pomlad 6. november 2004 Prijavi Deli 6. november 2004 Vile so face. So mi te dni ze ful pomagale tok pomagale... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. november 2004 Prijavi Deli 6. november 2004 tkole piše, upam, da ni tole narobe če napišem, torej:Drugi del Slovarja vilinskih simbolov Marjetke Jeršek je pred izidom. Zagotovite si svoj izvod po prednaročniški ceni 4.490 sit pri založbi Tangram, Ljubljana, ali pa po telefonu 01 283 91 52glede simbola za drugi teden pa ti bo Borism vedel svetovati, ane boris pa še simbolček gor podal, jaz pa magari, če imam razlago če ni v prvi knjigi tega simbola....a se razdajam a Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 6. november 2004 Prijavi Deli 6. november 2004 jaaa, ful si pridna Selene Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. november 2004 Prijavi Deli 6. november 2004 nisem utegnila biti čez dan nič gor, sicer bi že prej komentirala, selene. definitivno zaupaj sebi. ni drugega, ki bi mu lahko zaupali, če sebi ne moremo. preskušeno tudi v praksi. in v lastne izkušnje in zaznave je potrebno tudi zaupati, ker si drugače zelo hitro zavozimo kakšno stvar. joj, kaj smo talenti včasih, a ne? tudi meni bi se zdelo fajn, če bi borism podal svoje izkušnje in dojemanja vilinskih. navsezadnje jih tudi sam že menda dolgo uporablja. se mi zdi, da s tem, ko preizkušamo vilinske na tak način in smo seveda na njihovo delovanje veliko bolj pozorni, mogoče lahko odkrijemo še kakšno stvar o njihovem delovanju...kakšen nov vidik, pododtenek delovanja...pa tudi drugim verjetno prav pride, če podamo svoje lastne izkušnje selene, hvala za trud s tekstom, borisu pa za simbol pa ker nas tolk vzpodbuja... ok, se pravi začnem jutri z ailahovo zlato iglo...verjetno bom spet dva dni mal čudna ...je pa potem toliko bolje...ja, včasih je svet neskončno lep... xrosex Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. november 2004 Prijavi Deli 6. november 2004 no pa dajmo, se nama kdo pridruži?torej narišem simbol, ga aktviram ampak za katero bolezen, recimo če bi se rada znebila notranjih dvomov, bitk, pravih bojišč....helpAmis, hvala... največkrat ravno zase dvomim in nisem prepričana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. november 2004 Prijavi Deli 6. november 2004 eh selene, saj se meni tud zgodi, da kdaj dvomim ali podvomim in takrat mi je obvezo slabo...pol se odličim, da bom zaupala in mi je bolje...sem ugotovila, da res nima smisla mučit sebe. torej si zaupaj...in če v nekem trenutku čutiš kar čutiš...potem je to to...naslednji bo pa mogoče drugačen... ja, namen...hm...moram malo razmislit za kaj bi ga sama uporabila. menda sem ga hotela za kakšne trdovratne miselne vzorce, čepra imam občutek, da se nekam topijo in niso več nadležni...ti sporočim ...me pa prav zanima, če se bo pridružil še kdo... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. november 2004 Prijavi Deli 6. november 2004 če bi pa spremenili simbolček pa povej :)sem prilagodljiva hahano kje je še kdo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 simbol sem si narisala danes in ga položila tako, da je v stiku s kožo. glih razmišljam, če se ga lahko uporablja tudi podnevi ali je samo za pod blazino?...al bo treba preizkusit... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 mislim, da je lahko tudi podnevi... sej potem piše v nadaljevanju, da lahko ta simbol nadomestimo z mantro, če nimamo pri sebi papirja, tako da pomoje velja tudi čez dan... Borism pa ignorira tole tule no ga grem jaz tud narisat.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 točno selene, imaš prav...sem brala tekst, pa nisem povezala v celoto ...mozak na odmoru Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Se je meni zelo da imam že tale simbolček v svoji zbirki, je že bil v Astronovicah...pa poglejmo kakšen izvleček od takrat-V KanDelarju je zapisano: Ailahova zlata igla ni iz kovine, še manj iz snovi, ampak iz čiste energije svetlobe, namere in volje. Ne učinkuje na snovni ravni, ampak na energijski in v svetlobo vrne vso temo, ki jo povzročijo pogledi zlih oči.Ailahovo zlato iglo ponavadi rišemo z zlato, belo ali rumeno barvo. Sanveil Tei Ailahom lahko narišemo na kateri koli nosilec simbola, nikakor pa ga ni priporočljivo izdelati iz žic in železa. Ne smemo pozabiti, da ni orožje, ki naj bi kogar koli ali karkoli ranilo, prizadelo ali uničilo, ampak vilinsko energijsko orodje, ki povrne harmonijo ljubezni in luč tam, kjer jo ogrožajo sile teme. Lahko ga uporabljamo proti nočnim moram (kartonček položimo pod blazino), strahovom, bojaznim, preganjavicam, občutkom ogroženosti in podobno. Podobo narisanega simbola skozi ves dan nosimo na območju svoje avre, na primer v žepu. Z njim se lahko bojujemo tudi proti demonom negativnih čustev (jeza, potrtost, sovraštvo, zavist) in z novim zagonom premagujemo različne bolestne navezanosti in zasvojenosti. Davni vilinski čarovniki ga včasih imenujejo tud Varuh ključev energij. V nas prebuja zmožnosti postaviti se zase v odločilnem trenutku, z voljo premagati temne skušnjave škodljivih vplivov in jasno začrtati svojo pot srca, proti svetlobi in svobodi, protu uresničitvi želj in sanj evo, malce več o tem simbolu....zanimivo, kako nekako drugače lažje pišem, kadar prepisujem tale tekst... