borism 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Pozdravljena Stankaaa! Z rdečim je povdarjeno ime, ki omenjaš, ker Amis ni razumela pomena, moram pa resnično priznati, da če ne bi bilo Marjetke, bi bili za marsikaj prikrajšani, zato ponovno, čeprav sem se ji že neštetokrat zahvalil.......HVALA Marjetka za te čudovite informacije o vilinskih energijskih simbolih.....škoda, pa, da se Stankaaa takole malokdaj oglasi tukaj, ker vam moram razkriti skrivnost, da sem jih jaz osebno začel ravno spoznavati s pomočjo Stanke, torej tudi njej najlepša hvala....lep večer vsem, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Vilinski G0zd Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Lepa slikca Pokowc . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 uau poki borism, če je sreda za bogastvo, obilje.........itd, kaj pa ostali dnevi v tednu?aha, stankaa, pa smo te najdli <_< ........ti pa kar tako, inkognito :o Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Pozdravljeni! Nisem si predstavljal, da je takšen vilinski gozd, res sem pozitivno presenečen, lepo je Tudi jaz bi močno želel, da Stankaaa napiše kdaj kaj več v to temo, pa tudi Marjetko je že doživela... Lep vilinski pozdrav Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 jutro jzt res ne vem kaj je u zraku sam jzt sm že kšn mesec čist brez volje in energije...pa še začela sem bit nesigurna vase...in druge okoli mene...kr non-stop čutim da bi rabila da bi me en skoz božu pa me stisku, pa da bi se počutila varno...pa na žalost to vsak dan ni možno...moj dragi je iz KR, tako da to potem pride samo čez vikend...pa sploh ne vem zakaj ta stiska :xx!: Danes zjutraj sem si narisala simbol ljubezni, učinkovitosti in zaupanja.Upam da bom čim prej prišla k sebi. Prosila sem jih da mi pomagajo vrnit zaupanje v ljubezen ki jo čutim do mojga sončka in zaupanje da to čuti tudi on do mene...da je vse ok. in da nisem sama, da me imajo ljudje radi. Lep dan želim vsem, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Pozdravljena Sončk! Seveda te imamo radi , če ne te nebi niti omenjali , vedi, da nisi sama v teh kriznih trenutkih, ki prej ko slej minejo, zato je pa zelo priročen LNF, kjer se najde fina družba, pa mogoče si nariši "voljo do življenja" & "veselje do življenja".....Sončk, želim ti en lep dan, pa prihajajoče praznike, takrat pa ne smeš biti sama...ciao, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 hvala borism, lep dan ti želim Lp, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 ...no vidiš, lepo je tako, saj, če hočeš imeti kdaj mir, se pač izklopi ....lep dan Sončk Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Pozdravljeni! Samo za informacijo, da tisti, ki kupujete Astronovice v sklopu Slovenskih Novic, da so zadnje izšle danes, od sedaj naprej bodo izhajale ob petkih, torej tudi vilinski simboli bodo od petka naprej vsak petek v Astronovicah......POVEJ NAPREJ!!!!!!!!! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Boris, kako si ti priden x!x Mislim na novi seznam, pa na tole informacijo..., kaj bi mi brez tebe Thanx. Citiraj strelka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 O, hvala Strelka x!x Jaz bi pa samo dodal, da smo skupno močnejši , ampak kar nekako te pogrešam-o, tolk le glej, da te ne damo na spisek pogrešanih ....Strelka in ostali...lepe praznike, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 ha, jzt sm se pa spomnla da lahko zdele v tem času narišemo vilinske simbolčke tudui na jajčka mogoče bom pa probala lp, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Bravo Sončk!!!! Tudi jaz bom to naredil , žal jih še lani v tem času nisem poznal, ampak imam sedaj kar problem, ker že vnaprej vem, da mi bo zmanjkovalo jajčk za risanje ....lep dan, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 na žalost nisem mogla risat vilinskih simbolčkov, ker nisem dobila takih barvic za na pirhe No pa drugo leto več sreče Lp, s Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Sončk pozdravljena! Ne bodi nikar žalostna, ker jaz sem jih narisal čez dvajset, pa nisem imel tapravih barv in voska, mogoče sem malo žalosten, ker mi je ostala samo ena, ampak saj za to so pa, za pojest vendar ...glede vilinskih na njih, sem narisal le na dve, ker ne izgleda fajn, bolje izgledajo nekako ravne linije na njih, no vsaj meni se tako zdi...lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Pozdravljeni! Če drugače nič ne rišete, pa saj danes poskusite za vaše dobro, ker tega ni nikoli preveč .....namreč danes je Merkurjeva SREDA Lep dan! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 A misliš da smo res pozabili na svoje vilinske prijatelje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 ne, ki nismo pozabili............ ...........je že narisano na koledarju........... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 .....hja, jaz marsikaj pomislim, ker ni nič napisanega na tej strani med sredo in sredo, no saj dokler bom še aktiven tule na forumu, vas bom še kdaj spomnil, ampak narisati pa morate le sami....lep dan vsem Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Danes se riše Amali Doare in Eron Vig! No vidiš Boris, kako si me že **zdresiral**, prej sem vedno pozabila. Hvala Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 ....lepo Cosma, hvala Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Borism kater simbol pa naj uporabim če želim priklicat nazaj določeno osebo... ker simbol pozabe in odpuščanja ne deluje še... ok, sej če to ni v njeno dobor tko ne bo delovalo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Selene, saj jih je več na razpolago za ta namen....ne vem odkod želiš preklicati to osebo, pa kakšen namen imaš z njo mogoče res vesolje to odsvetuje, mogoče pa tudi v tvoje dobro ni ....tukaj premisli Selene ....lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Hm iz kje... ej je zemeljska oseba, s kožo in kostmi, kakšne namene imam s to osebo... am, hehe, uf.... če je dobro, pojma nimam, ampak sem ti že povedala, da to prepustim vesolju da odloči, škodovat sigurno nikomur nimam namena...v moje dobro pa je sigurno da ta osebica pride malce nazaj....evo premislila tukaj... sej bom našla nekaj brez skrbi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.