ribica Katja 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Lep pozdrav po dolgem casu se tu! Malo sem zanemarila simbole.....jih zbiram, ampak ne uporabljam ravno vsak dan.....in sem pozabla na petek na Astro novice, ker sem bla navajena na cetrtek....a mi lahko kdo pove, kateri simbol je bil predstavljen? Lepo se imejte vilincki!!! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Pozdravljena! V petkovih Astro novicah je bil prikazan simbol "dobrote: ŠANAH REO" ....lep pozdrav Katja Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 DANES pa narišite tisto, kar je priporočeno ....merkurjeva sreda je tukaj spet Lep dan prav vsem, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 DANES pa narišite tisto, kar je priporočeno ....merkurjeva sreda je tukaj spet Boris a ni sreda tudi za AMALI DOARE ( za v deanrnico)? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Ewo Boris, rišem, rišem...pa veš, da bi res pozabila, če ne bi sem notri pokukala.Hvala! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 HALI DOREI narisan, dan v denarnico in narisan na koledarcek.. obilje booooo... misel je sla naprej, zelja tudi... obilje, ki ni izrazeno samo v denarju... Z lepimi zeljami tudi za vas... Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Bravo dame , saj je prav tako, kot pišete in rišete ....lep dan še naprej vsem : Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Danes prvič narisal "KORA ALARIJO" in res mi je pomagalo, da se mi je zelo omilil tale neprijeten nahod in prehlad ...lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 dan evo mene spet...kar nekaj časa se nisem javljala...sem imela kar napeto...fant zgubil službo...jaz bila na razgovoru na katerem mislim da sem že skoraj 100% dobila službo...In še polno drugih stvari...Ko sem šla na razgovor sem uporabila 2 simbola in sicer simbol komunikacije in učinkovitosti...ker sem vedela da bom morala dobro govoriti angleško in še hrvaško...no pa mi je kar dobro šlo ...sem bila še nad sabo naudušena .Nabrala sem nove kamnčke za simbolče...jih bom zdaj lepo umila jih dala na okensko polico, da jih obsije polna luna...in potem jih bom porisala Zdaj pa še eno vprašanje za vas...kot sem omenila sem bila na razgovoru za službo in mislim da sem jim bila osebnostno in pa ostala znanja kar všeč...zdaj pa me čaka še preizkus znanja in excella in powerpointa...to imam naslednji teden...kaj mislite da bi si narisala, da bi se dobro odrezala...pa da bi jim bila ušeč...in dobila tole službica Hvala za nasvete in lep večer, Sončk Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Sončk pozdravljena! Uporabi vsekakor simbol "mojstrstva", "cilja" in "uspeha".....držim pesti zate, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Borism obilo zdravja ti želim, da čimprej mine prehlad!Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Boris, upam, da ti bo uspelo prebrodit ta tvoj nahod, sicer pa si sam najbolje znaš narisat pravi simbol. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Hvala Stankaaa in Lunca , rišem, se borim in vsak dan počasi napredujem .....hvala za lepe želje in lepe praznike, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 ...jutri bo nov simbol v Astro Novicah Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 pozdravljeni hvala borism za tvoj navest, bom definitivno uporabila tele simbolčke Lp, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 Pozdravljeni! V petek je medtem izšel še en primeren simbol zate Sončk....."simbol Zmagoslavja", daj še tega poleg uporabi x!x ...lep dan vsem Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 oj, hvala borrism, ampak tegale pa nimam...ga maš ti kje da bi ga lahko gor dal Hvala in lp, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 Ojla Sončk! Sedaj si se pa izdala , kako pridno skrbiš za tekočo zbirko ....no še dobro, da imaš mene ...izvoli, pa si nariši ....MON TEROA- zmagoslavje, s katerim boš vsepovsod močnejša ...lep dan in mesec MAJ Sončk Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 Oj, Borism! Brala sem vseh 25 strani s temi vilinskimi simboli, pa nikjer nisem našla slikice s SANVAL TEI AILAH. Mi jo lahko prosim pokažeš? Thnx p.s. simbolčke že veselo prerisujem. ful so mi lepi, ampak vse mi je čudno, ker se mi res zdi, da nekatere zadeve delujejo - še prehitro. najprej narišem simbol z zlato na košček papirja in napišem zraven poimenovanje, potem to izrečem na glas. kdaj se zahvalim in kateri vili/vilam? ob risanju ali po dogodku? delam prav? mogoče poznaš kakšne dobre spletne strani v zvezi s tem? Lp-čke, upam, da si ozdravel xrosex CG Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Pozdravljena Cosmic Girl!!! Mislim, da sem že narisal ta simbol, ampak se bom manj zamudil, če tule pri sebi prej najdem in postnem! Enostavno narišeš in napišeš vilinsko ime in poleg zaprosiš z čistim namenom. Predmet ali listič s to podobo pa nosiš ob sebi ali meditiraš z njim.Lahko si ga pa miselno narišeš, ko vstopaš v prostor, izgovoriš pa lahko le v sebi to ime, saj bo šlo, sem prepričan. Hvala za skrb glede mojega zdravja, danes še grem k zdravniku, mislim, da jutri bom pa že sposobe za kaj več.....lep dan, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Ojla Sončk! Sedaj si se pa izdala , kako pridno skrbiš za tekočo zbirko ....no še dobro, da imaš mene ...izvoli, pa si nariši ....MON TEROA- zmagoslavje, s katerim boš vsepovsod močnejša ...lep dan in mesec MAJ Sončk jutro in hvala borism za slikico Lep dan vsem, Sončk Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Pozdravljena Cosmic Girl!!!Mislim, da sem že narisal ta simbol, ampak se bom manj zamudil, če tule pri sebi prej najdem in postnem! Enostavno narišeš in napišeš vilinsko ime in poleg zaprosiš z čistim namenom. Predmet ali listič s to podobo pa nosiš ob sebi ali meditiraš z njim.Lahko si ga pa miselno narišeš, ko vstopaš v prostor, izgovoriš pa lahko le v sebi to ime, saj bo šlo, sem prepričan. Hvala za skrb glede mojega zdravja, danes še grem k zdravniku, mislim, da jutri bom pa že sposobe za kaj več.....lep dan, Borism Živjo, Borism! Hvala za tole za napotke in slikico in dobre želje držim pesti za zdravnika, pa kljub temu se imej majsko lepo! xrosex CG Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Mhm. risbica se mi je res zdela znana in sem jo že imela, nisem pa vedela, da je to ta, ker sem imela napisano samo v slovenščini, kaj pomeni. Kljub temu hvala, da si se potrudil in dal gor risbico. Lp xrosex CG Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Pozdravljena Cosmic girl! Hvala za lepe in pozitivne misli in želje...vse je že O.K. Tebi pa tudi želim, da se te nevšečnosti ob tem simbolu zmanjšajo in izginejo....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Hvala, Borism. Tudi jaz si to želim bolj kot karkoli drugega. Čeprav mi gre danes bolj slabo :o|o: Nestrpno cakam na nadaljnje simbole Lp-cke xrosex CG Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.