candlelight 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 joj, v moji knjigi imam samo simbol za samozavest ... kaj pa zdaj? Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Simbole imam žal doma, kjer ne pridem na splet, ja nič, bomo pa mi miselno s teboj s temi simboli, sicer pa vem, da boš zmogla, pa praviš na Štajersko šibaš, katera radijska postaja je to in katera oddaja je to, če je kaj bližje, pa če si še kje poleg PC-ja napiš, da te poslušamo....lep dan in srečno Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 da zapišem predno pozabim, pa popoldan pogledam... hehe dnevnik, očinto rabim odločnost in nepopustljivost... tko, popoldan me čaka delo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 z mojim smislom za pretiravanje sem si danes izbrala ird ananamar natilur danaiardet ardadgarnad renilim mileinašir agenatir kairi za na domačo delovno mizo pakatal karantor eleibir narankar alai za v službo morm še pogrunata. zihr nekaj za prenašanje bedarij selene za uspešno delo Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Super izbira Amis Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 en cmok na tvoj smrček borism Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Simbole imam žal doma, kjer ne pridem na splet, ja nič, bomo pa mi miselno s teboj s temi simboli, sicer pa vem, da boš zmogla, pa praviš na Štajersko šibaš, katera radijska postaja je to in katera oddaja je to, če je kaj bližje, pa če si še kje poleg PC-ja napiš, da te poslušamo....lep dan in srečno Hvala Boris ....tvoji simboli v mislih so pomagali ....suvereno so odgovori padali v mikrofon ...pa tudi treme ni bilo prevelike ....odziv je pa kar velik ...se še kdaj priporočam za tako pomoč ....(bila sem pa na radiu Polzela) CL Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 DOBRO JUTRO DAME ! Fino, če ti je vse skupaj pomagalo, saj sem itak vedel .....hvala za informacijo in lep dan in vikend Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Candlelight me veseli, da ti je gladko šlo!Borism tudi tebi en lep sončen dan v tvoji dušici in vikend prav tako upam, da te bom tudi danes kaj nasmejala kot včeraj z Mickom v temi na "travniku" Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Pozdravljena Stankaaa! Poslušam, so me sama ušesa, saj nasmeha in dobre volje se nikoli ne branim...lep dan Kam greva , ...na travnik Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 potrpežljivost, upanje, uresničitev želja - evo nekaj v tem smislu rabim danes... popoldan bo delo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Naj ti uspe Selene... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Danes pa le nabavite Astro novice za nov vilinski simbol ....lep dan in lep vikend prav vsem Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PEVKA 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Tale simbol Bel Alid - notranja očarljivost, je pa res, zares fin! Uffffffff! xrosex xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 A sam tale Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PEVKA 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Ne sam tale, nikakor ne... Ampak kakšen ti pa še posebi sede na dušo... in ko je objavljen na novo, ali pa ko izbiram med vsemi ze znanimi, si kdaj recem, ja, glej, prav tega sem iskala, prav tega sem čakala... Prav s tem zadnjim se mi je zgodil... Par dni prej razmišljam nekaj o karizmi in teh stvareh, pa evo v petek njega v Astronovicah... Pa sej moram priznat, da se mi to kar vedno pogosteje dogaja... Ma, ja, kakorkoli, res so sijajni ti simboli! Lep dan vsem! Pevka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Pevka Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Tale simbol Bel Alid - notranja očarljivost, je pa res, zares fin! Uffffffff! xrosex xrosexiz petkovih novic a... no da sprobam... kolk bom jaz očarljiva hihi, hecam se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 Dobro jutro vsem! Danes sem si narisal:AMALI DOARE,HALI DOREI,EILI LIBURI,INMEN UBUR,AGLER RAN,KAT NIRA,TIR KAIRI x!x Želim vam en prijeten dan, ki je povrhu še merkurjeva sreda, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 jupiiiiiiiii za borisa in vilince Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 Jaz pa pravim, da tudi zate Amis Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 Bemu, bi rabil kak vilinski simbol, ki bi mi prinesel voljo do dela...