Pika Pikica 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Saj sem tu Pika Pikica, samo sedaj pa tebe ni Evo, čakam naprej >>> Evo me! Živjo, polona n. Ja, jst sm kr fajn...sej vidiš, katere vilinčke prosim za pomoč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Evo me! Sam tolk, ti si pa res dobra Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 ojla!sem risala vilinčka za čudež, ERAH ANU,.... ko sem šla na izpit... čudež se je zgodil, čeprav mislim, da izpita nisem naredila ... ja ja, saj se mora pa res čudežen čudež narediti, če se za izpit učiš samo 3 dni, pa še to ne cele!!! čudež je pravzaprav to, da sem za isti izpit oz. predmet dobila novo profesorico, ki je ful ok, predana študentom in zelo razumevajoča ... prejšna je bila katastofa . drugi čudež pa je ta, da imam v tem mesecu še en rok in ker je moja nova profesorica tako vredu, mi bo prinesla materiale s predavanj (ker nisem hodila na njena predavanja) in se bom lahko tako naučila še tisto, kar mi je sedaj za ta izpit manjkalo, pa ni bilo v knjigi napisano... z ljubeznijo, pjotra Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 AMAR NAT zase. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polona n 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 a ljubezen kličeš ?Zdi se mi,da je veliko manj težav ,ko ta ni prisotna ........no če si jo želiš ..še jst prosim za enega AMAR NAT zate, naj ti da kar si želiš...in se za to zahvaljujem ...a mi gre???? ...........o.k. sam ,da ste uredu...jst tudi..upam,da sem danes naredila izpit iz matematike..........sedaj pa me čaka v ponedeljek že kar naslednji ................ .....................o.k. mejte se, jst moram nazaj k zveskom Citiraj verjemi vase in življenje bo lepše Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Ja, bejbi, ljubezen zase, od sebe, ne od drugega človeka. Ker jo dandanes težko kdo iskreno da. Si jo moram pa sama podariti. Tebi pa en TIR KAIRI, da boš uspešna pri učenju! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polona n 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 hvala ajdi, se piševa Citiraj verjemi vase in življenje bo lepše Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 ŠARI LAM... Prosim prosim prosim Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 Lepotica, mogoče pa ti tvoja miselnost o moških preprečuje, da bi zaznala njihovo ljubezen ( sklepam iz tvojega podpisa ). Sicer pa je ljubezen vse kar nas obkroža. Treba se je le obrniti vase in si prisluhnit. Po moje je ni potrebno iskati v simbolih..Upam da boš našla, kar iščeš.. Vse dobro..Lepotec, morebiti pa res, al sm a preprosto še vedno preveč naivna in verjamem v človšeko iskrenost in poštenost. AMAR NAT TIR ABAL TIR KAIRI AMALI DOARE KALER ADALI Prosim in hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 Lepotica, saj se ti ne rabi tak rokca trest.. Ne verjamem da si naivna, po moje si sam ne prisluhneš. Ko ti bo to uspelo, boš v sebi začutila kdo je iskren in kdo ne.. Now smile, sweet princess, fly to me, look into my eyes and tell me what you see? Vse dobro..Not all men are annoying, some are nice and gentle. Ej! Mi boš še všeč postal! Dobr si me! Premal se poslušam, to je res. Se bom bolj potrudla. Tudi tebi vse dobro, naivni gentleman. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 ojla! sem že pred enim tednom narisala PALM SOLAN v službi, pa mi je tisi dan res naredil veliko miru (pred šefico). pa sem se mu zahvalila in ga pustila na mizi, če ga bo potrebovala še sodelavka, da si ga preriše.... pa si ga očitno ni, ampak meni še vedno pomaga... zdaj sem ga ravno našla na mizi...že cel teden je blizu mene.... pravzaprav sem skoraj ves čas sama v pisarni. šefica ima non stop neke druge opravke in ima strogo odmerjen čas za teženje . torej imam res mir pred njo, hi hi. hvala PALM SOLAN, prosim, deluj še naprej.... z ljubeznijo, pjotra Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 O, tukaj rad kukam, vedno je kaj lepega napisano! Vsem lep, lep, lep, lep, lep, lep, lep, lep, lep, lep, lep, lep, lep, lep, lep, lep, lep, lep, lep, lep, lep, lep, lepvečer dan teden mesec leto ... