Skoči na vsebino

Vilinski simboli

teja

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>boris,sem glih nov sparovcek za darilo dobila,pa sem mislila vilince gor narisat,da bi mi slo sparanje bolj od rok :inocent:  x:Dx kr mi gre bolj tezko sparat.

kaj priporocas?

Pozdrav Cigančica!

Priporoča se: AMALI DOARE

http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Denar_pritok_AMALI_DOARE.thumb.jpg

EILI LIBURI

http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Plodnost_EILI_LIBURI.thumb.jpg

Ko bo šparovček poln pa le povej xDDx , lep pozdrav, B. xsrcx :palec:

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Pozdrav Cigančica!

Priporoča se: AMALI DOARE

http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Denar_pritok_AMALI_DOARE.thumb.jpg

EILI LIBURI

http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Plodnost_EILI_LIBURI.thumb.jpg

Ko bo šparovček poln pa le povej xDDx , lep pozdrav, B. xsrcx  :palec:

hvala ,boris,kuj narisem gor x:Dx

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>

To se mi zdi super, da napišeš kombinacije za kakšno stvar! Še več tega!!

.recimo v eni temi o Strahu, si mi prav ti Boris svetoval, da naj se strahu pred življenjem otresem z Vilinčki...in me zanim če sem izbrala prave simbolčke...

Simbolček ODPRAVLJANJE STRAHU IN ZASVOJENOSTI+ BREZSKRBNOST+MEČ PROTI NEPRIJETNOSTIM+VESELJE DO ŽIVLENJA.

Mogoče bi jim dodala še za samozavest simbolček POZ.NARAVNANOSTI, SAMOSPOŠTOVANJA, SAMOZAVESTI in RAST IN RAZVOJ.

V avto si bom itak šla narisat simbol PREVIDNOSTI, pa mogoče se simbol ZAŠČITE.

Kdaj pa uporabiš simbole  BLIŽINE, PRIVLAČNOSTI in ČUSTVA-URAVNOTEŽENOSTI??

Huuh..velik vprašanj in HVALA za odgovore..kot vidte sem čist notr padla.. x;)x

Pozdravljena!

Za morebitne kombinacije lahko predlagaš, IZVOLI.... xDDx

Pri strahu še mogoče dodaj "pogum", ostale je kar primerno! :palec:

Za " samozavest " je, kar dost močan in zadostuje samostojen Vilinček "NIA TAR".

Za v avto se res priporoča ENI LAVA, lahko bi pa še dodala previdnost in potrpežljivost ob zaščiti!

Za zadnji stavek je pa lahko napisano mnogo, ker je odvisno od situacije same, "privlačnost" si nariši na zmenku s fantom, če je pa kakšna kriza ali nesoglasje pa "uravnoteženost čustev".

Lep pozdrav, B. x:)x

<{POST_SNAPBACK}>hvala ,boris,kuj narisem gor x:Dx

Ti kar izvoli Cigančca xDDx , pa še kakšnemu mlajšemu varčevalcu lahko narišite na šparovček! x;)x :palec:

Drugače pa nocoj izbral Vilinski ključ " videnja: ELUM LEI "

http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Videnje_ELUM_LEI.thumb.jpg

Izostri stik s snovno resničnostjo in s tem razkrinka slepila v vsakodnevnem življenju. Vedeževalci in prerokovalci, imejte ga v svoji bližini (na mizi ali v dlani ko ste v stiku z osebo), ker vam je lahko v veliko pomoč ob trikratni prošnji z njegovim Vilinskim imenom.

Vilinski pozdrav, Boris xsrcx :palec:

Fuuuul luškan prašiček!!!

Boris hvala za vse odgovore!!

Simbolčki kr delujejo :palec: Včeraj sem imela pri postelji ENDRA GAR. Zjutraj sem ga pozabila dat v smeti in enkrat čez dan ga je pojedla moja psička...čim se je začelo temniti je šla v posteljo in spala celo noč kot top, čeprav ponavadi zelo pozno zaspi..Domačim ni blo nič jasno kaj se z njo dogaja :O: , ampak jaz sem pa takoj vedela za kaj se gre x;)x x^x

Lep deževen dan xsrcx

<{POST_SNAPBACK}>Fuuuul luškan prašiček!!!

Boris hvala za vse odgovore!!

