Skoči na vsebino

Vilinski simboli

teja

Recommended Posts

Boris - spravi tole v eno obliko in objavi v obliki clanka, ce zelis seveda, ..., skoda se mi namrec zdi, da bi bilo samo tule...

ce pa bi objavil tole na LNM, pa bi povezali z marjetke oz. vse skupaj.

ker da pa dajem link na temo, pa da zainteresirani potem iscejo po 50.-ih straneh, ce pa dam direkt link na konkretno stran (recimo 48.), pa je morda tudi na dnu, pa ce kdo klikne, sploh postekal ne bo in ne videl in zaprl stran in adijo.

A ves, kaj mislim? :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Thanx Selene, ja to sem mislila, Selene ma duh v ribah, razume moje bluzersko pisanje... :)

Pa lublanscino... :vragec: x:px x;)x

To ja. :palec:

Oblika clanka, pregledno, ck, ta in ta simbol, blablabla...

barve, vse...

Aha?

Vilinski simboli - isci!!

Kul - trarararam!!! celi seznami! :vtz:

Stekatete? x:px x;)x x:o)x x:o)x x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

jst ja x:Dx :palec:

samo mislim, da bi bilo potrebno ob vsakem simbolčku povedati tudi , ne vem, meditacija, risanje v prostor, to je pa kar zahtevno in zamudno, ali bi bilo dovolj osnovno?sicer pa jst tko nimam vseh simbolčkov tko da :sori:

Danes je mlaj nič ne štekam x:Dx x:o)x .

Vem, da je v večini v tej temi, da popolni zbirko :inocent: in da se zadovolji x^x , da bi pa sami kaj risali in poskušali, jih je pa le kakšna polovica ali pa še manj, potem pa ja ni čudno, če ni rezultatov, saj se ja v življenju ne smemo nanašati na druge :eek: .

Sem moral to napisati, ker to se dogaja že od začetka teme, O.K., saj se trudim in mi sploh ni težko, ampak tule ne bom odstopal, eden simbol na teden, pod pogojem da boste komentirali in svetovali.

Marsa, saj lahko postneš gor na LN Magazin, ampak, da ne bo kakšnih nesporazumov z bilokaterim kjerkoli, pa, da ne bo kakšne jeze kje....dotlej bom pa še vedno pisal sem, lep pozdrav, B. x:)x :palec:

Jaz to sproti pišem :eek: x^x , osebno tipkam po tipkovnicah šele zadnje štiri leta x^x , se sam sebi čudim kako lahko v tako kratkem času tolk pišem in tolk hitro xDDx ...... to je toliko dela, da ti enostavno vzame preveč časa, pa se ne bojim dela ali izzivov, pa ne gledam skozi kakršnokoli korist, sem pa pripravljen vedno pomagati, lep pozdrav Vilinčki x;)x :palec:

OK, Boris, problemov ne bi bilo, marjetka podpira sirjenje in itak se ve, kdo je avtor in vse, kvecjemu pozdravlja torej to, to je pa za vse dobro...

Ampak stekam, OK, ti je takole bolj domace in lazje, cisto razumem...

Samo predlagala sem, pa da morda prebavis to malo, pa se 1x kasneje odlocis, ce bos zelel - ker v resnici je vse zelo preprosto, na vsak nacin pa veliko bolj pregledno... in ker sodim, da si ustrezljiv, da je to tvoj nagib v bistvu, vse tole, in da ni point v 'biti pameten' recimo ali kaj takega, bi bilo konec koncev zelo ustrezljivo za obiskovalce imet te tabelce na broju in ne samo skromno tule na forumu...

ampak saj pravim, ni frke. x8Dx :palec:

Picasso

Seznam-a imamo vsi v tej temi :eek:, slikce imam tudi jaz, ker sem jih pridno zbiral x^x , ampak niso primerne za objavo, bi jih bilo treba ponovno narisati, ostane še najtežji del posla, opisi za vsak simbol, kar pomeni, prebrati in prepisati je treba Astro Novice za....cca 185 simbolov, to je za več kot tri leta nazaj, potem pa gremo delat x^x xDDx

hehe Borism iz moje strani le še tole - pozabi x:Dx

ja seznam mamo, imam tudi jaz nekaj opisov, katere bi bila pripravljena podati, sicer točno bi morala vedeti kaj in kako, slikice imam tudi, sicer jih ne morem objaviti, ker nimam skenerja, ampak res no, pozabi x:o)x

Dulika malenkost x;)x , Selene, kaj naj pozabim, no vidiš, tega pa nihče noče narediti :xx!: , hm, najbolje, da res iztopim iz te teme :C: :C: :C: :xx!: ...potem se pa dajmo hecat x:Dx

Lahko noč, pridem enkrat drugo leto preverit, če ste kaj napisali, zakaj se pa še ni bi jaz malo učil od vas, pa brez zamere, B. x;)x x^x :palec:

Borism, ne obračaj mojih besed, tisti pozabi je pomenilo, da ne bom težila, ker očitno nisi bil za...kako pa odreagiraš je pa res tvoj problem, škoda da ti tu Vilinčki ne pomagajo... pismo ne vem, zakaj si v tejle temi tolk občutljiv na moje stavke.... sej večinoma tule molčim... no pa poglejmo kaj nastane iz tega, da želiš pomagati....zamera....

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...