jodeli 14. junij 2007 Prijavi Deli 14. junij 2007 Pred nekaj dnevi sem simbol za živalu uporabila na moji mucki. Ne vem ali je bilo samo naključje, da je takoj ko sem ji simbol s prstom narisala na glavo, postala nemirna. Dejansko ko sem hotla da se obrne proti meni, me je pogledala. Mogoče pa si samo domišljam, samo upam da ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. avgust 2007 Prijavi Deli 1. avgust 2007 LIG ULAI Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 21. avgust 2007 Prijavi Deli 21. avgust 2007 a ma kdo kšn frišn link od marjetke jeršak al pa kej podobnga...me ma, dab si kej narisu na postlo, k sm jo že lih na nou pofarbu, pa da vidm, kwa use je na vilinskem tržišču. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 21. avgust 2007 Prijavi Deli 21. avgust 2007 Jaz bi si sposodil knjigo v knjižnici. LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vick 23. avgust 2007 Prijavi Deli 23. avgust 2007 a ma kdo kšn frišn link od marjetke jeršak al pa kej podobnga...me ma, dab si kej narisu na postlo, k sm jo že lih na nou pofarbu, pa da vidm, kwa use je na vilinskem tržišču. Ahoj, Marjetka Jeršek ima čisto svoj forum na forumu Misliverzi tukajle: Marjetkin vilinski forum ja, in prav rada odgovori, če jo kdo vpraša kaj o vilinskih simbolih, vilah, čarnih urokih itd. Citiraj Kdor misli, da je pamet dar narave, naj še enkrat razmisli. Pa kako knjigo naj si prebere Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vick 23. avgust 2007 Prijavi Deli 23. avgust 2007 a ma kdo kšn frišn link od marjetke jeršak al pa kej podobnga...me ma, dab si kej narisu na postlo, k sm jo že lih na nou pofarbu, pa da vidm, kwa use je na vilinskem tržišču. Ahoj, Marjetka Jeršek ima čisto svoj forum na forumu Misliverzi tukajle: Marjetkin vilinski forum ja, in prav rada odgovori, če jo kdo vpraša kaj o vilinskih simbolih, vilah, čarnih urokih itd. Citiraj Kdor misli, da je pamet dar narave, naj še enkrat razmisli. Pa kako knjigo naj si prebere Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilinka85 25. avgust 2007 Prijavi Deli 25. avgust 2007 (popravljeno) mene pa neki zanima, in sicer...pred kratkim sem se zacela ukvarjat z vilinskimi simboli, in rada bi preizkusila simbol za hujšanje.....torej šir trin simbol. sedaj pa me zanima, kako ga uporabim...kaj samo narisem ta simbol na list papirja, in to je to....ali moram se kaj storiti zravn.......veljajo kaksna pravila glede tega..... no, ce kdo ve, bi lepo prosila, ce mi pove...... Popravljeno 25. avgust 2007 -> vilinka85 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 25. avgust 2007 Prijavi Deli 25. avgust 2007 pozdravljena vilinka....tema o vilincih ze obstaja,mal pobrskaj po lnf-ju.lep dan zelim Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vick 25. avgust 2007 Prijavi Deli 25. avgust 2007 Prav nerodno mi je, da je nastalo tolko prispevkov - nisem zanalaš, vsi so se nardili naenrat Če mi bo sedaj ratal link na forum Marjetke Jeršek ----- VILINSKA ČAROBNOST Citiraj Kdor misli, da je pamet dar narave, naj še enkrat razmisli. Pa kako knjigo naj si prebere Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vick 25. avgust 2007 Prijavi Deli 25. avgust 2007 Prav nerodno mi je, da je nastalo tolko prispevkov - nisem zanalaš, vsi so se nardili naenrat Če mi bo sedaj ratal link na forum Marjetke