Simbolčki kr delujejo :palec:  Včeraj sem imela pri postelji ENDRA GAR. Zjutraj sem ga pozabila dat v smeti in enkrat čez dan ga je pojedla moja psička...čim se je začelo temniti je šla v posteljo in spala celo noč kot top, čeprav ponavadi zelo pozno zaspi..Domačim ni blo nič jasno kaj se z njo dogaja :O: , ampak jaz sem pa takoj vedela za kaj se gre x;)x  x^x

Lep deževen dan xsrcx

hehe xokx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

<{POST_SNAPBACK}>Ti kar izvoli Cigančca xDDx , pa še kakšnemu mlajšemu varčevalcu lahko narišite na šparovček! x;)x  :palec:

Drugače pa nocoj izbral Vilinski ključ " videnja: ELUM LEI "

http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Videnje_ELUM_LEI.thumb.jpg

Izostri stik s snovno resničnostjo in s tem razkrinka slepila v vsakodnevnem življenju. Vedeževalci in prerokovalci, imejte ga v svoji bližini (na mizi ali v dlani ko ste v stiku z osebo), ker vam je lahko v veliko pomoč ob trikratni prošnji z njegovim Vilinskim imenom.

Vilinski pozdrav, Boris xsrcx  :palec:

Ga uporabljam in zraen še poslušanje in intuicija :D

Btw boris, sory da prej nisem odgovoril, ker se je moja sestra prijavila in se mi je še msn vpisal zraven :sori: sory, saj če bi bila jaz gor bi ti odgovoril ;)

Mej se x:Xx

Jaz vneto brskam po straneh tele teme in sem zasledila da ma vsak človek 4 ugodne smeri delovanja...a to pomeni če v tej smeri vztrajaš in deluješ gre potem vse lažje in hitreje od rok????Zakaj so ustrezne te smeri?

Pa Borism je reku da zna on zračunat te smeri samo da rabi podatke :inocent: A lahko prosim zračunaš zame te smeri? Kakšne podatke pa rabiš? :o|o:

čauček vsem xsrcx

<{POST_SNAPBACK}>Hvala Wilma, tudi KANOLAN RIN je zelo priporočljiv za vsesplošno zbirateljstvo in varčevanje :palec:

Behemoth, jaz sem pa že pomislil, da se me bojiš....pa drugič x:Ix  xDDx

Lep pozdrav x:)x  x;)x

ne, saj je ql ;)

<{POST_SNAPBACK}>Jaz vneto brskam po straneh tele teme in sem zasledila da ma vsak človek 4 ugodne smeri delovanja...a to pomeni če v tej smeri vztrajaš in deluješ gre potem vse lažje in hitreje od rok????Zakaj so ustrezne te smeri?

Pa Borism je reku da zna on zračunat te smeri samo da rabi podatke :inocent: A lahko prosim zračunaš zame te smeri? Kakšne podatke pa rabiš? :o|o:

čauček vsem xsrcx

Pogumna_s, ugodne smeri zate:

večinsko proti ZAHODU, detajlneje pa:

- smer učenja, uspeha, zdravja: SV-severovzhod

- smer družine: Z- zahod

- smer bogastva: JZ- jugozahod.

Vse to pri opravilih, ki trajajo dlje časa, spanju učenju, hranjenju, itd. in da si obrnjen s sprednjim delom telesa v te smeri ali z glavo pri spanju, lp Boris x:)x

Borism, jz nosm v svoji denarnici ( med karticami ) tele simbolčke: amali doare, kaler adali in hali dorei...pa če dodam še eili liburi...

bi blo to že "nasilje" nad vilinčki? :inocent: x:o)x

x:Xx

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Izbral Vilinski simbol " užitkov: AMITAL GAL"

http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/U_itki_AMITAL_GAL.thumb.jpg

Z njim se lahko predamo užitkom brez slabe vesti. Pa tudi nas bo pravočasno opozoril kateri užitki so koristni za vas in kateri ne. Obenem se pa nam bodo naravne malenkosti(čudovito jutro, mavrica, dežne kapljice na vejah dreves...) postale zelo zanimive in boste v njih uživali. Pomaga premagati krivdo in STRAH, o katerem ponekod v temah pišejo in pišejo, dotičnemu pa s tem ne pomagajo straha premagati.

