Skoči na vsebino

Vilinski simboli

teja

Recommended Posts

je zlo zanimiva stvar to, ja. Sam to jih je res ogromn......zdej si bom takoj narisala vilinski simbol ljubezni in bomo vidl kaj bo:)

mal sem firbec:) pa itak nimam kaj zgubit.

Uspeh je drznim zagotovljen!
Deli na socialnih omrežjih

OMg, jaz sem si narisal simbol ljubezni... velika napak, zdaj ko odhajam me mama najraje hoče zaklenit doma :o|o: :o|o: :xx!:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

<{POST_SNAPBACK}>xDDx  a ce si pa nebi narisal pa mami ne bi mela problemov, da te spusti :)

mislim da bi bilo nekaj takega v vsakem primeru?!

ne nebi blo isto, ker taka kot je zdaj, za sestro ni bila, za sestro je bla bolj tak: Ok odšla boš, bom se sprijaznila

Zame pa: Ne oditi ker se nebo sprijaznila

Poleg vsega pa bosta zdaj sama doma :o|o:

ah, bosta že potrpela, saj se gre za moj uspeh :D

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Pozdrav v čudoviti soboti, ko sem izbral simbol " skrbnosti: LAMON GIL "

http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Skrbnost_LAMON_GIL_001.thumb.jpg

Uporabljamo ga takrat, ko želimo ljubeče poskrbeti zase in za druge.

Tu so mišljene lastne potrebe, skrb za bolnike, otroke, živali, rastline, predmete(mogoče sem zato sedaj zamenjal vodo v fontani po 14 dneh )in nasploh okoliščine....Ostala opravila še sledijo skozi dan! x^x xDDx

Zelo priporočljiv, da se podari sočloveku v težavah, ki ima občutek samote, s tem simbolom ne bo ostal nikoli več sam in pozabljen. Le ozrite se naokoli, veliko je takšnih oseb in enkrat smo lahko mi na istem. Če se pa sami zdimo, da so nas izdali, razočarali na celi fronti, da smo sami in odrinjeni, neljubljeni, ločeni od stvarstva in energij si ga narišite in vesolje bo poskrbelo za nas.

Lepo soboto vam privoščim, Boris xsrcx x:)x

http://www.millan.net/anims/giffar/twistheart.gif

hojla!

sem cisto nova x;)x na luninem forumu....spremljam pa ze kar nekaj casa vase klepetanje in sem se odlocila, da malcek povprasam kako in kaj s temi vilinskimi simboli in da z vami delim svojo izkusnjo...

ful si zelim sluzbe na primorskem - ljubim morje xsrcbumx

v letošnjem letu sem naredila velik korak v osebnem zivljenju: po sestih letih mucne in neznosne sluzbe sem dala odpoved. mimogrede - pristala sem pri psihiatru :C:

ampak s pomocjo vilinskih simbolov mi je upselo brez prekinitve delovnega razmerja dobiti novo sluzbo. zelela sem si spremembe, zelela sem si nove sluzbe, zelela sem si ostati zdrava, zelela sem si cudovitega tima in zelela sem si tudi fizicno cimdlje od stare sluzbe. predvsem pa sem si zelela sluzbe na primorskem. vse to, razen zadnjega - primorske, sem tudi dobila. vilinci so mi pomagali tokrat na gorenjsko...pomagali so mi in zato sem jim hvalezna. veliko sem se pogovarjala tudi z angeli, katerim gre tudi velika zahvala. kljub temu, da trenutno se nisem na primorskem, vem, da sem na gorenjsko prisla, da se se necesa naucim. upam, da se hitro naucim namenjene lekcije in da cimprej prispem tja, kjer je doma moje srce :love:

vesela bom vsakega vasega mnenja in mogoce kaksnega nasveta.

pjotra

Morigenos

“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau

Dobrodošla Pjotra med nami na forumu in Vilinski temi...MAKSIMA DAMARI x!x

Hvala za tvojo izkušnjo, ki si jo nam zaupala! Opažam, da si že veliko naredila pri sebi da razmišljaš v pravo smer. Želim ti še naprej prijetno druženje z Vilinčki, ne bodo te razočarali, če jim boš zaupala.

