polona n 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 vesta kaj še jst počnem................sedaj ,ko še nimam simbolčkov narisanih na kartončku.......vsak dan kandelar odprem-kar tako na blef in do sedaj se mi je še vedno odpru pri simbolčku,ki sem ga tisti trenutek res najbolj potrebovala lp Citiraj verjemi vase in življenje bo lepše Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 Saj to je podoben sistem Polona, sem ga sam stestiral, samo ga še nariši potem sebi in nosi s seboj ali imej v prostoru, jer si največji del dneva, da kdaj pogledaš nanj, lp.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polona n 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 ja sej si ga potem prerišem ter nosim s seboj ) lp pa še neki nekaj simbolčkov sem si narisala tudi na okna ( v spodnji del)........................kaj pravita.....................preveč odštekano ....................... lp Citiraj verjemi vase in življenje bo lepše Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 En simbolček mi je ogromno pomagal... Hvala! Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 nekaj vaju moram vprašati ali pa koga drugega )......če bi imela te simboljčke narisane na kartončku ter vsak dan enega na slepo izvlekla ter ga imela skozi dan pri sebi....bi ta simbol deloval enako, kot če bi si ga pravkar narisala ? lp Polonca! To je Borisova pogruntavščina za nasvet tekočega dneva. Ti moji izbori so malo drugačni, ker jih delam mogoče enkrat na teden ali ko začutim, da jih potebujem. Recimo za četrtkov izlet si že na sredo zvečer naravnam misli nanj, čeprav še ne vem, kam bom šel. Takrat si vzamem tudi malo več časa. Da preberem nekaj vsebine iz knjige, si pomen narišem v misli, potem pa ga na koncu z užitkom narišem. Včasih vzamem s seboj na izlet že zrisan simbol, drugič pa imam občutek, da kakšni liniji dodam nov poudarek. Vsega je.(Največkrat se mi za izlet izbere kak nov simbol...) Lep pikov pozdrav na štajerski konec! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polona n 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 tudi tebi en senžni pozdravček lp Citiraj verjemi vase in življenje bo lepše Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polona n 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 snežni lp Citiraj verjemi vase in življenje bo lepše Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 OLAN REI, potrebujem te za moj mehur....pozdravi ga, prosim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 OLAN REI, potrebujem te za moj mehur....pozdravi ga, prosim. Pobož zate Pika Pikica Nariši si ga na kartonček in ga nosi čimbljižje mestu bolečine, potem na čajno embalažo in še lahko kao podstavek pod čajno skodelico. Pa ena prošnja, malo bolj se ogrni dokler je minus, vse dobro, Eh Antes Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 Je že narisan in nalepljen na bušija. Oblečena sem pa tud zelo... Hvala...še na čajčka ga narišem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 Je že narisan in nalepljen na bušija.Pa kakšna prijazna rokca naj te tam okoli prav nežno zmasira... (pa mogoče še kakšnega lupčka nalima, to je glih tak virtualen vilinski odtis, če je pritisnjen s srcem...) Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 Ni ni rokce. Sej bom sama. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Paris 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 Bi samo vprašala, če je kakšen simbol za motivacijo. Se bližajo tretji izpitni rokimene pa sploh ne vleče k knjigam, oz. se zelo hitro naveličam učenja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
