Skoči na vsebino

Vilinski simboli

teja

Recommended Posts

Pozdravljena Stankaaa!

Z rdečim je povdarjeno ime, ki omenjaš, ker Amis ni razumela pomena, moram pa resnično priznati, da če ne bi bilo Marjetke, bi bili za marsikaj prikrajšani, zato ponovno, čeprav sem se ji že neštetokrat zahvalil.......HVALA Marjetka za te čudovite informacije o vilinskih energijskih simbolih.....škoda, pa, da se Stankaaa takole malokdaj oglasi tukaj, ker vam moram razkriti skrivnost, da sem jih jaz osebno začel ravno spoznavati s pomočjo Stanke, torej tudi njej najlepša hvala....lep večer vsem, Borism x:)x x;)x :palec:

Deli na socialnih omrežjih

uau poki :palec:

borism, če je sreda za bogastvo, obilje.........itd, kaj pa ostali dnevi v tednu?

aha, stankaa, pa smo te najdli <_< ........ti pa kar tako, inkognito :o

x:)x x;)x x:)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

jutro x;)x

jzt res ne vem kaj je u zraku sam jzt sm že kšn mesec čist brez volje in energije...pa še začela sem bit nesigurna vase...in druge okoli mene...kr non-stop čutim da bi rabila da bi me en skoz božu pa me stisku, pa da bi se počutila varno...pa na žalost to vsak dan ni možno...moj dragi je iz KR, tako da to potem pride samo čez vikend...pa sploh ne vem zakaj ta stiska :xx!:

Danes zjutraj sem si narisala simbol ljubezni, učinkovitosti in zaupanja.

Upam da bom čim prej prišla k sebi. Prosila sem jih da mi pomagajo vrnit zaupanje v ljubezen ki jo čutim do mojga sončka in zaupanje da to čuti tudi on do mene...da je vse ok. in da nisem sama, da me imajo ljudje radi.

Lep dan želim vsem,

S x:)x

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

Pozdravljena Sončk!

Seveda te imamo radi x:Xx , če ne te nebi niti omenjali x:)x , vedi, da nisi sama v teh kriznih trenutkih, ki prej ko slej minejo, zato je pa zelo priročen LNF, kjer se najde fina družba, pa mogoče si nariši "voljo do življenja" & "veselje do življenja".....Sončk, želim ti en lep dan, pa prihajajoče praznike, takrat pa ne smeš biti sama...ciao, Borism x:)x :palec:

ha, jzt sm se pa spomnla da lahko zdele v tem času narišemo vilinske simbolčke tudui na jajčka x;)x

mogoče bom pa probala x;)x

lp, S x:)x

na žalost nisem mogla risat vilinskih simbolčkov, ker nisem dobila takih barvic za na pirhe :sori:

No pa drugo leto več sreče x;)x

Lp, s x:)x

Sončk pozdravljena!

Ne bodi nikar žalostna, ker jaz sem jih narisal čez dvajset, pa nisem imel tapravih barv in voska, mogoče sem malo žalosten, ker mi je ostala samo ena, ampak saj za to so pa, za pojest vendar x^x ...glede vilinskih na njih, sem narisal le na dve, ker ne izgleda fajn, bolje izgledajo nekako ravne linije na njih, no vsaj meni se tako zdi...lep dan

Danes se riše Amali Doare in Eron Vig!

No vidiš Boris, kako si me že **zdresiral**, prej sem vedno pozabila. Hvala x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Hm iz kje... ej je zemeljska oseba, s kožo in kostmi, kakšne namene imam s to osebo... am, hehe, uf.... če je dobro, pojma nimam, ampak sem ti že povedala, da to prepustim vesolju da odloči, škodovat sigurno nikomur nimam namena...v moje dobro pa je sigurno da ta osebica pride malce nazaj....

evo premislila tukaj... sej bom našla nekaj brez skrbi x:Xx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...