Glede mesta kamor spadaš, če gledam po sebi, sam bi po karakteristikah iz astrologije spadal in verjetno koristil sebi, če bi prebival ob morju ali vsaj jezeru, ampak mene bolj vleče pod vršace, nimam pa ni eno in drugo, sem kar srečen, kjer sem, vodniki že vedo kam so me namestili, vsaj za sedaj, za naprej bomo pa še videli, Vilinski pozdrav, Boris xsrcx x:)x

Hvala za odgovor!

Resnično upam, da sem na pravi poti.... kar se pa tiče mesta, kamor spadam - glede na astrološko znamenje - devica, podznak - strelec, nimam pojma, kam naj bi spadala. Verjetno prevladuje strelec, saj zelo rada potujem in predvsem nerada pospravljam xrolleyesx

Veeno pa me nezadržno vleče na morje, na našo Obalo, ki je kljub svoji majhnosti in negativnem mišljenju posameznikov prečudovito.

Kar se tiče duhovne rasti pa sem pristaš "individualnega učenja življenskih lekcij in duhovne rasti" in ne maram preveč množičnih delavnic in podobnih stvari... ko potrebuješ nasvet, ti vilinci in angeli vedno stojijo ob strani in ti pomagajo do pravih ljudi, lekcij, knjig in podobnih stvari, ki ti pomagajo v življenju xyesx

pozdravček

pjotra

Morigenos

“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau

dobro jutro, dejan! xsmx

ja, sem pristaš individualnega učenja, kar pa ne pomeni ravno, da se učim samo na svojih napakah. hočem povedati, da ne potrebujem nikakršnega guruja, ki mi bo povedal kaj je prav in kaj ne. to moram spoznati sama, bodisi na svojih napakah bodisi na napakah drugih. po mojem mnenju je na mnogih takšnih združenjih, delavnicah prisotne več negativne energije, kot pozitivne, saj veliko ljudi hodi na te zadeve bolj zaradni "mode" kot pa da bi zares kaj na sebi spremenili in pričakujejo od drugih, da bodo reševali njihove probleme. zraven tega pa se še takozvani guruji kar pošteno napajajo na energiji udeležencev. beri: če nekomu uspe uspešno rešiti problem, so potem hvaležni guruju oz. vodji delavnice, namesto da bi bili hvaležni sebi, da so ozavestili problem in ga poskušali sami rešiti. in potem pride do (ne)hotene manipulacije. Seveda pa moram poudariti, da se to NE dogaja na vseh takšnih delavnicah in podobnih rečeh. ne smem biti preveč kritična. x;)x

Morigenos

Pozdrav v neobičajno mokri nedelji!

Malo z zamudo, ker pri nas vladajo ekstremne razmere že od zgodnjega jutra-poplave, pa je prišlo do zamude, ampak sem vseeno izbral Vilinčka "zbirateljstvo: KANOLAN RIN"

http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Zbirateljstvo_KANOLAN_RIN.thumb.jpg

Lepo nedeljo VSEM, jaz pa upam, da se tole zlivanje iz zraka le malo porazdeli, ker sedaj nam še Savinja grozi, ne bo mirne noči, vse dobro, Boris

<{POST_SNAPBACK}>

ja, sem pristaš individualnega učenja...na napakah drugih. ...

... pričakujejo od drugih, da bodo reševali njihove probleme. ...

... guruji kar pošteno napajajo na energiji udeležencev....

... da so ozavestili problem in ga poskušali sami rešiti....

Uh, kok si nastrojena proti gurujem. Sprasujem se, kje si pobrala to nastrojenost. No, saj me ne briga, sicer pa je to tvoje mnenje in mas pravico do njega.

ja, saj je učenje zmeraj individualno, ker sam člouk ne more sam ozavestiti nič. NIČ.

Zmeraj rabi t.i.guruja, kot mu ti rečeš. Ampak tle je haklc. Guru je lahko vsakdo, ki ga poznaš, ali pa ne poznaš. Vsakdo je naš Učitelj, če ga prepoznamo in ozavestimo v njem. Pa da ne govorimoše o drugih življenskih oblikah...

