tinka 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 borism a toliko jih je...?!!!! selene pa srecno z zavarovalnico! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 Teli vilinčki so pa res nekaj nad Včeraj si jih narišem, enkrat popoldne in si zaželim eno željo...tako malo bolj veliko....nekaj kar rada delam...in ob 18.30h zvoni telefonček, so me vprašali, če bi naredila nekaj za določene osebke ...to je bilo točno to, kar sem si zaželela, ampak v 4x večjem obsegu.... Tinkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......a se nisve nekaj zmenile že...... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 Tinka a ti jih veliko fali;)hvala za lepe želje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 Cosma lepa izkušnja, hvala, ker si nam zaupala , jaz sem mislil, da ste pozabili na tole prijetno temo, pa vidim, da jo še kdo "zbeza"ven na svetlo...lep vilinski pozdrav vsem, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 borism, jaz dosti mislim, samo manj pisem...se ne pomeni, da nisem prisotna cosmica, ja...kriza...tudi tebe imam v glavi... kr neka panika, pa vsak vecer delam, potem nogomet, jutri dekliscina, vikend v gorici...drugi teden v torek? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 Tinka a ti jih veliko fali;)hvala za lepe želje... niti ne... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 verjetno isti kot meni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 verjetno res.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 Jih bo prinesel kdo na piknik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 Pozdravljeni! Danes je izšel vilinski kluč "zgladitve" ali "ublažitve" - JUM LARILA, saj takšnega pa trenutno tudi jaz potrebujem, je res primeren za likanje, ampak ne bi rad začel likati ....lep vikend vsem vilincem, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 je tak lep okrogel ta simbol...ko mali buda Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 a potem ne rabiš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 Jaz še vedno rišem , oni pa vedno manj :o|o: , ne pustite se motiti ... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 eh Borism to pa ni res... da veš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 Sory Selene, saj zate itak vem, za druge pa dvomim ......pa se zato sploh ne čudim najinemu napredku v letu dni na marsikaterem področju, kar po občutku naprej....lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 ah, ja...simboli, ki si mi jih svetoval boris, so tko dobro opravili svoje delo, da me zobarca ni nič več mrcvarila. je rekla, da bo tisti košček sam ven prilezel, ker bi mi sicer morala preveč poškodovati čeljust in obzobno tkivo. tako je rekla. slišati je pa bilo kot grozljivka :OO!: . zdaj se vse lepo zdravi. tebi pa iskrena hvala . ker pa radovednosti še ni konca, me zanima naslednje: v primerih dolgotrajnih težav, ki se jih nikakor ne da zmaknit z mesta (kronične, karmične zadeve), bi bilo primerno uporabiti katere simbole? ..........saj se ne gre za to, da bi delali čudeže (lahko pa tudi , najbrž nihče ne bi imel nič proti ), ampak zato, da se nekatere stvari premaknejo in sploh dobijo možnost za razreševanje. Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 borism, a sem se ti s čim zamerila ....na, ja ...kaj čmo :o|o: Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Sory Amis, nisem bil tolk gor, nisi si mi zamerila, kaj ga "biksaš",... tole, kar želiš izboljšati in kje, napiši kaj, pa ti zvečer odgovorim, ker sedajle grem tudi dol, lep dan Amis, ti oprosti meni Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Še vedno tipam pri tebi Amis, ker premalo poveš in napišeš, mogoče bi poskusila s temi za začetek: brezskrbnost-ALU TAR,veselje-GALIA VELA,novo življenje-TAE MOREI. Lep pozdrav, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 uau, ful dobra ideja . morm u knjigo pogledat, če so vsi noter. sicer bom spet mal težila Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 ni jih v knjigi.......... a te lahko prosim, če daš slikice ključev na forum Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 Amis, posebej zate ti trije...lep pozdrav, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 Pozdravljen, Borism Naj te še jaz prosim ... za slikice simbolčkov ... ki bi mi pomagali pri izpitih ... Vile in vilincki, stojte mi prosim ob strani Upam, da bomo na koncu Lp CG Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 borism..............hvala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 Amis prosim ...sedaj jih pa le večkrat nariši, saj vem, da še morava enega najti Cosmic Girl, verjetno imaš knjigo in v njej imaš simbol razumevanja, učenja, uspeha, mogoče bi še edino dodal simbol zmagoslavja, daj mi prosim zaupaj tvojo letnico rojstva, da ti napišem v katero smer sveta naj bi bila obrnjena pri učenju in kasneje tudi pri izpitu za večji uspeh....vsem en lep večer, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.