polona n 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 hej, poglej na linku http://vilinci.media-splet.net/index.htm/ (od borism) tukaj boš povsej verjetnosti kaj našla. lp polona Citiraj verjemi vase in življenje bo lepše Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 Bi samo vprašala, če je kakšen simbol za motivacijo. Se bližajo tretji izpitni rokimene pa sploh ne vleče k knjigam, oz. se zelo hitro naveličam učenja. Hvala Polona Paris, par njih iz tele kartice večkrat nariši, pa se bo premaknilo, prijetno druženje.... http://vilinci.fotomedia.si/albums/vilinske-kombinacije/U_enje.sized.jpg Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 Hvala vsem vilincem, ki so imeli prste vmes za moje delo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 :OO!: vilinčke pozabila doma.... Grem spet narisat... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 AMALI DOARE, TIR KAIRI, KALER ADALI...in AMAR NAT. Prosim, pomagajte. Hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 AMALI DOARE, TIR KAIRI, KALER ADALI...in AMAR NAT. Prosim, pomagajte. Hvala. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5ty 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 Pozdravček vsem! Moram priznat, da ste me s temi simboli čist navdušli, zato sm se odločila, da še sama poskusim. Glede na to, da nimam sreče v ljubezni, sem se odločila, da bom probala s pomočjo simbolov spoznat pravega partnerja. Naštela vam bom kere simbole bi uporabila vi pa mal pokritizerajte oziroma povejte če sm pretiravala in če bi kaj spremenili. Uporabla sm: romantika, pravljičnost, prijateljstvo, privlačnost, zaupanje, zvestoba, iskrenost, hitrost, strast, ljubezen. No te sm izbrala.........težko se odločim, da bi katerega od teh izpustila, ker se mi zdijo vsi pomembni za uspešno zvezo. No zdej pa vi povejte če bi kaj dodali, spustili ali spremenili. Sladke sanje vam želim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rozika 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 Včeraj zvečer sem odprla Kandelar 2 na strani s simbolom razcvet- Džaina Deis. Narisala sem ga na rumeno podlago z indigo modro. Je kombinacija ustrezna ?? Bol kot se spoznavam s simboli, prihajam do spoznanja kako zelo je pomembna sama barva simbola. Naprimer simbol Endra Gar je deloval ravno nasprotno od svojega namena, dokler sem ga risala v rdeči barvi na beli podlagi. Sicer vem da ne odkrivam tople vode, vendar bi bilo dobro, da bi podali temu še nekoliko večjo pozornost. Kakšne pa so vaše izkušnje, da se iz njih kaj naučim ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 Ma teh vilinskih simbolov si ni izmislil J. R. R. Tolkien? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 Pozdravček vsem! Moram priznat, da ste me s temi simboli čist navdušli, zato sm se odločila, da še sama poskusim. Glede na to, da nimam sreče v ljubezni, sem se odločila, da bom probala s pomočjo simbolov spoznat pravega partnerja. Naštela vam bom kere simbole bi uporabila vi pa mal pokritizerajte oziroma povejte če sm pretiravala in če bi kaj spremenili. Uporabla sm: romantika, pravljičnost, prijateljstvo, privlačnost, zaupanje, zvestoba, iskrenost, hitrost, strast, ljubezen. No te sm izbrala.........težko se odločim, da bi katerega od teh izpustila, ker se mi zdijo vsi pomembni za uspešno zvezo. No zdej pa vi povejte če bi kaj dodali, spustili ali spremenili. Sladke sanje vam želim Pozdravljena! Si izbrala kar ok simbole, ampak jaz bi jih malce manj za začetek, npr. Ljubezen, Nov začetek, Srečanje.Kaj misliš?Srečno! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5ty 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 Pozdravljena! Si izbrala kar ok simbole, ampak jaz bi jih malce manj za začetek, npr. Ljubezen, Nov začetek, Srečanje.Kaj misliš?Srečno! Tinal hvala za odgovor. Ja sej maš prav, sej sm res mal pretiravala Bom rajš uporabla ljubezen, nov začetek pa srečanje..........so verjetno res bol primerni. Kaj pa barva teh simbolov, a je ta pomembna al je važno samo, da so žive barve? No jst upam, da mi bodo simbolčki pomagali. Ampak sej, če verjameš v njih itak delujejo. A ne? Lep pozdravček! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 Tinal hvala za odgovor. Ja sej maš prav, sej sm res mal pretiravala Bom rajš uporabla ljubezen, nov začetek pa srečanje..........so verjetno res bol primerni. Kaj pa barva teh simbolov, a je ta pomembna al je važno samo, da so žive barve? No jst upam, da mi bodo simbolčki pomagali. Ampak sej, če verjameš v njih itak delujejo. A ne? Lep pozdravček! helow ja definitivno morajo biti svetle barve- poskusi z roza ali pa rdečo, saj veš- srčne barve..... Nikakor pa črna!! Tudi podlaga je lahko barvasta, jaz uporabljam večinoma rumeno ali pa roza Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.