Skoči na vsebino

Vilinski simboli

teja

Recommended Posts

vau borism a ti tudi numerologijo obvladaš x?x

A pri nas imamo kje tako temo x?x

Mene pa zanima malo analiza mojega imena...zanimivo zna bit x;)x

Lp, S x:)x

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif
Deli na socialnih omrežjih

POZDRAVLJENA SONČK!

Tvoj nick pomeni število sprememb.Kar kul izbira!!!!

Polna si iniciative in amcioznosti, nagnena si k inovacijam.

Pa s tem nickom si priljubljena pri nasprotnem spolu x^x .....lep dan Sončk x;)x  :palec:

evo bom povedala..

spremembe...to mogoče bo kar držalo v zadnjem letu x:)x

inovacije...in vse nove stvari me veselijo...sem po znamenju dvojčica in rabim nove stvari x;)x

da pa sem pri nasprotnem spolu priljubljena pa je zelo relativno...mogoče zelo odviosno od mene...ko imam fanta se ne oziram naokoli...pa mogoče zato tega ne opazim...kaj pa vem.

Hvala in Lp,

Sončk x:)x

x:)x

Še meni povej, še meni, kaj pove moje ime :2src:

Simy, tvoj nick pomeni, da si zvita z močno voljo, borbena, nemirna in da rada tvegaš. Rada imaš knjige in tehnologijo in imaš kar močan rivalski duh. Sicer si borka za pravico, poštena, vredna in nepokorna.

Kar dobre lastnosti, glede PC-ja, če bi vedel, bi verjetno sam si kaj bolje pomagal, nekje je pač maksimum, pa ne gre čez...lep dan, saj bo jutri bolje, sem prepričan, Borism x;)x :palec:

Sončk, hvala, potem nekako drži :palec:

Simy, tvoj nick pomeni, da si zvita z močno voljo, borbena, nemirna in da rada tvegaš. Rada imaš knjige in tehnologijo in imaš kar močan rivalski duh. Sicer si borka za pravico, poštena, vredna in nepokorna.

Bravo Borism, drži kar si napisal, zvita kot lisička, borbena sem zelo, saj v tem svetu moraš bit, močno voljo..hmm.. tule bi lahko jo imela kdaj malo več, včasih zaniham.. sam se tolažim, to je kot gugalnica, ki niha zdaj gor in naslednji trenutek dol.. in če vem, da sem na dnu, vem tudi, da bom v naslednjem trenutku, če bom sama to hotela in želela, tudi na vrhu.. kjer se bolje vidi, če druga ne.

Nemirna sem, vendar čakam, da se umirim. So mi svetovali meditacijo, ki jo začenjam spoznavati in se je posluževati v svojem življenju, vsak trenutek.

Rada tvegam, tudi, bravo. Knjige so moje življenje, zelo rada berem.. da o tehnologiji in mojem navdušenju o tem niti ne govorim. Rivalski duh, dokler se rivam med prijetnimi ljudmi za pravo stvar, je rivalstvo pošteno in pravično.. hec..

Vse je točno, sicer pa je vse lepo napisano, se pravi, se moram prijatelju, ki mi je izbral ime zahvalit.

Torej hvala ti, dragi prijatelj za prisrčno izbrano ime zame. Upam, da prebere.

In sedaj vprašanje.. kaj pa pomeni Borism? x:px

Kakšne lastnosti se skrivajo za imenom... x;)x

Cau, Borism, cau punce! x:)x

Borism, mene pa zdaj firbec, kako bi si ime spremenila, da bi bilo cimbolj pozitivno (mislim na Cosmic Girl in ne na ta pravo). Ze Nosko mi je svetoval spremembo imena, ampak res ne vem, kaksno ime naj bo.

Drugače pa imam v soncu devičko, luno v levu in ascendenta v levu. Mogoce si me zamesal, ko si o ribicah govoril ... Toliko levčkov, pa taka zaklja, ne x:o)x

Glede vilinskih simbolčkov :eek: kake čudne stvari so se mi začele dogajat ... hvala vilam! :palec: xsrcx

Hvala vsem angelčkom na Lunci x;)x :flower: xrainbowx

Lp xrosex

CG

Pozdravljena Amis!

Ti si večni sanjar s talentom za glasbo, igro in filmsko umetnost.

Zelo rada imaš duhovne znanosti, uh, pa zelo močno intuicijo si pridobila s tem imenom x^x .....lep dan x:)x  :palec:

a še več kot jo imam že itak :O: :OO!: ...........joj, kuglo so morm zavezat okrog noge :inocent:

kakšen uporaben nasvet za uresničevanje sanj.........samo sanjati je neproduktivno x^x x:Dx

hvala borism x:Xx x:)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

veš, da mi nihče ne brani....se sam hecam, ker pravijo, da sanjači sam sanjajo pa nič od njih konkretnega..........zato sem rekla da bi mi prav prišlo kaj za realizacijo x;)x

x:Xx x:Xx x:Xx

jutrčk vsem...tudi jaz bom danes narisala simbolčke za v denarnico...pa danes zjutraj sem nameravala narisati simbolček najedenja...ker bom zdaj resnično probala še s tem, da bom čimprej našla službico...pa ne samo našla...ampak tudi dobila x^x .

Borism in ostali, imate mogoče kakšen predlog kaj naj narišem poleg simbola najedenje, da bo službica prišla as soon as possible x;)x

Hvala in lep dan vsem,

S x:)x

Sončk pozdravljena!

To sva že dorekla, kaj narisati za to priložnost....."Materializacijo", "Učinkovitost", "Najdenje", "Cilj", itd......ampak jaz bi ti svetoval, da to narišeš in ob prelomnih trenutkih ( zora, mrak!!! ) tudi meditiraš( 15-20 minut!!!) in se predstavljaš v novi službi!!!!

Za to službo, ki je šla mimo sem prepričan, da bi verjetno šla na slabše, ker vesolje že ve, torej glavo pokonci Sončk...lep dan x:)x :palec:

veš, da mi nihče ne brani....se sam hecam, ker pravijo, da sanjači sam sanjajo pa nič od njih konkretnega..........zato sem rekla da bi mi prav prišlo kaj za realizacijo  x;)x

:palec: amis

Ja, tud jaz sem mal preveč zasanjana. K realizaciji mi manjka samo malo, čisto malo..

Amis, vidiš, za realizacijo so pa zelo primerni vilinski simboli x^x , samo gre počasi, kot pri tvojih fotkah x:Ix  x:px .....lep dan ti privoščim, izkoristi ga x;)x  :palec: , B.

ma glej ga mulca, zdej me bo še zezal :o :angry: :!!:

(se sam hecam)

ampak čist res: kateri simbol je dober za prizemljevanje, realizacijo....da ne bom rabla več kugle :inocent: x;)x x?x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...