AOV

V današnjem torku me bo spremljal Vilinski simbol "MIE LI: človek/človečnost"

http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/love_nost_MIE_LI.thumb.jpg

Z njim krepimo najvišje človekove duhovne vrednote. Spomnil nas bo na naš ponos. Primeren za ljudi, ki imajo več opravka z ljudmi, tako imenovane javne osebe, da se na njih ne lepijo morebitne negativnosti vse povprek.

Povezal nas bo tudi s svojim notranjim "jazom", ponoči postavljen pod blazino bo pa prečistil podzavest.

Pa še osnovno načelo Vilinčkov...." Pomagaj ljudem tako, da si bodo naprej lahko sami pomagali. "Želim vam lep torek in vse dobro, Boris xsrcx x:)x

<{POST_SNAPBACK}>Uh, kok si nastrojena proti gurujem. Sprasujem se, kje si pobrala to nastrojenost. No, saj me ne briga, sicer pa je to tvoje mnenje in mas pravico do njega.

ja, saj je učenje zmeraj individualno, ker sam člouk ne more sam ozavestiti nič. NIČ.

Zmeraj rabi t.i.guruja, kot mu ti rečeš. Ampak tle je haklc. Guru je lahko vsakdo, ki ga poznaš, ali pa ne poznaš. Vsakdo je naš Učitelj, če ga prepoznamo in ozavestimo v njem. Pa da ne govorimoše o drugih življenskih oblikah...

oh, saj nisem tako negativno nastrojena, kot se je sprva videlo :sori: . moraš pa priznat, da se žal x:((x pojavljajo tudi takšni guruji, ki pijejo energijo...v glavnem dodobra izkoristijo zaupanje ljudi... in mogoče se nekateri tega sploh ne zavedajo :inocent:

in se seveda popolnoma strinjam s tabo, da je vsakdo naš učtelj. sama se poskušam od vseh ljudi in vsake situacije kar največ naučiti. mogoče se bilo moje mnenje resnično preostro napisano. nisem tako grozna x:Dx

pozdravček

drugače pa sem spet polna energije, sem včeraj bila na Obali xsmx xsrcbumx xsrcbumx xsrcbumx

Morigenos

"...drugače pa sem spet polna energije, sem včeraj bila na Obali..."

... se bojim, da mi jo bo danes oz. ta teden kar hitro služba pobrala.... čaka me naporen teden, ki bo pokazal, koliko sem se naučila do sedaj (izkušnje iz prejšnje službe) in koliko se znam resnično postaviti zase in ne dopustiti, da drugi svoje napake valijo name xrolleyesx

sem si narisala KAM LAUER (STRPNOST) IN TIR KAIRI (USPEH)

pozdravčke x:)x x:)x x:)x

Morigenos

<{POST_SNAPBACK}>In ne se bat...

A veš, kaj je nasprotje Ljubezni?

STRAH? hvala....da si me spomnil x:)x

včasih, v stresnih situacijah, potrebuješ, da te nekdo spomni na tko pomembne stvari...

:flower:

Morigenos

Dobro jutro v merkurjevi sredi!

Danes se družim s simbolom "NAVDIHA: ALIEL LUN"

http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Navdih_ALEIL_LUN.thumb.jpg

Priklical bo ustvarjalnost na svetlo, pomagal komu, ki mogoče rabi malo več časa za doseganje ciljev. Bomo pa tudi lažje dokončevali projekte, delo...., sicer pa že ime NAVDIH vse pove.

Danes si pa lahko obudite ali pa na novo narišete Vilinčke za pritok denarja, obilje, plodnost, varčevanje, ob sredah je najučinkoviteje.

Navdihujoč Vilinski pozdrav, lepo sredo VSEM, Boris xsrcx x:)x

dobro jutro vsem!

borism, tale vilinček bo tudi meni zelo prav prišel - vse do konca tega tedna . xokkx

hvala.

tudi jaz vsem želim fantastičen dan!

pjotra

Morigenos

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...