borism 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Simbol "vode- ELU ADE", ki uravnoteži čustva, vodo v telesu, odpravi strah pred vodo in plavanjem, odpravi razočaranja, stare ljubezenske zamere, itd. ... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 borism, a to sta dve varianti istega simbola?....pa hvala ker lepo skrbiš za nas in vilinske...jih uporabljam, sam zadnje čase nimam glih časa pisat o tem...bom nadoknadla, ko bo čas Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 sej sem tudi jaz v druščini, ne samo simbolov, velikokrat se v gozdu zalotim da se pogovarjam z Vilinci le pišem ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Boris , super in hvala . Meni osebno je bolj všeč prvi simbol. .... , a delujeta oba isto. Moja zbirka spet dopolnjena. Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Prvi-levi vilinski simbol/ključ je to, kar piše spodaj "ELU ADE", no zanj imam tudi opis, za desnega pa žal nimam opisa, naj bi pa pomenil tudi pomoč pri čustvih, saj voda in čustva znajo biti v povezavi, če bere PEVKA tole bi jo prosil, da mi ona poda opis, ker tale simbol(desni) imam z njeno pomočjo . Jutri pa le narišite nekaj za pritok denarja, sreda bo!!!!! Imam pa še eno skromno željo, če mi lahko pomagate oceniti podlago(barvo) papirja, katera vam je najbolj všeč, bom pa risal za tule z zlato in srebrno, pa vmes spreminjal barve podlabe, HVALA! LP, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Pa še nekaj, pikica ob levi strešici desnega simbola, ni v sklopu simbola, ampak je od podlage papirja, zato jo ne rišite x!x Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 kako se imenuje tisti simbol? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Hvala za obrazložitev , bom pa pikico zbrisala. Meni osebno je bolj všeč tista prva kombinacija, rdeč papir pa z zlatim narisano, čeprav je tudi ta lepa... mislim pa, da je prav , da se sam odločiš in izbereš barve mogoče po tvojem počutju ali pa če simbol komu nameniš , prilagodiš to pač tisti osebi.Moje mnenje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 SELENE, to je bil simbol vode in uravnoteženih čustev, sedaj pa še siimbol energije "OUM ŠA - IN", ki mi pa ni všeč, na roza papirju, bom moral popraviti, ko bom imel čas, lep dan, by, B. Seznam 1 Seznam 2 - SLO Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Pozdravljen Boris , hvala za vse simbole in jaz sem navdušila tudi moje sodelavke in jih pridno rišejo . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 WOW čisto ste me navdušili nad simbolčki! Boris a mi lahko pomagaš in poveš kako izgleda - Humor: ELID AR TNX Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 hojla...super. Boris predvsem hvala za ..simbol iskrenosti... izkušnja z njim zelo pozitivna. tega zadnjega, če me spomin ne vara ..energija...hm tale je meni zelo pomagal...no čuval pred slabimi obrekljivimi ljudmi, hinavci...njihove misli ti ne pridejo do živega..če pa že jih znakec odbije nazaj. deluje kot ogledalo. Narisala pa sem ga na bel papir in z modro...svetlo modro barvo. pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 WOW čisto ste me navdušili nad simbolčki! Boris a mi lahko pomagaš in poveš kako izgleda - Humor: ELID AR TNX Ojla! Če obljubiš, da se boš nasmehnila in potem objavila fotko Simbol se nahaja v knjigi "Kandelar" od Marjetke, izgleda pa kot nekakšen križ povezan zunaj z diagonalama, težko ti ga bolj slikovno opišem, ker je sestaljen iz kar , krogcev, črt in in dveh polkrogov...lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Morm knjigo potem čim čim prej kupiti!!!! Bom pol objavila, za predogled pa... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Knjiga je res super, se je splača nabaviti! Ne deluješ v harmoniji, poglej ikonco (resna!), smeškoti pa nekako na silo ...tule je ta simbol, bolje pa žal ne znam risati Lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 TNX za slikco, je super! Glede ikonce in harmonije bom pa poskusla kej narest.... Bom začela s humorjem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Hello! Zdej sem šla u Vale Novak pogledat in knjige ni :o|o: imajo samo slovar vilinskih simbolov -kul zadevica in smotana kukr sem nisem vprašala kje se jo da dobit.... ker oni naj je nebi... torej se komu sanja? TNX Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Hmmmmm... šele zdej vidla da gre za isto knjigo UPS Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Knjigo lahko dobiš tudi pri Marjetki. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Pozdravljeni! Trinity, sory, ker nisem napisal, da je to ena in ista stvar....imam v mislih knjigo od Marjetke Jeršek.....zato tudi hvala Cosmi, ki je podala to informacijo. Teden je minil, ko naj bi testirali "Iskrenost", pa ne bom hvalil vaših odzivov, ker jih niti ne opazim mnogo, bom napisal le zase, da sem bil ob uporabi tega simbola, kar malo zaskrbljen, ker so se me nekateri enostavno začeli izogibati, ampak ko sem dlje premišljeval in analiziral, sem končno spoznal, kakšne so to osebe in kakšne izkušnje imam z njimi, žal bolj slabe :o|o: ......ti, ki jih ni, sploh več ne govorijo tolk, ali pa povsem druge teme, nekateri so pa celo izginili iz mojega življenja. Toliko o tem simbolu, ki si ga parkrat še vedno narišem in je čudovito darilo Vilincev, hvala, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Eni smo se pa vrnili v tvoje zivljenje, kaksen komentar bos pa na to dal Boris ? Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 O, pozdravljena MBmetuljčica ! Hvala vam, saj vem, da neiskrenih ni veliko poleg, ker ne zdržijo dolgo pretvarjanja.....najlepše je, če se družijo iskreni ljudje med seboj, drugi, ki mislijo drugače, nikoli ni za nič prepozno popraviti, lep pozdrav, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 čaki čaki, tud jaz ne spadam v tisto kategorijo....Metuljčica hehe, sem vesela da si prišla nazaj, moram poiskat čas, da tisto temo nadaljujeva... ups, tole pa ni za tule Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Selene Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Obljuba dela dolg in tako moram povedati, da sem preizkusila vilinski simbol ISKRENOSTI , pa ga vmes še obnovila in deluje res , ugotovila sem, da imam okoli sebe iskrene ljudi , ki so z mano takrat ko jih rabim, mi dajejo moč in oporo tudi ko mi je hudo , se je pa izkazalo, da to niso vsi za katere sem misila, da so :o|o: . No nič hudega, zdaj vsaj vem, kje imam ramo , ki jo včasih vsak rabi, kje me čaka vedno lepa beseda in dobra volja in kdo me vedno lahko posluša, ko rabim se izpovedat in kdo se z mano smeje, ko to tako rada počnem .. Hvala. Še bom obnavljala ta simbol in priporočam ga res vsem. Pozdravček. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.