Skoči na vsebino

Vilinski simboli

teja

Recommended Posts

A vidite, a berete, no, no potem pa meni on da sem jaz skrivnostna, lump.... le kaj pomeni, da ni primeren zame... dečve, a vas lahko prosim, da katera vpraša Borism kaj ta simbol pomeni in mu pojasni da ni na bolniški hihi ( Borism drugače pa men gredo same lumparije po glavi, tko da ne vem če ravno rabim ta simbol) x;)x
Deli na socialnih omrežjih

Selene, prosim ne tako na glas zganjati panike :sori: ...saj ti bom povedal, vidim, da očitno moram takoj....ta znak je namenjen za RAJANJE in ZABAVO x:o)x .....zdaj pa povej prosim, če se imel prav ali ne, razen, če ne greš sedaj na žur x!x x!x x!x

Torej nisem skrivnostnen :eek: x:Ix , ti imaš napačne simbole pri sebi, da se me tako predstavljaš x:Dx ....lep dan x;)x :palec:

paniko :eek: hecam se, joj Borism bo treba pri pogovoru z menoj simbol razumevanja in komunikacije uporabiti... navihano sem ti odgovorila, v hecu... upam, da bodo drugi tko vzeli... jaz tebe že razumem, veš, včasih pa znam tud med vrsticami brat x:o)x jaz si službo lahko če želim spremenim v Zabavo... sej naj bi se v službi tudi zabavali, ane?

Tebi je fajn, ko imaš takšno službo, ko lahko žurirate, oprosti, ker simbola komunikacije, že kar dolgo ne uporabljam več, ker sem itak preveč čvekav postal, no to je dokaz, ko se te enkrat prime, potem drži. Branje med vrsticami, tu imaš ti močnejše adute, ker jaz imam v primerjavi s teboj le en planet v komunikacijski hiši, sicer se pa dresiram z vilinski simboli, ki so mi v prijetno pomoč....lep dan, Borism x;)x :palec:

Selene, tudi jaz to verjamem, ampak simbol je namenjen RAJANJU in ZABAVI, žal malokatero delovno mesto to omogoča, razen ob posebnih priložnostih....a veš tistega....Služba je služba, družba je družba....da ne bo pomote, še vedno ti želim eno lepo merkurjevo sredo, pa v katerikoli okolju se boš gibala, kljub vsemu ti pa pošiljam "ENI LAVA"...lp, Borism x;)x :palec:

Ja iz novic!! Sem komaj 29 simbolov dobila, vso žlahto in znance spravila k iskanju starega papirja x:Dx No, ja počasi bomo že spoznali kar moramo spoznati. Sploh pa nam je Boris v pomoč, kaj? Upam, da bo še kakšno slikico dal gor :o|o:
strelka

StrelkA POZDRAV!

Selene x8Dx :eek: .....

Strelka, to je simbol previdnosti, ki ga žal ni v knjigi spet :sori: ,ki ni odveč danes kjerkoli, ko je spolzko ali nevarno, žal nimam pri sebi skenerja v službi, da bi ga postnil gor....mogoče boš razumela, če ti razložim takole..

krog je, pa navpičnica skozenj, spodaj pa ravna črta, med krogom in spodnjo črto je pa kot kljukica....skratka vse skupaj zgleda kot "nasmešek".....vidim, da bi moral vse te simbole skenirati pa takole imeti pri sebi za boljši prikaz....mogoče pa le kdaj to naredim, če boste pridne učenke, saj nekatere so, ampak so nagajive x:Dx

Strelka, upam, da sem ti kaj pomagal, če ne pa počakaj do večera, ko pridem do skenerja pa ti narišem...lep dan vsem, Borism x;)x :palec:

Wow, tole res deluje! Tole s prebujanjem mislim! Sicer sem se vedno zaspana in ne vstajam rada, ampak dejansko se najprej zbudim nekaj cez sest in olajsano ugotovim, da mi ni treba se vstat (in potem si mislim, kolko sem pridobila.... x:Dx ce se ne bi prej zbudila, pa bi mislila, joj kok je ze ura, pa nc ne morem podaljsat..... x:Dx ). In se vsake tolko zbudim, vidim da ni krize, spim naprej dokler ni ura tolko, da je treba vstat in TAKRAT VSTANEM! x:Ox x^x x8Dx Borism, ful hvala za te nasvete! x:Xx x;)x x^x

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

No vidiš ribica Katja, da deluje...me veseli, pa še kvaliteto spanja si boš zboljšala....želim ti eno lepo sredo x;)x :palec:

Strelka, če boš potrebovala ključ

( previdnost ) bova uredila, sicer ti ga pa močno priporočam, ko se z sinom odpravljata po svetu in tekmovanjih, ker te prej opozarja na možno nevarnost...tudi tebi lep dan x;)x :palec:

Uf hvala ste me spomnl, da si je danes treba narisat HALI DOREI x:)x .

Sm si pa danes zjtrraj narisala tudi, NIA TRA, TIR ABAL, AMAR NAT, IZOL TALIN x:)x .

Upam da sm dobr skombinirala...

Lp, S x:)x

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

Borism, veš kaj me pa še zanima....kater simbol, lahko uporabiš, če te je strah da te ne bo ljubljena oseba zpustila...da imaš na vsake toliko časa v sebi strah...

Mojo prijateljico je na vsake toliko časa malo strah...ne ve zakaj se to pojavi...ampak bi si rada pomagala da do tega ne bi prihajalo...

Ker jo ima fant rad...pa brez veze sama sebe muči...

Je kak primeren simbol za to...Samozavest sem ji že priporočila...ampak kaj pa za strah??

Hvala ti za pomoč in LP, x:)x

S

ne vem...se ne spoznam na astrologijo...pravi da ima to zdaj kar nekaj časa...in da bi se tega rada znebila...

Tako da ji bom svetovala kot si napisal...

Moram rečt da me je Vojko na podlagi 9zvezdnega ki-ja veliko bolje opisal in tudi najin ( moj in mojega fanta) odnos je čisto zadel...

Hvala in LP,S x:)x

Po mojem bo bolje tako za strah in negativne misli pri prijateljici, naj se opazuje, sicer to bo delovalo pri njej, kot tudi pri osebah v njeni bližini.....pri Vojkovem DZK, se dokaj dobro da zadeti značaj in lastnosti osebe, ker vse skupaj ne gre tolk v detajle(kot stopinje in hiše pri zahodnjaški astrologiji!) in se bazira na osnovi letnih energijskih silnic, sicer mi je pa zelo všeč orientalska astrologija ( DZK )!

Lep dan Sončk x;)x :palec:

Kako ste kaj srčki moji?

Kaj se meni dogaja zadnje dni ful...

Torej, keš je prišel... stranke so tud potrjevala moja naročila, mater sem dobra ( danes sklenila 3 posle). Ampak iz ene zelo čudne situacije me je rešil verjetno čudež, sigurno, manjkalo je pikica sam pikica, pa bi se mi en sistem porušil totalno. zatorej vilinska bitja, hvala vam, da mi pomagate xsrcx uf je bilo blizu... x8Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...