dulika 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 boris najlepše se ti zahvaljujem za odgovor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Dulika, simbolov verjetno nimaš (prošnjo), Simbol "uspeha" pa lahko najdeš v knjigi KAndelar, verjetno poznaš, to ti priporočam, tam je osnova, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dulika 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 boris te lahko prosim da mi ga narišeš seveda ko boš imel čas.Najlepša hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Tule ga imaš, čeprav smo rekli enega na teden, pa še tvoj je preko vrste, mogoče se ti že mudi.... tolk, da vidiš kako izgleda, ko ga ponovno narišem bom zamenjal fotko in podal še kakšen opis Vilinski kluč "prošnje"- "ČEI ANJI" Lep pozdrav, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Boris - spravi tole v eno obliko in objavi v obliki clanka, ce zelis seveda, ..., skoda se mi namrec zdi, da bi bilo samo tule...ce pa bi objavil tole na LNM, pa bi povezali z marjetke oz. vse skupaj.ker da pa dajem link na temo, pa da zainteresirani potem iscejo po 50.-ih straneh, ce pa dam direkt link na konkretno stran (recimo 48.), pa je morda tudi na dnu, pa ce kdo klikne, sploh postekal ne bo in ne videl in zaprl stran in adijo. A ves, kaj mislim? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Ojla Marsa! Sory, ne vem, kaj pravzaprav misliš Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Borism članek za Lunin magazin, v strnjeni obliki... seznam, nasveti glede barv če sem jaz prav razumela, seveda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Thanx Selene, ja to sem mislila, Selene ma duh v ribah, razume moje bluzersko pisanje... Pa lublanscino... To ja. Oblika clanka, pregledno, ck, ta in ta simbol, blablabla...barve, vse...Aha?Vilinski simboli - isci!!Kul - trarararam!!! celi seznami! Stekatete? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 jst ja samo mislim, da bi bilo potrebno ob vsakem simbolčku povedati tudi , ne vem, meditacija, risanje v prostor, to je pa kar zahtevno in zamudno, ali bi bilo dovolj osnovno?sicer pa jst tko nimam vseh simbolčkov tko da Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Danes je mlaj nič ne štekam . Vem, da je v večini v tej temi, da popolni zbirko in da se zadovolji , da bi pa sami kaj risali in poskušali, jih je pa le kakšna polovica ali pa še manj, potem pa ja ni čudno, če ni rezultatov, saj se ja v življenju ne smemo nanašati na druge . Sem moral to napisati, ker to se dogaja že od začetka teme, O.K., saj se trudim in mi sploh ni težko, ampak tule ne bom odstopal, eden simbol na teden, pod pogojem da boste komentirali in svetovali. Marsa, saj lahko postneš gor na LN Magazin, ampak, da ne bo kakšnih nesporazumov z bilokaterim kjerkoli, pa, da ne bo kakšne jeze kje....dotlej bom pa še vedno pisal sem, lep pozdrav, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 joj Borism en strnjen spisek z opisi ne na vseh straneh pošlješ Marsi.... težko, sej ti lahko pomagam.... sam risat ne moremlažje bo na LUNINEM MAGAZINU, bolj bo pregledno... poznaš LM? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Jaz to sproti pišem , osebno tipkam po tipkovnicah šele zadnje štiri leta , se sam sebi čudim kako lahko v tako kratkem času tolk pišem in tolk hitro ...... to je toliko dela, da ti enostavno vzame preveč časa, pa se ne bojim dela ali izzivov, pa ne gledam skozi kakršnokoli korist, sem pa pripravljen vedno pomagati, lep pozdrav Vilinčki Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 OK, Boris, problemov ne bi bilo, marjetka podpira sirjenje in itak se ve, kdo je avtor in vse, kvecjemu pozdravlja torej to, to je pa za vse dobro...Ampak stekam, OK, ti je takole bolj domace in lazje, cisto razumem...Samo predlagala sem, pa da morda prebavis to malo, pa se 1x kasneje odlocis, ce bos zelel - ker v resnici je vse zelo preprosto, na vsak nacin pa veliko bolj pregledno... in ker sodim, da si ustrezljiv, da je to tvoj nagib v bistvu, vse tole, in da ni point v 'biti pameten' recimo ali kaj takega, bi bilo konec koncev zelo ustrezljivo za obiskovalce imet te tabelce na broju in ne samo skromno tule na forumu...ampak saj pravim, ni frke. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Zdej pa ne vem, a je z menoj kaj narobe a sem ti ponudila pomoč ahhhhhhhh :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Hvala Selene, sory, ker ni nič narobe s teboj, vzamem krivdo nase, malo nesporazumov iz moje strani Kako mi pa želiš pomagati Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 ti imaš seznam, okvirno sliko, kako izgleda tole, jaz imam nekaj simbolov, imava email, ti imaš narisane simbole,Marsa pove okvirno velikost, halo.... tam kjer je volja je pot in moč... če je volja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Seznam-a imamo vsi v tej temi , slikce imam tudi jaz, ker sem jih pridno zbiral , ampak niso primerne za objavo, bi jih bilo treba ponovno narisati, ostane še najtežji del posla, opisi za vsak simbol, kar pomeni, prebrati in prepisati je treba Astro Novice za....cca 185 simbolov, to je za več kot tri leta nazaj, potem pa gremo delat Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 hehe Borism iz moje strani le še tole - pozabi ja seznam mamo, imam tudi jaz nekaj opisov, katere bi bila pripravljena podati, sicer točno bi morala vedeti kaj in kako, slikice imam tudi, sicer jih ne morem objaviti, ker nimam skenerja, ampak res no, pozabi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dulika 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 PORZDRAVLJEN boris najlepše se ti zahvaljujem za tvoj trud in dobroto najboljši si res!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Dulika malenkost , Selene, kaj naj pozabim, no vidiš, tega pa nihče noče narediti :xx!: , hm, najbolje, da res iztopim iz te teme :xx!: ...potem se pa dajmo hecat Lahko noč, pridem enkrat drugo leto preverit, če ste kaj napisali, zakaj se pa še ni bi jaz malo učil od vas, pa brez zamere, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Borism jaz sem ti ponudila pomoč, ne vem kdo se heca, joj mama mia Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 selene ja dragi borism, tudi jaz res ne razumem, cesa ne razumes? v cem je problem? selene bi ti pomagala s tem, kar bi vsi radi imeli, in ti itak pocnes...samo boljpregledno bi bilo. marsa je za, marjetka je za...vsi smo za! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 hehe Borism iz moje strani le še tole - pozabi Hehe Selene iz moje strani le še tole - pozabi Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 moj vilinc nad postlo (za ljubezen) more pa res neki dobrega pripravljat... k že tok časa ni nč... sem prepričana, da bo zdaj neki specialnega... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Borism, ne obračaj mojih besed, tisti pozabi je pomenilo, da ne bom težila, ker očitno nisi bil za...kako pa odreagiraš je pa res tvoj problem, škoda da ti tu Vilinčki ne pomagajo... pismo ne vem, zakaj si v tejle temi tolk občutljiv na moje stavke.... sej večinoma tule molčim... no pa poglejmo kaj nastane iz tega, da želiš pomagati....zamera.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.