sončk 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 oj mucamaca...jaz ti lahko povem samo toliko kot jaz vem,...kar mi je borism povedal...Ta simbol lahko narišeš v kot prošnje, ki jo pišeše, je to prošnja za službo, za donatorstvo...za raznorazne prošnje...predvidevam... Bo pa verjetno še borism kaj dodal... Lp, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 hmmma obstoja kak link na kak pejdzh? 666 zlomkou....tralala a bom moral kolek gor prlimatal pa kolen 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 Aakhut, stran Marjetke je http://www.geocities.com/marjetka_jersek/ in mislim, da so simboli samo tukaj. Borism, torej lahko na zlato podlago z rjavo barvo rišem simbole? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 Pomen vilinskega ključa »prošnje« - ČEI ANJI, je kakor Marjetka zatrjuje, da se izpolni naša iskrena nesebična srčna želja. Uporablja se za katere koli prošnje, vloge ali kakšne zahteve. Narisan naj bo v enega od kotov prošnje, če bi pa upošteval nasvete prejšnjih ključev, bi bil najprimernejši zgornji levi ali spodnji desni. Te prošnje so lahko za v službo(Sončk zate trenutno!), za posojila, za vpis v zemljiško knjigo, za kakšno avdicijo… Če je dobro za tistega, ki prosi za prošnjo, se bo uresničilo v najkrajšem času in po njegovih pričakovanjih. Po naše bi bil ime za ta pozitiven simbol »Cvet izpolnitve«, ki naj bi bil narisan z živimi barvami na naravni material(to že menda veste kaj je vse….papir, kamen, les…). Kot pri vseh lahko tudi pri tem meditiramo z njim in istočasno v roki ali žepu držimo predmet, na katerega je narisan.Lahko ga pa tudi že nekoliko prej uporabljate z prošnjo pod zglavnikom. Torej ta simbol lahko podarite osebi, ki jo prosite za pomoč ali bilo katero prošnjo, ali pa tudi frendu, ki nima poguma, da bi kjerkoli, karkoli prosil. Sončk, tule ti ga podarjam narisanega s prosto roko, ampak za naprej ga pa moraš ti narisati in uporabiti, je pa prav tako darilo vsem vam, ki ga boste uporabili kadarkoli in kjerkoli. Naj vam iskreno koristi! Toliko o tem cvetu izpolnitve. Lep pozdrav vsem! Ps: Ribica Katja, seveda lahko, toliko le glej, da bo niansa pisala malo temnejša, da ne bo vse isto, kot papir!! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 katjathefish...thx 666 zlomkou se bo distanciral od anemichne marjetke Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 Za uresničenje srčne želje lahko uporabite tudi Magelan Ro - vilinski simbol za materializacijo.Žal pa nimam nobenega scannerja, da bi ga nalimala sem gor. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 Zadovoljstvo: »AUL AMARI« Kdor je zadovoljen z samim seboj, ga skoraj ne potrebuje, no vsaj tale trenutek ne, nikoli se pa ne ve. Zelo je primeren za ljudi, s katerimi nimamo dobrim medsebojnih odnosov, aktivira se najkasneje v obdobju enega luninega obhoda(28 dni). Začrtamo ga vizuelno v prostor ali ga s prstom narišemo preko nove pričeske ali izdelka, lahko je pa tudi narisan na zunanjo mapo diplomske naloge. Povrh vsega se nam na obzorju pokažejo novosti, ali stvari, ki nas bodo zadovoljile. Lep dan! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 oooo Birism...to si pa pohitel. Hvala.Torej ko se gremo strižt, nove frizurce delat, je dobro da predno nas ostrižejo si s prstom narišemo simbolček na glavo, ali po striženju na novo frizuro...samo to ta drugo bi bil nesmisel ker si potem že itak ustrižen...pa ne morš nč pomagat več . Hvala in LP, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 Upam, da ne boš preveč skrajšanja predlagala, ker potem ni vrnitve nazaj nekaj časa Sončk! Lep dan, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 borism, razturaš....supeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrr Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 Hvala AMIS .......lep dan ti želim Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 jzt sm bila pri frizerju danes, sem uporabila simbol zadovoljstva...in frizurca je super...sem zelo zadovoljna hvala borism, Lp, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Sončk lepo, ker si zadovoljna, saj sem vedel, da bo tako, jutri pa držim pesti, pa le uporabi kombinacijo, ki sem ti jo opisal.....za danes-merkurjev dan, pa vsem nasvet za uporabo simolov: -obilja:HALI DOREI,-plodnosti:EILI LIBURI,-pridobivanja denarja:AMALI