borism 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Pozdravljena Cosmic girl! Jaz sem prepričan, da ti bo uspelo, če boš vztrajna ....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Hvala Boris, da si me spomnil... ze risem... danes je sreda in torej dan za risanje Hali dorei.. Lep dan vsem... Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Malenkost MBmetuljčica , ampak napisati pa namenoma nisem hotel, ker sem hotel preveriti vaš spomin, kar v tem tonu naprej...lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 ja, bodo dinarčki jaz sem pa včeraj moje nove kamnčke dala v lavor napolnjen z vodo, malo sem dala notri tudi soli in hop na balkonček da jih je lunca obsijala Borism imam eno vprašanje...imam en bolj temen kamen...lahkio rečem kar črn...je je to vseeno če na tako barvo rišem simbole Je važno samo s kakšno barvo narišem simbol naj Hvala in lep dan vsem, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Lepo... sam verjetno vilinski simbol obilja ni dovolj... da ne sameva , kaj priporocas.. Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 MBmetuljčica.....še simbol cilja, pa tudi simbol za pridobivanje denarja!!!! Sončk.....lahko je temen kamen, pa naj bo barva svetlejša, pomemben je bolj tvoj miselni pomen prošnje!!! Lep dan prav vsem, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Pozdravljena Cosmic girl! Jaz sem prepričan, da ti bo uspelo, če boš vztrajna ....lep dan Hvala, Borism! Trudim se ze, ampak vcasih se mi zdi, da se nikamor ne premaknem. Kvecjemu stopicam na enem mestu ali se vrtim v krogu :o|o: Kljub temu pa mi lunatki pomagate, da delam vsaj majhne korake naprej Tudi tebi lep dan! xrosex CG Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Pozdravljena Cosmic girl! Seveda ti bomo še naprej pomagali , tukaj moraš vedeti, da nisi sama , pa, da se lahko reši med nami marsikateri problem, pa tudi mislim, da ti nihče ne škoduje tukaj ( LNF ), če bi pa imela že kdaj takšen občutek se pa zaščiti....lep dan, naj ti bo z sončkom obsijan xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Pozdravljena Cosmic girl! Seveda ti bomo še naprej pomagali , tukaj moraš vedeti, da nisi sama , pa, da se lahko reši med nami marsikateri problem, pa tudi mislim, da ti nihče ne škoduje tukaj ( LNF ), če bi pa imela že kdaj takšen občutek se pa zaščiti....lep dan, naj ti bo z sončkom obsijan xrosex Hvala za te tople besede, Borism polepšal si mi večer zelo zelo sem vesela, da se lahko vedno obrnem k vam lunatkom po nasvet ko bi bili vsi ljudje taki včasih res ne vem več, kako naprej :o|o: ampak mi daste zagona že s tem, da vas berem in se še kaj naučim saj ste sami lušni ljudje tukaj hvalabogu se med vami ne počutim ogroženo drugače se pa bom zaščitila s simbolčkom upam, da jih ne bom preveč pomešala (zdaj nosim v denarnici proti strahovom, za komunikacijo, zadovoljstvo in denar). Je to preveč na kupu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Dobro jutro! Me veseli, če sem ti polepšal večer , no vidiš saj se počasi premika na bolje, saj bo, sem prepričan x!x Mogoče res na katere stvari res gledam podobno kot ti, ker se mi le zdi, da imava sonce celo na isti stopinji . Upanja ne smeš nikoli zapustiti pri nobeni stvari , glede učenja, saj se vsi tukaj učimo od drug drugega, kar je nekaj najlepšega in pozitivnega, jaz mislim, da se bom učil vse življenje. Simbolov pa ni preveč skupaj, kot omenjaš, mogoče le, da bi jih večkrat narisala, pa še posebej za strah in v prostor, če se ti stvari tam večkrat ponavaljajo......mogoče te potolažim in povem, da za ničesar ni prepozno, saj sem se sam naučil plavati dosti starejši, kot si ti sedaj, ampak sedaj se moji domači v šali hodujejo, ker plavam na odprto po par ur in nazaj,pa me ni med njimi na plaži , pa je ta strah pred vodo kar neprijeten :xx!: , no vsaj zame je bil...........Cosmic girl, želim ti en lep dan in vse dobro v življenju, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Hvala ti, Borism za podporo, dobre želje. zadnje dni, še posebej danes, sem čist raztresena potem pa delam neumnosti in se spet obtožujem in tolčem po glavi :xx!: in se sprašujem, koliko je vse skupaj vredno in se spet nimam nič rada ful si želim, da bi bila flegma, da si ne bi vsake stvari gnala k srcu. Drugim vedno vem svetovati, sebe pa ne poslušam oz. je tisti "drugi" glas močnejši :xx!: veliko mi pomenijo tvoje spodbudne besede, res bravo, da si premagal strah pred vodo to je tudi lahko huda zadeva :o|o: kot vsi strahovi simbolčke mam vedno