Jeršek ----- VILINSKA ČAROBNOST Citiraj Kdor misli, da je pamet dar narave, naj še enkrat razmisli. Pa kako knjigo naj si prebere Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vick 25. avgust 2007 Prijavi Deli 25. avgust 2007 mene pa neki zanima, in sicer...pred kratkim sem se zacela ukvarjat z vilinskimi simboli, in rada bi preizkusila simbol za hujšanje.....torej šir trin simbol. sedaj pa me zanima, kako ga uporabim...kaj samo narisem ta simbol na list papirja, in to je to....ali moram se kaj storiti zravn.......veljajo kaksna pravila glede tega..... no, ce kdo ve, bi lepo prosila, ce mi pove...... Ja Marjetko Jeršek vprašaj na forumu VILINSKA ČAROBNOST Citiraj Kdor misli, da je pamet dar narave, naj še enkrat razmisli. Pa kako knjigo naj si prebere Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ŠTRITOF - UPOKOJENEC TVS 30. avgust 2007 Prijavi Deli 30. avgust 2007 Ali o Vilinskih simbolih obstaja kakšna knjiga v slovenščini? Citiraj UPOKOJENEC DOKUMENTARNEGA PROGRAMA TV SLOVENIJA - (031) 827-042 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 30. avgust 2007 Prijavi Deli 30. avgust 2007 Ali o Vilinskih simbolih obstaja kakšna knjiga v slovenščini? Jest bi ti tole svetvov je bolša od Vilinskih zadev http://www.preobrazba-rugelj.si/knjiga1.htm http://www.preobrazba-rugelj.si/images/ure_pot1.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ŠTRITOF - UPOKOJENEC TVS 31. avgust 2007 Prijavi Deli 31. avgust 2007 Vaše priporočilo za Rugljevo knjigo prav gotovo drži, saj pišete iz osebnih izkušenj. Ampak kot sem napisal: Ali o Vilinskih simbolih obstaja kakšna knjiga v slovenščini? Citiraj UPOKOJENEC DOKUMENTARNEGA PROGRAMA TV SLOVENIJA - (031) 827-042 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 31. avgust 2007 Prijavi Deli 31. avgust 2007 Knjižnice:; nalov knjige: Marjetka Jeršek KanDelar Slovar Vilinskih Simbolov Ključi energij Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 31. avgust 2007 Prijavi Deli 31. avgust 2007 Vaše priporočilo za Rugljevo knjigo prav gotovo drži, saj pišete iz osebnih izkušenj. Ampak kot sem napisal: Ali o Vilinskih simbolih obstaja kakšna knjiga v slovenščini? Zakva že??? Da ti jo kdo prinese, da dobiš njegovo telefosko in da ga pol lahko zalezuješ xcivx xcivx xcivx xcivx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ŠTRITOF - UPOKOJENEC TVS 31. avgust 2007 Prijavi Deli 31. avgust 2007 Knjižnice:; nalov knjige: Marjetka Jeršek KanDelar Slovar Vilinskih Simbolov Ključi energij Hvala. Jutri bom šel v knjižnico. Citiraj UPOKOJENEC DOKUMENTARNEGA PROGRAMA TV SLOVENIJA - (031) 827-042 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 31. avgust 2007 Prijavi Deli 31. avgust 2007 Hvala. Jutri bom šel v knjižnico. Pridn, pridn.Mejbi je pa še upanje zate, al sam glumiš gljivu kar je najbolj verjetno xcivx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ŠTRITOF - UPOKOJENEC TVS 31. avgust 2007 Prijavi Deli 31. avgust 2007 Pridn, pridn.Mejbi je pa še upanje zate, al sam glumiš gljivu kar je najbolj verjetno xcivx Verjetno zate ni več upanja, saj še vedno ignoriraš opozorila o tvoji funkcionalni nepismenosti. Pojdi v knjižnico in predelaj slovnico za 1. razred Osnovne šole. :xx!: Citiraj UPOKOJENEC DOKUMENTARNEGA PROGRAMA TV SLOVENIJA - (031) 827-042 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.