sončk 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 dober dan jaz bom pa danes narisla simbolčke za pritok denarja Borism, saj mogoče si že kdaj napisal...samo veš kaj me zanima...glede na to da je sreda...merkurjev dan in je najbolj primeren dan da si narišemo kombinacijo za pritok denarja...kaj so pa ostali dnevi...kakšne kombinacije so dobre za ostale dni Hvala in lep dan vsem, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 Ojla Sončk Mislim, da sem že napisal skozi temo za kaj bi bil kateri dan, npr. petkov za ljubezen in podobne ključe, saj je vladar Venera, "vzdržljive" pa bolj rišite ob sobotah v Saturnovem dnevu, bo bolj držalo, itd., lep dan, Boris Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 sej vem da si nekje že napisal...samo sem sedaj prišla do 14 strani pa se mi že mal vrti ...pa nič nisem našla.No če ti res ne vzame preveč časa bi te prosila da bi še enkrat napial Sej vem da nisem najbolj priden učenik ...samo vseeno...plizzzzz . Aja...no ko si že omenil petek za ljubezen...kakšno kombinacijo bi pa ti narisal...npr. tako kot je za v sredo npr. amali doare, hali doare, eron vig., kakšna kombinacija bi bila za v petek za Venerin dan Hvala miljontaužnkrat Sončk Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 Si kar dobra Sončk Pa še dajmo enkrat: Ker naj bi bila nedelja začetek tedna, pa tudi takrat se zan zbrati vsa družina, je vladar dneva Sonce, torej dan za družino in rišimo takšne simbole, da bi lahko pomagali skupnost, pri odhodih na izlete in obiske, si boste sami skreirali kakšno kombinacijo. Ponedeljek ima Luna v okrilju, torej na sporedu čustveni simboli.......; Torek je pod Marsom, zato si narišite simbole za aktivnosti, gibanje, ipd....; Sreda je Merkurjev dan, torej komunikacija v ospredju, pa tudi finančna plat, kot tudi trgovina....; Četrtek je za mnoge najlepši dan, mogoče ker je Jupitrov dan, lahko nas doleti kakšna sreča, zato rišite v tej smeri.............; Petek je Venerin dan, še posebej dober dan za ljubezen.....AMAR NAT, ŠANI TAER, AURUM BEI, ŠIR VENAL, EŠAM BEI.... ; Sobota je pa dan Saturna, dogovorov, vzdržljivosti, ipd......... Toliko v grobem kakšnen dan se lahko predvideva in ob tem tudi nariše kakšen energijski ključ, Vilinski pozdrav, Boris Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 pa ti si en velik Hvala Borism, ko bom risala...te še vprašam prave kombinacije za dotični dan...bom še malo na tvojo stran pokukala Lp, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 iii, tnx za info Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> pa ti si en velik Hvala Borism, ko bom risala...te še vprašam prave kombinacije za dotični dan...bom še malo na tvojo stran pokukala Lp, S Hvala enako Sončk, ti si dobra, saj imaš že v imenu Sončka , kar tako naprej, HKS, vse dobro.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Dobro jutro! Danes izbral Vilinčka "ZAMENJAVE: TUAN MAEL" http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Zamenjava_TUAN_MAEL.thumb.jpg Kadarkoli bi želeli kaj spremeniti, si ga lahko narišete, pa to bilo za zamenjavo energij, službe, počutja, stanovanja, partnerjev..... Je pa nekaj, stvar, oseba, ipd., če že komu pripada, ne deluje, da ne boste komu speljali avto ali partnerja....lep četrtek in vse dobro, Boris Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 ok, ok, potem pa nič Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 pa hvala boris, za planetarno vilinski info Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 borism upam, da je že kaj boljše v vaših krajih glede poplav in da ni tebe osebno tudi doletelo, danes sonce lepo žarke pošilja, naj čimbolj posuši premočene kraje... z vilinskimi pozdravčki Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Hvala Stankaa , situacija se popravlja, Vilinski pozdrav Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 DAN, ok. jaz bom jutri si narisala simbolčke, glede na to, da je VENERIN dan petek si bom narisala naslednje: amar nat, šani taer, arum bei in ešam bei, pri katerem me obdajajo dvomo Boris.Namreč ne vem točno kaj vse pomeni tale simbolček...samo geled na to da je slovenski izraz sinteza/kozmična poroka...jaz pa ne bi rada nekaj izsilila...saj veš vse ob svojem času pride...torej ali je to potem primeren simbolček za zdraven. Ne želim, da je neka prisila...kot poroči se z mano Hvala in lep dan, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Z Ešam Bei lahko pridobiš nazaj izgubljene prijatelje, otroke, sorodstvo in nasploh ločeno. V partnerstvu ta simbol očisti motečih energij in zaščiti vajin skupni prostor, pa se s tem tudi bolj zbližata, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dejan 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> DAN, ok. jaz