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 Kok so vilinčki faaajn... http://artpad.art.com/?iurax81hscc Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 Melody, kok si fajn to nardila. AMAR NAT, hvala za delovanje, prosim, daj še naprej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 Včeraj sta mi padla na svitlo dva simbolška Moč in Pra Vica Notranja moč, fajn. Za kašne vico gre, kakšne vice, ali so to Vice, bom pa danes šele videl. Gotovo bo kul.Mejte se, četrtek je. Z ljubeznijo Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polona n 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 jep melody neki si nam pokazala novega za igranje jst sem že poskušala ustvariti kakšno mojstrovino mogoče mi celo uspe zaenkrat mi še ni .. lp kar pa se tiče simbolčkov......simbol čudeža ter bližine zadnje dneve pri men občutno delujeta....... upam,da bo tako še v naprej, ker ju še potrebujem Citiraj verjemi vase in življenje bo lepše Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 Pri meni pa AMAR NAT! Hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 23. februar 2006 Prijavi Deli 23. februar 2006 Ne vem, kam bom šel danes na izlet. Vem pa, s katerima simboloma sem včeraj zvečer našel stik in bližino za današnji stik z naravo. Harmonija. … spodnji del simbola nas spomni, da harmonija ni negibno, monolitno stanje, ki nespremenjeno traja v konntinuumu vesolja, pač pa večno uravnovešanje raznoličnih energij, na katerega je dobro biti vselej pozoren in se gibati z njim v pozitivni smeri njegovega največjega učinka.… soglasje med pojavi … sozvočje z materjo naravo … Bližina. … približa polja energij, daljne dežele, potovanja, predmete, ideje, rastline, živali, ljudi. Na koncu omogoči zlitje in združitev, odpravlja občutke ločenosti in razdvojenosti, pospešuje soglasje nasprotij in navidezno nedosegljive stvari približa dosegu naših dlani... Naj se vam naredi lep dan! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polona n 26. februar 2006 Prijavi Deli 26. februar 2006 kaj sedaj ič novega? Sama prosim ta teden za ČEI ANJI, DŽAINA DEIS ter AMORE NAT........dejte mi mal pomagat,pa mi še vi aktivirite tale simbola za mene...da bo močnejše in prej delovalo PROSIMMMMMMMMMMMMM lp p.s. sej vam vrnem naslednjič oslugo Citiraj verjemi vase in življenje bo lepše Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. februar 2006 Prijavi Deli 26. februar 2006 Kaj si faca....sej bo tvoje aktiviranje pomagalo, ce si bos zadost mocno te zelela in vedela, da ti pripada. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polona n 27. februar 2006 Prijavi Deli 27. februar 2006 a mislišššš ......ma več glav več ve torej več aktiviranih simbolov...več moči, več uspeha .....vseeno upam,da si mi poslala kaj svoje moči :xx!: lep dan Citiraj verjemi vase in življenje bo lepše Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. februar 2006 Prijavi Deli 27. februar 2006 Svoje moči....uuuuuuuu, zdej sm pa res že obravnavana kot ta prava čarovnica. Evo...tale je zate....TIR KAIRI...da ti uspe narest vse, kar si si zadala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polona n 27. februar 2006 Prijavi Deli 27. februar 2006 uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu si me nasmejala s svojo pripombo INNNNNNNNNNN pomirila s svojim "urokom". ........................................... včasih bi rekli iz tvojih ust v Božja ušesa .......... ISKRENA HVALA " GOOOOOOOOOOOD witch" .............. hvala še enkrat ,lep dan še v naprej Citiraj verjemi vase in življenje bo lepše Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 Včeraj sem si izbral, za danes popoldan: Ključ Brezskrbključ Praznovalec Potem sem videl, kako se dopolnjujeta, tudi po obliki. Lepo se imejte! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 Danes izbral "VEČNOST~Inmen Ubur" http://vilinci.fotomedia.si/albums/vilinci/Ve_nost_INMEN_UBUR.thumb.jpg Lep petek in vikend vsem, vilinski pozdrav in vse dobro... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.