MBmetuljcica 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Hvala Boris za trud.. ja zaletava sem kar precej, tako da se kar poznam in skusam umirit, ko pride do panike.. Kaj pravis o vilinskem simbolu KAR ALAI - obvladovanje casa Da si izberem vzorec globokega notranjega miru, lahkotnosti in lagodnosti.. in zazivim v sedanjem trenutku, ki je vse kar imam, saj v njem tici moc za spremembo... Tvoje mnenje Boris? Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 opremljanje?............kaj pa kakšna lepota, ubranost harmonija, ugodje, varnost...........ne vem, no.....nekaj v tem slogu Ja Amis.. tudi o tem sem razmisljala.. predvsem o lepoti .. tega bom pa tako nalepila na vhodna vrata, ko pride stranka.. bo samo gledala in vzdihovala..iiiiiiiiiiiiiiiii .. kako je lepo.. hihi..malo heca. Hvala ti Amis za nasvet.. grem v knjigo gledat.. Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 stranka, kakšna stranka?mogoče rabiš za stranko komunikacijo, pa prošnjo, da ti izpolni prošnje.... ma hecam se al pa tud ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 .....upam, da ste se spomnili, da je danes merkurjeva sreda, še posebej tisti, ki boste to počeli prvič....želim, da vam čim več prikaplja v denarnico in tako še ostane naprej.....lep dan prav vsem, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 hojla, a veš borism jzt sam pa vsko sredo pridna...si čist vsakič narišem AMALI DOARE, HALI DOREI, ERON VIG. Zdaj sem ravno prišla iz enega razgovora za službo veš, sem si včeraj narisala simbolčke k si mi jih ti predlagal...in sm jih dala pod povšter, danes zjutraj pa sem jih mela s seboj v žepku Je šel intervju ok. sicer je bil v angleščini, pa sem se bala da se mi bo zatikala...no ampak je kr šlo Zdaj pa čakam še na 3 krog...danes sem bila na drugem razgovoru...in v 3 krog prideta samo 2 punci oz. največ 3.OOOOOOOOOOO kaj bi dala da bi prišla v 3 krog...plizzzzzzzz.Kaj misliš kakšen simbol naj si rišem do takrat Uh najtežje bo pa takrat ko se bodo odločali samo med mano in še eno punco...uh bo vroče Lep dan vsem skupaj Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Sončk imaš kvalitete, pa sebe ne ceniš dosti, jaz pa vem, da si sposobna(uporabljaj "samozavest"!!!).....saj ti uspeva, držim pesti zate , mogoče dodaj komunikacijo ....lep dan tebi in tvojim, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 ok, hvala borism, bom malo delala na tem...ja sej vem...mi včasih ob takilih trenutkih zmanjka samozavesti...res je. Hvala in LP, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 zakaj je že hali dorei?za vse pozabljivce (kot sem jaz) ena iznajdljiva ideja: na namizni koledarček si na vse srede narišete simbole, saj veste katere Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 mislim da je to obilje Lp, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 (popravljeno) Spisek po abecednem redu: »A«ARDEN LEIRA: navdušenje ADNA RIM: zavest AGLAI RAG: mladost AGLAIR HAR: razsvetljenje AGLER RAN: učinkovitost AG NETAM: plamen strasti AGRIM BEL: enost AILIM ROZ: volja AJRAM PRAN: modrost ALEAH EIN: praznovanje ALEI ADAL: milinaALEIRA GANA: radost ALHEIL: notranje vodstvoALIEL LUN: navdihALIN ZEL: sočutje ALIT ELAVI: čistost ALKANTRA AN: tolažba AL MAGRIN: