Skoči na vsebino

Vilinski simboli

teja

Recommended Posts

No jst upam, da mi bodo simbolčki pomagali. Ampak sej, če verjameš v njih itak delujejo. A ne? x;)x

Delujejo, če je tako namenjeno. Potem z risanjem le-teh "pospešiš" uresničevanje tega "velikega načrta".... x;)x Če pa ni namenjeno, pa jih lahk rišeš v nedogled, pa nč ne pomaga......... :o|o: been there, done that.... x:Dx

Scio mi nihil scire
Deli na socialnih omrežjih

Delujejo, če je tako namenjeno. Potem z risanjem le-teh "pospešiš" uresničevanje tega "velikega načrta".... x;)x Če pa ni namenjeno, pa jih lahk rišeš v nedogled, pa nč ne pomaga......... :o|o: been there, done that.... x:Dx

Ja sej maš prav. No jst upam, da je tud men kakšn fejt tipček namenjen xsrcx . Ma ne zihr mi je, sam da on tega še ne ve x;)x

Aja pa še neki me zanima. Kok časa ponavad traja, da se ti želja uresniči oziroma da simboli začnejo delovat? Sej vem, da moraš bit pri vsaki stvari potrpežljiv, sam me vseeno zanima iz vaših lastnih izkušenj.

PaPa x:Ix

Ja sej maš prav. No jst upam, da je tud men kakšn fejt tipček namenjen xsrcx . Ma ne zihr mi je, sam da on tega še ne ve x;)x

Aja pa še neki me zanima. Kok časa ponavad traja, da se ti želja uresniči oziroma da simboli začnejo delovat? Sej vem, da moraš bit pri vsaki stvari potrpežljiv, sam me vseeno zanima iz vaših lastnih izkušenj.

PaPa x:Ix

Po mojih izkušnjah čist različno x:Dx Priporočam ti, da si pozorna nase in na svojo okolico.... Marsikaj se da videti, če si umirjen in opazuješ... ter se prepustiš, seveda. x:Ix x;)x

Scio mi nihil scire

Po mojih izkušnjah čist različno x:Dx Priporočam ti, da si pozorna nase in na svojo okolico.... Marsikaj se da videti, če si umirjen in opazuješ... ter se prepustiš, seveda. x:Ix x;)x

Hvala tinal za pomoč! Bom upoštevala nasvete!

xDDx

Pa še eno vprašanje bi imela. Nekako mam zadnje čase bol prazno denarnico x;)x , pa me zanima, če bi blo vredu, če bi uporabla PRITOK DENARJA, UČINKOVITOST, HITROST,..........A bi blo fajn še kaj dodat?

x:Ix

Aja pa probleme imam z zamujanjem? Kateri simbolčki bi mi pa tu pomagal?

Full hvala za odgovore, pa lep dan vsem x;)x

x:o)x

Za pritok denarja nariši : AMALI DOARE, HALI DOARE, ERON VIG xsrcx

Jaz si jih probam narisati vsako sredo in si jih dam v denarnico x^x x:o)x

Ni ti potrebno to delati vsako sredo, jaz sem se že tako navadila pa zato to tako delam x:o)x :palec:

Riši pa tako kot ti je že Tinal omenila z srčnimi barvami x:Xx xsrcx

Sončk x:)x

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

• 4 months later...

uh, jaz bom pa zdaj mogla rečt moji prijateljici, naj mi počasi vrne knjigi o vilinskih simbolih.... do sedaj sem si pomagala z borisovimi, ki jih ima objavljene... (hvala borism, da nas rešuješ takrat, ko nimamo knjig pri sebi :kiss: )

ampak je čas, da si še zraven kaj preverem in spet počasi konkretno vilinčke zaprosim za pomoč

Morigenos

“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau

REM ŠALAT, prosim zaščiti me pred zlobo šefice, ki je ob polni luni najmočnejša! hvala x:Xx

Morigenos

“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau

• 2 weeks later...

Pozdravljeni

že nekaj časa imam doma knjigo vilinskih simbolov pa je nisem uporabljala. Zdaj pa imam problem in prosim vas za nasvet. Katere simbole naj uporabim, da pridobim nazaj svojega partnerja?

Hvala in lep pozdrav!

hm... simbolčki delujejo le če je v dobro vseh... poišči Borisov podpis, vsaj včasih je imel simbolčke... mogoče kaj za zbližanje, odpravljanje težav, komunikacijo, ljubezen... sej niti ne vem imenov več. Mogoče pa rabiš samo možnost pogovora ;)

dobrodošla med nami xsrcx

u teli simboli so me pa začel mal ''privlačit''. ali če skorej nič ne veš o teh simbolih jih lahko uporabljaš in če si mladoleten? že nekej časa iščem čevlje pa jih nikakor ne najden iščem povsod kjer so mi rekli da bi lahko bili.isto velja za nek hlače. je kak možnost simbola da ti pomaga poiskati tisto kar iščeš?? :?

a ne bo nič nevarno glede na to da nisem poznavalka???ker nekje sem brala da so ble potem neke posledice kpo je nekdo nekaj izvajal s temi simboli??? x:Ix

Lej, nevarno je samo, če želiš z njimi manipulirat, če jih boš pa uporabila za nekaj tako nedolžnega, se ti pa nima kaj zgodit...nič se ne bat...so prijazni...delaj z njimi s spoštovanjem in boš isto nazaj dobila. x:)x

(popravljeno)

u hvala pa še nekej(morm vedt)katere barve so srčne menda moraš te simbole ristai z srčnimi barvami!!js prviš slišim za te barve.

kaj pa za srečo in uspeh to obstaja???

Popravljeno -> kristy

nobenega simbola za najdenje ne najdem(če bi ga že imela bi ga že najdla :D). a se lahko skupaj enega zraven drugega nariše štiri simbole iz različnih področij???

koliko časa približžno(najmanj do največ) traja dase uresniči. oz da se začne izpolnjevat?

pa fuuuul hvala za odgovore

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...