Larsy 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 No jst upam, da mi bodo simbolčki pomagali. Ampak sej, če verjameš v njih itak delujejo. A ne? Delujejo, če je tako namenjeno. Potem z risanjem le-teh "pospešiš" uresničevanje tega "velikega načrta".... Če pa ni namenjeno, pa jih lahk rišeš v nedogled, pa nč ne pomaga......... been there, done that.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5ty 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 Delujejo, če je tako namenjeno. Potem z risanjem le-teh "pospešiš" uresničevanje tega "velikega načrta".... Če pa ni namenjeno, pa jih lahk rišeš v nedogled, pa nč ne pomaga......... been there, done that.... Ja sej maš prav. No jst upam, da je tud men kakšn fejt tipček namenjen . Ma ne zihr mi je, sam da on tega še ne ve Aja pa še neki me zanima. Kok časa ponavad traja, da se ti želja uresniči oziroma da simboli začnejo delovat? Sej vem, da moraš bit pri vsaki stvari potrpežljiv, sam me vseeno zanima iz vaših lastnih izkušenj. PaPa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 Ja sej maš prav. No jst upam, da je tud men kakšn fejt tipček namenjen . Ma ne zihr mi je, sam da on tega še ne ve Aja pa še neki me zanima. Kok časa ponavad traja, da se ti želja uresniči oziroma da simboli začnejo delovat? Sej vem, da moraš bit pri vsaki stvari potrpežljiv, sam me vseeno zanima iz vaših lastnih izkušenj. PaPa Po mojih izkušnjah čist različno Priporočam ti, da si pozorna nase in na svojo okolico.... Marsikaj se da videti, če si umirjen in opazuješ... ter se prepustiš, seveda. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5ty 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Po mojih izkušnjah čist različno Priporočam ti, da si pozorna nase in na svojo okolico.... Marsikaj se da videti, če si umirjen in opazuješ... ter se prepustiš, seveda. Hvala tinal za pomoč! Bom upoštevala nasvete! Pa še eno vprašanje bi imela. Nekako mam zadnje čase bol prazno denarnico , pa me zanima, če bi blo vredu, če bi uporabla PRITOK DENARJA, UČINKOVITOST, HITROST,..........A bi blo fajn še kaj dodat? Aja pa probleme imam z zamujanjem? Kateri simbolčki bi mi pa tu pomagal? Full hvala za odgovore, pa lep dan vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Za pritok denarja nariši : AMALI DOARE, HALI DOARE, ERON VIG Jaz si jih probam narisati vsako sredo in si jih dam v denarnico Ni ti potrebno to delati vsako sredo, jaz sem se že tako navadila pa zato to tako delam Riši pa tako kot ti je že Tinal omenila z srčnimi barvami Sončk Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Riši pa tako kot ti je že Tinal omenila z srčnimi barvami amar natekkkkkkkkkkk Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 LIG ULAI Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 uh, jaz bom pa zdaj mogla rečt moji prijateljici, naj mi počasi vrne knjigi o vilinskih simbolih.... do sedaj sem si pomagala z borisovimi, ki jih ima objavljene... (hvala borism, da nas rešuješ takrat, ko nimamo knjig pri sebi )ampak je čas, da si še zraven kaj preverem in spet počasi konkretno vilinčke zaprosim za pomoč Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 REM ŠALAT, prosim zaščiti me pred zlobo šefice, ki je ob polni luni najmočnejša! hvala Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orna 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Pozdravljeni že nekaj časa imam doma knjigo vilinskih simbolov pa je nisem uporabljala. Zdaj pa imam problem in prosim vas za nasvet. Katere simbole naj uporabim, da pridobim nazaj svojega partnerja?Hvala in lep pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 hm... simbolčki delujejo le če je v dobro vseh... poišči Borisov podpis, vsaj včasih je imel simbolčke... mogoče kaj za zbližanje, odpravljanje težav, komunikacijo, ljubezen... sej niti ne vem imenov več. Mogoče pa rabiš samo možnost pogovora dobrodošla med nami Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orna 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 (popravljeno) Hvala za dobrodošlico in za hiter odgovor. Je pa stvar taka, da se partner odloča za vrnitev k meni ali da ostane pri ljubici. Popravljeno 20. avgust 2006 -> Orna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 hm... jaz bi krepko premislila če bi mu še zaupala... oz. če bi znala obdržat v prihodnosti zaupanje... želim ti, da se stvar razplete v tvoje dobro... mogoče bi uporabila vilinčke zase, za svojo moč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orna 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Imaš čisto prav, zaupati mu ne bi mogla nikoli več. Zato pa bom prosila vilinčke, da pomagajo meni in kot praviš, da mi dajo moč in samozavest. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Vilinski simboliTukaj jih imaš, Orna. Pa res zase prosi...nima smisla, da nekoga v kaj siliš. Prosi za ljubezen same do sebe. Jaz zase prosim AMAR NAT, LIG ULAI, KALER ADALI. Hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orna 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Hvala! Bom zase prosila. Nisem pa našla simbola KALER ADALI, kaj pomeni? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Sreča. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orna 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Hvala, mi bo prav prišla! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kristy 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 u teli simboli so me pa začel mal ''privlačit''. ali če skorej nič ne veš o teh simbolih jih lahko uporabljaš in če si mladoleten? že nekej časa iščem čevlje pa jih nikakor ne najden iščem povsod kjer so mi rekli da bi lahko bili.isto velja za nek hlače. je kak možnost simbola da ti pomaga poiskati tisto kar iščeš?? :? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 Ja, je...poišči simbol iskanja, si ga nariši in prosi za pomoč...meni je pomagalo....link maš pa na prejšnji strani. Nima veze, kok si stara. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kristy 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 a ne bo nič nevarno glede na to da nisem poznavalka???ker nekje sem brala da so ble potem neke posledice kpo je nekdo nekaj izvajal s temi simboli??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 a ne bo nič nevarno glede na to da nisem poznavalka???ker nekje sem brala da so ble potem neke posledice kpo je nekdo nekaj izvajal s temi simboli??? Lej, nevarno je samo, če želiš z njimi manipulirat, če jih boš pa uporabila za nekaj tako nedolžnega, se ti pa nima kaj zgodit...nič se ne bat...so prijazni...delaj z njimi s spoštovanjem in boš isto nazaj dobila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kristy 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 (popravljeno) u hvala pa še nekej(morm vedt)katere barve so srčne menda moraš te simbole ristai z srčnimi barvami!!js prviš slišim za te barve. kaj pa za srečo in uspeh to obstaja??? Popravljeno 24. avgust 2006 -> kristy Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 J,a baje so dobre kake svetle barve...zelena, rdeča modra al pa sploh srebrna...ne kakih črnih, sivih, temnih....pa lahko je tud barvna podlaga. Ja, tud za uspeh in srečo sta. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kristy 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 nobenega simbola za najdenje ne najdem(če bi ga že imela bi ga že najdla ). a se lahko skupaj enega zraven drugega nariše štiri simbole iz različnih področij??? koliko časa približžno(najmanj do največ) traja dase uresniči. oz da se začne izpolnjevat? pa fuuuul hvala za odgovore Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.