resnica ALOR ZEI: gibanje ALU TAR: brezskrbnost AMALI DOARE: pritok denarjaAMALI GALARI: domišljijaAMAR NAT: ljubezenAMBREN DEN: olajšanje AMITAL GAL: užitki AMONT DOR: celost ANAR JAR: vedrina ANEN RAVEL: čarovnikov nasvet ARBOR RUTA: zabava, rajanje ARDA NA: najdenje ARDET ARDAR: pomoč ARDEN LEIRA: navdušenjeARGET MELANI: milostARIDAN ALD: zvestoba ARVEN DOR: upanje ASTRAB AN: potrpežljivostAUL AMARI: zadovoljstvo AURUM BEI: privlačnost »B«BIR NARAN: intuicija «Č«ČEI ANJI: prošnja «D«DAL GREEN: usklajenost – sprejem /dajanje DELIA ŠIRA: popolnost DER KAIRE: prilagodljivostDUR AMI: odločnost DŽAINA DEIS: razcvet «E«EGLAN VIN: prebujanje EH ANTES: veselje EILAN MUN: rojstvo EILI LIBURI: plodnost EL ANOR: samospoštovanjeELAM LIN: zaupanjeELAN RAI: letenjeELIA KARA: radoživostELID AR: humor ELUM LEI: videnjeEN IDIA: sprijaznjenje ENDRA GAR: počitek, spanje, sprostitevENI LAVA: previdnostEOR KLI: zemljaERAN ANU: čudeži ERI DAMEI: sanjanjeERON VIG: ciljEŠAM BEI: sinteza / kozmična povezavaETA KIVA: zdrava hrana «G«GALEN DANAR: spravaGALIA VELA: veselje do življenja GARDNARDREN: preporodGEM NALI: globlji pogled GRAM IRD: zanesljivostGRIN MIN: pripelje domov «H«HAG RAZAL: odgovornostHALI DOREI: obilje HAT ELANI - ELAND: zaščita HELAN ŠILA: sluh «I«IGLER VAL: spontanostILA LOM: pozornostILIM MILEI: svoboda ILON BAR: prijaznostILUR DANAI: nov začetek INMEN UBUR: večnostIN KALAT: velikodušnostIRD ANAN: lepotaIRI AMA: zrelostIŠARA SAT: odganjalec nevšečnostiIZOL TALIN: pustolovščina «K«KAG AMID: preboj KAIR AERI: tišina KAL DARAN: prijateljstvoKALEINA: romantika KALER ADALI: srečaKAL NAMIR: virKAR ALAI: obvladovanje časaKARDA RAN: hotenje KARI ANAME: potovanjeKAT NIRA: hitrostKATAL KARAN: ustvarjalnost KE LIN: komunikacijaKEM GALARI: domišljijaKERI KOULI: doslednostKLAIR AORUM: neopaznostKLAS NAIR: pogumKLID ALIR: gotovostKLIRA BEI: jasnostKORA ALARIJA: toplota / toplina «L«LANOR LIS: spoznanjeLERIA RAVA: pozornost 1LIG ULAI: nežnostLOR VLEI: igrivost «M«MAGELAN ROJA: materializacijaMER INLAN: razumevanje «N«NAL IZ: ogenjNAMIB RIN: neutrudnostNAR MIN: ravnotežjeNAŠIR AGENA: transformacijaNEI ALU: nameraNEPER AUMD: čista zavestNIA TAR: samozavest NIR MID: življenjeNISA LUMI: podporaNIS DARAM: darovi življenja »O«OGAN LIR: red misli, stvari, čustev OLAI RAV: bratstvoOLAN REI: zdravjeORAN TAR: življenjska močOUM ŠA-IN: energija «P«PALM SOLAN: mir PELER NIM: čutnostPIL AREI:spominPIN ANAR: moč «R«RAS AGIL: trenutek REM ŠALAT: zloba / zaščitaREM ŠALAT: razuročitevRIA MUHA: dejavnost «S«SAN VEIL TEI - AILAH: strah + zasvojenostSILHU KHAI: mojstrstvoSUNN KELI: še ena priložnost «Š«ŠAD RIEL: natančnost ŠANI TAER: harmonijaŠARI LAM: spremembeŠEL KAHAJA: sodelovanjeŠELAI NARAI: zrakŠIIR MING: rast + razvojŠIR TRIN: hujšanjeŠIR VENAL: srečanjeŠIR VENAR: prebuditev »T«TAE MORE: vstajenje / nova življenjeTAE MOREI: novo življenjeTAIR LAHIRI: lahkotnost TAL ATAN: hvaležnostTALES ŠAD: premikTALIDA ŠEIA: lirikaTARIN ALB: varnost + zaščitaTAUL AŠIM: skrivnostTAUL RABEL: izpolnitevTELIA INA: preprostostTINDA GUALI: poživitevTIR ABAL: delovanjeTIR KAIRI: uspehTIRS ARANI: čarTOR ELEI: umetnostTORALI ELORE: popravilo napakTIS AHUTA: bližina TUAN MAEL: zamenjava »U«UMBUR NIL: vztrajnost ULIM ŠIN: učenjeULUR