Skoči na vsebino

Vilinski simboli

teja

Recommended Posts

Pozdrav PEVKA!

Najbolje jih riši ob Merkurjevih sredah in obnavljaj:

pritok denarja - AMALI DOARE,

obilje - HALI DOREI,

plodnost - EILI LIBURI,

uspeh - TIR KAIRI.

To nariši na naravne materiale z pozitivnimi barvami in vstavi v denarnico, ali pa nariši na ovitke čekovnih ali bančnih kartic, lep vilinski pozdrav, B. x:)x

Deli na socialnih omrežjih

Oj, Borism!

Zdaj sem šla pregledovat po tvojem spisku svojo zbirko simbolov in ugotovila, da mi jih kar nekaj manjka, nekaj pa jih jaz imam in jih ni v tvojem seznamu!

Ne vem sicer kako mi je to ratal, da mi jih tolk fali! Sam bi jih ful rada imela, da bo izbor večji!

Jaz bi te prosila, če mi lahko kako dostaviš tele, ki mi manjkajo... če je le mogoče:

BREZSKRBNOST - ALU TAR

ČISTA ZAVEST - NEPER AUMD

ČLOVEČNOST - MIE LI

DENAR - AMALI DOARE

DOBROFDOŠLICA - MAKSIRA DAMARI

DOMIŠLJIJA - KEM GALARI

GLOBJI VPOGLED - GEM NALI

IZPOLNITEV - TUAL RABEL

LETENJE - ELAN REI

MOJSTRSTVO - SILHU KHAI

NAVDUŠENJE - ARDEN LEIRA

NOTRANJA RESNICA - VEN AIL

PLAMEN STRASTI - AG NETAM

POROKA?

POTOVANJE - KARI ANAME

RAST IN RAZVOJ - ŠIIR MING

RAVNOTEŽJE - NAR MIN

SAMOSPOŠTOVANJE - EL ANOR

SKRBNOST - LAMON GIL

VESELJE DO ŽIVLJENJA - GALIA VELA

VSTAJENJE - TAE MORE

ZABAVA - ARBOR RUTA

ZLOBA / ZAŠČITA - REM ŠALAT

ŽIVLJENSKA MOČ - ORAN TAR

Glej, Borism, tebi pa manjkajo oz. jih ni na seznamu naslednji simboli:

PRAVICA - KALIR LAN

ELEMENT VODE IN URAVNOTEIŽI ČUSTVA - ELU ADE

TOPI VZORCE NESTRPNOSTI - KAM LAVER

ZBIRATELJSTVO - KANOLAN RIN

LUČ DUHA – ALUM TAM

POŠTENOST – ATAI GALERA

Tako, da te ti jaz lahko dam.... Meni bi bilo najboljš, če se mi osebno na mail oglasiš.... ker bi rada še tekste zraven simboliov, kar ponujam tudi tebi!

Sam ne vem kater mail imam tukaj, zato se oglasi na pevka@pinkponk.com

Lp, Pevka xsingx

Pozdravljena PEVKA!

Sinoči sem bil hiter, danes pa žal ne, ker nisem imel dostopa,... pa sedaj, saj nikoli ni prepozno, kajne.

Tebi jih res kar nekaj manjka, res si me pa malo presenetila s tvojim spiskom, ki ga res nimam. Jaz sem začel zbirati malo pozneje, ker Astro novic do pojave tule na LNF niti nisem poznal in bral, zato ni cele zbirke.

O.K. ti bom pisal na tvoj @, hvala, lep dan, Borism x:)x :palec:

Eden važnejših in tudi osnovnejših simbolov je NAMERA. Morda je o njem Boris že kaj pisal, morda še bo.

Vsaka nova reč v vašem življenju se začne z namero (vse drugo so le pobožne želje...)

Tu je namera obrnjena proti nebu, vesolju. Konkretiziran simbol, za konkretizirano mojo namero.

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Če ne verjamete, da je efekt popolnoma drugačen, če namero obrnemo proti zemlji - tule je dokaz:

(kar ne pomeni, da je boljši ali slabši, je samo drugačen)

skratka, ni vseeno kam, komu, kako se obračamo s svojo namero...

