Piko 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Sončk, pa pred uporabo simbola je fino še enkrat osvežiti (prebrati) njegovo besedilo, ki vsebuje tudi precej modrosti. Potem so naše misli boljše in pravilneje usmerjene. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PEVKA 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Sončk, ful lepo, res! Ja, Borism, jaz sem pa ugotovila, da mi eni simboli manjkajo, ker so iz interneta dol... enih pa preprosto nisem imela, pa ne vem čisto zakaj ne... Ampak zdej jih mam... Pa še ene par napakc maš v seznamu, imena niso vsa čist prava, ampak ne zgubljaj cajta, bom jaz napisala tle gor kera so, pa sam v seznamu pol popravi.... Bom še ta teden, obljubim, mem že označebe, sam še napišem jih sem gor... lPevka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 PEVKA, kar napiši, bom rade volje popravil, kot sem omenil sem na hitrco napisal skupaj seznam, prav popravljen pa ni bil nikoli povsem, lep večer, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Pozdravljeni! Imate kakšen predlog kaj naj danes narišem Vilinski pozdrav, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 ljubezen, prijateljstvo, uspeh ustvarjalnost, pravljičnost, izlet(al nekaj kar temu služi) počitek, zdravje, zmaga ....ne vem, no....kakšno tako sveto trojico...kaj pa hočeš od dneva imet? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 čudež Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Hvala Amis na hitrem odzivu! Bom izbral izmed tvojih predlogov, od dneva pričakujem marsikaj, čeprav imam ob 15h napovedan en žalosten dogodek, ki mora biti, potem pa občutku naprej, tudi tebi naj ti vse uspe, kjerkoli že boš, da ne ponavljam, sem te z veseljem prebral v dnevniku, lep dan, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 moj čudež je pa spregledal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Selene, tole mi ni najbolj jasno , ponavadi bi uporabili drugega smeška Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 uf madonca selene, ja...kakšna dobra ideja, si mi dala en fantastičen navdih zdaj....jupiiiiiiiiiii...a je kaj v zraku danes, da mene tako nosi Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 kolk sem jaz dobra ti se kr prepusti pa naj te nosi borism pa danes noče čudeža Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 kolk sem jaz dobra yessssssssss...evo vidiš, še en razlog za moje navdušenje...kadar se ljudje tako počutijo, sem navdušena ...seleni podeljujem nobelovo nagrado sam povej, a niso čudeži grozno lepa stvar...in vsak dan jih je toliko...pa jih včasih še opazimo ne...v bistvu pa jih je ful veliko...hvaležna zanje Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Selene, evo sprejmem , ga grem sedaj narisati Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 o Nobelo nagrado ja vse polno je čudežev okrog nas, le čuječi moramo biti Borism naj se ti naredi kup drobnih čudes Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 O, hvala Selene! Kar nekaj jih je že bilo (čudežev), tako da dober občutek od jutra še kar naprej traja, hvala vesolju Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 bors, opiš mi s pridevniki tele čudeže, da dobim morda kaki navdih Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Presenetljivo, čudežno, zadovoljivo, itd.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 danes sem pa jaz doživela čudež... bila v družbi ljudi, ki jih imam rada, spoznala z ljudmi, ki so mi blizu, katerim dam veliko sebe in prejela sem čudež - vilinski simbol uspeha v sliki... Hvala Sončna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 selene ljubica najlepša hvala za tvoje darilo včeraj. ful sem ga vesela in res je uporaben.... tnx Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 malenkost, deklica zala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 danes bom 4 narisala če mi bo uspelo... za dva parčka... hi hi hi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Kako izgleda simbol za cudez? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Takole, pa lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 U, to je pa hitro! Hvala Borism! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Ribica Katja, naj se ti napravi tapravi čudež, kajti ta vilinski ključ resnično deluje, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.