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>točno selene, imaš prav...sem brala tekst, pa nisem povezala v celoto ...mozak na odmoru Včasih moraš pa res malo spustiti možgančke na pašo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 ja...ker kar je preveč, je pa preveč... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>ja...ker kar je preveč, je pa preveč... V kakšnem smislu Amis , lepo nedeljo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 da preveč razmišljanja škodi! pol pozabim živet, pa ni mi svet več lep in pisan, pa lahko se celo začnem utrujat z normami, kar ki je itak mimo...jah...uran in pluton se ne moreta sprijaznit z njimi in kar se mene tiče je tako čist ok... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Hvala, ker si razložila Amis , drugače pa si nisem še narisal nobenega simbola danes, še imam v načrtu, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Borism, kaj pa opažanje delovanje simbola ta teden?Amis, si narisala z rumeno barvo danes? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Evo si ga rišem z zlato barvo na roza papir, zvečer pa še enega za ponoči, ki bo tam ostal ta teden, lepo nedeljo vsem, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Borism, kaj pa opažanje delovanje simbola ta teden?Amis, si narisala z rumeno barvo danes? selene, sem zaj*.....na svetlo rumen listek sem narisala s srebrnim ...bom popravila jutri, do takrat pa ne bo nobene škode upam. uau borism...lepo, da si zraven Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Amis, jaz sem vedno zraven Imel sem ga prvo noč pod blazino, spal pa ne kaj dosti ....samo premetavanje, brez sanj , ali se sedaj čistijo strupi ven, ali pa je nekaj tretjega to , čez dan pa kar kul počutje, rekel bi, da sem nekako bolj dojemljiv za akcijo in za rekreacijo, kar pa mi v tem času itak primankuje, toliko za sedaj, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 Pozdravček vsem in vidim,da se je kar veliko dogajalo v času ko me ni bilo tu. Bom prebrala. Samo toliko , da napišem, da se zahvaljujem vilinčkom, danes sem ji potrebovala in res so mi pomagali. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Pozdravljeni, včeraj zvečer sem si narisala Ahilovo zlato iglo z zlato barvo na rdeč papir in ga dala pod blazino........ Pa je to potem postala ena čudna noč, moje spanje sploh ni bilo spanje, kar naprej sem nekaj sanjala, kaj, ne vem, se prebujala in potem budna, skoraj jezna na cel svet, ker ob takih urah vsi spijo :xx!: , začela kar knjgo brati , no pa me je očitno vmes zmanjkalo in budilka je hitro zvonila..... in da vam povem, kje je končal vilinček, prav smeh mi je privabil na obraz , ko sem ga našla lepo zataknjenega med moje lase tako malo malo pomečkanega.... torej to so bila moja občutja ob preizkušanju tega simbola.... malo čudna sicer Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 Najlepša hvala Vilinskim ključem in "zdravilni kartici", ki je preko noči pozdravila meni najdražjo osebo , lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 ja tudi jaz se zahvaljujem tako Ahilovi zlati igli, kot tudi zdravilni akrtici - preizkušeno deluje tako pri meni, kot pri mali... verjetno bi se stvar precej zavlekla brez njihove pomoči...je pa zanimivo še nekaj - čustvene rane se tudi zapirajo, sicer mukotvorno, ampak stvari se postavljajo na pravo mesto...in kateri simbol sedaj, v Novicah nisem nič zasledila... men bi kej keša prav prišlo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 sem ravno zjutraj razmišljala, selene, da se morava dogovorit, kaj bi testirali zdaj. imaš kakšen predlog? kar se pa ailahove zlate igle tiče, je pa tako: prvi simbol, kjer nisem imela kontra reakcije po dnevu ali dveh. cel čas mi je bilo zelo ok!!! in sem čutila delovanje, vendar brez stranskih pojavov. pa zelo skulirana in mirna, kljub vsej gneči, ki je bila čez teden in čez vikend, mi je bilo fajn in sem nekako vse uspela postorit. opazila tudi, da deluje na fizični ravni. spodbujalo je izločanje vode iz telesa, le ledvice sem čutila občasno.pa ne sekiram se za stvari, ki bi mi pred leti povzročale prave kažine....navdušena skratka.... jupiiiii za vilinske.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.