Skoči na vsebino

Vilinski simboli

teja

Recommended Posts

ojla!

sem risala vilinčka za čudež, ERAH ANU,.... ko sem šla na izpit... čudež se je zgodil, čeprav mislim, da izpita nisem naredila :sori: ... ja ja, saj se mora pa res čudežen čudež narediti, če se za izpit učiš samo 3 dni, pa še to ne cele!!! xrolleyesx

čudež je pravzaprav to, da sem za isti izpit oz. predmet dobila novo profesorico, ki je ful ok, predana študentom in zelo razumevajoča xDDx ... prejšna je bila katastofa :cry: . drugi čudež pa je ta, da imam v tem mesecu še en rok in ker je moja nova profesorica tako vredu, mi bo prinesla materiale s predavanj (ker nisem hodila na njena predavanja) in se bom lahko tako naučila še tisto, kar mi je sedaj za ta izpit manjkalo, pa ni bilo v knjigi napisano...

z ljubeznijo, xsrcx xsrcx

pjotra

Morigenos

“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau

Deli na socialnih omrežjih

a ljubezen kličeš :2src: ?Zdi se mi,da je veliko manj težav ,ko ta ni prisotna x;)x ........no če si jo želiš :) ..še jst prosim za enega AMAR NAT zate, naj ti da kar si želiš...in se za to zahvaljujem x:Ix ...a mi gre???? xDDx ...........o.k. sam ,da ste uredu...jst tudi..upam,da sem danes naredila izpit iz matematike..........sedaj pa me čaka v ponedeljek že kar naslednji ................ w:Iw .....................o.k. mejte se, jst moram nazaj k zveskom :sori:
verjemi vase in življenje bo lepše

Lepotica, mogoče pa ti tvoja miselnost o moških preprečuje, da bi zaznala njihovo ljubezen ( sklepam iz tvojega podpisa ). Sicer pa je ljubezen vse kar nas obkroža. Treba se je le obrniti vase in si prisluhnit. Po moje je ni potrebno iskati v simbolih..

Upam da boš našla, kar iščeš..

Vse dobro..

Lepotec, morebiti pa res, al sm a preprosto še vedno preveč naivna in verjamem v človšeko iskrenost in poštenost. x;)x

AMAR NAT xsrcx

TIR ABAL :palec:

TIR KAIRI x8Dx

AMALI DOARE x:px

KALER ADALI xDDx

Prosim in hvala. x:Xx

Lepotica, saj se ti ne rabi tak rokca trest.. x;)x Ne verjamem da si naivna, po moje si sam ne prisluhneš. Ko ti bo to uspelo, boš v sebi začutila kdo je iskren in kdo ne..

Now smile, sweet princess, fly to me, look into my eyes and tell me what you see?

Vse dobro..

Not all men are annoying, some are nice and gentle.

:palec: Ej! Mi boš še všeč postal! Dobr si me! Premal se poslušam, to je res. Se bom bolj potrudla. xDDx

Tudi tebi vse dobro, naivni gentleman. x:)x

ojla! x:)x

sem že pred enim tednom narisala PALM SOLAN v službi, pa mi je tisi dan res naredil veliko miru (pred šefico). pa sem se mu zahvalila in ga pustila na mizi, če ga bo potrebovala še sodelavka, da si ga preriše.... pa si ga očitno ni, ampak meni še vedno pomaga... zdaj sem ga ravno našla na mizi...že cel teden je blizu mene.... pravzaprav sem skoraj ves čas sama v pisarni. šefica ima non stop neke druge opravke in ima strogo odmerjen čas za teženje x:Dx . torej imam res mir pred njo, hi hi. x;)x

hvala PALM SOLAN, prosim, deluj še naprej.... xsrcx xsrcx

z ljubeznijo, x:Xx

pjotra

Morigenos

“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau

O, tukaj rad kukam, vedno je kaj lepega napisano!

Vsem lep, lep, lep, lep, lep, lep, lep, lep, lep, lep, lep, lep, lep, lep, lep, lep, lep, lep, lep, lep, lep, lep, lep

večer dan teden mesec leto ...

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Včeraj sta mi padla na svitlo dva simbolška Moč in Pra Vica :palec: xsrcx

Notranja moč, fajn. Za kašne vico gre, kakšne vice, ali so to Vice, bom pa danes šele videl. Gotovo bo kul.

Mejte se, četrtek je. xsrcx Z ljubeznijo xsrcx

jep melody neki si nam pokazala novega za igranje xDDx jst sem že poskušala ustvariti kakšno mojstrovino :vio: mogoče mi celo uspe x8Dx zaenkrat mi še ni x:Ix ..

lp

kar pa se tiče simbolčkov......simbol čudeža ter bližine zadnje dneve pri men občutno delujeta....... upam,da bo tako še v naprej, ker ju še potrebujem x:Dx

Ne vem, kam bom šel danes na izlet. Vem pa, s katerima simboloma sem včeraj zvečer našel stik in bližino za današnji stik z naravo.

Harmonija. … spodnji del simbola nas spomni, da harmonija ni negibno, monolitno stanje, ki nespremenjeno traja v konntinuumu vesolja, pač pa večno uravnovešanje raznoličnih energij, na katerega je dobro biti vselej pozoren in se gibati z njim v pozitivni smeri njegovega največjega učinka.

… soglasje med pojavi … sozvočje z materjo naravo …

Bližina. … približa polja energij, daljne dežele, potovanja, predmete, ideje, rastline, živali, ljudi. Na koncu omogoči zlitje in združitev, odpravlja občutke ločenosti in razdvojenosti, pospešuje soglasje nasprotij in navidezno nedosegljive stvari približa dosegu naših dlani...

Naj se vam naredi lep dan!

:8): kaj sedaj ič novega? Sama prosim ta teden za ČEI ANJI, DŽAINA DEIS ter AMORE NAT........dejte mi mal pomagat,pa mi še vi aktivirite tale simbola za mene...da bo močnejše in prej delovalo :) PROSIMMMMMMMMMMMMM x;)x x:Ix

lp

p.s. sej vam vrnem naslednjič oslugo

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu xDDx xDDx xDDx xDDx si me nasmejala s svojo pripombo INNNNNNNNNNN pomirila s svojim "urokom". ........................................... včasih bi rekli iz tvojih ust v Božja ušesa x;)x ..........

ISKRENA HVALA " GOOOOOOOOOOOD witch" x;)x ..............

xflirtx

hvala še enkrat ,lep dan še v naprej

Včeraj sem si izbral, za danes popoldan:

Ključ Brezskrb

ključ Praznovalec

Potem sem videl, kako se dopolnjujeta, tudi po obliki. Lepo se imejte! xsrcx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...