Pujsita 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Ja, smo kar padli v tele simbole, se mi zdi.... Fina zadevica, jaz osebno sem sigurna, da funkcionira karkoli v kar verjameš, pa več pozitivnih misli ko imaš o določeni zadevi, hitreje boš na cilju. Si pa ti Boris ti vidim ornk zapopadel tole, dobro poznaš te zadevice. Jih ti tudi sam uporabljaš ? Jaz tako občasno, ker imam eno bolj dolgoročno zadevo zdajle v mislih, nisem glih na tem, da bi imela potrebo po vsakodnevnem risanju, je pa krasno tule prebirat temo, kakšni simbolčki pridejo v poštev za kakšne zadeve. Ja lep dan vsem, pa naj vsem Vilinci oddelajo . 1 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Pozdravljena! Ilur Danai- "nov začetek" je v knjigi, pa tudi simbol privlačnosti tudi pod "Aurum Bei"....ona dva, pa mislim da nista notri v knjigi. OK, tole materializacijo in ugled dobiš do konca tvojega delovnega časa, no mogoče že prej...lep dan še naprej, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 no pa mogoče še nekaj...Vojko mi je predlagal da naj si vizualiziram kot da že delam v tej službi in kako se imam dobro...skratka kot da sem že sprejeta in že delam tam... Hvala tudi tebi Janak ker si mi navedla še dva simbola Ma zdej pa more bit pa konc..sm zih da bo Lp, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Janja, hja poznam tako tako, sicer se mizdi, da se skupaj nekako učimo, seveda včasih prakticiram in sem skoraj vedno pozitivno presenečen, glede izkušenj pa ne bom veliko pisal tule, ker se mi zdi, da bi še lahko kdo kaj več povedal, oziroma vi vsi, ki pokukate v tole temo sicer bomo že ob priliki kaj več, definitivno pa delujejo, ali lepše napisano pomagajo v dobro vseh, kar me zelo veseli...lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 no ja jzt bom zihr komentirala kako se bo tole odvilo...pa naj bo izid kakršnkoli LP, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Simbol Ugleda:NES LOR Mogoče le tolk, kar bo narisano na modri podlagi, se nahaja v knjigi, kar jepa na rumeni podlagi, je pa izšlo v S. Novicah, za v bodoče....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Vilinski ključ Materializacije: MAGELAN ROJA Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 sončk ti želim, da se izpolni Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 hvala tebi stankaa in seveda borism tudi tebi.. Hvala in se slišimo jutri, ko sporočim izzid Uživajte v preostanku sončka . Lp, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Sončk ta zgornja dva sta izven knjige, sedaj pa ta dva, ki sta v knjigi in jih vsekakor tudi jutri uporabi, se opravičujem, ker so tako narisani, kot mi izpadem žal ne radiram in ne prerisujem, verjetno bo kateremu slikca še bolje uspela, pomemben je osnovni pomen....lep dan, Sončk, tebi pa držim pesti, če ti slučajno ne uspe. vedi, da bi šla iz boljšega na slabše, vesolje že ve vnaprej, Borism Nov začetek: ILUR DANAI (eden najenostavnejših znakov za risanje) Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Simbol privlačnosti: AURUM BEI PS! Dame ne sedaj to izkoriščati, da ne bodo moški še bolj onemeli! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 no saj vem borism...vsekakor je vsaka stvar za nekaj dobra...pa čeravno nam je včasih v takem trenutko ko nam nekaj ne uspe težko...pa pride nekaj boljšega...sigurno...če to ni tisto kar jaz potrebujem...potem je bolje tako da se ne uresniči... Veš kaj me še zanima...ali mogoče veš za te vse simbole ki sem jih jaz napisala da jih bom narisala in te štiri ki sta jih vidva z janok predlagala...je pri katerem zelo pomembno da ga narišem prav z določeno barvo?Jaz sem namreč nameravala narisat jih na kos belega papirja z zlato barvico?In seveda jih bom dala v žep...ali pa kar v denarnico... Bo to ok?? Havala in LP,S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Sončk v redu bo tako, zlata je nekje najboljša, podlaga že ni tolk bitna, daj mi pošlji na "OS" svoje rojstne podatke, da ti izračunam najbolj ugodno smer za tole akcijo....lp Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Veš kaj me še zanima...ali mogoče veš za te vse simbole ki sem jih jaz napisala da jih bom narisala in te štiri ki sta jih vidva z janok predlagala...je pri katerem zelo pomembno da ga narišem prav z določeno barvo?Jaz sem namreč nameravala narisat jih na kos belega papirja z zlato barvico?In seveda jih bom dala v žep...ali pa kar v denarnico...Magelan Ro je fino če narišeš z rdečo ali zlato barvo, če znaš vizualizirat si pred meditacijo nariši tale znakec s prstom pred sebe, obvezno pa definiraj točno kaj si želiš... