borism 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 ......vesolje daj signal 1 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 hehe, Selene, bi kar kopirala tale tvoj post... vse, vkljucno z vesoljem... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 frendica si je danes zbrala šari lam, šir trin, net alu, ogan lir in aurum bei...........men se zdi precej divja kombinacija, sam nimam še filinga, pa mogoče ni tako..........kaj praviš na tole kombinacijo? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Za danasnji vecer uporabila ke lin, amar nat in aurum bei.. Ful sem bila zivcna, strah me je bilo kako se bo vse skupaj izteklo, kako me bodo sprejeli... pa je bilo super! Hvala vilinckom!Aja, jaz si jih kar na roko narisem.. da so mi blizje.. A je to OK? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 POZDRAV! Aliana, potem bi se pa rad enkrat rokoval s teboj, če bom imel čast .....seveda je tudi v redu kot omenjaš .....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 uf, moje vprašanje si dal pa kar na ignor :o|o: Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 ....hja Amis, tvoj post je bil za Seleninim in od Aliane, zdaj si pa naj razlagamo , sicer je pa že itak bilo to včeraj , zato lep vikend Amis Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 Amis, ne bo odogovoril :xx!: bom jaz malce prebrskala ok?pa probala izluščit... mislim moški, oh lari fari Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 Hm, aje nei alu - namera... ej tale dečva hoče pa hitro se spremenit... uf... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 Amis, ne bo odogovoril :xx!: bom jaz malce prebrskala ok?pa probala izluščit... mislim moški, oh lari fari Selena, saj ti si moja desna roka, moja asistentka....HVALA TI Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 ne ne bo šlo... nisem nikomur asistentka , desna roka pa sem že, zamudil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 ....na ...včeraj me kuje v zvezde , danes pa tepta , saj se moram res zaščititi , hja, saj sem že res marsikaj zamudil , eh, pa se ne bom "žrl" ......da pa nočeš biti asistenka, čudno , ker marsikatera bi pa rada bila , jaz pa tebe dal na prednostno listo :o|o: , O.K. saj ti ne ponudim niti več tega mesta :xx!: , niti roke :xx!: ....lep večer PsVčasih pa res ne razumem žensk, ampak to ni napaka pri simbolih x;)x Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 ma sej sem ti že povedala, da mene sploh ne razumeš in da ti to tud vesolje dopoveduje, pa ne poslušaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 Amis, ne bo odogovoril :xx!: bom jaz malce prebrskala ok?pa probala izluščit... mislim moški, oh lari fari selene si.eh tipi, z njimi je sam kažin............brez njih pa včasih tudi ...........s povdarkom na včasih selene, men se zdi, da si to kar dobro povedala. že nekaj časa jo dajejo spremembe. sam nikakor nisem mogla poštekat celotne situacije oz. izbire :o|o: Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 Mogoče si želi spremembo in rešitev vidi v hujšanju, kao da ima namen z izgubo kg razčistiti s svojimi čustvi ter s tem postati privlačna... majčkeno slabasamopodobo(he to govorim jaz ). joj Amis, tole pa ni prijetno razglabljat o nekom drugemu... samo izbiro teh simbolov bi jaz tolmačila tko, prijateljici se pa opravičujem, če sem tolmačila napak al pa bi blo bolje da jezik držim za zobmi...ja moški Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 ok selene, hvala. sem ji povedala, pa pravi, da ji je dalo malo mislit. men pa dosti. po moje bi blo dost boljše, če bi to uporabljala jaz , ker je punca že brez tega čist dovolj vitka Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Pozdravljeni! Včeraj sem jih pa slišal zaradi vilinskih , ker je pri pranju ostal en takšen listek v žepu bele srajce , sedaj je pa ta žep nastal napol zelen, kar pomeni, da je srajca skoraj uničena , ampak jaz grem naprej , sem se vsaj malo poleg nasmehnil .....lep dan vsem, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 evo, zdej pa maš vilinsko srajco Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 ....hja Amis, imaš prav, menda so bili narisani z običnimi flumastri :xx!: , pa je šlo v barvo , nič se bat, saj vam ne bom povedal, če je šlo dol ...lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Vilinski simboli po SLO abecedi: »B«Bližina: TIS KAIRIBratstvo: OALI RAVBrezskrbnost: ALU TAR »C«Celost: AMONT DORCilj: ERON VIG »Č«Čar: TIRS ARANIČarovnikov nasvet: ANEN RAVELČista zavest: NEPER AUMDČistost: ALIT ELAVIČudeži: ERAH ANUČutnost: PELER NIM »D«Darovi življenja: NIS DARAMDejavnost: RIA MUIDelovanje: TIR ABALDenar / pritok: AMALI DOAREDomišljija: KEM GALARIDomov: GRIM MIN Doslednost: KERI GALARI »E«Energija: OUM ŠA-INEnost: AGRIM BEL »G«Gibanje: ALOR ZEIGloblji vpogled: GEM NALIGotovost: KLID ALIR »H«Harmonija: ŠANI TAERHitrost: KAT NIRAHotenje: KARDA RAMHujšanje: ŠIR TRINHumor: ELID ARHvaležnost: TAL ATAN »I«Igrivost: LOR VLEIIntuicija: BIR NARANIskrenost: DOR AVEGAIzpolnitev: TAUL RABEL »J«Jasnost: KLIRA BEI »K«Komunikacija: KE LIN »L«Lahkotnost: TAIR LAHIRILepota: IRD ANANLetenje: ELAN REILirika: TALIDA ŠELALjubezen: AMAR NATLuč: LUM NUT »M«Materializacija: MAGELAN ROJAMeditacija: ZAN HAILIMilina: ALEI ADALMilost: ARGET MELANIMir: PALM SOLANMladost: AGLAI RAGMoč: PIN ANARModrost: AJRAM PRANMojstrstvo: SILHU KHAI »N«Najdenje: ARDA NANamera: NET ALUNarava: AVELA EMNavdih: ALEIL LUNNatančnost: ŠAD RIELNavdušenje: ARDEN LEIRANeopaznost: KLAIR AORUMNeprijetnosti odganja: ŠARA SATNeutrudnost: NAMIB RINNežnost: LIG ULAINotranja resnica: VEN AILNotranje vodstvo: ALHEILNovo življenje: TAE MOREINov začetek: ILUR DANAI »O«Obilje: HALI DOREIObvladovanje časa: KAR ALAIOdgovornost: HAG RAZALOdločnost: DUR AMIOdpuščanje in pozaba: ULUR BAROLOdprtost: VLAM VENOgenj: NAL IZOlajšanje: AMBREN DEN »P«Počitek, spanje, sprostitev: ENDRA GARPogum: KLAS NAIRPomoč: ARDET ARDARPotrpežljivost: ASTRAB ANPrebuditev: ŠIL VENARPlamen strasti: AG NETAMPlodnost: EILI LIBURIPodpora: NISA LUMIPopolnost: DELIA ŠIRAPopravilo napak: TORALI ELOREPoroka: Potovanje: KARI ANAMEPozornost: LERIA RAVAPozornost2: ILA LOMPoživitev: TINDA GUALIPraznovanje: ALEAH EINPreboj: KAG AMIDPrebujanje paranor. sposobnosti: EGLAN VINPremik: TALES ŠADPreporod: GARDNAD RENPreprostost: TELIA INAPrevidnost: ENI LAVAPrijateljstvo: KAL DARANPrijaznost: ILON BARPrilagodljivost: DER AKIREPrivlačnost: AURUM BEIProšnja: ČEI ANTIPustolovščina: IZOL TALIN »R«Radost: ALEIRA GANARadoživost: ELIA KARARast in razvoj: ŠIIR MINGRavnotežje: NAR MINRazcvet: DŽAINA DEISRazsvetljenje: AGLAR HARRazumevanje: MER INLANRazuročitev: REM ŠALATRed misli, stvari, čustev: OGAN LIRResnica: AL MAGRIMRojstvo: EILAN MUNRomantika: KALEINA »S«Samozavest: NIA TARSanjanje: ERI DAMEISamospoštovanje: EL ANORSinteza / kozmična povezava: EŠAM BEISkrivnost: TAUL AŠIMSočutje: ALIN ZELSodelovanje: ŠEL KAHAJASluh: HELAN ŠILASpodbuda: VENOLAR DUASpomin: PIL AREISpontanost: IGLER VALSpoznanje: LANOR LISSprava: GALEN DANARSpremembe: ŠARI LAMSprijaznjenje: EN IDIASreča: KALER ADALISrečanje: ŠIR VENALSvoboda: ILIM MILEIStrah / zasvojenost: SANVEIL TEI AILAH Še ena priložnost: SUNN KELI »T«Tišina: KAIR AERITolažba: ALKANTRA AN Toplota: KORA ALARIJATransformacija: NAŠIR AGENATrenutek: RAS AGIL »U«Učenje: ULIM ŠINUčinkovitost: AGLER RANUgled: NES LORUmetnost: TOR ELEIUpanje: ARVEN DOR Usklajenost/sprejem-dajanje: DAL GREENUstvarjalnost: KATAL KARANUžitki: AMITAL GAL »V«Varnost/zaščita: TARIN ALBVedrina življenja: ANAN JARVečnost: INMEN UBURVelikodušnost: IN KALATVeselje: EH ANTESVeselje do življenja: GALIA VELAVidenje: ELUM LEIVir: KAL NAMIRVolja: KAL NAMIRVstajenje: TAE MOREVztrajnost: UMBUR NIL »Z«Zabava: ARBOR RUTAZadovoljstvo: AUL AMARI Zamenjava: TUAN MAELZanesljivost: GRAM IRDZaščita: HAT ELANI ELANDZaupanje: ELAM LINZavest: ADNA RIMZdrava hrana: ETA KIVAZdravje: OLAN REIZemlja: EOR KLIZloba / zaščita: REM ŠALATZrak: ŠELAI NARAIZrelost: IRI AMAZvestoba: ARIDAN ALD »Ž«Življenjska moč: ORAN TAR Življenje: NIR MIDVeliko lepih izkušenj vam želim Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 katerega si pa uporabil, da tvoja ni bla preveč huda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 vauu....Borism....Sem si kupila knjigo Slovar vilinskih simbolov... in sem še začetnica v tem... in tam sploh ni toliko stvari notri... (od Marjetke Jeršek) C.l. Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.