tinka 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 a potem ne rabisˇ ojla,sem nekje preskocila tole...! sorry! ja, tistega sem slucajno nekje videla, nakar sem naslednji teden spet pozabila... :o|o: ne dobim teh novic, moram se malo zorganizirat Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 dobiš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 ma ti si tudi en fenomen.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Pozdravljen, Borism Žal (še) nimam knjige, ampak zdaj je že tako prepozno. :xx!: Ne vem še, kako se bo vse skupaj končalo, sigurno pa ne ravno dobro živčki me izdajajo sto na uro spet nisem pokazala tistega, kar obvladam. za danes sem se že natulila, tako da se bom zdaj po dveh pirih kar v pojstlo spravla ... potem pa spet stisnit zobe ... :o|o: Lp,CG Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Dobro jutro Cosmic Girl! Zdaj, kar je bilo, je bilo, za drugič se pripravi.....kdaj imaš sedaj ponovno testiranje?.....lep torek, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Amis, tole bi verjetno ti potrebovala.....vilinski ključ "pozitivne naravnanosti- DEL SATI"! Priporoča se tistim, ki jih že dlje časa mučijo negativni misleni vzorci in čustva(strah, jeza, žalost, potrtost, zavist, ljubosumje, obup, itd.) Krepi v ljudeh iskrenost, poštenje, dobroto, ljubezen, potrebno ga je pa risati v sončnih, pozitivni,živih barvah! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Cosmic Girl, tole potrebuješ, ampak učiti se bo vseeno potrebno.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 borism hvala! definitivno dobra izbira...me zanima, če se bo prijelo samo mene ali tudi okolice ...pa tudi ostale uporabljam...sporočim čez čas o učinkih Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Amis pozdrav! Menda si mislila tega, ni slaba izbira , glede učinkov lahko poveš, če želiš, saj mogoče bomo pa že mi opazili ....lep dan, Boris Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Hvala, Borism v mojem primeru niti ni toliko v krizi znanje, ampak bolj psiha čeprav se pobiram počasi ... in s pomočjo nekaterih angelčkov Zelo sem izmučena od vsega, ampak x!x pozitivno nastrojena Lp, CG Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Cosmic Girl pozdravljena! Me veseli, da napreduješ, počasi in vztrajno, lahko bi tudi uporabila tegale zgoraj zase(simbol!), ki je bil namenjen Amis, pa upam, da tudi uporabljaš kombinacijo, ki sva jo narisala zate....lep dan, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Pozdravljen, Bm hvala ti za simbolčke še jih bom rabila za preizkušnje, ki so pred mano seveda tudi tistega za pozitivno energijo Danes sem si končno privoščila knjigo, ki jo kupujem že 1000 let - Moč je v tebi. Spisek želenih knjig je tako dolg, mošnja pa bolj prazna ... :o|o: ampak ena na spisku je že manj! Hvala ti za vse pozitivno Tebi in vsem lunatkom lep preostanek dneva xrosex CG Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Lepo Cosmic Girl, če si jo tako dolgo kupovala, potem ti je pa bila resno všeč, hja, glede knjig te popolnoma razumem, enostavno je naklada pri nas premahna, pa je zato cena previsoka, jaz si jih pač sposojam v knjižnicah(včasih katero tudi 10x), ker vem, da vseh ne moreš imeti...lep pozdrav, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 jaz si jih pač sposojam v knjižnicah(včasih katero tudi 10x), ker vem, da vseh ne moreš imeti...lep pozdrav, B. [/color] Haj vsem! Danes narisala simbolcek, ki je primeren za tak soncen dan.. Tole mi je pa znano, tudi jaz si sposojam ene in iste knjige po veckrat.. no priznam, vcasih zato, ker katero vrnem ker je ne utegnem prebrat.. glavni razlog pa je, ker so mi ene in iste vsec.. vsebina, vcasih tudi sama knjiga kot taksna.. ker ima neko magicno moc in energijo.. Lep soncen dan vsem... Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 ...seveda, danes je Merkurjev dan, pa bo treba še kaj narisati ...lep dan, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 V današnjih Astro novicah je vilinski simbol, ki ohranja dostojanstvo in uravnoveša ponos - "KARBU DELAI", lep dan, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 uuuuuuuu, to! hvala, da si me spomnil, da jih kupim, ker bi ob vseh današnjih obveznostih lahko pozabila ja, ampak simbol prijateljstva ima pa posebne efekte...........ena frendica, ki naj bi me poklicala, je kar izginila......pojavile so se pa nove informacije in osvežila nekatera zananstva....zelo zanimiv razvoj dogodkov Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 No vidiš Amis, da deluje, pa da že kar kmalu opažaš pozitivne spremembe, me veseli, da je tako, za naslednja dva tedna pa vi kupite Astro(Slovenske)Novice, ker jih jaz ne bom verjetno utegnil, pa boste vi dvakrat podali opis in slikco , bom vrnil x!x , če ne, pa tudi dobro....lep vikend, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Zanima me od kod izhajajo vilinski simboli in od kod vsa ta imena. Na internetu ne najdem nic, razen linka objavljenega na tem forumu.Lp, L. Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Živjo, Borism Vile in vilinčki mi pomagajo pa malo sonček in malo sama Če greš kam (na morje čofotat?), uživaj!!! Pa kakšne lepe sončne zahode pofotkaj Lp xrosex CG Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 no izgleda, da ima tud borism mal lnf pavze. sicer pa: nekateri vilinski tako vplivajo na okolico, da so eni čist penasti, pa brez mojega vpletanja...........sem se nekaj dni prav čudila zakaj in kako...potem pa skužila, da so nekateri primerki bli vajeni stvari enostavno name strest...ker pa to ne gre več tako, se morajo soočit s svojimi težavami...zanimivo...pa saj vem, da zmorejo Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 tako nekako.. jaz sem vceraj hotela malo zdravilnega vpliva, pa mi ni slo, so premocni al kaj...sem vzela simbol zdravja, zascite in obilja, se mi je zdelo, da je dobra kombinacija...ampak me je rolalo, da nisem mogla zaspat...bom drugic poskusila raje podnevi Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 hm, mogoče poizkušaj samo z zdravjem.... sicer ne vem za tolo komb. samo obilje česa a bolečin mogoče ni prava komb. je pa Borism stručko v teh zadevah Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.