BAROL: odpuščanje+pozaba «V«VEN ALAI: obvladovanje časaVENOLAN DUA: spodbudaVIR MID: življenjeVLAM VEN: odprtost «Z«ZAN HAILI: meditacija Popravljeno 9. april 2004 -> borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 vau, borism je pa biu fulllllllllllllllllllllllllllllllllllll pridn Hvala borism, Lp,S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Hvala Sončk, preden sem prvič postnil tole gor sem se res en popoldan posvetil temu spisku, da je kolikor toliko po vrsti....sedaj sem pa samo obudil, da vam je bližje, ker je že bilo skoraj 5 strani nazaj, saj ta nova imena, ki izhajajo ob četrtkih, pa sproti dodajam ....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 sončk in borism Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Amis & Sončk Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 borism & amis Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 kaj pa jaz Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Selene Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Selene Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 jooooooooo koga sem pozabila...selene ti pa si en TAK VELIK Lp,S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 hehe, mi paše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 ....saj jaz bi še Selene , ampak ni fer do ostalih potem .....lep dan, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 kaj bi ti še ... ma vsaki še enega pa bo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 ...O.K., za vse dame, ki prihajate v tole temo.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 vidim, da si poudaril HALI DOREI-obiljese spomnim, da je Marjetka rekla, da je bilo delovanje tega simbola vedno kje drugje, kot pa se je pričakovalo, kot da se ne pusti usmeriti, ampak si sam izbere kaj bo obilno. Še nekaj bi poudarila. Ob vsaki izbiri simbola in njegovi uporabi vedno rečite -četudi le v mislih, da se naj uresniči tako, kot je za najvišje božansko dobro. Vprašajte za nasvet kdaj tudi Marjetko, saj brez nje ne bi bili tako povezani z "vilinskim svetom" kot sedaj lahko to dosežemo z njenimi simboli. Priporočam njeno delavnico. Hvala Marjetka,vilinski pozdravček Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Še nekaj bi poudarila. Ob vsaki izbiri simbola in njegovi uporabi vedno rečite -četudi le v mislih, da se naj uresniči tako, kot je za najvišje božansko dobro.Stanka, lepo da si se javila. Tudi meni se to zdi zelo pomembno, zato sem napisala, da če simbol uporabljaš tako, da ne škoduješ nikomur, lahko zaprosiš za pomoč tudi v stiski, mar ne... samo včasih je težko da je dobro za vse, ker če simbol uporabim zase recimo pri sklepanju posla, mogoče ne bo dobro za mojo stranko... ne vem, bo naročila za preveč keša... me razumeš kajne? zato se mi zdi normalno, da kdaj simbolček ne deluje, oz. da se energija ne sproži... pomembno mi je tudi, da se zahvalim vilinskim bitjem za pomoč, ko mi misli zalutajo k njim. Imam občutek, da so tu blizu mene tudi brez uporabe določenega simbola v določenem trenutku.vsekakor se imam namen udeležiti njene delavnice, mogoče ne danes ali jutri (prispodoba), vendar enkrat v bližnji prihodnosti pa...Lep dan ti želim Stanka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.