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 to al znam al ne zanam vizualizirati..ne vem...jaz se sprostim in skoncentriram misli na svojo željo in si predstavljam kako se dovije stvar... No bom pa vsekakor si tale simbolček narisala s prstkom predno začnem... Hvala JanaK in lep dan ti želim. Sončk Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Kaj ste vidve Sončk in JanjaK v "žlahti", po mojem morata biti, šele sedaj mi je kapnilo, gledam samo na vajini ikonci Sončk posebej zate je smer poslovnega uspeha, da si obrnjena proti "JV"-JUGOVZHODU, to je tudi smer za učenje in najbolj ugodna za zdravje......kar počneš dlje časa bodi obrnjena v to smer, smer za družinsko srečo je zate proti VZHODU(spanje, hranjenje....), če imata oba z partnerjem podobno smer tule, se gleda na partnerja, ki prinese več denarja v hišo!!!.....isto smer bogastva pa proti SEVERU. Svetujem ti, da se izogibaš spanja z glavo proti zahodu in ostalih dalje trajajočih opravkov, da si obrnjena proti zahodu, ker boš v te zahodne smeri manj ugodna, sposobna, zadovoljna..... obrnjena proti vzhodu pa maximalna... Upam, da se boš znala orientirati, samo za info, sonček vzhaja na vzhodu, sedaj bo pa na zahodu, ta smer, ko gledaš sedaj proti soncu je zate manj ugodna. Tolk o tem. Še enkrat ti želim vse idealno ob jutrišnjem dnevu in nasploh v življenju, lp, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 No Sončk (maš tak simpatičen Nick), če to zmoreš, potem znaš vizaulizirati, ja. Odlično, takole kot si opisala naj bi funkcioniralo... Kar prstke pa simbolčke uporabljat ja . Obožujem Sonce Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 In seveda jih bom dala v žep...ali pa kar v denarnico...Bo to ok??Havala in LP,S Kot sem razumel vilo Marjetko, narisanih simbolov ne smemo nostiti v denarnici (razen tistega za denar...), drugače pa kjerkoli pri sebi, da je le znotraj aure Pomembna je energija, pozornost, usmerjena med risanjem znaka, izbira barve papirja je individualna, mislim pa da tudi barvice. Se bo že našla in še kaj napisala o tem.LpP Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Hja Piko boljše je v žepu ja, sicer pa ženske, ki imajo večje denarnice v torbicah, bi tudi šlo, ampak res je najbolje čim bližje žepu in auri, torej hlačni žep je manj primeren, sicer pa vsak zase najbolje potem spozna....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 o madona za tole pa res rabim kompas ...No bo probala čeprav moja orientacija je za en drak...po domač povedan . No sej če gledam proti soncu naj bi bil to potem zahod ...kar pa ni ok. zame... vzhod je zakon...se pravi ravno nasprotna smer od sonca...sem prav razumela... Lp, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Bi lahko prosila slikico 'komunikacije' ? Nimam nobene moznosti, da bi pogledala v knjigo tukaj... Pa se mi zdi, da bi mi zelo prav prisel.. za zacetek bom poskusila s samozavestjo, samo to ni to... Hvala! Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Ti pa res nimaš možnosti v Madridu dobiti te knjige....bova uredila....do takrat Aliana v Španijo lep pozdrav in lep dan, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Izvoli Aliana, po mojem bo španščina ali angleščina še bolj tekoče stekla.....nariši si ga nekam v bližino kjer komuniciraš, sicer pa menda poznaš ideje zanje....lep pozdrav Komunikacija: KE LIN Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Wow, borism, ti to sam rises in potem skeniras? Ful lepo! Kako mas pa pri sebi urejene simbole, ki jih ni v knjigi? Narobe sva se razumela prejle, enkrat si narisal simbol hrane (vsaj jaz sem razumela, da je hrana). Ne hujsanje. Krogec na vrhu, navpicnica, na dnu na glavo obrnjen trikotnik. Na sredini navpicnice je pika, ki jo levo in desno oklepata lunici..... tako izgleda ta simbol. Zdej pa res vec ne vem, kaj pomeni. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 o ne morem verjet...zdej so me pa klical iz tele službe v kateri delam sedaj že 4 leta...in so rekli... kaj ti moramo ponuditi da boš ostala...in to že četrtič...spoloh ne vem več kaj naj naredim...No definitivno bom šla na razgovor jutri in to če dobim...grem 100%.Ampak kako pa naj nekomu k sm mu že 4 krat povedala da delo ki ga opravljam me ne veseli...on pa še vedno sili in sili...pa da lahko kaj drugega delam...samo naj povem...ampak kaj ko mi da možnost delat samo v računovodstvu, no še del kontrolinga...to pa je zame :xx!: O res ne vem... Upam da mi jutri simbolčki pomagajo... Lp,S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.