tem koristiš ostalim.------------------------ Am..eno vprašanje Boris..No..par vprašanj simbolčkov ni treba vsak dan znova in znova risati ane?? Bolje je, ampak če recimo nek simbol uporabiš samo enkrat, ga potem brez skrbi lahko spraviš za kdaj drugič, ali ga moraš dat v smeti?? Kam se pa spravljajo?? Lahko v kako leseno škatlico??------------------Ni jih ne potrebno vsak dan risati, odvisno od situacije,če imaš npr. službo polno nepridvidljivosti si lahko vsako jutro narišeš ENI LAVA, glede odstranjevanja, čez temo vidim, da nekateri kartončke sežigate pri odstranjevanju, ali jih mečete v smeti, ali v WC školjko, to je prepuščeno vam, naj vam pri "zmučenem in iztrošenem na oko" simbolu ne bo žal volje, časa, energije za narisati novega.-------------------Pa še nekaj..kmalu se bom začela učit in sem vidla da pri učenju priporočaš simbolčke UČENJE, SPOMIN in RAZUMEVANJE. Kaj pa ko greš na izpit, bi lahko poleg teh simbolčkov dodala zraven še POGUM, ZAUPANJE in SAMOZAVEST?? Al jih je preveč..-------------Ni jih preveč, lahko si izmed omenjenih šestih odločiš pred izpitom za eno manjšo kombinacijo.----------------Moram se še veliko naučiti... -----------------To pa se moramo itak VSI, če le želimo, komu se ne ljubi, pa naj stopica na mestu, ampak se naj ne pritožuje, lep pozdrav, kar pogumno naprej.... ----------------Lep vikend želim Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.