Skoči na vsebino

Vilinski simboli

teja

Recommended Posts

Mogoče boš stvari bolj z lahkoto opravljal(z levo roko, če si desničar), kot običajno, sicer je pa simbol namenjem tudi letenju po zraku, da vse skupaj bolj podoživiš, lahko pa tudi vizuelnem. Poskusi čez dan kaj pomeditirati z njim v roki, pa še dobiš dodaten namig.

Lep dan tebi in tvojim ... x:)x :palec:

Deli na socialnih omrežjih

Vsake toliko potegnem za kaj, včasih celo vilinski simbol. Pa sem si včeraj zvečer rekel, zakaj pa ne si ne bi enega izbral za danes. In užival sem v risanju Kal Namir - Vir

Med drugim Marjetka piše, da gre za enega najbolj univerzalnih, vseobsegajočih in mogočnih vilinskih simbolov. Je tudi kjuč korenske čakre. Je ... kaj več pa jutri.

VP Piko

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Danes se družim z Vilincem "opaznosti, pris(o)tnosti: ILA LOM"

Lep dan in vse dobro, Boris xsrcx x:)x :palec:

Ej borim mi lahko lepo prosim poves, kako ta vilincek deluje?!

Hvala ti :palec:

Uspeh je drznim zagotovljen!

Danes se družim z Vilinčkom " preporoda: GARNAD REN"

http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Preporod_GARNAD_REN.thumb.jpg

PS!

Če koga zanimajo Marjetkine delavnice o Vilinskih simbolih pomembna informacija:

Z veseljem vas obveščamo, da sta nova termina

DELAVNIC pisateljice MARJETKE JERŠEK

KLJUČI ENERGIJ – VILINSKI SIMBOLI

12.11.05 I del in 19.11.05 II del

Udeležbo si lahko zagotovite z rezervacijo, poslano na e-mail: jeron@email.si

ali pa s klicom na telefonsko številko Eva Zevnik JERON s.p. 040 984 770.

Lep pozdrav in vse dobro, Boris xsrcx x:)x :palec:

Ej borim mi lahko lepo prosim poves, kako ta vilincek deluje?!

Hvala ti :palec:

Liu, z njim ( ILA LOM ) postanemo nadvse opazni in zablestimo v svojem sijaju. Dobro si ga je narisati, če hočeš predstaviti kakšen svoj izdelek, projekt, storitev.

Igralci bodo dobili boljše vloge, glasbeniki in slikarji bodo privabili množice....

Lahko si ga narišete na kožo za lastno opaznost v množici, na oblačila, čevlje, na kartonček ali kamenček, pa ga nosimo s seboj na območju svoje aure.

LP, B. x:)x

Borism a bi mi lahko mogoče predlagal kateri vilinski simbol lahko uporabim, da se ne oklepam preteklosti oziroma da se rešim navezanosti na osebe (ki niso več del mojega življenja) in kako ga uporabim?

Najlepša hvala

Lp x:)x

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Borism a bi mi lahko mogoče predlagal kateri vilinski simbol lahko uporabim, da se ne oklepam preteklosti oziroma da se rešim navezanosti na osebe (ki niso več del mojega življenja) in kako ga uporabim?

Najlepša hvala

Lp x:)x

Poskusi Pinka s simbolom "odpuščanja in pozabe: ULUR BAROL"

http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Odpu_anje_in_pozaba_ULUR_BAROL.thumb.jpg

Nosi ga ob sebi na področju svoje aure, lp x:)x

nikakor. :vio:

(*heh, nisem bla po mojem mesec al pa kaj tacga v tej temi, zdajle sem priletela, ko sem vidla tvoj komentar Pinka, in me je zanimal, kaj kaj pravis. xDDx)

*

p.s. vidim, da je vmes Boris komentiral (itak x:)x xDDx :palec:), sam sem mela odprto, pa sem sam odgovorila, nisem vidla Borisovega komentarja, skratka. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Dobro jutro v predprazničnem petku!

Povlekel iz svoje vilinske škatlice Vilinski simbol "počitka, sprostitve in spanja: ENDRA GAR"

http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Po_itekSpanjeSprostiev_ENDRA_GAR.thumb.jpg

Pomaga pri nespečnosti in večni utrujenosti. Narišite si ga na kamenček ali papirnat karton? in ga imejte ponoči na nočni omarici. Ena od možnosti uporabe je, da ga zvečer narišete v zrak nad posteljo in obenem izgovorite trikrat njegovo vilinsko ime ENDRA GAR; prvič na glas, drugič šepetaje, tretjič pa miselno.

Z njim boste ponoči usklajeni z ritmi narave. Deluje pa od sončnega zahoda in do sončnega vzhoda.

