LeilaniA 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 moj vilinc nad postlo (za ljubezen) more pa res neki dobrega pripravljat... k že tok časa ni nč... sem prepričana, da bo zdaj neki specialnega...Men je pomagal pod postlo Vseeno upam, da ti pripravlja kaj lepega Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 o hvala. Pod poslto praviš? hm... zanimivo... samo je tako lep... potem ga pa ne bom vidla.... no ampak, če pravš da deluje lahk pa še enga tja dam. Ful mi je zanimivo, ker še nisem slišala kej tazga. Fajn se mi zdi. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 ...Nic hudega, bomo povezali pac na to temo (ce se bom odlocila, bom malo pregledala).Mi je pa hecno tole, cist ribje v bistvu, Boris. .. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 ...Nic hudega, bomo povezali pac na to temo (ce se bom odlocila, bom malo pregledala).Mi je pa hecno tole, cist ribje v bistvu, Boris. .. Marsa lep dan in čestitke za osemnajsttisočico Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Thanx Boris, tebi tudi lep dan! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dulika 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 boris pozdravljen vem da boš narisal samo en simbol na teden ampak jaz bi te prosila čimhitreje ko boš lahko da mi narišeš simbol zmage in mi ga prosim opišeš:prosim te hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Boris, nikar ne izstopi iz te teme , kaj bomo pa brez tebe, si sploh predstavljaš kolikim si pomagal. Ja super si, ni kaj in ti simbolčki res delujejo. Jaz sem staknila v eni papirnici zlato rdeč flomaster in sem poskusila s to barvo (ne znam je opisati, je pa super ) narisati simbole in semi zdi, da še bolj delujejo. Pa še to, včeraj zvečer sem jim vzela tudi jaz s seboj, pa se skoraj nisem prepoznala, delovali so fullllll v pozitivno seveda. Drugače pa Marsina ideja sploh ni slaba. Pozdravček. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Hvala Sanjalka Ampak, včasih je tako, da sam sebi ne moreš pomagati, poglej si bioenergetike, ipd., mogoče je pri meni trenutno tako, pa bom poskusil, ampak strupi kar naj gredo ven , ....mene zelo veseli, da vam lahko s kakšnim nasvetom ali idejo, kar pa bom še vsekakor nadaljeval, če ne me lahko kaznuje vesolje Lep vilinski pozdrav in lep vikend, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Boris, pol pa sprejmi naše pozitivne misli..... mogoče ti to vsajmalo izboljša počutje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Hvala TI Pa saj je že boljše, torej deluje... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 No samo, da si potolažen...ampak a je komu jasno, zakaj se je včeraj tko razburil tale naš Borism Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Pozabi Selene Bom počakal na odgovore, lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 hm.... bom, me že ni, ....sej boš dobil še kakšen pobož, ne skrbi... ampak jaz še vedno trdim, da sem želela samo pomagati....moram pogledati za simbol, ki premaguje občutljivost ljudi.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Hvala TI Pa saj je že boljše, torej deluje... Me veseli , sem se pa res potrudila in ti narisala DEL SATI in GALIA VELA z novo barvo, samo zate. xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Hvala Sanjalka , res je boljše Se bom moral nenako odkupiti Selene, tudi jaz sem želel samo pomagati, potem pa napiši kako in kaj, ampak vedi, da jaz le nisem jasnoviden kot nekatere osebe tukaj na lunci, lep pozdrav prav vsem, ni tema za ljubezen, ampak jaz vas imam prav vse rad, hvala, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Hvala Sanjalka , res je boljše Se bom moral nenako odkupiti Samo,da si boljši takega te poznam. Odkupiti ...ja vsaj odgovori mi . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Sory ...bom takoj Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Pozdravljeni Tale opis za vilinski simbol- PROŠNJE "Čei Anji" sem še dolžan ! S tem simbolom boste znali oceniti kdaj potrebujete pomoč. Včasih želimo, hočemo, ukazujemo, nekaj pričakujemo, potem se pa jezimo, če tega nismo dosegli. S tem simbolom je pot do pomoči lažja, ker jo po večini dobiš, pa ta prišla od vilincev, angelov, modrostnikov, sorodnikov, prijateljev, neznancev. Najboje je da ga nariše v vogal kakšnega dokumenta (prošnja, vloga, ipd.) in s tem se bo rešitev prej našla. Zelo je primeren ( simbol ) za negotove ljudi, ker jim odpravi nesamostojnost, ki se kaže v nadlegovanju drugih oseb in se s tem zmeraj zanašajo nanje. Nosimo ga v žepu, ali meditiramo z njim, ali pa pred spanjem poprosimo za uresdničitev svoje želje in zaspimo z njim pod blazino. Ko se nam prošnja realizira se vsekakor zahvalite! Lahko ga podarite človeku, katerega mislite prositi za pomoč ali kakšno uslugo, ali pa prijatelju, ki deluje zelo sramežljivo, zato ga jaz ob tej priložnosti podarjam vam, pa ga lepo in koristno uporabljajte....lep vilinski pozdrav, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Boris ti si res zlat in skrbiš za nas in nikar ne odnehaj , tudi če ti nihče javno ne odgovori in se zahvali , se sigurno v mislih. Jaz sem ti hvaležna za vse povedano in narisano in marsikaj sem poizkusila in poleg tega si dopolnjujem mojo zbirko. Danes pa jih jaz rabim :xx!: in narisala sem si jih, imam občutek, da delujejo nekam bolj počasi kot ponavadi . Mogoče samo občutek. Pohvale zate Boris in lep dan ti želim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Pa kje ste , a nihče ne uporablja vilinčkov? Pozdavček tebi Boris. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Pozdravljena Sanjalka ! Sedaj lahko opazuješ, mrk tule, to je že bilo večkrat .....ti si zgleda bolj dojemljiva in vztrajna zato nikar ne odnehaj pri uporabi, drugi so bolj opazovalci, pa škoda, ker že po prvih poskusih izgleda omajajo....lep vilinski pozdrav tebi, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Pozdravček Boris in ne skrbi, ne bom odnehala, z vilinčki se prav dobro počutim in jih imam vedno bolj rada. Mi je že uspelo v mislih ga aktivirati in sem ponosna sama nase , da ga pa delim še tu okoli mene, to se pa opazi tudi pri drugih. Hvala ti za vse in upam, da boš poslal in obrazložil še kakšnega. Lep dan ti še želim in mojo dobro voljo pošiljam tako za vsak slučaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Hvala enako Sanjalka Saj bom še tvoje opisal , imaš prednost, saj si ja med najbolj aktivnimi tule ...lep dan, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.