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 (popravljeno) Tule je popravljen, oziroma dopolnjen spisek( 5 novih)!!!!!! Vilinski simboli po SLO abecedi: »B«Bližina: TIS KAIRIBratstvo: OALI RAVBrezskrbnost: ALU TAR »C«Celost: AMONT DORCilj: ERON VIG »Č«Čar: TIRS ARANIČarovnikov nasvet: ANEN RAVELČista zavest: NEPER AUMDČistost: ALIT ELAVIČudeži: ERAH ANUČutnost: PELER NIM »D«Darovi življenja: NIS DARAMDejavnost: RIA MUIDelovanje: TIR ABALDenar / pritok: AMALI DOAREDobrota: ŠANAH REODomišljija: KEM GALARIDomov: GRIM MIN Doslednost: KERI GALARI »E«Energija: OUM ŠA-INEnost: AGRIM BEL »G«Gibanje: ALOR ZEIGloblji vpogled: GEM NALIGotovost: KLID ALIR »H«Harmonija: ŠANI TAERHitrost: KAT NIRAHotenje: KARDA RAMHujšanje: ŠIR TRINHumor: ELID ARHvaležnost: TAL ATAN »I«Igrivost: LOR VLEIIntuicija: BIR NARANIskrenost: DOR AVEGAIzpolnitev: TAUL RABEL »J«Jasnost: KLIRA BEI »K«Komunikacija: KE LIN »L«Lahkotnost: TAIR LAHIRILepota: IRD ANANLetenje: ELAN REILirika: TALIDA ŠELALjubezen: AMAR NATLuč: LUM NUT »M«Materializacija: MAGELAN ROJAMeditacija: ZAN HAILIMilina: ALEI ADALMilost: ARGET MELANIMir: PALM SOLANMladost: AGLAI RAGMoč: PIN ANARModrost: AJRAM PRANMojstrstvo: SILHU KHAI »N«Najdenje: ARDA NANamera: NET ALUNarava: AVELA EMNavdih: ALEIL LUNNatančnost: ŠAD RIELNavdušenje: ARDEN LEIRANeopaznost: KLAIR AORUMNeprijetnosti odganja: ŠARA SATNeutrudnost: NAMIB RINNežnost: LIG ULAINotranja resnica: VEN AILNotranje vodstvo: ALHEILNovo življenje: TAE MOREINov začetek: ILUR DANAI »O«Obilje: HALI DOREIObvladovanje časa: KAR ALAIOčarljivost: BEL ALIDOdgovornost: HAG RAZALOdločnost: DUR AMIOdpuščanje in pozaba: ULUR BAROLOdprtost: VLAM VENOgenj: NAL IZOlajšanje: AMBREN DEN »P«Počitek, spanje, sprostitev: ENDRA GARPogum: KLAS NAIRPomoč: ARDET ARDARPotrpežljivost: ASTRAB ANPrebuditev: ŠIL VENARPlamen strasti: AG NETAMPlodnost: EILI LIBURIPodpora: NISA LUMIPoštenost: ATAI GALERAPopolnost: DELIA ŠIRAPopravilo napak: TORALI ELOREPoroka: Potovanje: KARI ANAMEPozitivna naravnanost: DEL SATIPozornost: LERIA RAVAPozornost2: ILA LOMPoživitev: TINDA GUALIPravljičnost:DELU ZENIPraznovanje: ALEAH EINPreboj: KAG AMIDPrebujanje paranor. sposobnosti: EGLAN VINPremik: TALES ŠADPreporod: GARDNAD RENPreprostost: TELIA INAPrevidnost: ENI LAVAPrepričljivost: AR TALI GAILAPrijateljstvo: KAL DARANPrijaznost: ILON BARPrilagodljivost: DER AKIREPrivlačnost: AURUM BEIProšnja: ČEI ANTIPustolovščina: IZOL TALIN »R«Radost: ALEIRA GANARadoživost: ELIA KARARast in razvoj: ŠIIR MINGRavnotežje: NAR MINRazcvet: DŽAINA DEISRazsvetljenje: AGLAR HARRazumevanje: MER INLANRazuročitev: REM ŠALATRed misli, stvari, čustev: OGAN LIRResnica: AL MAGRIMRojstvo: EILAN MUNRomantika: KALEINA »S«Samozavest: NIA TARSanjanje: ERI DAMEISamospoštovanje: EL ANORSinteza / kozmična povezava: EŠAM BEISkrbnost: LAMON GILSkrivnost: TAUL AŠIMSočutje: ALIN ZELSodelovanje: ŠEL KAHAJASluh: HELAN ŠILASpodbuda: VENOLAR DUASpomin: PIL AREISpontanost: IGLER VALSpoznanje: LANOR LISSprava: GALEN DANARSpremembe: ŠARI LAMSprijaznjenje: EN IDIASreča: KALER ADALISrečanje: ŠIR VENALSvoboda: ILIM MILEIStrah / zasvojenost: SANVEIL TEI AILAH Še ena priložnost: SUNN KELI »T«Tišina: KAIR AERITolažba: ALKANTRA AN Toplota: KORA ALARIJATransformacija: NAŠIR AGENATrenutek: RAS AGIL »U«Učenje: ULIM ŠINUčinkovitost: AGLER RANUgled: NES LORUmetnost: TOR ELEIUpanje: ARVEN DOR Usklajenost/sprejem-dajanje: DAL GREENUstvarjalnost: KATAL KARANUžitki: AMITAL GAL »V«Varnost/zaščita: TARIN ALBVedrina življenja: ANAN JARVečnost: INMEN UBURVelikodušnost: IN KALATVeselje: EH ANTESVeselje do življenja: GALIA VELAVidenje: ELUM LEIVir: KAL NAMIRVolja: KAL NAMIRVstajenje: TAE MOREVztrajnost: UMBUR NIL »Z«Zabava: ARBOR RUTAZadovoljstvo: AUL AMARI Zamenjava: TUAN MAELZanesljivost: GRAM IRDZaščita: HAT ELANI ELANDZaupanje: ELAM LINZavest: ADNA RIMZdrava hrana: ETA KIVAZdravje: OLAN REIZemlja: EOR KLIZloba / zaščita: REM ŠALATZmaga: MON TEROAZrak: ŠELAI NARAIZrelost: IRI AMAZvestoba: ARIDAN ALD »Ž«Življenjska moč: ORAN TAR Življenje: NIR MID xrosex Popravljeno 13. junij 2004 -> borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 Oooo....kul.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 Mick pozdrav! Sedaj pa lahko izbereš....voljo do življenja, mojstrstvo, posebej "voljo", obvladovanje časa in na prvem mestu "zadovoljstvo"!!!!!...........lep dan, pa zdrži, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.