Skoči na vsebino

Vilinski simboli

teja

Recommended Posts

ja, bodo dinarčki x:)x

jaz sem pa včeraj moje nove kamnčke dala v lavor napolnjen z vodo, malo sem dala notri tudi soli in hop na balkonček da jih je lunca obsijala x;)x

Borism imam eno vprašanje...imam en bolj temen kamen...lahkio rečem kar črn...je je to vseeno če na tako barvo rišem simbole x?x

Je važno samo s kakšno barvo narišem simbol naj x?x

Hvala in lep dan vsem,

S x:)x

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif
Deli na socialnih omrežjih

Pozdravljena Cosmic girl!

Jaz sem prepričan, da ti bo uspelo, če boš vztrajna x:)x ....lep dan x:)x  :palec:

Hvala, Borism!

Trudim se ze, ampak vcasih se mi zdi, da se nikamor ne premaknem. Kvecjemu stopicam na enem mestu ali se vrtim v krogu :o|o:

Kljub temu pa mi lunatki pomagate, da delam vsaj majhne korake naprej x:Xx xsrcx xsrcbumx

Tudi tebi lep dan! xrainbowx xrosex :detelca:

CG

Seveda ti bomo še naprej pomagali :palec: , tukaj moraš vedeti, da nisi sama x:)x , pa, da se lahko reši med nami marsikateri problem, pa tudi mislim, da ti nihče ne škoduje tukaj ( LNF ), če bi pa imela že kdaj takšen občutek se pa zaščiti....lep dan, naj ti bo z sončkom obsijan xrosex xrainbowx xgoldfishx xcrossfingx

Seveda ti bomo še naprej pomagali :palec: , tukaj moraš vedeti, da nisi sama x:)x , pa, da se lahko reši med nami marsikateri problem, pa tudi mislim, da ti nihče ne škoduje tukaj ( LNF ), če bi pa imela že kdaj takšen občutek se pa zaščiti....lep dan, naj ti bo z sončkom obsijan xrosex  xrainbowx  xgoldfishx  xcrossfingx

Hvala za te tople besede, Borism x:Xx x:)x polepšal si mi večer zelo xsrcx

zelo sem vesela, da se lahko vedno obrnem k vam lunatkom po nasvet :palec: ko bi bili vsi ljudje taki xsrcx včasih res ne vem več, kako naprej :o|o: ampak mi daste zagona že s tem, da vas berem in se še kaj naučim x:)x

saj ste sami lušni ljudje tukaj x:Ix hvalabogu se med vami ne počutim ogroženo x:)x drugače se pa bom zaščitila s simbolčkom x;)x upam, da jih ne bom preveč pomešala (zdaj nosim v denarnici proti strahovom, za komunikacijo, zadovoljstvo in denar). Je to preveč na kupu?

Dobro jutro!

Me veseli, če sem ti polepšal večer x:Ix , no vidiš saj se počasi premika na bolje, saj bo, sem prepričan x!x Mogoče res na katere stvari res gledam podobno kot ti, ker se mi le zdi, da imava sonce celo na isti stopinji x^x .

Upanja ne smeš nikoli zapustiti pri nobeni stvari :eek: , glede učenja, saj se vsi tukaj učimo od drug drugega, kar je nekaj najlepšega in pozitivnega, jaz mislim, da se bom učil vse življenje.

Simbolov pa ni preveč skupaj, kot omenjaš, mogoče le, da bi jih večkrat narisala, pa še posebej za strah in v prostor, če se ti stvari tam večkrat ponavaljajo......mogoče te potolažim in povem, da za ničesar ni prepozno, saj sem se sam naučil plavati dosti starejši, kot si ti sedaj, ampak sedaj se moji domači v šali hodujejo, ker plavam na odprto po par ur in nazaj,

pa me ni med njimi na plaži :eek: , pa je ta strah pred vodo kar neprijeten :xx!: , no vsaj zame je bil...........Cosmic girl, želim ti en lep dan in vse dobro v življenju, Borism x:)x xsrcx :palec:

