Skoči na vsebino

Vilinski simboli

teja

Recommended Posts

• 3 weeks later...

No, še ena moja izkušnja s simboli. V soboto sm doma usjala svoja očala...to se mi pa res ni še nikol zgodil. Vedno jih puščam na enih in istih prostorih, ko jih odložim in jih nisem in nisem mogla najt...tko da sm se okol vozila na pol slepa in čist mi je moril. :o|o: Zvečer spet prebrskala celo sobo, kopalnco, wc, kuhnjo...vse sobe, kjer je obstajala možnost, da bi jih pustila. NIČ! :O: Pol grem pa spat, zjutri vstanem, poiščem vilinski simbol za najdenje ARDA NA. Ga narišem, vzamem listek v roko, v mislih izgovarjam ime, si predstavljam očala in začnem iskat...spet v svoji sobi...tko 1 minuto, pol si pa rečem, nč, grem dol še enkrat pogledat, v kuhnjo...pridem po štengah dol in mi fotr reče...našu sm ti očala. :2src: x:px In so bla na stolu, čist pri naslonjalu....stoli so pa črni, očala pa ful tanka in se jih glih ne vid tolk....fora je pa bla, da k sm zvečer prišla domov, sm pogčedala na dva stola, na ta levga pa ne in glih tm so bla.

Tko, da hvala še enkrat! Deluje! xsrcx

Danes bom pa uporabila KE LIN - Komunikacijo.

Aja, še neki...od sestre fant je mel razgovor za službo....ogromno kandidatov in sm narisala TIR KAIRI - Uspeh in je dobil. :palec: x^x

Deli na socialnih omrežjih

pika pikica očitno si res postala čarovnica z temi vilinskimi simboli xflirtx , na tem forumu sem nova in priznam,da se mi ne da brati vseh teh 126 strani ali kolikor jih že je..malo sem na hirtco preletela.......vendar nisem našla na tem forumu še nikakršne vilinske simbole razen vaših komentarjev, sem pa na te simbole naletela že pred leti ampak potem vse skupaj opustila...včasih sem kakšnega zasledila v kakšnem časupisu.............................prosila bi te ter tudi ostale,kje se da nabaviti ta knjiga z kartami od Marjetke Jeršek o vilinskih simbolah...tudi meni bi prišli prav na različnih področjit, služba, faks, ljubezen...vse mam v rasulu...že kr nekaj časa :sori:

vsakršna pomoč mi bi prišla prav..............manjka mi volja do učenja, ter nikakor ne dobim službe..iščem pa jo že več mesecev (redno namreč)......pikica dej mi neki začari no....zraven bi pa še prav prišel kakšen princ na belem konju (hecam se)

nočko

verjemi vase in življenje bo lepše

Knjigo lahko kupiš pa po moje na Čopovi, v tisti knjigarni...ma, sej je edina...tm, nasprot McDonaldsa. Al pa v Vale Novak bi jo tud znal met. ;) Ma pa že drugi del. Naslov je pa Kandelar /Knjiga Vilinskih simbolov. Pa poročaj o uspehih. x;)x

Čak, ti grem poiskat link za Album vilincev, ki ga je ustvaril avtor te teme, ki tud največ ve o Vilincih od nas, sodelujočih - borism. xsrcx

http://vilinci.media-splet.net/index.htm/

še nekaj te moram na hitrco vprašati...in kaj sedaj,ko imam pomen teh simbolov...kako že..najprej si jih moraš narisati ...ali to ob polni luni oz. določenem času (zdi se mi,da sem brala da je čas risanja pememben) in potem moraš besedo simbola izgovarjati ali kako že....mi poveš še kaj o tem...prosim, ti bom zelo hvaležna

lp xflirtx

No, sej pravim, nisem jst nek ekspert glede tega...v knjigi je bolj natančno razloženo. Ampak načeloma pomaga, če izgovoriš ime 3x, lahko glasno, lahko v mislih, pa rišeš s kakimi energetskimi barvami (rdeča, modra, zelena, zlata, srebrna). Simbol lahko narišeš tud na kamne....pa s sabo nosi, ko želiš, da ti pomaga. Bolj pa deluje, če ga ob polni luni aktiviraš, samo to je itak samo 1x na mesec, tko da ni problema, če ni lune. Samo še verjemi in zaupaj, pa bo. x;)x :palec:

pa zahvala za pomoč na koncu ne škodi - ko jih nekak aktiviraš, če se ne motim...

sicer pa ugotavljam da se premalokrat besedica hvala in prosim uporabljata v našem življenju, še ena je - oprosti.

