sanjalka 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Najprej pozdravček vsem skupaj, res ste super.... Med prebiranjem vaših komentarjev sem našla veliko odgovorov na moja vprašanja. Povem lahko le to, da sem za Vilinske simbole izvedela naključno v SN enkrat pri kavi in si spravila tiste, ki so mi bili všeč, na žalost se je potem objavljanje v SN kmalu končalo , tako da jih nimam ravno veliko, si pa stalno izpolnjujem moj seznam. Seveda tudi z vašo pomočjo in računam, da si ga bom še bolj izpolnila. Uporabljam jih vsakodnevno, pa tudi komu drugemu jih narišem.... tako na papirček, na darilce, če ga komu dam... Danes sem zase narisala KALER ADALI NIA TARDEL SATIHAT ELANI ELAND. O izkušnjah pa še kdaj drugič. Jih je kar nekaj.Med drugim jaz mojim rožicam doma kar na lonček narišem simbolček, pa deluje zares. Boris, zlata barva za simbole pa mi full ustreza. Rada pa bi si obnovila moj simbol za srečo, ki me je na rami spremljal celo poletje, pa moram zdaj poiskati ustrezno barvo za risanje na kožo, ker sem ga imela narisanega s črno kano, kar pa ni najbolje ne. Torej pozdravček vsem skupaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Tudi meni teli simbolčki precej pomagajo. Imam pa tiste z Marjetkine strani in zbirko tega, kar je bilo objavljeno tukaj.Boris, zelo bi bila vesela, če bi še kakšnega tukajle objavil.LP,L Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Boris, sem zasledila, da si tudi ikonce pokomentiral pa svetoval kak simbol za koga. Se priporočam tudi jaz. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Lepo Sanjalka, me veseli, ker si napisala svoje poglede in izkušnje, kar nadaljuj, ker boš s časom še bolj izpolnjena in izkušena, da jih boš kasneje aktivirala le z mislimi nanje. Opazil sem takoj, da delujejo pri tebi....pa veš zakaj, ne pišeš v z energijsko mrtvo črno barvo, pohvalno . Vidiš, zlata je na pozitivni barvi(rdeči, itd.) izredna, zato kar riši tako. Ti si začela spremljati simbole ob koncu izhajanja, pa si kar dosti zamudila, ne pa vse, saj se lahko zmenimo, da recimo enega na teden objavimo in opis poleg, če si že želite z njimi pomagati. Kar pošljite predloge, pa bomo v tem vrstnem redu poskušali urediti.Res vam želim, da bi vam vilinski simboli pomagali v vsakdanjem življenju in ob vseh priložnostih, lep pozdrav, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Ja Boris jaz sem za to, da jih daješ sem gor z besedilom vred , pa ti kar izberi katere, mogoče kake ki nam ustrezajo ali pa začni s tistimi najbolj priljubljenimi. Hvala pa tudi za vse ostalo. Pozdravček. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Pozdravljena Sanjalka! Saj so ja vsi priljubljeni , za ustrezanje, je pa tako, da moraš sam vedeti kje želiš kaj spremeniti ali izboljšati ....jaz sem še vedno na "Stand by"...lep vikend prav vsem Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Spisek po Indijskem abecednem redu: »A«ARDEN LEIRA: navdušenje ADNA RIM: zavest AGLAI RAG: mladost AGLAR HAR: razsvetljenje AGLER RAN: učinkovitost AG NETAM: plamen strasti AGRIM BEL: enost AILIM ROZ: volja AJRAM PRAN: modrost ALEAH EIN: praznovanje ALEI ADAL: milinaALEIRA GANA: radost ALHEIL: notranje vodstvoALIEL LUN: navdihALIN ZEL: sočutje ALIT ELAVI: čistost ALKANTRA AN: tolažba AL MAGRIN: resnica ALOR ZEI: gibanje ALU TAR: brezskrbnost ALUM TAN: globji duhAMALI DOARE: pritok denarjaAMALI GALARI: domišljijaAMAR NAT: ljubezenAMBREN DEN: olajšanje AMITAL GAL: užitki AMONT DOR: celost ANAN JAR: vedrina ANEN RAVEL: čarovnikov nasvet AR TALI GAILA: prepričljivostARBOR RUTA: zabava, rajanje ARDA NA: najdenje ARDET ARDAD: pomoč