Skoči na vsebino

Vilinski simboli

teja

Recommended Posts

Splosno, Amis, splosno...  x:Dx  x:Dx  x:Dx

(je tud na posamicne primerke, ampak niso bili ravno moj tip primerkov, pa sem se mal umaknila  x;)x  )

A.

škoda no. upam, da se je v teh nekaj dneh kaj spremenilo. se pa rado zgodi, da je s posamičnimi primerki problem x:Dx .

x:)x x;)x x:)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

No, fino, ko si spomnil Boris! :)

Sem dala ravno na Novice Marjetkino delavnico spet, samo se ne spomnim, kateri datum je bil...

Ce koga zanima, Marjetka bo imela spet delavnico - info najdete na LN Novicah.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Moram zdaj tule napisat, kako dobro delujejo tile vilinčki ob sredah x8Dx x:)x ... že drugo sredo sva se s tamalo spomnili in jih narisali in vsakič je prav na ta dan (se pravi prejšnjo sredo in danes) prišel nepričakovan denar.... x8Dx :palec: ... je še ena reč, ki se je zgodila ravno na sredo - prejšnjo, vendar moram še malo počakat, preden povem to zgodbo... dobra zgodba... in hvala vilinčki x:Xx :palec:

Zares lepo tole Mateja, sem vesel, če je še kdo drugi tudi, saj vem, da delujejo vilinski, ampak zakaj ne nizate predlogov in izkušenj, bo drugim lažje, pa še ideje se odprejo, jaz pa tudi ne bom pisal v imenu drugih, toliko vas še opomnim, da bo sedaj kmalu polna luna in kdo ima namen, naj jih da na svetlo, jaz pa, ker ni nobenega interesa zapuščam tole temo, ki je že itak dovolj skrita in odhajam sam eksperimentirati naprej.....lahko noč x:Xx x:)x :palec:

ej, borism, ne nam to delaaaaaaaaaaaaat :C: . glih dobro prideš nazaj, pa misliš spet izginiti. neeeeeeeee, prosim x:Ix

malo sem opustila tole in mi je mal žal, ampak si nekako nisem časa vzela. zdej se mi pa maščuje :sori: . rabim nekaj za pogum in vztrajanje v odločitvah in za razjasnit si par stvari. ampak ok, bo že.

borism, maš prav. tema je skrita. dobro bi bilo, če bi jo kako prestavili, da ne bi bla več tako skrita..........marsa, a bi šlo? :o|o:

x:)x x;)x x:)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

x:)x Jutro x:)x

ej borism, pa ne nas zapustiti no x:)x Jaz resnično nisem imela časa jih uporabljat...res ne, ker smo imeli zdajle 14 dni res napeto ( včeraj celo pogreb, je bilo zelo žalostno ).

Tako, da kadar lahko vedno kaj napišem...če pa nič ne delam z njimi potem ne morem nič napisat...žal.

Lahko povem, da odkar uporabljam tele simbolčke ob sredah, se je meni tudi kar stanje poboljšalo v moji denarnici...kupila nov avtoradio, letne gume, pa še kar nekaj dinarčov je ostalo. tako da definitivno deluje. x;)x

Kar se pa tiče ljubezni in mojih kamčkov, sej veš borism, k sva sestavla kombinacijo za ljubezen,dober odnos...pa moram povedat da je kar napeto zadnijh 14 dni...no ni samo zaradi naju, so tudi drugi ki vplivajo na najin odnos...kot na primer njegova mama...in zato lahko rečem da ne čutim spremembe oz. izboljšave...Lahko je to zato, ker kamnčki niso pravilno narisani..no saj ne vem...samo un zmazek na kamnu, ki se mi je naredil...mogoče enostavno ne delujejo...Skratka zelo je napeto, kar ne znava se pogovoriti, oz. prihaja do tega da imava oteženo komunikacijo...ko en nekaj reče drugi si to razlaga čisto drugače, kot je tisti to hotel povedati...

No pa saj bo...sej se imava rada pa bova use uštimala...vedno to rečeva.

Je pa hudič če se nekdo utika v odnos...za vsak najin korak ve kako pa kam in zakaj (njegova mama), če ne ve je užaljena in se ne pogovarja z nama.

Ok. Upam da sem se vsaj malo odložila x;)x

Res pa nisem bila niti pri volji da bi kaj resnega pisala, ker sem morala malo razmisliti pri sebi.

Lepo se imejte.

To polno luno bom pa spet maol kamnčkov nabrala in upam da jih bom tokrat lepo porisala x:)x

Sončk x:)x

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

Sončk, poiskusi si še simbol kombinacije narisat, pa simbol ljubezni v zrak iz it skozi njega... ne pozabi se zahvalit vilinskim bitjem za pomoč. predvsem pa ne dovoli, da te teptajo oz. da ti jemljejo energijo.

Držim pesti :palec:

Sončk... tudi pri nas doma komunikacija šepa, večinoma se trudim popraviti jaz, največkrat tko, da kakšno stvar pojasnim, kaj sem želela povedati...

želim ti lepši konec tedna kot si imela prejšnji x;)x

naj ti sije sonček

:flower:

Borism in ostali pozdravljeni!

ILUR DANAI je v polnem teku, KE LIN mi pomaga.. prav lustne stvari so se dogajale te dni...

Sem klicala eno stranko cel prejsniji teden, pa nic, enkrat je bil zaseden, drugic je mel se en telefon, tretjic sploh ni dvignil... ko sem pa nalepila KE LIN na telefon..haha.. pa se ravno po telefonu- jasno pogovarjam, me ta stranka poklice na mobitel..jeeeeees!!!.. skocila sem do stropa (karikirano..hihi).

In v ponedeljek sem vabljena v Ljubljano.. Priporocate kaksen simbol naj imam s sabo.

V mislih sem imela Nia tar, Kaler adali, Hag razala, Tir kairi... in seveda Amar nat..hihi..kaj ves koga srecam na poti... x;)x x:Dx

http://www.kupid.com/pics/she.jpg

Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi.

Borism in ostali pozdravljeni!

ILUR DANAI je v polnem teku, KE LIN mi pomaga.. prav lustne stvari so se dogajale te dni... 

Sem klicala eno stranko cel prejsniji teden, pa nic, enkrat je bil zaseden, drugic je mel se en telefon, tretjic sploh ni dvignil... ko sem pa nalepila KE LIN na telefon..haha.. pa se ravno po telefonu- jasno pogovarjam, me ta stranka poklice na mobitel..jeeeeees!!!.. skocila sem do stropa (karikirano..hihi).

In v ponedeljek sem vabljena v Ljubljano.. Priporocate kaksen simbol naj imam s sabo.

V mislih sem imela Nia tar, Kaler adali, Hag razala, Tir kairi... in seveda Amar nat..hihi..kaj ves koga srecam na poti...  x;)x  x:Dx

Pa na Florido boš nesla tudi kovček vilinskih simbolov!!!

http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gif

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo,

temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo!

Pozdravljeni vsi skupaj, posebej pa še MBmetuljčica!

Vidiš fino, da imaš tudi ti sedaj eno pozitivno izkušnjo, saj imaš dober občutek, kar tako naprej :palec: .....opozoril bi vas pa resno :eek: , da simbolov nikakor ne rišite, kadar ste pod stresom, negativno nastrojeni, nezbrani, ker bi lahko imelo vse skupaj kontra učinek, torej ko boste imeli ugoden dan, ko se boste lepo, super počutili, si jih recimo narišite že za kakšen teden naprej kar planirate.....lep večer in vikend vsem skupaj, Borism x;)x :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...