žaža 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Zakaj se šališ, bi se lahko enkrat dobil na kofetu, pa svinjica, samo iz kje pa si ti? Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Bi me veselilo, ampak jaz sem enih 100 km vzhodno od tebe, lep dan Žaža, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 A si iz Maribora? Joj, to je pa res mal daleč, sam enkrat se bomo ziher lahko srečal... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Žaža, nisem iz MB, ampak iz okolice Celja , lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 aha...malo predaleč sem šla...a nikoli ne greš kaj proti ljubljani? Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Res bolj poredko, če pa šibam proti Gorenjski, grem pa itak mimo tebe, če sem si prav zapomnil, da si izpod Kamniških(meni najlepših in najljubših!!!!!)planin, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 si,si prav razumel...no, pol pa enkrat ko boš mem šibnil, mi povej, pa se vidiva na kaki kavici, saj kake pol urice boš pa že imel časa...bi te prav rada spoznala, ker si zelo,zelo prijazna oseba... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 O, hvala Žaža , saj pravim, da bi mi bilo v veselje , ni vse v času, samo vzeti si ga je potrebno, nikoli ne reci nikoli, lep dan tebi in tvojim, B. PsTakrat bom narisal simbol srečanja in obvladovanja časa x!x Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 JU-HU...ko boš imel čas, me obvesti po O.S. , pa se bova zmenila...xrosex Lep dan tudi tebi.... xrosex Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. avgust 2004 Prijavi Deli 7. avgust 2004 očitno je zmanjkalo simbolčkov ali pa jih jaz ne najdem v Astro novicah Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. avgust 2004 Prijavi Deli 7. avgust 2004 Pozdravljena! Očitno le midva podrobneje prebirava Astro Novice, lep dan, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 opazila...pa sem mislila, da je to zato, ker mogoče marjetka pripravlja novo knjigo :o|o: ...pa itak, da bi blo fajn, da grejo še ostali simboli v knjigo...to je praktično Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 koliko pa je simbolov? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 očitno je zmanjkalo simbolčkov ali pa jih jaz ne najdem v Astro novicah Odvisno, kako natančno članke prebereš. V zadnjem od 30.07.04 o "Človeku" se spomnim, da je pisalo, da je to zadnji znak in da novih zaenkrat ne bo. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 priznam in se kesam... trenutno samo izrežem, preberem kateri simbolček je in ga spravim an primerno mesto.... čas za poglobljeno branje, prihaja, trenutno še svojih misli ne kapiram čisto, tko da se med vrsticami tudi izgubim, knjigi dve načeti in čakajo na dodatno branje...torej, ker priznam, mi je kej oproščeno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 ko prizna, pola mu se dodaje ...je včasih govorila moja cimra Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 selene tisicistnora!!! xrosex Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 zakaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 ma kr tko.... pridem za mizo, pa kr ena posta caka.... thanx Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 sej bi morale te po dopustu dve v eni je bila še štiriperesno presenečenje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 to bo treba pa malo prekontrolirat.....!!! da ni v kaksnem arhivu ostalo, jaz nisem nic dobila! pa ravno vceraj sem se pritozevala, da ze doooooolgo nisem nobene deteljice nikjer videla upam, da jo najdem hvala S, res! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 upam, da najdeš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 očitno je zmanjkalo simbolčkov ali pa jih jaz ne najdem v Astro novicah Odvisno, kako natančno članke prebereš. V zadnjem od 30.07.04 o "Človeku" se spomnim, da je pisalo, da je to zadnji znak in da novih zaenkrat ne bo. Piko prav si prebral... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Borism, Piko je tole men sporočil, da ne berem prav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.