ARDEN LEIRA: navdušenjeARGET MELANI: milostARIDAN ALD: zvestoba ARVEN DOR: upanje ASTRAB AN: potrpežljivostATAI GALERA: poštenostAUL AMARI: zadovoljstvo AURUM BEI: privlačnostAVELA EM: narava »B«BEL ALID: očarljivost BIR NARAN: intuicija «Č«ČEI ANJI: prošnja «D«DAL GREN: usklajenost – sprejem /dajanje DEL SATI: pozitivna naravnanostDELE ZENU: pravljičnostDELIA ŠIRA: popolnost DEL KAIRE: prilagodljivostDOR AVEGA: iskrenostDUR AMI: odločnost DŽAINA DEIS: razcvet «E«EGLAN VIN: prebujanje EH ANTES: veselje EILAN MUN: rojstvo EILI LIBURI: plodnost EL ANOR: samospoštovanjeELAM LIN: zaupanjeELAN RAI: letenjeELAT AERANAT: celjenje ran & strtega srcaELIA KARA: radoživostELID AR: humor ELU ADE:(1) uravnotežena čustvaELU ADE:(2) vodaELUM LEI: videnjeEN IDIA: sprijaznjenje ENDRA GAR: počitek, spanje, sprostitevENI LAVA: previdnostEOR KLI: zemljaERAH ANU: čudeži ERI DAMEI: sanjanjeERON VIG: ciljEŠAM BEI: sinteza / kozmična povezavaETA KIVA: zdrava hrana «G«GALEN DANAR: spravaGALIA VELA: veselje do življenja GARNAD REN: preporodGEM NALI: globlji pogled GRAM IRID: zanesljivostGRIN MIN: pripelje domovGREN DALAND: sprejemanje energij «H«HAG RAZAL: odgovornostHALI DOREI: obilje HAT ALMAG ELAND: zaščita HELAN ŠILA: sluh «I«IGLER VAL: spontanostILA LOM: pozornostILIM MILEI: svoboda ILON BAR: prijaznostILUR DANAI: nov začetek INMEN UBUR: večnostIN KALAT: velikodušnostIRD ANAN: lepotaIRI AMA: zrelostIŠARA SAT: odganjalec nevšečnostiIZOL TALIN: pustolovščinaJUM LARILA: zgladitev «K«KAR AMID: preboj KAIR AERI: tišina KAL DARAN: prijateljstvoKALEINA: romantika KALER ADALI: srečaKAL NAMIR: virKALI LAN: pravicaKAM LAVER: topi vzorce nestrpnostiKANOLAR RIN: zbirateljstvoKAR ALAI: obvladovanje časaKARBU DELAI: dostojanstvo, ponosKARDA RAM: hotenje KARI ANAME: potovanjeKAT NIRA: hitrostKATAL KARAN: ustvarjalnost KE LIN: komunikacijaKEM GALARI: domišljijaKERI KOULI: doslednostKLAIR AORUM: neopaznostKLAS NAIR: pogumKLID ALIR: gotovostKLIRA BEI: jasnostKORA ALARIJA: toplota / toplina «L«LAMON GIL: skrbnostLANOR LIS: spoznanjeLERIA RAVA: pozornost 1LIG ULAI: nežnostLOR VLEI: igrivostLUM NUT: luč «M«MAKSIRA DAMARI: dobrodošlica vsepovsodMAGELAN RO: materializacijaMER INLAN: razumevanjeMIE LI: človečnostMON TEROA: zmaga «N«NAL IZ: ogenjNAMIB RIN: neutrudnostNAR MIN: ravnotežjeNAŠIR AGENA: transformacijaNEI ALU: nameraNEPER AUMD: čista zavestNES LOR: ugledNIA TAR: samozavest NIR MID: življenjeNISA LUMI: podporaNIS DARAM: darovi življenja NIT AKIAR: svet živali »O«OGAN LIR: red misli, stvari, čustev OLAI RAV: bratstvoOLAN REI: zdravjeORAN TAR: življenjska močOUM ŠA-IN: energija «P«PALM SOLAN: mir PELER NIM: čutnostPIL AREI:spominPIN ANAR: moč «R«RAS AGIL: trenutek REM ŠALAT: zloba/zaščitaREM ŠALAT: razuročitevRIA MUI: dejavnost «S«SAN VEIL TEI - AILAH: strah + zasvojenostSILHU KHAI: mojstrstvoSUNN KELI: še ena priložnost «Š«ŠAD RIEL: natančnost ŠANAH REO: dobrotaŠANI TAER: harmonijaŠARI LAM: spremembeŠEL KAHAJA: sodelovanjeŠELAI NARAI: zrakŠIIR MING: rast + razvojŠIR TRIN: hujšanjeŠIR VENAL: srečanjeŠIL VENAR: prebuditev »T«TAE MORE: vstajenje / nova življenjeTAE MOREI: nove življenjeTAIR LAHIRI: lahkotnost TAL ATAN: hvaležnostTALES ŠAD: premikTALIDA ŠEIA: lirikaTARIN ALB: varnost + zaščitaTAUL AŠIM: skrivnostTAUL RABEL: izpolnitevTELIA INA: preprostostTINDA GUALI: poživitev, hladTIR ABAL: delovanjeTIR KAIRI: uspehTIRS ARANI: čarTOR ELEI: umetnostTORALI ELORE: popravilo napakTIS AHUAT: bližina TUAN MAEL: zamenjava »U«UM GVAI: spoznavanje sebe in sveta UMBUR NIL: vztrajnost ULAM VEN: odprtost ULIM ŠIN: učenjeULUR BAROL: odpuščanje+pozaba «V«VEN AIL: prepustitevVEN ALAI: obvladovanje časaVENOLAN DUA: spodbudaVIR MID: življenje «Z«ZAN HAILI: meditacija Čakam in čakam na vas, pa se nihče ne opogumi, da zbere seznam ali pa vsaj iz pripravljenega potegne seznam po Indijski abecedi. Tukaj je ta seznam, če je kaj napak me opozorite, bom dodatno popravil....lep vilinski pozdrav, B. PSKdo se pa ne znajde ima pa še vedno na razpolago SLO abecedni seznam.... Vilinski KLJUČI razvrščeni po SLO abecednem vrstnem redu Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 O, ful priden Boris, vse podal, pa se vse lepo povezal! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 O, hvala Marsa Sem imel kar dost problemov tale SLO seznam spraviti bližje, ker je bila tema vmes prestavljena in vmesne bližnjice tako ne delujejo, no sedaj s tem kaj več vem, sem pač prelistal več kot dvajset strani prijetne teme, lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Boris, super ..mislism na sezan in nasplošno tudi ostalo. A ti bi želel, da napišem katere simbole mi nariši in napiši še zraven Podravček. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Boris..... Kaj pav nobenega simbolčka za nas ne boš narisal? A te lahko pol kar prosim , da se me usmiliš in mi narišeš in napišeš kaj o simbolu za ČUSTVA-URANOTEŽENOST - ELU ADEENERGIJA - OUM ŠA-INISKRENOST - DOR AVEGAODPUŠČANJE IN POZABA - ULUR BARDOL,pa saj bi še lahko kakega napisala ali poiskala .... Hvala ti že vnaprej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 O, Sanjalka Pravkar sem popravil oba spiska, ker je bilo nekaj napak v njih in mi je vzelo kar nekaj časa. Tele bi najbolj želela, seveda bom narisal in kaj napisal, ampak takoj sedaj ne utegnem, bom pa vsekakor. Želim ti en lep dan, pa danes v sredi nariši-te kaj za pritok denarja, lep pozdrav, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Boris, jaz pa bi prosila za POTRPEŽLJIVOST. Simbolček seveda Upam, da ga nisem že kje zgrešila. Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Boris , hvala in vzami si čas, se nikamor ne mudi. Pa lep dan tudi tebi! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Potem pa dajmo poskusiti objaviti po en simbol na teden, ampak jaz sem mislil, da bo kdo drug prej, pa sem spet jaz tako vsiljiv ali sem pa zbral največ poguma in volje, to je bilo malo za šalo, malo pa vendarle za res. Narisal sem vam Vilinski simbol "Iskrenosti" - DOR AVEGA...., pa prvič z zlato na rdeči podlagi, pa se mi zdi, da kar fino izgleda, bom videl, če bo še za vas O.K. Ta ključ uporabljajte, če želite naliti čistega vina(ne dobesedno), ampak z njim boste vi, kot tudi vaša okolica mnogo bolj iskreni. To je tudi simbol odkritosrčnosti, pristnosti, neponarejenosti. Zna privabiti čistost občutkov, skratka privlači iskrene in dobrosrčne ljudi. Z njim se tudi izognemo lažem in ločimo ponaredke od izvirnikov. Torej, če sumite v kakšen bankovec ali na plagiat tudi ne bo odveč. Če ste bili kdaj v življenju tudi drobni lažnivec, kar poskusite ga risati in jaz sem prepričan, da vam laži ne bodo več tako uspevale po nekaj dnevni uporabi. Odpravijo se tudi zmedena čustva, pa tudi lažje se boste izražali. Narišite ga na papirček (pozitivne barve!), kamenček, les, naj bo naravni material in ga čez dan nosite v žepu, ponoči pa ga postavite pod blazino. Kateri imate kakršnekoli negativne vzorce ga kar pridno uporabljajte, odveč pa tudi ni 15-minutna dnevna meditacija z njim. Kaj pridobite:- iskrene prijatelje v naš objem, - ljubezen v naše srce, - odpravite navidezno naklonjenost, - lažna čustva izginejo..... Torej nekaj sem vam napisal, sedaj je pa na vas, da ga v tem tednu stestirate in podate svoja