DOARE,-uspeha:TIR KAIRI. Prav vsem pa en lep pomladanski dan, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Boris pozdravljen! Neumoren si, kajne? Svaka čast! Veš kaj, tale pridobivanja denarja me zanima, ga bo enkrat narisal?! Pa en R je preveč pri uspehu - TIR KAIRI. Brez zamere, saj vem da je škratek vmes! Lep dan tudi tebi! Citiraj strelka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Hvala Strelka, bom popravil, želim to en lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Hello vsi! Malo sem vas hotela pozdravit! Borism, a nisi enkrat ze dal simbol pritekanja denarja? Skupaj s hrano? Ker vem, da sem si narisala, zdej pa ne najdem vec (sem hotla poiskat za Strelko)...... a mi lahko poves se ime simbola za hrano? Hvala in lep soncen in topel dan zelim! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Pozdravljena ribica Katja! A ti misliš mendam da ješ bolj kvaliteno hrano, da si prej opozorjena, ali, če bi rada shujšala....tega sem res že postnil, ta za obilje sem pa omenjal, če dobiš npr. iznenadni obisk, pa se bojiš, da ti bo vsega zmanjkalo na mizi velja pa tudi za obilje denarja, če je polžen med denar.....to je to Katja, menda ti bo jasno sedaj....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Hvala Borism, me zanima ime simbola za hrano..... Sorry ce tezim..... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Katja, kaj z hrano...daj bolj se izjasni, imaš preveč KG ali misliš, da je imaš premalo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Oh Borism, nic takega, nic tako groznega..... (ceprav se ne bi branla, ce bi kasno kilo izgubla) Gre za to, da si objavil slikco brez vilinskega imena in zdej slikco mam, ime pa mi manjka. Samo to. Ne nameravam ga zdej takoj uporabit, ampak ce bi ga rabla, nimam njegovega imena..... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Katja....če imava istega v mislih, bi tale pravi "ŠIR TRIN"......hujšanje in zmanjšanje tistega, kar nas moti.......lep dan tebi in tvojim, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 oj... evo jutri imam razgovor za tole mojo službico...in da bo stvar stekla v najboljši luči kot je možno bom uporabila naslednje simbole: CELOST, DELOVANJE, NAJDENJE, UČINKOVITOST, USPEH, SAMOZAVEST, OBILJE. Borism ...lahko malo komentiraš...bo to ok?Dodam še kaj...oz. dam kaj stran? Aja razgovor imam popoldne, po službi...bo dovolj če si simbole narišem zjutraj, ali je bolje da jih še ekrat predno dejansko grem tja? Hvala in lp, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Hm, zanimivo, po mojem je tudi tule potrebna intuicija, jaz bi npr. izbrala čisto drugačne simbole. Jaz bi uporabila Magelan Ro, ki zmaterializira srčne želje, pa nov začetek Ilur Danai. Po mojem je že v redu, da poznaš razlago simbolov, ki jih uporabljaš, da jih za čimboljši učinek rišeš z ustreznimi barvami, da pa se glede načina in kombinacij poslužuješ kar svoje intuicije in si seveda zaupaš. Drugače pa držim pesti,da ti uspe . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Pozdravljeni! Sončk, je kar kul kombinacija, mogoče si jih že zvečer nariši pa daj pod blazino, pa dodaj tega, ki ga JanjaK predlaga, ki je res tudi primeren, za pridobitev nove službe, ali če si želiš nov avto, stanovanje, televizor, novo kariero, princa iz sanj…….mora se pa obvezno risati z zlato, oranžno, rdečo ali srebrno barvo. JanjaK še predlaga »nov začetek«, ki ima podobne namene kot tale zgornji omenjeni, ki je primeren še posebej, če predstavljaš kakšen poslovni projekt, no na splošno za vse spremembe je kar primeren. Aja, če boš pisala še kakšno prošnjo dodal ključ »prošnje«! Sončk, dodaj ta dva, pa mogoče še znak »ugleda« in »privlačnosti« pa bo stvar veliko bolje stekla. Sicer nimam poleg slikc telih omenjenih dveh, treh, ki bi jih še za jutri dodala, če boš potrebovala, napiši, katere bi imela, pa bom narisal do večera. Lep dan obema, oziroma, kar vsem, Borism! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 ok. potem dodam še Megalan Ro,Ilur Danai, ugleda in privlačnosti... Za prva dva ne vem če jih imam...a sta v knjigi...Če nista bi te pa lepo prosila borism, da mi jih narišeš in dodaš ime...da si jih bom že zvečer lahko narisla...No bom pa vajo ponovila tudi zjutraj predno grem v službo... Hvala in LP, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.