Borism, saj ne gori voda!

Hja, tudi jaz nisem zasledovala simbolov od začetka,pa čeprav kupujemo novice skoraj vsak dan. Nisem bila pozorna, ker tega časnika res ne berem.... ko pa je izšla knjiga, sem ugotovila, da sem vse v knjigi zajete simbole že spregledala.... Potem sem kupila knjigo in nato skušala ugotovit do kod nazaj naj simbole iščem po časopisu... Šla sem v NUK in skušala izbrskat vse, sam očitno sem kaj spregledala...

Pa še nekaj je. Za menoj je obdobje norije, dela... da včasih nisem vedela, kje se me glava drži in mi je po mojem tudi zato kakšen simbol spolzel med prsti.

Ja, ne vem, tele simbole, ki jih ti kao nimaš, jih imam jaz in novic, od kdaj pa so, pa en vem, ker sem stran odstrigla datume. Ti jih pa posreduje, če želiiš!

Lep dan vsem!

Pevka xsingx

Pozdrav PEVKA!

Najbolje jih riši ob Merkurjevih sredah in obnavljaj:

pritok denarja - AMALI DOARE,

obilje - HALI DOREI,

plodnost - EILI LIBURI,

uspeh - TIR KAIRI.

To nariši na naravne materiale z pozitivnimi barvami in vstavi v denarnico, ali pa nariši na ovitke čekovnih ali bančnih kartic, lep vilinski pozdrav, B. x:)x

Pritok denarja - uf. Denar je sredstvo, imeti moraš končen cilj, zakaj ga potrebuješ, kakšen bo tvoj namen z njim, za kaj ga boš potem porabila. Kopičenje se verjetno ne bo zgodilo?

Obilje - ne čudi se, če se boš zredila.

Plodnost - ... če boš zanosila.

Uspeh - če vilinci smatrajo, da bo zate uspeh brez denarja BOLJŠi, potem se ne čudi rezultatom.

Skratka, oblikuješ si cilj, namero, in če zanjo nujno potrebuješ denar, ki pa ga nimaš, bo s tem simbolom nekako zagotovljen. (Kar ni nujno, da bo šel prav skozi tvoje roke)

ola.

Ne vem kaj me je pičilo danes. ampak sem ven privlekla barve za steklo in se lotila vilinčkov. super občutek je spet malo ustvarjati. Bi meni tudi kdo poslal vilinčke? Jaz jih šele začenjam spoznavati tako da jih imam zelo malo. Bi bil kdo tako prijazen? hvala x:Xx

spet se mi je na bolš poslabšal

Kaksno idejo za darila? :8):

Pol novih simbolov sploh ne bo do nadaljnega? :V:

Jaz pa imam eno tezavico.......imam obcutek, da so nehali sodelovat z mano.........ker sem se jim pozabljala zahvaljevat.......al pa sem rekla samo HVALA VSEM!..........pa se to par ur po uporabi, ker sem ful pozabljiva......... :o|o: In zdej sploh ne vem, kako nej pridem nazaj. x?x

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

evo...obljuba dela dolg...na kamenčke sem narisala vilinske simbole in zdaj jih dajem sem gor, da boste videli kako lepo lahko izpade x;)x

LP, Sončk

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

Uau, Sonck, ful lepo!!! :2src:

Borism, neprijetnosti odganja: ŠARA SAT, na strani 35 je pa slikca simbola in zraven IŠARA SAT. x?x

Pozitivna naravnanost: DEL SATI, na 35 pa proti zasvojenosti? x?x

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Res Sončk izredno lepo izpade x:)x :palec:

Ribica Katja, prav je IŠARA SAT,.... hvala, ker si me opozorila, bom pogledal, spisek je bil res na expres napravljen.

Čakaj DEL SATI je za pozitivno naravnanost, saj, če si s čim zasvojen, normalno rabiš pozitivne afirmacije, bom tudi tole preveril.

Lep dan, B. x:)x :palec:

Ps!

Saj sta za vodo in v povezavi z njo tudi dva simbola, kot misli, da tudi pri dveh parih sta za isto funkcijo po dva simbola na razpolago!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...