Piko 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 Človečnost. Zadnji znak iz Astro novic. Boris, boš ti kaj napisal o njem?Ko znak obrneš proti sosedom, izgleda takole: Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 (Saj ne zamerite, ker ne znam risati, samo slikati?)Ko ga obrneš proti svojemu vrtu, izgleda pa takole: Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 ...TOLE PA COOL ZGLEDA Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 O Piko ful lepo, si mi dal idejo. Ampak sem se spomnila ene stvari, da ni dobro, če simbole rišemo z črno barvo. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 (Saj ne zamerite, ker ne znam risati, samo slikati?) totalna zamera, ja...grozen si! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 wau! Piko! Super! xrosex xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 borism dolgujem ti odgovor, ja bilo je priznanje, saj jaz sem ustvarjena, da uživam v neumnostih Sedaj pa, no a vidiš, da nas ni malo, ki uporabljamo te simbolčke Piko všečno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 Zadnjič, poležavam v postelji in razmišljam kako speljat eno zadevo uspešno, razglabljam na glas, pa mi dragi poda knjigo vilinskih simbolov in reče, ''ja nariši si enega unga tvojga, saj lahko tudi po zraku a ne, ne rabiš papirja'' ...ja Pikec moj me je čist razorožil Se je navadil, da vedno preden gremo na pot čaram in rišem in povsod vlačim knjigo s seboj, pa tudi edina knjiga, ki je NE posojam za domov. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 Pozdravljeni vsi skupaj! Piko tole me je pa res prevzelo, ampak smisel za umetnost pa imaš, ne moreš skriti, res lepo in posrečeno in bo delovalo, kar opazuj sebe in okolico. Tule bi tudi jaz omenil, da se ne rišejo z črno barvo, kot je že nekdo omenil, ampak s pozitivnimi barvami! Piko ob teh tvojih fotkah bi dejal, da sem se spomnil na umetnine iz Krope in kovaške mojstrovine. Takšne kovaške mojstrovne bi pa odločno odsvetoval vsakomur(kovino/železo), ker ni naraven material in bi s tem še naredili le več škode kot koristi, ....me veseli, ker ste se malo bolj razpisali v tej temi, lep večer in lep vikend prav vsem, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Hoj, to izdeluje oče in ne jaz ... kot sem napisal, sem samo slikal! Kaj piše v Kandelarju o risanju:Pri uporabi vilinskih simbolov lahko v veliki meri sproščamo svojo ustvarjalnost in vedno znova odkrivamo dodatne načine uporabe. Vilinske simbole ponavadi rišemo s prosto roko, redkeje z ravnilom, prek računalnika ali z drugimi tehničnimi pripomočki. Tak način omogoča pristnejši stik z energijo, ki jo želimo okrepiti in priklicati v svoje vsakdanje življenje. Velikost simbola ni premo sorazmerna z njegovo močjo, saj prav tako učinkovito delujejo v vseh dimenzijah. Rišemo jih predvsem (vendar ne izključno) na podlago iz naravnih materialov, kot so papir, kamni, kristali, les, svila in podobno. Vilinski simbol lahko narišemo na košček papirja, ki ga zvečer položimo pod blazino, tako da ponoči deluje med našim spanjem ali skozi sanje. Če jih naslikamo na kamen, naj bo le-ta pobran z energijsko pozitivnega področja, kar vselej preverimo z nihalom. Takšen vilinski kamen potem nosimo s seboj v žepu ali torbici, lahko pa ga položimo na nočno omarico ali na kateri koli drug del pohištva, odvisno od namena uporabe. Simbol, ki sem ga fotografiral, je narejen v tehniki klasičnega vitraža. Svinec, ki povezuje steklene kose, skrbi za poteze simbola, steklo pa je tisto, ki mu daje vsebino. Večkrat sem prebral na teh straneh, kaj se mora, česa se ne sme itd, najvažnejše pravilo je seveda - sledite svojim občutkom. Najdite svoj način uporabe, izražanja itd. Jasno pa bo imel simbol, ki ga rišete na kos papirja ali kam drugam, drugačen efekt, če ga rišete z barvico, kot če ga rišete s črno. Izbira barvice naj tudi bo intuitivna, po občutku. In naravni materiali? Saj nihče ne uporablja barvic naravnih materialov! Hough! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 ... da se ne rišejo z črno barvo, kot je že nekdo omenil, ampak s pozitivnimi barvami! ... Takšne kovaške mojstrovne bi pa odločno odsvetoval vsakomur(kovino/železo), ker ni naraven material in bi s tem še naredili le več škode kot koristi, ....stvar prepričanja posameznika je, kaj je 'negativno' in prepričanje ni nujno resnica za vse... ... jaz pa sem verjela, da je kovina naraven material... :o|o: Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 ... da se ne rišejo z črno barvo, kot je že nekdo omenil, ampak s pozitivnimi barvami! ... Takšne kovaške mojstrovne bi pa odločno odsvetoval vsakomur(kovino/železo), ker ni naraven material in bi s tem še naredili le več škode kot koristi, ....stvar prepričanja posameznika je, kaj je 'negativno' in prepričanje ni nujno resnica za vse... ... jaz pa sem verjela, da je kovina naraven material... :o|o: To je samo moje mnenje, moj občutek, za zihr je bolje, če vprašete strokovnjaka (-injo) morda Marjetko? Bi rekel, da je ravno v pravljičnosti sveta še najmanj tovrstnih predpisov. Za risanje je fino uporabljati barvice, ker bolj oživljajo našo misel, med tem ko rišemo simbol na podlago. V konkretnem primeru je črta narisana, izdelana snovno, s telesom, o črnosti črte tu ne moremo govoriti, ker bi lahko črte pobarval na zlato, a bi bile vseeno – črne. Neprosojnost materiala je bistvo teh črt. Ko pada svetloba na obesek, recimo da visi na oknu, pa potegne obliko, črte simbola skozi ves prostor. Če bi visel pod namizno svetilko, bi imel drugačno vlogo, a princip delovanja bi ostal – svinec kot ovira svetlobi izriše simbol v prostoru, steklo nam olepša misli, obarva idejo itd. Bistveno je, kako sami ustvarjamo pravljični svet, kako se z njim povezujemo, kakšne so ob tem naše misli. V knjigi sem tudi prebral, da škode se z vilinskimi simboli pa ne more delati.Mateja, ti tako znaš verjeti – sebi! Predvsem pa - ne se omejevati! Vilinski svet je vse kaj drugega kot omejenost... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Bistveno je, kako sami ustvarjamo pravljični svet, kako se z njim povezujemo, kakšne so ob tem naše misli. Predvsem pa - ne se omejevati! Vilinski svet je vse kaj drugega kot omejenost... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 takšnega mnenja sem tudi sama.... sej tud vilinska bitja dovoljujejo navihanost, mar ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SIMY 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Dan Danes sem narisala dva vilinska simbola. To sta simbol cudeza in simbol komunikativnosti. In se je pricelo, najprej majhni cudezi, nato vecji... Bilo je zanimivo opazovati in ce bi kdo opazoval mene, bi rekel, da sem tisti dan najvecji cudez sama, ker sem bila cisto druga... Skratka, telefoni so peli, klepeta je bilo veliko, kar mene srcno veseli, in na obisk je prisel tudi en moj prijatelj, ki se je najavljal ze dalj casa... Vilinski simboli so zakon Lep vecer vsem, upam, da uzivate Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Pozdravljena SIMY Me veseli, da tudi ti spoznavaš pozitivno in koristno energijo Vilinskih simbolov, še veliko prijetnih izkušenj ti želim, lep večer, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Pozdrav! Danes sem si pa narisal: Amali Doare;Hali Dorei;Eili Liburi Vilinski pozdrav, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 :flower: ...če si jaz narišem danes unega za srečo, me bo razneslo Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Žaža, tolk le pazi, ker bi bila škoda Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 bom,bom....loh bi bilo pa dobro, ker bi me razneslo po celem svetu in vsak moj košček bi komu prinesel srečo... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Hvala za radodarnost ...lepo razmišljaš, lep dan še naprej, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 zaza odvisno v kaksni obliki si tole predstavljas.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 ...A SEBE K BI ME RAZNESLO ...KAJ PA VEM SNEŽINKE... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SIMY 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Predstavljam si te v obliki srckov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.