borism 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Črna ne prevaja energije, bolje drugo barvo ja... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Hojla! Ja tut meni so te vilinski simboli kul! Dajo ti prav posebno energijo.. Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Pozdravljena! Na katerem področji si pa že to spoznala in preizkusila , lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PEVKA 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Borism ti ziher veš zakaj vilincev ni več v Slovenskih novicah... lp, Pevka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 hj, Pevka, a ni logično, da je zmanjkalo pridevnikov in ustreznih realnih glagolov Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Vsega je enkrat konec...pa delajmo na obstoječih, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 nekaj drugega...me ze ves cas moti, da so vilinski simboli tu med malimi oglasi... zakaj so vilinci med malimi oglasi!!! ??? bi spadali kam drugam, po moje.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 tinka, se popolnoma strinjam...enkrat postavila podobno vprašanje...sam ni blo nobenega odgovora na to...mislim, da si zaslužijo kakšno drugo temo... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Pozdravljeni! Žal sem tudi jaz v začetku teme parkrat na to opozoril, da je neupravičeno na tako nizkem in skritem mestu ta tematika o vilinskih simbolih, zato še enkrat Marso prosim , da se tale tema, katero bližnjico bom postnil na koncu odklene(zaklenjeno od lanskega leta!!!) x!x x!x , če ne bo potrebno pa odpreti popolnoma novo temo, hvala....vilinski pozdrav, Borism Izkušnje z vilinskimi simboli! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Mal pozno vendar!! Vilinski simbol uporabljam narisanega na spodnjem delu noge,približno že pol leta. Ta sibol je pogum, in zdi se mi da se skozi življenje prebijam lažje Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 To bi vsekakor verjel Šiva Kaj imaš vtetoviranega? Lep pozdrav, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 nekaj drugega...me ze ves cas moti, da so vilinski simboli tu med malimi oglasi... zakaj so vilinci med malimi oglasi!!! ??? bi spadali kam drugam, po moje.... To opažam dolgo že sam, a reči tega ne znam!Marsa, lahko se da ob priliki kaj pomagati, v kak drug forum?Boris, boš ti zrihtal, po moje imaš zveze ...LPP Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Ojla Piko! Še vedno čakam na Marsin odgovor , misliš, da imam veze , saj me nič ne uboga ....lahko bi se odprla povsem nova tema nekje zgoraj, pa se mi ne zdi, ker je že odprta tukaj in tista iz decembra 2003, najbolje bi bilo, da Marsa zdrži in prenese nekam gor vse skupaj, jo bom šel usmeriti, da prebere tole,če že ne cele teme ....lep pozdrav prav vsem, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 ampak, a se ni tale tema že kar malce udomačila tule... sej skrbimo da je skoz vidna, ne... ne vem no, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Aja, seveda, stekam (upam, sem sam preletela) - ne zdi se primeren forum, a ne?ker je ze presegel tole... postavljen je bil pac sem, tedaj pac smiselno...ja, ja, seveda - kam zelite, v kateri forum, da temo prestavimo? Lahko pustimo se pac tudi tu (zaradi linka - mroda kdo dostopa tocno in samo sem, pa mu zmedemo povezavo), a bomo duplicirali v drug forum. ce je se kaj, ne, ze nisem brala te teme dolgo dolgo... pliz mi povejte - stran tolk in vse to. Hvala. Lahko pa seveda odpremo novo, a bi obdrzala tole, konec koncev ste/smo(?) ful niznili ze sem...Morda Vilinski simboli (2)? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 men se zdi, da bi blo kr okej... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Jaz, če smem dodati, bi raje videl, da se vse skupaj skopirano prestavi na tale forum.... Vilinski-izkušnje ...., ki je že odprt od lani, bi bilo še najmanj dela. Ne vem koliko je dela s kopiranjem in prenašanjem, to je samo predlog, bom sledil kakorkoli se boste že odločili. Mislim, da ni fer, da nekdo, ki išče stanovanje ali bilo kaj iz tem malih oglasov ostane prikrit. PEVKO bi pa prosil, da mi vendarle pošlje popravek mojega spiska, če si ga uredila, ali pa vsaj na @, da ga popravim, če je še kaj. Lep vilinski pozdrav, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Hvala Marsa, ker si skopirala in pomaknila navzgor tole temo. Sedaj pa, če ima kdo kakšne izkušnje, mnenja, skratka bilo kaj v vezi z Vilinskimi simboli , naj piše kar v tole temo naprej... x!x Lep vilinski pozdrav, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Ne nimam ga tetoviranega vendar razmišljam v tej smeri!Večkrat na teden si ga ponovno narišem z posebnim pisalom, za risanje taujev! Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 oooo jupiiiiiiiii...vilinski so tukaj Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Tako lepo tole ... , sedaj vam bom pa izdal skrivnost, ko sem jih začel spoznavati ne pišem več s črno barvo, dobro tamle pri asociacijah že, v lajfu pa ne, ker je to energijska kletka in sem nekako bolj v harmoniji s sabo, zanimivo....pred leti in vseskozi pa pisal strogo samo s črno kulico ...lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 o vilinci, na pravem mestu brezzveze se tudi dalec pride tole s crno...ne vem...ti verjamem, sama imam rada crno, tudi crno, sploh za brat...tudi mi nasplosno ni slaba barva...baje vse vibre vpija...hm! tinka spuzva Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 ti spužva ti ... a greva na drink Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 lahko!cez pol urice sem zmenjena s cosmico, a uletis? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 punce sem vam fouš...lahko en virtualen drink Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.