sončk 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 vau borism a ti tudi numerologijo obvladaš A pri nas imamo kje tako temo Mene pa zanima malo analiza mojega imena...zanimivo zna bit Lp, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 POZDRAVLJENA SONČK! Tvoj nick pomeni število sprememb.Kar kul izbira!!!!Polna si iniciative in amcioznosti, nagnena si k inovacijam.Pa s tem nickom si priljubljena pri nasprotnem spolu .....lep dan Sončk Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 hvala S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Prosim Sončk, če pa drži, pa le nisi potrdila...lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SIMY 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Še meni povej, še meni, kaj pove moje ime Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 POZDRAVLJENA SONČK! Tvoj nick pomeni število sprememb.Kar kul izbira!!!!Polna si iniciative in amcioznosti, nagnena si k inovacijam.Pa s tem nickom si priljubljena pri nasprotnem spolu .....lep dan Sončk evo bom povedala.. spremembe...to mogoče bo kar držalo v zadnjem letu inovacije...in vse nove stvari me veselijo...sem po znamenju dvojčica in rabim nove stvari da pa sem pri nasprotnem spolu priljubljena pa je zelo relativno...mogoče zelo odviosno od mene...ko imam fanta se ne oziram naokoli...pa mogoče zato tega ne opazim...kaj pa vem. Hvala in Lp, Sončk Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Še meni povej, še meni, kaj pove moje ime Simy, tvoj nick pomeni, da si zvita z močno voljo, borbena, nemirna in da rada tvegaš. Rada imaš knjige in tehnologijo in imaš kar močan rivalski duh. Sicer si borka za pravico, poštena, vredna in nepokorna.Kar dobre lastnosti, glede PC-ja, če bi vedel, bi verjetno sam si kaj bolje pomagal, nekje je pač maksimum, pa ne gre čez...lep dan, saj bo jutri bolje, sem prepričan, Borism Sončk, hvala, potem nekako drži Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SIMY 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Simy, tvoj nick pomeni, da si zvita z močno voljo, borbena, nemirna in da rada tvegaš. Rada imaš knjige in tehnologijo in imaš kar močan rivalski duh. Sicer si borka za pravico, poštena, vredna in nepokorna. Bravo Borism, drži kar si napisal, zvita kot lisička, borbena sem zelo, saj v tem svetu moraš bit, močno voljo..hmm.. tule bi lahko jo imela kdaj malo več, včasih zaniham.. sam se tolažim, to je kot gugalnica, ki niha zdaj gor in naslednji trenutek dol.. in če vem, da sem na dnu, vem tudi, da bom v naslednjem trenutku, če bom sama to hotela in želela, tudi na vrhu.. kjer se bolje vidi, če druga ne.Nemirna sem, vendar čakam, da se umirim. So mi svetovali meditacijo, ki jo začenjam spoznavati in se je posluževati v svojem življenju, vsak trenutek. Rada tvegam, tudi, bravo. Knjige so moje življenje, zelo rada berem.. da o tehnologiji in mojem navdušenju o tem niti ne govorim. Rivalski duh, dokler se rivam med prijetnimi ljudmi za pravo stvar, je rivalstvo pošteno in pravično.. hec.. Vse je točno, sicer pa je vse lepo napisano, se pravi, se moram prijatelju, ki mi je izbral ime zahvalit.Torej hvala ti, dragi prijatelj za prisrčno izbrano ime zame. Upam, da prebere. In sedaj vprašanje.. kaj pa pomeni Borism? Kakšne lastnosti se skrivajo za imenom... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Hvala SIMY, ker si se opisala, saj je res tako v redu, glede mene, kar fajn se počutim v svoji koži .....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 se lahko še amis zagrebe za komentar ? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 men je pa Borism že tko povedal, d si izbiram sama čudna imena z mojim lastnim vred Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Cau, Borism, cau punce! Borism, mene pa zdaj firbec, kako bi si ime spremenila, da bi bilo cimbolj pozitivno (mislim na Cosmic Girl in ne na ta pravo). Ze Nosko mi je svetoval spremembo imena, ampak res ne vem, kaksno ime naj bo. Drugače pa imam v soncu devičko, luno v levu in ascendenta v levu. Mogoce si me zamesal, ko si o ribicah govoril ... Toliko levčkov, pa taka zaklja, ne Glede vilinskih simbolčkov kake čudne stvari so se mi začele dogajat ... hvala vilam! Hvala vsem angelčkom na Lunci Lp xrosex CG Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Pozdravljena Amis! Ti si večni sanjar s talentom za glasbo, igro in filmsko umetnost.Zelo rada imaš duhovne znanosti, uh, pa zelo močno intuicijo si pridobila s tem imenom .....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Pozdrav tudi Cosmic Girl! Saj ni tako slabo, kot si sama predstavljaš .....tvoje ime ti pove, da veliko potuješ, da imaš rada tujino, da si marljiva in da zlahka napreduješ, pa tudi to je število, ki prinaša veliko sreče, zato nikar nič ne spreminjaj x!x ......lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 sreda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Dobro jutro Selene! Merkurjev dan je danes , saj bomo še kaj narisali , če druge dni ne ....lep dan, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Pozdravljena Amis! Ti si večni sanjar s talentom za glasbo, igro in filmsko umetnost.Zelo rada imaš duhovne znanosti, uh, pa zelo močno intuicijo si pridobila s tem imenom .....lep dan a še več kot jo imam že itak :OO!: ...........joj, kuglo so morm zavezat okrog noge kakšen uporaben nasvet za uresničevanje sanj.........samo sanjati je neproduktivno hvala borism Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Amis, pa kaj resno misliš s tisto kuglo .....sicer pa lahko vedno realiziraš sanje, kdo ti brani ....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 veš, da mi nihče ne brani....se sam hecam, ker pravijo, da sanjači sam sanjajo pa nič od njih konkretnega..........zato sem rekla da bi mi prav prišlo kaj za realizacijo Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Amis, vidiš, za realizacijo so pa zelo primerni vilinski simboli , samo gre počasi, kot pri tvojih fotkah .....lep dan ti privoščim, izkoristi ga , B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 jutrčk vsem...tudi jaz bom danes narisala simbolčke za v denarnico...pa danes zjutraj sem nameravala narisati simbolček najedenja...ker bom zdaj resnično probala še s tem, da bom čimprej našla službico...pa ne samo našla...ampak tudi dobila .Borism in ostali, imate mogoče kakšen predlog kaj naj narišem poleg simbola najedenje, da bo službica prišla as soon as possible Hvala in lep dan vsem, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Sončk pozdravljena! To sva že dorekla, kaj narisati za to priložnost....."Materializacijo", "Učinkovitost", "Najdenje", "Cilj", itd......ampak jaz bi ti svetoval, da to narišeš in ob prelomnih trenutkih ( zora, mrak!!! ) tudi meditiraš( 15-20 minut!!!) in se predstavljaš v novi službi!!!! Za to službo, ki je šla mimo sem prepričan, da bi verjetno šla na slabše, ker vesolje že ve, torej glavo pokonci Sončk...lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SIMY 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 veš, da mi nihče ne brani....se sam hecam, ker pravijo, da sanjači sam sanjajo pa nič od njih konkretnega..........zato sem rekla da bi mi prav prišlo kaj za realizacijo amis Ja, tud jaz sem mal preveč zasanjana. K realizaciji mi manjka samo malo, čisto malo.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Amis, vidiš, za realizacijo so pa zelo primerni vilinski simboli , samo gre počasi, kot pri tvojih fotkah .....lep dan ti privoščim, izkoristi ga , B.ma glej ga mulca, zdej me bo še zezal :o :!!: (se sam hecam) ampak čist res: kateri simbol je dober za prizemljevanje, realizacijo....da ne bom rabla več kugle Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 ...poglej Amis , sedaj sem pa od modrijana padel na mulca , kakor si sedaj napisala, se moraš edino malo pomiriti , moram priznati, da te takšne še nisem poznal , zdaj pa šibam ....mogoče še pridem kaj kasneje nazaj.....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.