Behemoth 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala Behi...upam da bo VOLJA kej pomagala Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaoooooo..men pa Vilinčki nočjo pomagat pri učenju... Rišem ko zmešana kartico in kombinacije za učenje pa skor zaspim zraven...pol sem pa tok utrujena in vesela ker sem vsaj vilinčke narisala, da me vse mine do učenja Grozaaaa Vilinčki i need help Vilinčki riši in obnavljaj, ko si optimalno najboljše volje, lahko je to že za vnaprej. Ko omenjaš besede "ko zmešana", se ve, da to ta moment počneš na silo, upoštevaj tudi svojo ugodno lego na smeri sveta, pa obilo užitkov pri učenju Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 Danes moram pa Palm solan narisat.... neki se kregamo doma za brezveze.... Borism, a mi svetuješ pe kaj za zraven? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pogumna_s 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 Aha...se pravi z občutkom treba risat in ko se najboljše počutiš... Feeling.. Že rišem.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Danes moram pa Palm solan narisat.... neki se kregamo doma za brezveze.... Borism, a mi svetuješ pe kaj za zraven? Pozdrav Tina! Nariši še ŠANI TAER, lahko tudi na predmete(ovitek od kave, če jo pijete...)! Lep pozdrav in vse dobro, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pozdrav Tina! Nariši še ŠANI TAER, lahko tudi na predmete(ovitek od kave, če jo pijete...)! Lep pozdrav in vse dobro, B. hvala... sm že narisala in "skrila" v hodniku pod prtiček, kjer je telefon..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 hm.... KJE SE PA DOBI TE VILINSKE SIMBOLČKE? MOGOČE PA BI TUD MENI KAJ POMAGALI Sicer pa...nekateri črpamo pozitivno energijo tudi iz narave.... ampak nič hudega...če uvajamo novitete v naš življenski sistem...tud sprememba že lahko pomaga..ane... Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
katrinka 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 ojla! sem ravno dobro na luni pristala... bila bi hvaležna za kakšen krajši komentar na knjigo kan da lar dve - ali je priporočljivo prebrati najprej prvo in nato drugo ali lahko začnem z dvojko? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>ojla! sem ravno dobro na luni pristala... bila bi hvaležna za kakšen krajši komentar na knjigo kan da lar dve - ali je priporočljivo prebrati najprej prvo in nato drugo ali lahko začnem z dvojko? Dobrodošla Katrinka! Kar obe v zaporedju, če smem predlagati, lep pozdrav Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>hm.... KJE SE PA DOBI TE VILINSKE SIMBOLČKE? Nekaj jih je tudi tukaj....Album! ali pa v obeh Kandelarjih Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 borism nate pa lahko vedno računam ...hvala Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 hm....ok borism...simbolčke sem našla... kaj pa razlago njihovega pomena.... ..in delovanje? Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
katrinka 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 boris hvala za namig; bom šla kar na delo (jutri).. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>hm....ok borism...simbolčke sem našla... kaj pa razlago njihovega pomena.... ..in delovanje?veliko je napisanega o simbolčkih na teh straneh, ampak je razvlečena tema , vem...ampak je Borism napisal tule veliko o vilniskih simbolih... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pogumna_s 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 Ma brez Borisam bi bli lunatiki čist zgubljeni v tejli temi Vsaj zase lahko govorim Drugače pa zagotavljam iz prve roke da ENDRA GAR vsako noč meni in moji psički ki spi zraven mene definitivno pomaga Ostale simbolčke pa poskušam kombinirati, samo je problem, ker jaz bi jih vedno fuuuuul narisala....najprej osnovne za samozavest, brezskrbnost, poz.naravnanost, A.iglo, potem pa še za zdravje enega pa zaščito ali previdnost da se mi kaj ne naredi...potem pa še če grem na zmenek privlačnost in komunikacijo in bla bla bla....Še mal pa bom začela celo knjigo s sabo vlačit To sigurno ne delam prov- Ane Borism pa Selene?? LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 jaz osebno narišem dva največ tri, ampak Borism ve več kako in kaj... sicer pa škodit ti ne more, sam vprašanje je kako se aktivira vse skupaj potem ampak jaz sem laik, totalni, tko da Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pogumna_s 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 Oh Selene sej veš da je vsako mnenje dobrodošlo-thanx Tud jaz podobno razmišljam kot ti, ampak kr morm met vse zato pa upam da se bo Borism kej javil da naju prosvetli LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 Ojla Pogumna_s! Ne pretiravati s prevelikim številom simbolov na začetku, pa še, če so ti "skregani" med seboj. To v tem smislu, hočeš imeti mir, pa si narišeš močne energijske simbole. Pri spoznavanju bi bilo najbolje po enega na dan, kot jaz sedaj prakticiram, za kakšne poseben priložnosti pa se nariše posebna kombinacija po lastnem občutku. Vilinski pozdrav VSEM, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 oj! mene pa nekej zanima a ce grem z "bivsim tipom" - nisem cist 100% kaj je - na pjaco in ce mam sabo vilinski simbol blizine in ljubezni skupej a bi blo to kej narobe?! S tem da bi prvic jest to zadevo sploh uporabljala.Dons sem najdla to in se mi zdi zelo zanimivo......pa sem rekla da ce pri vas deluje, da pa tud jest sprobam. Samo sem se rajs prej pozanimala da ne bo kaj narobe...... saj veste laik.... Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 če si želiš obnovitve zveze, bi tole mogoče bila prava kombinacija, ne vem poglej po Albumu, čeprav da ne boš razočarana, delujejo samo v splošno dobro obeh in mogoče ne takoj... potrpežljivost je pomemben del sanj doborodošla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dejan 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 Ce je mozno, je bolje, da simbolov sploh ne uporabljas.Ce pa ze, uporabi samo po enega. Citiraj AOV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dejan 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 Katerega bos uporabila, pa ti ne more povedati prav popolnoma nihce. To moras zacutiti sama. V srcu. Citiraj AOV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 hvala za odgovore! Aha v splosno dobro obeh........huh se pravi, da ne bodo delovali, ce si on ne zeli biti z mano? Prav razumem? Ok, vredu, ni problema! Se sprijaznem s tem. V glavnem stvar je taka mi bo saj jasn kaj bo v prihodnosti z nama, ker sedaj mi pac ni.....ne pove kaj bi rad, ker pomoje tudi sam ne ve. Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>hvala za odgovore! Aha v splosno dobro obeh........huh se pravi, da ne bodo delovali, ce si on ne zeli biti z mano? Prav razumem? Ok, vredu, ni problema! Se sprijaznem s tem. V glavnem stvar je taka mi bo saj jasn kaj bo v prihodnosti z nama, ker sedaj mi pac ni.....ne pove kaj bi rad, ker pomoje tudi sam ne ve.Hehe, si le napisala Fajn to Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 jah pa nekak sem se od zacetka se mal brzdala da ne bi ampak pol je pa zmagal tvoj nasvet Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.