Zanimiva je tudi meditacija, lahko si simbol narišeš pred se in vstopiš v njegovo energijo.... veliko je načinov...

sicer je pa mojster v teh zadevah Borism, tko da ga lahko tudi mal na os pobaraš, če je še kje tu blizu (upam, da je)...

aja, knjige pa mogoče lahko dobiš tudi v kakšni navadni prodajalni knjig, .. ni potrebno v Lj. mogoče obišči še kakšno spletno trgovinico...

dobrodošla :palec:

hvala vama za informacije, k sta mi jih zaupali....sem se pa sedajle že sprehajala po netu in naletela na neko knjigarno cangura.com,ki prodaja preko neta tudi to knjigo...vendar nikjer ni pripisano, da so zraven tudi karte................ampak zaenkrat sem čisto navdušena...knjigo se da tudi prelistati,tako sem nekaj iz nje že prebrala...takoj sem se včlanila,čakam še na geslo nato pa si jo bom takoj naročila....kar preko neta x:)x ...................upam samo, da bo delovalo xrolleyesx mora delovati x;)x , ker že predolgo čakam na kakšne spremembe :8): na bolje seveda

lp xflirtx

hej, knjigo sem si naročila (dvojko, imajo pa obe)...tudi enega od simbolov že imam narisanega, in še nekaj vprašanj x:)x ........lahko bi počakala,da dobim knjigo ampak strpnost ni ena od mojih vrlin :o|o: .

Zanima še me...ti simboli,ko jih narišeš na kamen ali pa na list.......naj bi deloval v manj kot sedmih dneh in kaj pa potem, ko vidiš da deluje ali pa, če ni očinka in si naveličan vsakodnevne izgovorjave (sej potem to delaš vsak dan!? Ali je dovolj samo enkrat, takrat ko ga aktiviraš....).kAJ NAREDITA POTEM ,dasta te simbole v kakšno škatlo, jih shranita za drugič, jih nosita v žepu( v primeru da gre za kamen ali simbol narisan na list papirja) ali jih imasta kr doma, ta čas ko čakata da bodo učinki njih vidni.Misila ,da prej delujejo,če bi jih nosili skoz ob sebi (recimo simbol za bližino-tis ahuat)? Kaj pa ko so očinki? Po moje to nesmeš zavreči. Mislim, pa tudi da moraš tudi iste simbole narisati zavsako na novo, če se navezujejo na različne stvari, osebe????? Kako je s tem? Mi še lahko kdo,kaj o tem pove? In ta borism, kje se njega da kontaktirati? Pa še nekaj,kako veš da pravilno izgovarjaš simbol, po moje je tudi izgovorjava zelo pomebna?

sorry eno zelo zelo radovedno ste dobili sem gor x:Dx x:Ix

lp xflirtx

Jaz simbole narišem na listek in za vsako stvar posebej. Ko se želja izpolni in je cilj dosežem, se zahvalim in ga vržem v smeti. Če ne, si lahko v 1 letu nagrmadiš goro papirja.

Ja, nosiš jih blizu, ob sebi ( v žepu, modrcu....).

Izgovorjava...pa sej ni v kitajščini napisan...ti kr tko, k se ti zdi.

Pa verjet morš, ti pa že kr v naprej pišeš, da, kaj, če ne bojo delovali...če ne bojo, že nisi pripravljena na to. Npr. lahko si u iber goreče želiš pravega tipa, pa če nimaš v glavi pošlihtano glede tega, ga ne boš dobila. Tko je to. Lohk pa prosiš AMAR NAT (Ljubezen), da se boš mela sama dovolj rada in čutila od okolice dovolj ljubezni, ki je ne boš nujno rabila od nekega tipa, ki itak ne bo pravi zate. Razumeš, kaj ti mislim povedat?

Kamenčke pa lahko shranjuješ in sčasoma narediš za vsak simbol po en kamenček in jih imaš lahko namesto kart v vrečki in jih dviguješ vsak dan.

