Skoči na vsebino

Vilinski simboli

teja

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Jaoooooo..men pa Vilinčki nočjo pomagat pri učenju... :V:  :V:

Rišem ko zmešana kartico in kombinacije za učenje pa skor zaspim zraven...pol sem pa tok utrujena in vesela ker sem vsaj vilinčke narisala, da me vse mine do učenja :o|o:

Grozaaaa :vragec:  x:Dx

Vilinčki i need help xsrcx

Vilinčki riši in obnavljaj, ko si optimalno najboljše volje, lahko je to že za vnaprej.

Ko omenjaš besede "ko zmešana", se ve, da to ta moment počneš na silo, upoštevaj tudi svojo ugodno lego na smeri sveta, pa obilo užitkov pri učenju xsrcx :palec:

Deli na socialnih omrežjih

hm.... xscratchx KJE SE PA DOBI TE VILINSKE SIMBOLČKE? :inocent:

MOGOČE PA BI TUD MENI KAJ POMAGALI x:Ix

Sicer pa...nekateri črpamo pozitivno energijo tudi iz narave.... x;)x

ampak nič hudega...če uvajamo novitete v naš življenski sistem...tud sprememba že lahko pomaga..ane... xDDx

Samo,če ljubimo smo nesmrtni

Ma brez Borisam bi bli lunatiki čist zgubljeni v tejli temi x:Xx x:Xx x;)x x:Dx

Vsaj zase lahko govorim :vio:

Drugače pa zagotavljam iz prve roke da ENDRA GAR vsako noč meni in moji psički ki spi zraven mene definitivno pomaga x8Dx

Ostale simbolčke pa poskušam kombinirati, samo je problem, ker jaz bi jih vedno fuuuuul narisala....najprej osnovne za samozavest, brezskrbnost, poz.naravnanost, A.iglo, potem pa še za zdravje enega pa zaščito ali previdnost da se mi kaj ne naredi...potem pa še če grem na zmenek privlačnost in komunikacijo in bla bla bla....Še mal pa bom začela celo knjigo s sabo vlačit :eek: :eek: :eek:

To sigurno ne delam prov- Ane Borism pa Selene?? :o|o:

LP xsrcx

Ojla Pogumna_s!

Ne pretiravati s prevelikim številom simbolov na začetku, pa še, če so ti "skregani" med seboj. To v tem smislu, hočeš imeti mir, pa si narišeš močne energijske simbole.

Pri spoznavanju bi bilo najbolje po enega na dan, kot jaz sedaj prakticiram, za kakšne poseben priložnosti pa se nariše posebna kombinacija po lastnem občutku.

Vilinski pozdrav VSEM, B. x:)x

oj! mene pa nekej zanima a ce grem z "bivsim tipom" - nisem cist 100% kaj je - na pjaco in ce mam sabo vilinski simbol blizine in ljubezni skupej a bi blo to kej narobe?! S tem da bi prvic jest to zadevo sploh uporabljala.

Dons sem najdla to in se mi zdi zelo zanimivo......pa sem rekla da ce pri vas deluje, da pa tud jest sprobam. Samo sem se rajs prej pozanimala da ne bo kaj narobe...... saj veste laik....

Uspeh je drznim zagotovljen!

če si želiš obnovitve zveze, bi tole mogoče bila prava kombinacija, ne vem poglej po Albumu, čeprav da ne boš razočarana, delujejo samo v splošno dobro obeh in mogoče ne takoj... potrpežljivost je pomemben del sanj ;)

doborodošla xsrcx

hvala za odgovore! Aha v splosno dobro obeh........huh se pravi, da ne bodo delovali, ce si on ne zeli biti z mano? Prav razumem? Ok, vredu, ni problema! Se sprijaznem s tem. V glavnem stvar je taka mi bo saj jasn kaj bo v prihodnosti z nama, ker sedaj mi pac ni.....ne pove kaj bi rad, ker pomoje tudi sam ne ve.
Uspeh je drznim zagotovljen!

<{POST_SNAPBACK}>hvala za odgovore! Aha v splosno dobro obeh........huh se pravi, da ne bodo delovali, ce si on ne zeli biti z mano? Prav razumem? Ok, vredu, ni problema! Se sprijaznem s tem. V glavnem stvar je taka mi bo saj jasn kaj bo v prihodnosti z nama, ker sedaj mi pac ni.....ne pove kaj bi rad, ker pomoje tudi sam ne ve.

Hehe, si le napisala xokx

Fajn to ;)

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...