borism 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 ...kaj je kaj leva v tebi, da se takole... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 lev 12 hiša -prazna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 ...kar pomeni, da ni skrivnosti... , ampak to je lahko pa vroča v postelji, še posebej, če je vladar vroč... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 ker nisem skrivnostna mi povej, kateri vladar če te prav razumem je vladar leva sonce, hehe ta je pa pri meni kozorog... razen če ne misliš tega,zdej pa razmišljaj (sicer pa poglej v moj horoskop sej ga imaš ali pač ne več) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Vladar tvoje 12. hiše je na 1 stopinji device ( merkur ) in je odšel v tvojo najmočnejšo tretjo hišo ( stelij! )...pa tvoj vladar podznaka je merkur, vladar sončnega znamenja je pa kozorog ....vrh 12. hiše pa pokaže v kakšni postelji rada spiš, to je to ...lepo nedeljo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 (popravljeno) poglej poglej in v kakšni postelji rada spim, veliki, udobni, sveža posteljnina, kakšne svečke zraven, nežna glasba in da me nihče ne moti to je to... tudi tebi želim romanitčno nedeljo a tole spada v temu Vilinskih, hm, le kaj mi hočjo povedat Popravljeno 30. maj 2004 -> Selene Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Vem v kateri temi sva , hotela si me zavesti , ker to kar pišeš, je lastnost za devico ja,...lepo in romantično x!x ne pa lev/12.hiša, poglej par postov nazaj tule .....tudi tebi romantično nedeljo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 bemu katere poste, a ne veš da je pri meni devica pa še rakec kr lepo zastopana, ja prav takšna sem kot sem napisala, pa še to ni skrivnosti, spraševal si me v kakšni postelji rada spim, Borism spim pismo ne zavajam pa ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 OGAN LIR rabim danes, bo treba domov in narisat... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 a obstaja kaksen simbol za najdene predmete? danes mi je izginila denarnica, 20 jurjev, osebna, prometna, zdravstvena...to se vse prenesem.izginil je tudi moj nizozemski soferski izpit tam sem se ravno odjavila, pa ne morem kar nazaj po duplikat, tu pa ga se nisem zamenjala za nasega,zdaj sploh nimam nobenega dokaza, da imam voznisko!!poleg tega se mi je pokvaril avto, in se vozim v francoskem avtu od prijateljice, za katerega me je danes klicala, da je izgubila papirje!!! grem domov, upam, da me kdo ne ustavi po poti. bi bilo prav zanimivo. uf....kaksen dan... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Tinka, rabiš pobož kajne? torej simbol najdenja je ARDA NA... je v knjigi, vsaj upam, da je tako prav napisano, za nekom nikakor ne znam brat preveri pa še nekaj strani nazaj, kjer jih je Borism napisal cel seznam... upam, da boš našla denarnico in izpit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Tinka, naj te spremlja proti domu še "ENI LAVA"-previdnost, simbol najdenja seveda obstaja, pa dodaj še učinkovitost in hitrost, želim, da čimprej urediš, res imaš slab dan, saj bo, sicer sem ti pa že v dnevniku napisal svoje dobre misli zate ... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Tinka sedaj pa upam, da imaš simbole pri sebi, če ne pa pozitivne misli še iz mojega konca... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Tinka, daj napiši takoj, če si še poleg PC.ja, pa ti ga bom jaz postnil gor sedaj, ker je velika možnost, da se vse skupaj nahaja v tej bližini kot si še sedaj, no upam, da boš napisala nazaj Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Nič ni napisala, no boš pa doma videla .....tole kombinacijo si nariši in nosi poleg sebe, pa želim,da čimprej najdeš stvari...lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 borism, selene! se nisem javila, ker sem sla na pot, danes pa sem sele zdaj prisla do racunala... :o|o: totalno nori casi, vmes se mi je avto pokvaril se enkrat, zdaj postaja ze zabavno... v glavnem: sem vse narisala, nosim pri sebi in kar bo bo. ne morem dosti vec kot pocakat malo...saj bi bilo lahko dosti slabse.... hvala draga moja za to pomoc in za simbole in za poboze in sms in os mi je zal, ker nisem takoj ukrapala vcaraj, amapak sem takrat ze morala domov...doma pa ni interneta...ahja.pa drugic!se ubadam z raznimi ambasadami in obcinami in take budalosti... se enkrat: hvala Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Tinka, rabisˇ pobozˇ kajne? torej simbol najdenja je ARDA NA... je v knjigi, vsaj upam, da je tako prav napisano, za nekom nikakor ne znam brat preveri pa sˇe nekaj strani nazaj, kjer jih je Borism napisal cel seznam... upam, da bosˇ nasˇla denarnico in izpit selene, nimam knjige...ampak sem tole borisovo zadevo prerisala....zal bolj pozno...bom si knjigico kupila.to je ta od marjetke jersek, ne? t Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 predsem pa uživaj med simboli in Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Pozdravljeni! Drugič pa ne tako hitro bežati TINKA, tolk le počakaj, da lahko damo povratno informacijo, saj je sedaj v redu, ni fer pametovati(po bitki so vsi generali!), ker včeraj si imela vse nakupu...mislim, na neprejetnosti, upam, da je danes že bolje...lep dan, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 eh Boris... pa misliš da bi se vse uredilo ane...aja jaz sem pa danes simbol privlačnosti uporabila... uf, je bil lep popoldan Tinka jutri te čaka presenečenje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 t Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 ja, kva čem, sem tko romantično razpoložena, da sem ti izdala skrivnost, pa ne me izdat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 komu pa? a meni, da si mi izdala skrivnost? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 jaz se zabavam, kaj pa ti... torej uživaj v branju aja pst Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Dobro jutro! Jaz sem svoje za danes že narisal , za vas ne vem ,saj moraš, še posebej, ker je sreda, se mi zdi, da je potem skrbi manj....lepo sredo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.