Borism....je več ali manj odsoten na forumu, ima veliko drugega dela in tak čas je zanj, da ga ni toliko tu gor. Je pa v mislih z nami. Lahko mu pošlješ osebno sporočilo in počakaš, da se ti oglasi, še boljše bo pa, če si res vzameš čas in počasi predelaš celo temo, ker je res zanimiva in veliko dobrih nasvetov boš našla tu, pa veliko slikc, zgodb....sej ni treba vse dons....vsak dan po par strani, pa boš dobila najboljši občutek in vpogled v to, kako in kaj. x;)x

Če te še kaj zanima, vprašaj, pa vso srečo. :palec:

malo sem še bila na linku,ki si mi ga dala......in tam je kar nekaj komentarjev glede posameznih simbolov, tako sem ugotovila, da če ti na katerem področju manjka nečesa recimo samozavest ali pa duševni mir...si lahko te simbole rišeš vsakodnevno...nekateri to delajo kar z dišečimi palčkami v zraku pred seboj x:)x ...dosti zanimivih stvari sem našla še o tem ,nekaj meni zelo pomembih simbolov sem si tudi prerisala.......nekateri si napišejo želje na list papirja in čez njih narišejo potem ustrezen simbol, ali pa si zamislijo pred sabo podobo in čez njo ponovno z roko in v mislih narišejo simbol.......................hvala ti za informacije................bi te pa vprašala še nekaj ( x:Ix ;) (jao nikol mi ne zmanjka vprašanj,kajne).................kateri simbol bi mi priporočala,da ga uporabim če imam težavo z koncentracijo in učenjem..............potrebujem moč in voljo do učenja :sori: ?

in ne da nisem optimist, saj verjamem v te zadeve vendar pa vedno nekako pustim odprto tudi za druge možnosti, ker drugače bi bilo razočaranje preveliko., bom pa od sedaj delala na tem,da bom odprto pustila samo eno možnost. ;) ..........tisto, kar si mi napisala glede teh simbolov in kako deluje,razumem ja kaj mi hočeš povedati....deluje v smeri kar je prav za nas in tisto, kar res potrebujemo ali nam je namenjeno.....žal pa se nam ljudem večkrat zgodi, da se nemoremo ali neznamo pravilno odločiti,kar je res tisto pravo,kar si želimo.

lp xflirtx

Tam, kjer so simboli narisani, imaš tudi kombinacije simbolov in mislim, da je med njimi tudi kombinacija za učenje!

Se pravi, da več simbolov narišeš skupaj, na isti papir...npr. učenje, spomin, modrost, vztrajnost, uspeh.... x;)x

Ja, pa kot ti je že Ksenia napisala...nekaterri narišejo simbol v zraku in potem stopijo vanj. :palec:

(popravljeno)

x:)x upam,da bom kmalu tako daleč kot si ti

p.s. naj večkrat na dan ponavljam glasovno,naj imam med zveski ta list...glede na to da gre za pomoč pri učenju

lp xflirtx

Popravljeno -> polona n

x:)x hojla,

včerajšni dogodek........na dieti sem že četrti teden (sezona kopalk se bliža x;)x ).....in normalno sem si takoj, kakor sem uspela prerisala kombinacijo simbolov za hujšanje in jih aktivirala...................včeraj pa, mi je volja mal opadla in,sem svojemu pripravljala pleskavico ob večernih urah............. in seveda, po nekaj prepričanjih bi -nebi tudi sama poskusila malo.................................sem si jo tudi sama pripravila....................in kaj se je zgodilo.................popolnoma se mi je v rokah razletela,razdrobila.............. tako,da sem bila primorana vse vreči v smeti..................................gre tu za naklučje sama raje verjamem,da so krivi vilinski simboli , ker to pomeni,da delujejo in da bom še vesela zaradi njih x:Dx

lp xflirtx

pozdravljeni forumci eno vprašanje bi imela, v tem sem še nova in pri prebiranju komentarjev za nazaj (daleč daleč nazaj ;) ) sem opazila,da nekako bolj posedujete prvi kadelar........a je boljši od drugega, ker sama sem si naročila dvojko..................nekako se mi dozdevalo, da je boljše da se odločim za dvojko, med tem ko pa sedaj , ko sem brala vaše komentarje pa sem v dvomih ali sem se resnično odločila prav :sori:

lp xflirtx

Pozdravljena Polona x:)x

Kandelar "ena" je izšel prej, "dvojka" je pa nadaljevanje.....seveda si se prav odločila, čeprav, če boš delala z njimi boš prej ali slej imela tudi prvega, ker sta oba super!

Kar pridno beri za nazaj, saj utegneš zaslediti zase kaj koristnega med vrsticami.

Osnove si že spoznala in njihovo energijo že tudi občutila, kar nadaljuj po občutku.

Vilinski pozdrav in vse dobro VSEM, Eh Antes, Borism xsrcx x:Xx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...