borism 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Aha, merkurjeva sreda, spet bo treba nekaj narisati, lep dan, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 BORISM, JAZ SEM SI NARISALA NA ZELO VELIK LIST VILINSKI SIMBOL ZA LJUBEZEN IN GA OBESILA ZRAVEN POSTELJE...A TO JE O.K. ? Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Žaža, ja super je tako , pa še za pritok denarja lahko danes narišeš, lep dan, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 OHO, BOM, KER MORAM NEKAKO Z LUBIJEM REŠIT NAJINE MALE DENARNE TEŽAVICE...KAM PA DAM POTEM SIMBOLČEK V DENARNICO? SEM ŽE RAZMIŠLJALA, DA BI SI JIH ŠE VEČ NARISALA IN SI JIH V SOBAH OBESILA PO STENAH, A PO TRIJE RAZLIČNI SO LAHKO V ENI SOBI? HVALA BORISM... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Žaža, za pritok denarja in obilje, nariši na ovitke bančnih kartic, ipd. ali na lističe pa jih daj med bankovce v denarnico in jih ob sredah obnavljaj. Brez težav jih je lahko več v istem prostoru, lep dan, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 HVALA Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Prosim, lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 :flower: ENAKO TUDI TEBI... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 uuu žaža! a bi men tud kakšnega narisala za dinarčke in ljubezen.... pa kaj drugega? ti lepo rišeš... jz sm pa čisti anti talent. plissssssss x!x Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Aiwa, bolje, da sama poskusiš narisati, ker sem prepričan, da znaš vsakega vsaj približno uštimati, ker, če ti bo risal drugi, ne bo takšnega efekta, kar potrudi se, lep dan, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 ...JAP, ITAK DA LAHKO... KO BOM, TI BOM POVEDALA, PA TI POŠLJEM, ALI PA SE NA KAKI KAVICI DOBIVA... BOŠ IMELA PA SAMO ZA OKRAS... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 ooooooooooooooooohvala!!!! tisočkrat! ja se bomo zmenle. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 sej bi sama narisala pa sploh ne vem kako zgledajo. kaj pa če jih prerišem (to ful rada delam). a bi bil efekt tud gud? sej bi sama (pre)risala? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 JA ITAK DA JIH LAHKO, PA RAZLIČNE BARVE UPORABI...JAZ SEM TISTEGA ZA LJUBEZEN NARISALA NA ZELO,ZELO VELIK KARTON S TEMPERA BARVAMI, MOGOČE MALO BOLJ ABSTRAKTNO, SAM NORO DOBRO IZGLEDA....PREVLADUJE PA ITAK RDEČA BARVA... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 gudj kje pa si lohk ogledam te simbole? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Prav imaš, žive barve morajo biti, nikoli črna ali siva, najbolje, žive pretočne barve, najučinoviteje jih je narisati ob dnevnih prehodih.....jutro, zvečer, opoldne in obenem poprositi za njihov namen in na koncu se normalno zahvalimo zanje. Zelo delujejo ob 15-20 minutni meditaciji.....veliko uspehov, lep pozdrav, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Aiwa, lahko jih vidiš nekaj na straneh tule bolj nazaj in na Marjetkini spletni strani, do katere lahko prideš preko LN POVEZAV, obstaja pa tudi knjiga "Kandalar- Slovar Vilinskih simbolov" Marjetke Jeršek, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 o boris. najlepša hvala. sem ful vesela. grem takoj brskat. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Ni za kaj, saj če ne najdeš, ti bom poskušal najti bližnjico do tja, lep dan, B. Tule imaš dodano Aiwa: Marjetkina stran! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 sm najdla in so fulj fajn. si jih bom sprintala da jih bom pol lohk prerisovala. superca Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 sej bi sama narisala pa sploh ne vem kako zgledajo. kaj pa cˇe jih prerisˇem (to ful rada delam). a bi bil efekt tud gud? sej bi sama (pre)risala?itak jih vsi PRErisujemo...kolikor jaz vem! vsaj te tu.ce se pa kaksnega novega spomnis, pa povej, ce delajo drugace pa...ce jih sam narises in napolnis z energijo, tvojih misli, tvojih potreb...je najbrz najboljse.jaz sem kaksnega obcasno komu podarila, je bilo tudi zanimivo videt... kar pridno risi, deluje! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 gudy sm čist navdušena. prec k bom utegnila si bom en večer vzela. zvečer sem najbl v filingu. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Tinka upam, da ne greš spet kam na dopust, ker danes nekaj spet potuje proti tebi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 joj, borism, ti moram takoj povedat, da mi je zgleda vilinski simbol za pritok denarja očitno že pomagal, saj sem včeraj dobila eno priložnost, da bom dobila nekaj denarja in tako lahko poplačala en dolgec, ki ga imava s fantom....super... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Žaža, potem lahko greva na kavico, šalim se .....res me veseli, da že takoj deluje pri tebi, kar nadaljuj, pa zaupaj še kakšno lepo izkušnjo, želim ti en lep vilinski pozdrav, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.