Skoči na vsebino

Vilinski simboli

teja

Recommended Posts

Dobro jutro z Vilinčki!

Pred časom sem se odločil, da bom vlekel Vilinčke iz svoje škatlice ob večerih, da boste bolj na tekočem, čeprav vidim, da ni zato kaj večjega odziva.

Opazil sem, da je le bolj smiselno vleči zjutraj, ko se prebudiš v novo jutro in dan, ker po večini se mi je zgodilo, da so izvlečeni na predvečer mi že pokazali kako se je dan že odvijal. Vi lahko še vedno ostanete pri svojih načinih uporabe, jaz bom sedaj povlekel Vilinčka zjutraj, napisal v eter katerega pa ko pridem do spleta, po večini bo to v popoldanskem času, Hvala za razumevanje!

Danes zjutraj izbral Vilinski ključ " rojstva: EILAN MUN", ki se kar ujema s tole mojo odločitvijo!

http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Rojstvo_EILAN_MUN.thumb.jpg

Lahko ga uporabite, ko potrebujete mirnost in občutek varnosti,

- skrajšuje čas poroda in bolečine med njim samim,

- zdravi plodnost moškim in ženskam,

- primeren za rojstvo novih idej, za rojstvo novih projektov, podjetij,

- pri regresijah v prejšnja življenja,

- tudi veterinarjem je lahko v veliko pomoč pri skotitvi zdravih živali, kot tudi kmetom pri uspešnem kaljenju semen, itd.

Rodil se je nov čudovit dan, Vilinski pozdrav in vse dobro, Boris xsrcx x:)x :palec:

Deli na socialnih omrežjih

glih razmišljam, če bi bilo modro uporabit simbol transformacije, pa ga nekaj časa s sabo nosit....mogoče pa ja....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

he he he...potovanja so itak fajn za vode, ki ne morejo bit pri miru x:Dx ....ma ne, saj mi ni tako hudo, da bi morala odpotovat in se zabubit.... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Hm..mene pa zanima..simbolček zdravja imam že dva dni pod povštrčkom in ko sem se zbudila, me je tok leva stran od ledvic navzgor bolela...pa zdej ne vem-sem prebrala, da lahko dobiš kake reakcije če se telo čisti....a pustim vseeno simbolček pod povštrom kljub bolečinam??

Pomojem bi mu mogla dodat še simbolček cilja.. :sori:

Še vedno se pridno prebiram skozi strani in komi čakam na Marjetkino delavnico x^x

Simbolček OGAN LIR pomaga-soba je pospravljena :palec:

Hm..očitno sem sam jaz še obsedena s temi Vilinčki in ste kar malo pozabli na to temico...mene pa vse bolj razganja, ko takole raziskujem in sprobavam stvari... :inocent: :vragec: x;)x x:Dx

Bi prašala če mam pravilne kombinacije:

Danes se slabo počutim, pa neki me grlo in glava boli, sem pa predkratkim eno virozico prebolela in da ne bi še enkrat zbolela sem si narisala OLAN REI, ERON VIG in HAT ALMAG ELAND!

Na drug listek pa za samozavest: SANVEIL TEI AILAH, ALU TAR, NIA TAR in ELAM LIN.Ž

Hm..pa lep dan xsrcx

Včerajšnja zgodbica je v večih delih in v večih dimnezijah. (malo si bom pomagal in jo raztresel po 6-ih temah, da bo vsah dišalo po tej večdimenzionalnosti)

S seboj sem vzel kot ponavadi simbol Narave. Ob poti sem zagledal en zanimiv tridimenzionalni vilinski simbol in si ga zataknil za pas. Pojma nisem imel, kakšne učinke bo imel, ampak noge so kmalu zatem stekle kot namazane. Včeraj sem prvič zaradi narave izleta vzel s seboj tudi sibmoj Zaščite. Ja, še nekdo je imel včeraj s seboj Zaščito, sem ugotovil. V srednje močnem vetru je priletel vojaški helikopter in vzel civilista. Ker je Janša tukaj, sem slišal razlago za hrbtom. Nemogoče, če b bil tukaj, bi bilo osebje kočice živčno, tu pa so vsi povsem mirni. Ne, saj ni prav tu, v tejpatej sosednji kočici... vsak ima s seboj svojo zaščito.

Zgodnji popoldan se je prevesil v izjemno pozno popoldne.

Slika: dvo- in tro- dimenzijski ključ kajvemčesaže

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

No zdej bom pa kartico zdravja uporabila da se pozdravim... x:)x

Zanima me kako pa uporabljaš kartico za učenje ali pa katerekoli druge kombinacije???

Je važno pač to da imaš kartico ob sebi? Pa z njo meditiraš ali še kaj drugega??

Oh kok se bo pasal zdele v postlco stisnt..sladko nočko vsem želim x:Xx x:Xx x:Xx xsrcx

Danes v četrtku sem izbral Vilinski simbol " pravice: KALIR LAN"

http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Pravica_KALIR_RAN.thumb.jpg

Pomagal nam bo doseči pravičnost znotraj in zunaj sebe. Priporoča se sodnikom, tožilcem, odvetnikom, zagovornikom, da bodo razsodno in pošteno razsojevali in da ne pride do zlorab.....Vzemite ga na razgovor z odvetnikom ali na sodišče. Najbolje ga je uporabiti takrat, ko čutimo, da se nam je zgodila krivica, goljufija ali tatvina in če imamo kakšno osebo, ki nam krade našo energijo in jo s tem zlorablja za razne sebičnosti. Kjer je prej vladalo nasilje, spori, bolečine, prizadetost, nestrpnost, tam se bo z uporabo " pravice " pojavil globok mir in skladnost.

Lep pozdrav in vse dobro, Boris xsrcx x:)x

OOO Behi, vsaj še nekdo, ki ni pozabil na Vilinčke!!! :palec: x!x

Jaz jih tud pridno uporabljam in spoznavam x;)x x:Dx

Sem šla na en zmenek in imela s sabo ključ privlačnosti, pa je rekel fant:"Jst ne vem kaj je dons na teb, amapk se mi zdiš tok lepa!" x:Ix

Mogoče zato k mam novo frizurco, sam jst vem da majo tud vilinčki in vile prstke vmes xwizardx

Lep dan xsrcx xsrcx

Jaoooooo..men pa Vilinčki nočjo pomagat pri učenju... :V: :V:

Rišem ko zmešana kartico in kombinacije za učenje pa skor zaspim zraven...pol sem pa tok utrujena in vesela ker sem vsaj vilinčke narisala, da me vse mine do učenja :o|o:

Grozaaaa :vragec: x:Dx

Vilinčki i need help xsrcx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...