s sabo obstaja kakšen za raztresenost? tudi tebi želim vse dobro xrosex CG Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Pozdravljena! Za raztresenost uporabi simbol "reda misli, čustvev, stvari", pa tudi simbol "brezskrbnosti"......res je pa da večkrat znamo drugim pomagati bolje kot sebi , saj zato je pa v redu, da nas je več, da se dopolnjujemo .....lep dan in lep vikend Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Borism hvala! Ja, res se dopolnjujemo ... ful dobr pa saj je lepo pomagat vsem, ki imajo težave ... to mi bo ostalo za vedno samo še sebi se moram naučit pomagat, pa bo Kako pa nardiš, da te stvari, ki se ne tičejo neposredno tebe, ne prizadanejo? vedno mam take probleme, ker čutim popolnoma enako kot tisti, ki je neposredno prizadet. :o|o: mi verjameš? ampak res. včasih me prav boli srček, enaka čustva dobim kot prizadeti :o|o: Lep vikend tudi tebi xrosex upam, da nas bo sonček kaj razveselil danes CG Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Pozdravljena Cosmic girl! Si zanimiva veš !Glede prizadetosti, težko je to pri ribicah objasniti, ker je le veliko vode poleg, kaj je pa to v astrološkem pomenu, pa itak menda veš. Najbolje je biti na neki varnostni razdalji, sicer me je pa že parkrat izučilo, da ne pomagaš na vsiljiv način in za vsako ceno, ampak saj se čuti, če človek nasproti pričakuje ali želi pomoč, sonček seveda bo .....lep dan in vikend tebi in tvojim Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 uau cg, to je pa ena taka divja mačkica borism Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Danes pa le nabavite Astro Novice Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SIMY 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Hvala za nasvet . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Prosim ....pozdravljena med nami lunatki in lep dan in vikend Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SIMY 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Hvala Boris, zakaj pa m?A te naj naslavljam Borism? Vas berem, sem na tekocem z vsakim od vas in z dogajanjem tukaj na simpaticnem forumu. Pohvale vsem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Pozdravček še od mene! Moram priznati, da sem lena ko fuks kar se risanja simbolov tiče... le tista dva nosim v denarnici , bom poskušala bit bolj pridna. Moram pa napisat kaj mi je včeraj moja hči, gimnazijka rekla. Že kar nekaj časa uporablja simbole za učenje, niti ne vem katere vse, vem, da ima vse knjige in zvezke polepljene in včeraj pravi, da je ugotovila, da odkar uporablja simbole, še ni nobene kontrolke pisala mnaj kot pet. A ni to fascinantno? Sploh se je v tej konferenci poboljšala, nekaj testov pisala celo 100 procentov. Me je tole spodbudilo, da bom zdaj še jaz bolj aktivna . Citiraj strelka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Hvala Strelka, ker si iskreno podala svoje mnenje, kar je pa tudi po aktivnosti tukaj , kar mnenje večine, bravo za hčerkine dosežke in lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Pardon Simy, ker sem te spregledal!!! Tisti "M" v dodatku bo mogoče čez par let mojster , ob začetku pojave se mi je nekako najbolj izšlo pri numerološki izbiri imena , ti me pa lahko imenuješ kakor pač sama najbolj želiš ....lep dan tebi in tvojim Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SIMY 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Pardon Simy, ker sem te spregledal!!! Tisti "M" v dodatku bo mogoče čez par let mojster , ob začetku pojave se mi je nekako najbolj izšlo pri numerološki izbiri imena , ti me pa lahko imenuješ kakor pač sama najbolj želiš ....lep dan tebi in tvojim M je mojster, v čem pa, če ni skrivnost?Tvoje ime, je potem numerološko izdelano, kul.Ja če mi daš telefonsko, potem te lahko tudi kličem kakor ti želiš Kaj pa moj nick, ima vse kar mora imeti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Telefonske ti pa res ne morem zaupati, pa še tako hitro, kam hitiš, a se ti kam mudi !!! Mogoče mojster.....ah, pa saj ni moj moto se šopiriti, ker nisem lev, napisal sem čez čas mogoče ......glede tvojega nicka, pa res, saj bolj numerološko pozitivnega bi težko zbrala , po mojem se v ozadju skriva ena pozitivna oseba, sicer pa dajmo času čas, za kakšno bolj dorečeno mnenje ....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SIMY 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Računalnik dela zelo počasi, prosim idejo za vilinski simbol hitrosti Hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.