sončk 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 ok hvala borism...bom jih danes zvečer narisala in malo pomeditirala zdraven Lp, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 jah, vidim, da se včasih res preveč afnam in zezam....se opravičujem, da nimam nobene mere..........sori borism....pač neumesten hec no pa poznaš še en del mene, hm Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 AMIS, saj spoznavam, da itak vodnark ne moreš kar tako spoznati , pa še vodnarko prizemljiti, hja, se mi zdi, da ne pomaga nobena kugla lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Amis, a imaš lovilca sanj Borism včasih se pa hecamo tud mal a veš... meni se pa še vedno čudeži dogajajo, pa čarovniški nasvet mam poleg sebe, pa kamenčke sva prinesli s seboj iz Paga in se bova z malo igrali, včasih delujemo tudi ko smo čisto tiho na teli temi jaz danes v službi samo usput delam, pa mi porata Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Selene, saj razumem hec , saj vem, da uporabljate simbol nevidnosti :o|o: , kot na parkingu, no bom še jaz poskusil kako to deluje ...lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 ne ne nevidnost pa ne uporabljam, ker če potem ne deluje sploh Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 ...pardon, ker se nisem mogoče prav izrazil, mislil sem na neopaznost Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 bemu tud ne deluje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Deluje, deluje....vidiš ne, čutiš pa... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 uf, borism, ne morem povedat kolk sem si oddahnila, da nisi zameril...sem bla že res mal u dilemi ja, selene mam lovilca sanj. a to misliš, da povzroča odzemljitev ali kaj evo me, kugla prihajaaammmmmmmmmmmmmmmmmm......tle manjka en spidigonzales Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Pozdrav tudi Cosmic Girl! Saj ni tako slabo, kot si sama predstavljaš .....tvoje ime ti pove, da veliko potuješ, da imaš rada tujino, da si marljiva in da zlahka napreduješ, pa tudi to je število, ki prinaša veliko sreče, zato nikar nič ne spreminjaj x!x ......lep dan Ou, hvala Si me pa trofu! Se od kje poznava? Tudi tebi lep in čimbolj sončen dan! BTW, ful lepe slikce dajes gor pri oni temi s slikami Lp-čke, CG xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Amis, sva na liniji, tako, da ni težav s sporazumevanjem Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Si me pa trofu! Se od kje poznava? Tudi tebi lep in čimbolj sončen dan! BTW, ful lepe slikce dajes gor pri oni temi s slikami Lp-čke, CG xrosexMogoče sva se pa že res kje srečala, pa menda ja nisi sedaj presenečena , lep dan Cosmic Girl Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Borism ok, tega simbola ne uporabljam, ampak mislim da sem trenutno čezdalje bolj opazna Amis, kdo ve, jaz sem tud v oblakih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Selene, zakaj pa ne, če ti tako odgovarja, če si že v/na oblakih, spravi se vsaj na kumuluse...lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 odvisno kje in od koga sem opažena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 moram priznati, da te takšne še nisem poznal zdaj pa šibam tudi Jaz ne, časih tko nekak kr potrjuje za en humani, besedni dotik Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 O.K. SELENE, že veš, če prideš sem si že kar hitro opažena 1BUDALA Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 moram priznati, da te takšne še nisem poznal zdaj pa šibam tudi Jaz ne, časih tko nekak kr potrjuje za en humani, besedni dotik ups, no tolk se mi pa še ni zglajzalo: 1budala kaj maš pa ti z mano, da me take ne poznaš .....kako se sploh poznava, če si šele dobro začel komentirat tle gor :o|o: Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 kakšne te pa ne pozna, skuštrane jaz tud v klubu skuštranih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 selene Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 aja pa moj je tud na balin... čeprav priznam men so pa dolgi laski ful všeč... hm, le kateri simbol naj uporabim, da hehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Kakšen simbol naj si danes narišem, da na radiu ne bom delala kakšne sramote Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Pozdravljena! Nariši si vilinske simbole: ugleda, samozavesti, zanesljivosti, brezskrbnosti....pa držim pesti zate, da boš in da boste vsi zadovoljni...lep dan, drži se Candlelight Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Hvala Boris, nikol pozabila ...hitro narišem in letim Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.