Kdo v glavi stalno analizira, premišljuje, načrtuje in se boji, izgublja realen stik s telesom in sedanjostjo trenutka, ki ga dihamo in vse to nam jemlje notranjo moč. Z AMITAL GALOM si lahko to moč povrnemo.

Vilinski pozdrav z uživanjem, Boris xsrcx x:)x :palec:

Hhahahahahaha, "DEJAVNOST" me bo danes podpirala v vsem. Res je dobrodošel in ob pravem času tale simbol, energija, ki jo predstavlja mi resnično pomaga in tudi kaže, da so vse moje namere dejavnosti, ki sem si jih postavila za CILJ, PRAVILNE. Hvala Očetu za vse

http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Dejavnost_RIA_MUI_001.thumb.jpg

Lep dan

peace and love

Klinar

Ravnokar narisala simbolček komunikacije na telefonček..

Včeraj sem ga imela s seboj ko sem šla s kolegico in njeno družbo v kino pa je deloval :palec:

Nič me ni blo strah govort, da bi izustila kako neumnost..

Am...mela sem ga pa v levi košarici modrčka x^x Če ste pa rekli da ne sme bit v hlačnem žepu x:Dx x;)x

Lep dan xsrcx

<{POST_SNAPBACK}>Preprosto. Najprej nehaj misliti, da lahko nekdo ali nekaj kaj postori namesto tebe. Nobene simbol ne prestavlja bližnjice, torej niti pravljičarstvo vilinskih simbolov. Postavi se na noge s svojimi očmi, s svojimi sposobnostmi. Si avtonomen osebek, imaš osebno iniciativo in izrazi jo! te je kdo razočaral? Njegov problem, ne tvoj! jasno pokaži, da si sam svoj gospodar, car svoje osebnosti! Ti so bog v svojem univerzumu in tako se obnašaj. Z jokanjem in stokanjem si boš prislužil samo bič čez hrbet!

SEm kruto neposreden? Takšen sem pač. Vem, da je za jarek skopati potrebna lopata, a za zabiti žebelj kladivo. za samozavest pa je potrebna delujoča metoda samorazvoja in ne bližnjice. Naj bom še malce zloben! Nobeno dihanje skozi rit ne pomaga, dokler ne shodiš...

Ojla, Kabalist! :palec:

Vse to je res, kar pišeš. Pa še to bi se bolj dalo zracinalizirati. Mislim, da po temah zelo dobro pišeš. Tu pa je pravljični svet, kjer ni nič absolutnega. Saj veš, da barva fizikalno ne obstaja, pa je vseeno cel svet obarvan v naših očeh. Če si s kakšno mislijo pobarvamo življenje še na lepše, ne more škodovati. Se pa strinjam s tem, da vilinčki in simbolčki sami po sebi ne bodo pomagali. Kot začimbice ne nadomestijo hrane, da bi bili siti. Lahko jed malo izboljšajo, ob zmerni in primerni uporabi, če ne natresemo v jed kar vsega po vrsti. Kakšna hrana je celo boljša brez začimb, ja. Ampak tele misli iz vilinske pravljice so vse bolj mile, nobenega popra ali pekoče paprike ni vmes. Idejno. Kako pa je v praksi, ali simbolčki res učinkujejo tako, kot piše v navodilih za začimbe, pa ne vem. Tudi pri začimbah včasih ne vem učinka.

Simboli nek učinek morajo imeti. Prebral in ogledal sem si knjigo Sporočilo vode. V njej Masaru Emoto s tehniko dokazuje vpliv znakov in vibracij na navadno destilirano vodo. Človek pa je iz x% delov vode, možgančki še več. Če pa so res taki, kot piše, pa ne bi vedel iz glave.Sporočilo vode

Lepo se imej in še lepši dan! xsrcx

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Nocoj povlekel Vilinski simbol "jasnosti: KLIRA BEI"

http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Jasnost_KLIRA_BEI.thumb.jpg

Uporabno, če nismo več zmožni jasne presoje in uporabe zdravega razuma.

Lahko ga vzamete s seboj na izletu za jasno vreme, jasne cilje......Lahko pa ga imate s seboj narisanega ali vtisnjenega kot talisman na najljubšem naravnem materialu.

Jasen Vilinski pozdrav, Boris xsrcx x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...