Skoči na vsebino

Vilinski simboli

teja

Recommended Posts

OHO, BOM, KER MORAM NEKAKO Z LUBIJEM REŠIT NAJINE MALE DENARNE TEŽAVICE...KAM PA DAM POTEM SIMBOLČEK V DENARNICO?

SEM ŽE RAZMIŠLJALA, DA BI SI JIH ŠE VEČ NARISALA IN SI JIH V SOBAH OBESILA PO STENAH, A PO TRIJE RAZLIČNI SO LAHKO V ENI SOBI? x:Ix x:Dx

HVALA BORISM... x:Dx

Če hočeš biti srečen....BODI!
Deli na socialnih omrežjih

uuu žaža!

a bi men tud kakšnega narisala za dinarčke in ljubezen.... pa kaj drugega? ti lepo rišeš... jz sm pa čisti anti talent. plissssssss x!x

spet se mi je na bolš poslabšal

sej bi sama narisala pa sploh ne vem kako zgledajo. kaj pa če jih prerišem (to ful rada delam). a bi bil efekt tud gud? sej bi sama (pre)risala?
spet se mi je na bolš poslabšal

JA ITAK DA JIH LAHKO, PA RAZLIČNE BARVE UPORABI...

JAZ SEM TISTEGA ZA LJUBEZEN NARISALA NA ZELO,ZELO VELIK KARTON S TEMPERA BARVAMI, MOGOČE MALO BOLJ ABSTRAKTNO, SAM NORO DOBRO IZGLEDA....PREVLADUJE PA ITAK RDEČA BARVA... x:Dx

Prav imaš, žive barve morajo biti, nikoli črna ali siva, najbolje, žive pretočne barve, najučinoviteje jih je narisati ob dnevnih prehodih.....jutro, zvečer, opoldne in obenem poprositi za njihov namen in na koncu se normalno zahvalimo zanje. Zelo delujejo ob 15-20 minutni meditaciji.....veliko uspehov, lep pozdrav, B. x:)x :palec:

sej bi sama narisala pa sploh ne vem kako zgledajo. kaj pa cˇe jih prerisˇem (to ful rada delam). a bi bil efekt tud gud? sej bi sama (pre)risala?

itak jih vsi PRErisujemo...kolikor jaz vem! vsaj te tu.

ce se pa kaksnega novega spomnis, pa povej, ce delajo :palec: x;)x

drugace pa...ce jih sam narises in napolnis z energijo, tvojih misli, tvojih potreb...je najbrz najboljse.

jaz sem kaksnega obcasno komu podarila, je bilo tudi zanimivo videt...

kar pridno risi, deluje! :palec: xsrcx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

x:Dx x:Dx x:Dx joj, borism, ti moram takoj povedat, da mi je zgleda vilinski simbol za pritok denarja očitno že pomagal, saj sem včeraj dobila eno priložnost, da bom dobila nekaj denarja in tako lahko poplačala en dolgec, ki ga imava s fantom....super... x:Dx x:Dx x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...