Ksenia 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 In vesolje ve, da če uporabljaš simbole z namenom, da komur koli škoduješ ne funkcionirajo, sicer pa ti veš, da jaz vedno delujem tko, da nobenmu ne škodim, mar ne Vesolje pa ve, da ti mene nikoli ne razumeš... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Selene, to deluje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 ....saj res, kaj sem pa jaz v primerjavi z vesoljem Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 hehe Borism, vse in nič Kristalka, tetka čarovnica ma prav ane (prav simpatična je tale mama, sem baje tetka čarovnica ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 evo jaz si bom pa danes narisala samo simbol ljubezni in učinkovitost bom dodala zdraven...Moj srček rabi ljubezen in želi čutit da se imam rada in da čutim to tudi od drugih in do drugih. Včeraj pa sem si na telefon narisala simbol komunikacije in učinkovitosti...sem se počutila malo osamlejno...pa sem si želela, da bi me kdo poklical, da bi se mu lahko malo potožila...ne boste verjeli...sms-ji so kar leteli Lep vikend vam želim, Lp,S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Nocoj v mraku, ko boste umirjeni in razpoloženi, dajte svoje dragulje, kamenčke, predmete, nosilce z narisanimi vilinskimi simboli na okensko polico, da jih obsije "polna luna"....lepo nedeljo še naprej, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 hah Bors, tu pa se postavi vprašanje kaj pa ,če luna nek termin ne sije k oknu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Saj en dan v tem tednu, ko je najbolj polna, pa le ujameš... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 jzt sm pa dala moje kamnčke na balkon v korito tm k mamo rožice...tm jih je zihr dobro lina obsijala Lp, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Sončk, upam, da si imela lep vikend, sem večkrat pomislila nate in na Sončno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 glede na tedensko astroprognozo, bomo potrebovali nekaj za dobro voljo in navdih.............v tem slogu...........kaj predlagate :o|o: Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 nekaj za optimizem... ma jaz uporabljam simbol čudežov, čeprav je Borism malce skeptičen, ne vem zakaj (pa čarovniški nasvet pst) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 oj Selene, ja sem imela zelo lep vikend Sem v soboto doma mami stanovanje spucala...ona pa je šla s kolegico v Trst po nakupih, sem se super počutila, ker sem prvič lahko svoji mami jaz rekla lej tukaj imaš 10.000,00 SIT pa si nekaj kupi...saj ni veliko...ampak jaz sem se ful dobro počutila Potem pa sem proti poplodnevu jaz odvihrala v Kranj, sem bila zmenjena s kolegico, potem pa je že moj dragi se nehal učit in sva šla skupaj malo naokrog po opravkih v Kranju. Zvečer pa smo šli kegljat, super je bilo.In naslednji dan so prišli na vrsto pogovori z mamo.Kaj naj rečem povedala sva ji kaj naju moti...samo mislim da jo bo težko premaknit...verjetno bo nekaj časa OK...potem pa...Ne bo mogla iz svoje kože...Če vam povem samo to, da moj fant pri svojih 27 letih še vedno spi v isti sobi kot mama...lahko vam veliko pove...pa ni premalo prostora...soba je ogromna...moje 3 pridejo notr...ampak če jo vprašava zakaj nebi pregradili zadevo...je odgovor NE...zakaj ne, ker pač NE...Upam samo da se midva hitro postaviva na svoje noge...jaz najdem službico...in potem bova že lažje razmišljala o selitvi. Lep dan želim vsem, Lp, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 selene, hvala. bom sprobala takoj ko pridem domov. uf še dve uri. pa nič se mi ne da :xx!: Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Pa res Sončk, kako je kaj z tvojo novo delovno spremembo Jaz sem danes uporabil simbol prošnje, pa so mi vsi hoteli kar naprej pomagati v službi, hvala jim , čeprav je bil namen prošnje, da se mi končno uredi ponovno splet, pa ne moreš verjeti , da se je po 6 dneh končno nekdo usmilil po vsakodnevnem nerganju, zelo nerad sem nesramen, sem potrpežljiv, ampak vidim, da veliko stvari urediš takole kar za "tren oka", če si bolj direkten(mimo bontona ), kot recimo pri uradnikih za kakšne papirje, itd., saj to je skrajnost, ampak jaz nimam vedno toliko časa na razpolago, no za potrpljenje se ne bojim....še enkrat hvala vilinskim in "prošnji" in "cilju", bom se tule odkupil s kakšno informacijo....lep večer vsem, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Pozdravljeni! Če ste pametni se boste zaščitili proti tehničnim napakam, pa še posebej proti PC in v boju z virusi in škodljivostmi (sevanje, zloba......ampak ne garantiram!!) z simboli: TARIN ALB,REM ŠALAT,HAT ALMAG ELAND,GRAM IRID,AGLER RAN Želim vam en lep torek, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 jaz pa očitno rabim simbol prebuditve... nič, grem za kruhek zaslužit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 ojla borism, lepo da si se vrnil . Ne z mojo službico še vedno nič novega...še vedno hodim na razgovore..v čakanju sem.Veš ti moram povedati da sem pa že voljo izgubila...res. Kar ne da se mi več...Eni so me klicali...res da je bila ponudba malo čudan...ni mi bila všeč...pa so me že 3 krat klicali...pa kar nisem znala rečt ne, ni mi všeč...čeravno sem jim govorila da mi ne ustreza njihov delovni čas...Od 8 - 17h vsak dan...pa 2 krat na teden dežurstvo do 18h.Ne vem...bom vidla...res pa je da mi je malo padlo vse :xx!: Lp, S Danes je pa tako zaspan dan, uf najraj bi šla domov se zakopala v deko in gledala kšne limonade ceu dan... Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 O, pozdravljena Sončk! Saj jaz sem vseskozi poleg, tako, da ne skrbi...glede službe, je potem že verjetno tako najbolje, daj ti uporabi v teh dneh "življensko moč" & "voljo", ker ti jo na vseh področjih primankuje, glede dneva, saj je res en tak zaspan da danes, ampak počakaj še, ker danes bo še marsikaj, ker je pač luna v enem takšnem znamenju, da ne bo dolgočasja...lep dan tebi in tvojim Sončk, drži se... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 ok. borism, bom danes kar probala uporabit tele simbole......kar se pa tiče dolgočasja...uf saj meni bi paslo, da se nebi kaj preveč dogajalo...sončk bi šou ajat lepo se imejte Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Lep dan Boris in ostali... Prosim za pomoc, opremiti zelim stanovanje, da pa bi potekalo kot po maslu.. .. katere vilinske simbole priprorocate. Casa imam zelo malo .. do prvega maja mora bit kot se sika, v zadovoljstvo in veselje nas in nase nove stranke. Verjetno ze pametne glavce tuhtajo in imajo v mislih ideje.. kar na dan z njimi.. se iskreno zahvaljujem. Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Pozdrav Mbmetuljčica! Tale je pa bolj težka, pa še časa ni na pretek , če bi namignila za generalno čiščenje bi predlagal "čistost" in "delovanje"....pri opremljanju pa žal ne poznam tvojega okusa, ni potrebno biti zaletav, da ti kasneje ne bo žal, sama pa verjetno veš, da je možna izbira od več dejavnikov...lep dan, ....saj še pride kdo za menoj s kakšnim predlogom Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 opremljanje?............kaj pa kakšna lepota, ubranost harmonija, ugodje, varnost...........ne vem, no.....nekaj v tem slogu Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.