Naj se vam rodi lep dan, lep vikend in lepe praznike, Boris xsrcx x:)x x:Xx

Vir

Listek sem si zatlačil v prsni žep. V desnega sem zataknil še Vitalnost. Na parkirišču pod gorami me je spet skrbela varnost predmetov, ki bodo ostali v njem. Kradejo po parkiriščih v gorah... ah kaj, spet se nekaj vmešava simbol Varnosti, ki ga ne nosim več s seboj. V torbici za pasom imam še od prej Naravo in Užitek. Kako to, da se inetresi tolikih simbolov ne mešajo med seboj? Vedno sem imel občutek, da je zame najbolje, da nimam več kot dva znaka ob sebi, največ tri. Prav nič ne čutim neskladja. Hočem stisniti prvo fotko. Ups, torbica je v nahrbtniku. Torej ni moglo priti do neskladaja. Ponuja se mi tudi Užitek, vendar ga prestavim v denarnico, to pa v zunanji žep nahrbtnika. Na varni razdalji. Vse deluje. Med izletom se večkrat zalotim, kako hočem denarnico prestaviti v žep, ki je na pasu. Kaj se mi štuli ta simbol Užitka, naj ostane tam zadaj, a še vedno dovolj blizu!

Vrh. Vir. Voda iz studenca na začetku poti. Kmalu bo konec vira dnevne svetlobe. Če znam "uganiti" težo kosa sira v trgovini, tako da se z mislimi zapeljem po težnostni lestvici, mogoče bom zadel čas, ko na radiu za tri minute odprejo telefone za poslušalce, da se izjasnijo, katera pesem jim je všeč. V poltemi hitim in z misli drsim po časovni lestvici, ko ob času 19:06 začutim, kako se mi razpotegnejo usta. Aha, priklopljen na vir? Poskusimo. Ob sedmih se priklopim na svoj vir luči, baterijsko svetilko Točno ob času pogledam na uro, čas je , da se priklopim na mobilni telefonski vir. Poskusim, zveza je slaba in kratka, vendar čas je pravi. Pozabil sem si zaželeti še dobro zvezo. Takoj popravim željo in nezavedno se premaknem nekaj metrov naprej, pa spet, dokler v četrto ne dobim odličnega vira telefonske zveze. Mislim, priklapljati se na vir, da dobiš dobro zvezo v dokaj zaprti dolini, kamor simobil bolj težko seže...

Na koncu sem se še zadnjič priklopil na vir, ki se je imenoval pir. Odpelje te stran od pravega vira, smo se pa s štirimi avstrijci odlično zabavali, ko so prišli do vira informacij.

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Hvala enako v nedelji Silver ~ MAKSIMA DAMARI x:)x

Danes izbral "BREZSKRBNOST: ALU TAR", ki delim tudi med vas.

Z njim boste v sebi prebudili tudi lahkotnost, lagodnost, radost, pa še kaj.

Z njegovo redno uporabo boste izstopili iz začaranega kroga zaskrbljenosti, ki nam lahko kali notranji mir, škoduje zdravju in nas za marsikaj prikrajša. Njegova podoba je vstopnica v svet igre, miline, spontanosti in oddiha.

http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Brezskrbnost_ALU_TAR_001.thumb.jpg

Brezskrbno nedeljo prav VSEM, Boris xsrcx

Dobro jutro v prazničnem ponedeljku!

Izbral Vilinski simbol " toplote, topline: KOR ALARI "

http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Toplota_KORA_ALARIJA.thumb.jpg

Imejte ga danes ob sebi, zaradi toplote, pa tudi drugače boste čutili ljudi, tiste poleg in tudi tiste oddaljene, kot tudi oni vas. Lep dan in vse dobro VSEM, Boris xsrcx

Ej boris, jaz imam eno vprašanje, lej jaz sem se odločil za neko stvar da jo bom nardil, samo najmanjši dvom bo vse mi sfukal in me zanima katere vilinčnaj uporabim?

Pa kaj bi mi lahko na tel. napisal?

Hvala x:Dx x:Xx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Jest sem pa dons kr tri potegnila.... Eno tako kombinacijo

x:Dx x:Dx x:Dx

ugotavljam da sem mal razpoložena duhovno

NIE LI (človečnost)

ALUM TAN (luč duha)

ELGAN VIN (prebujanje paranormalnih sposobnosti)

Grem pošiljat ljubezen po svetu! x;)x xsrcx

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

pozdravljeni vsi skupaj! xDDx

no, jaz sem si pa danes pomagala kar z vilinčkom, ki ga je potegnil borism. x^x čez vikend me ni bilo v službi in ker je šefica ljubusumna, če kdo kam gre na lepše, ji nisem povedala kam grem. vse skupaj je na silo izvlekla iz sodelavke in zato je bila zadeva kar malce napeta danes zjutraj. ampak vilinček mi je pomagal, da je pogovor o nesoglasjih stekel na zelo topel način, obe sva se opravičili druga drugi in njena prisotnost v službi je danes zelo znosna.

hvala borism, spet si mi pomagal x:Xx

z ljubeznijo xsrcx xsrcx xsrcx

pjotra

Morigenos

“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...