Hvala ti, Borism za podporo, dobre želje. x:Xx zadnje dni, še posebej danes, sem čist raztresena :sori: potem pa delam neumnosti in se spet obtožujem in tolčem po glavi :xx!: in se sprašujem, koliko je vse skupaj vredno in se spet nimam nič rada

ful si želim, da bi bila flegma, da si ne bi vsake stvari gnala k srcu. Drugim vedno vem svetovati, sebe pa ne poslušam oz. je tisti "drugi" glas močnejši :xx!:

veliko mi pomenijo tvoje spodbudne besede, res xsrcx x:)x

bravo, da si premagal strah pred vodo :palec: to je tudi lahko huda zadeva :o|o: kot vsi strahovi

simbolčke mam vedno s sabo x;)x obstaja kakšen za raztresenost?

tudi tebi želim vse dobro xsrcx xrainbowx xrosex :detelca:

CG

Borism x:Xx hvala!

Ja, res se dopolnjujemo ... xsrcx ful dobr x;)x pa saj je lepo pomagat vsem, ki imajo težave ... to mi bo ostalo za vedno :palec: samo še sebi se moram naučit pomagat, pa bo x;)x

Kako pa nardiš, da te stvari, ki se ne tičejo neposredno tebe, ne prizadanejo? x?x vedno mam take probleme, ker čutim popolnoma enako kot tisti, ki je neposredno prizadet. :o|o: mi verjameš? ampak res. včasih me prav boli srček, enaka čustva dobim kot prizadeti :o|o:

Lep vikend tudi tebi xrainbowx xrosex :detelca: upam, da nas bo sonček kaj razveselil danes x:)x

CG

Si zanimiva veš x:Ix !

Glede prizadetosti, težko je to pri ribicah objasniti, ker je le veliko vode poleg, kaj je pa to v astrološkem pomenu, pa itak menda veš.

Najbolje je biti na neki varnostni razdalji, sicer me je pa že parkrat izučilo, da ne pomagaš na vsiljiv način in za vsako ceno, ampak saj se čuti, če človek nasproti pričakuje ali želi pomoč, sonček seveda bo x^x .....lep dan in vikend tebi in tvojim x:)x :palec:

Pozdravček še od mene! Moram priznati, da sem lena ko fuks kar se risanja simbolov tiče... le tista dva nosim v denarnici x;)x , bom poskušala bit bolj pridna. Moram pa napisat kaj mi je včeraj moja hči, gimnazijka rekla. Že kar nekaj časa uporablja simbole za učenje, niti ne vem katere vse, vem, da ima vse knjige in zvezke polepljene in včeraj pravi, da je ugotovila, da odkar uporablja simbole, še ni nobene kontrolke pisala mnaj kot pet. A ni to fascinantno? Sploh se je v tej konferenci poboljšala, nekaj testov pisala celo 100 procentov. Me je tole spodbudilo, da bom zdaj še jaz bolj aktivna x:)x .
strelka

Pardon Simy, ker sem te spregledal!!!

Tisti "M" v dodatku bo mogoče čez par let mojster x:Dx  x:o)x , ob začetku pojave se mi je nekako najbolj izšlo pri numerološki izbiri imena x^x , ti me pa lahko imenuješ kakor pač sama najbolj želiš x:Xx  x:Ix ....lep dan tebi in tvojim x:)x  :palec:

x:)x

M je mojster, v čem pa, če ni skrivnost?

Tvoje ime, je potem numerološko izdelano, kul.

Ja če mi daš telefonsko, potem te lahko tudi kličem kakor ti želiš x:Dx

Kaj pa moj nick, ima vse kar mora imeti?

x:px

Telefonske ti pa res ne morem zaupati, pa še tako hitro, kam hitiš, a se ti kam mudi :eek: x:Ix x:Dx !!!

Mogoče mojster.....ah, pa saj ni moj moto se šopiriti, ker nisem lev, napisal sem čez čas mogoče x:Dx :eek: x:o)x ......glede tvojega nicka, pa res, saj bolj numerološko pozitivnega bi težko zbrala x^x , po mojem se v ozadju skriva ena pozitivna oseba, sicer pa dajmo času čas, za kakšno bolj dorečeno mnenje :eek: x8Dx :vragec: ....lep dan x:)x :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...