bom jutri si narisala simbolčke, glede na to, da je VENERIN dan petek si bom narisala naslednje: amar nat, šani taer, arum bei in ešam bei, pri katerem me obdajajo dvomo Boris.Namreč ne vem točno kaj vse pomeni tale simbolček...samo geled na to da je slovenski izraz sinteza/kozmična poroka...jaz pa ne bi rada nekaj izsilila...saj veš vse ob svojem času pride...torej ali je to potem primeren simbolček za zdraven. Ne želim, da je neka prisila...kot poroči se z mano Hvala in lep dan, S V čem je finta, da uporabljaš tolk simbolov?Pa še ne veš, kaj točno pomen... Citiraj AOV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dejan 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Z Ešam Bei lahko pridobiš nazaj izgubljene prijatelje, otroke, sorodstvo in nasploh ločeno. V partnerstvu ta simbol očisti motečih energij in zaščiti vajin skupni prostor, pa se s tem tudi bolj zbližata, lp, B. Boris, resno vprašam, čemu toliko simbolov hkrati? Citiraj AOV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 uf potem pa mora bit obvezno zdraven. Bom probala tale simbolčke kar redno obnavlajti...tako kot ob sredah...tak sistem mi je všeč...Če pa imaš še kakšen simbol, ki ga predlagaš za zdraven k tej kombinaciji, pa bom z navdušenjem Hvala lepa Borism za tvoj hiter odgovor. Lp, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Amar Nat, Ilur Danai.... Bo treba začet risat! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Tinal .......... drzim pesti da bo pomagal, men ni:( Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tinal .......... drzim pesti da bo pomagal, men ni:(Hvala... sicer pa, če ne bo... za neki je že prav! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 ja.........vsaka stvar ob svojem casu!!!! Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 Danes se pridružuje vsem energijam, ki se združujejo, da me usmerjajo in spremljajo: "PREMIK". Ja zdaj je čas za premik k naslednji nalogi. Hvala vesolju, vsem entitetam, ki so, za ogromno pomoč. HVALA KER STE!!! http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Premik_TALES_AD.thumb.jpg Naj se danes naredi en dan, brez dežja tam dol na Dolenjskem, da bo tisto zidovje od Duške dobilo streho. Hvala! Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Boris, resno vprašam, čemu toliko simbolov hkrati? No, tole je moje mnenje: Boris je narisal zame ob smrti družinskega člana simbole, katere mi je že po tel. narekoval, ko sem povedala za novico. To je bila njegova prva reakcija, pomoč meni. Takrat nisem sploh razmišljala, tudi škatlice še nisem imela, da bi povlekla vsako jutro enega. To je BILA NJEGOVA ISKRENA POMOČ, kar pomeni, da je ON avtomatično AKTIVIRAL te simbole za pomoč meni. Še toliko hitreje in močneje, ker je šlo takoj v "eter" vesolja: misel,glas, tel. omrežje. ČISTA ENERGIJA MOŽNIH PRETOKOV. Te kartice, na katerih je na eni 6 na drugi pa 9 simbolov IMAJO MOČ. Jaz osebno pa VERJAMEM, zato tudi tako NAREDIM IN DELUJE, da vedno samo po dva. Osnovnega, ki določa kaj in še enega, ki MENI POMENI, najbolj prvemu pomaga in pomnoži njegovo delovanje na potenco. Navado imam, da narišem vsakega posebej na večji kartonček in potem oba zataknem za držalce na strajčki mobitela. kamorkoli grem, sta z menoj VSAK SAM NAJDE NAČIN, KAKO IN KOLIKO, SAJ DELUJE TISTO, KAR VERJAMEMO čE BI SE VSI ZAVEDALI, KAKŠNO MOČ IMA ŠELE INTERNETNA POVEZAVA, BI ZELO, ZELO PAZILI, KAJ VRŽEMO TULE GOR, SAJ JE TULE RESNIČNO VSAKA NAPISANA BESEDA MOLITEV, KI SE NAM VEDNO VRNE NAZAJ. Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 Pozdrav v petku! Verona, ja za Duško simbol JASNOSTI, da ji uspe prekriti dom. Danes izbral Vilinski simbol "NEUTRUDNOSTI: NAMIB RIN" http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Neutrudnost_NAMIB_RIN.thumb.jpg Pomaga ob utrujenosti, da nas osveži, obnovi, napolni z novo energijo, ampak ne pretiravajmo z njim, ker vsak organizem ima svoje meje.Po končani uporabi si narišite za počitek ENDRA GAR! Lep petek in vikend vsem, Vilinski pozdrav, Boris Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dejan 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 VSAK SAM NAJDE NAČIN, KAKO IN KOLIKO, SAJ DELUJE TISTO, KAR VERJAMEMO čE BI SE VSI ZAVEDALI, KAKŠNO MOČ IMA ŠELE INTERNETNA POVEZAVA, BI ZELO, ZELO PAZILI, KAJ VRŽEMO TULE GOR, SAJ JE TULE RESNIČNO VSAKA NAPISANA BESEDA MOLITEV, KI SE NAM VEDNO VRNE NAZAJ.[/color][/b][/i]To je vse res.Gre za način uporabe simbolov. Ne mormo in ne smemo jih risati kar vsevprek.Obstajajo pravila kdaj, kje, s kakšno barvo, na kakšno podlago..........Seznam je dolg...Saj Boris to sigurno ve.Sam postopek učenja je dolg. Začne se pa z enim simbolom.... Citiraj AOV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.