mnenja, naslednjo sredo bom pa, če boste veliko napisali (mnenja, izkušnje, itd...) opisal in narisal naslednjega. Upam, da ne boste dovolili, da bo tema sedaj ko je na tako vidnem mestu spet povsem mirovala, sicer pa že veste, popolnoma nič ni obvezujeoče, jaz sem napisal iskreno, lep Vilinski pozdrav, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Borism kako ti lepo skrbiš za nas Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Narisal sem vam Vilinski simbol "Iskrenosti" - DOR AVEGA...., pa prvič z zlato na rdeči podlagi....Tako hitro tole laufa, da sem pozabil na simbol, tule ga imate, izvolite, lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Tnx, Boris Spet eden več za v zbirko Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 ti si tud zlat, ko nas takole razvajaš...sam se mi zdi pa super ideja, da po en teden uporabljamo vilinske simbole...in upam, da se bo prihodnji teden nabralo veliko izkušenj in opisov delovanja.... xrosex Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Boris, jaz sem ga že narisala z rdečo na rumeno podlago... drugega nimam pri roki in začuda sem tega začela risati od spodaj navzgor ...ponavadi to naredim obratno z vrha dol.... Hvala ti , res si Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Hvala za komentarje , sicer pa želim, da na marsikaterem področju kaj izbojša-mo/te, zato so res dobrodošli komentarji od vsepovsod.....Sanjalka, tudi tako je O.K.(barva!). Če še lahko pripomnim in vnesem sem malo Feng Shuija, naj ne bodo vilinski večji od 5, 37 cm, če pa že pa naj bodo narisani na papirčkih narisanih na velikostih od 16 - 21 cm, kar je pa spet preveliko, najbolje torej od 0 - 5, 37 cm. Lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Boris..... res deluje in to vedno bolj.... Ja moram priznati, da me pritegne oblika simbola ...ali mi je všeč ali ne .... in šele potem ga narišem in pogledam za ime oz. kakšen je njegov namen.... zato pa sem spravljala samo tiste, ki so mi bili všeč in zdaj pridno dopolnjujem mojo zbirko tukaj z vašo pomočjo, predvsem s tvojo Boris. Tale ISKRENOST mi je bil takoj všeč in že ko sem ga risala, sem čutila, da je pravi, da deluje in še risati sem ga začela drugače kot ostale.... Poskušam tudi z dečo barvo in se navajam nanjo, mi je pa izredno ljuba zlata barva..... Hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Pozdravljena Sanjalka! Me veseli, da si tako hitro opazila, saj to nekateri opazijo zelo hitro, drugi pa malo kasneje, je pa vsekakor reakcija. Z zlato je res lepo, mogoče je v resnici še lepše kot tule na fotki, bom drugič raje uprabil drugačen papir, da pride bolj do izraza ....HVALA TI , lep dan in lep pozdrav, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dulika 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 xrosex Boris pozdravljen sem nova članica in bi te prosila, da mi napišeš in narišeš vilinske simbole, ki bi jih potrebovala pri nakupu nepremičnine, ker mislim da ne bo šlo vse tako gladko se bojim da se ne bi še kdo ogrel za to nerpemičnino.najlepša hvala in te prosim za čimhitrejši odgovor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Dulika dobrodošla med nami! Še posebej pozdravljena v tej temi. Saj eden od simbolov je že "Iskrenost", ker, če je kaj narobe s papirji ali bilo čem v povezavi s to nepremičnino, te bo že vnaprej opozarjalo, kot, da boš kam zamujala, da te bo kdo prehitel, skratka opazuj se v tem obdobju... Dobro bi bilo narisati vilinske "Prošnje" in "Uspeha" ali pa še kaj tretjega, jaz ti vsekakor želi, da dobro odločiš pri nakupu, lep pozdrav, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.