Skoči na vsebino

Vilinski simboli

teja

Recommended Posts

meni tale nov sombol prinaša same neplanirane stvari, dogodke...pa čist me je zmatral...mogoče mi hoče povedat, da bi se mogla dat v mir...

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

imaš kakšen predlog, kaj naprej? kateri simbol in to?....včeraj sem pozabila kupit astronovice in tako nimam pojma, če je kaj novega noter. sam menda bi rabila nekaj za raztapljanje žalosti. sem prav besna, kadar me tole prime. pa nobenega pametnega razloga... :xx!: ...sicer sem pa ok x;)x

ojla borism xsrcx

pa je res škoda, če ni bilo novega simbola. se jih vsak teden prav veselim. mi je zanimivo tole. eni se ful dobru uštekamo z vilinskimi. jah, vsakemu svoje.... x:)x :palec:

imaš ti kakšen predlog za naslednji teden? kateri simbol?

Sem pregledal deset strani nazaj in ugotovil, da še imamo nekaj starih dolgov:

Od Sanjalke - 13.10.04...odpuščanje in pozaba "ULUN BARDOL";

od Leilanie - 13.10.04...simbol potrpežljivosti;

od Dulike - 15.10.04 .....simbol zmage.

Potem bomo pa vzeli enega od teh treh za poskušnjo, naj pove kdo kaj prej potrebuje? Lep pozdrav, B. x:)x :palec:

Amis, sem zopet na slepo odprla zvezek, odprlo se mi je na ELU ADE - pripomore, da z odpuščanjem odplaknete stare muke in odprete srce za bolj radostna in ubrana čustva, uravnava tudi telesne tekočine... a smo imeli tale simbolček že?

Ampak opisala ga pa še nisem ali pač? moram preverit...

vsekakor povejte, pa gremo v novi teden

da dopolnim tisto zgoraj glede tega notranjega vodnika... že v dnevniku sem pisala o sredinem popoldnevu, da sem pozabila knjige doma, izkaznico, danes sem ugotovila zakaj... danes odpisujejo zamudnine vrnjenih knjig in knjige ki sem jiih v sredo nesla v knjižnice, so bile od Tami, na katere je pozabila, prislužila si je kr krepko zamudnino. torej če se ne bi v sredo vrnila v knjižnico, bi jih verjetno nesla nazaj danes, pa nikakor nisem videla znakov, ampak sem mislila, da mi nekdo preizkuša... sedaj moram samo še najdit povezavo z banko, kamor sem šla isti dan plačat položnice brez bančne izkaznice... ena položnica je povezana z izgubljenim prijateljstvom... tako, da simbolček je deloval pozitivno, samo videla nisem, premalo čuječa....

borism in selene, hvala xsrcx

jp...funkcionira.

selene, tole kar se ti je zgodilo je pa res prva liga. meni se tud pogosto podobne stvari dogajajo in na koncu vedno ugotovim, da je vesolje pametnejše od moje lastne organiziranosti. in zadnje čase stvari tečejo precej "kaotično"...vsaj na prvi pogled....na koncu se pa vse dobro izteče....mogoče je pa položnica povezana s tem, da si dobila čas za razmislek o prijateljstvu ali "prijateljstvu".... x;)x

ful vas mam rada.... x:)x

mah ne vem, sem šla nazaj domov in še enkrat ponovila pot... ampak s to položnico je povezano tudi to, da je vedno za šaltarjem ista oseba, ko plačujem kakšne položnice, oseba, ki tega človeka pozna ... no in ta dan se je zgodilo, da ni bilo tiste deklice, je bila pa naslednji dan ;)mah prijateljstvo je mrto, ker se je pač tako odločil, škoda, ker je bil res pravi prijatelj, ali pa sem se samo jaz super počutila v njegovi družbi?Kakorkoli že, želim mu srečo xsrcx

kateri simbolček bomo torej sedaj z veseljem stiskali v dlani, ponoči pod vzglavnikom in čez dan v žepu?

hm...sem razmišljala, da bi uporabila simbol privlačnosti x:Ix ...menda zato, ker se tega bojim in bi mi dobro delo, če se znebim teh svojih predsodkov...kaj praviš na to?....za ponoči pa simbol transformacije in ailahovo zlato iglo...

kar se pa tvoje izkušnje tiče, je bilo morda čisto dovolj, da si zadevo še enkrat prečekirala. morda jo pa lahko še malo...

Jaz se ne strinjam trenutno, ker sem dolžan še te tri narisati za nazaj, če se boste pa odločili za tega, ga bom z veselje narisal x^x .....jaz bom raje potem malo na distanci x:Ix xDDx x:o)x , ker Amis, Selene in še marsikdo je že brez tega simbola dost privlačen, jaz sem ga že preizkusil prej in imam z njim zares lepe izkušnje, ga je res vredno preizkusiti, tolk za sedaj, moram ven dokler je še tako privlačno vreme, lepo soboto vsem, vilinski pozdrav, Borism x:)x xsrcx :palec:

<{POST_SNAPBACK}>se bojiš, da bi bil preveč privlačen :eek:

a mi lahko samo poveš, kako e ta simbolček imenuje...hvala

Navihana Selene xsrcx , jaz se ničesar ne bojim, imam rad izzive x^x , simbol se imenuje " AURUM BEI ", sedaj ga nimam časa narisati, ga pa lahko potem ko se vrnem, če želite, kar preizkusite ga, boste prijetno presenečeni, lep dan, B.

jah...to nikoli ne škodi x^x ...sam men je res že tečno, da imam strah in odpor pred tem. ni dobro...in zmeraj mi je bilo zoprno in smotano s tem se soočat...pa enkrat se moram pregrist čez to...no, prvič v življenju imam voljo se tega lotit, pol menda je čas...

<{POST_SNAPBACK}>ful vas mam rada.... x:)x

Bejba, mi tudi tebe. x:Xx :2src: x:px x:)x

Mene pa zanimajo tisti trije, ki jih je Boris navedel... npr. simbol potrpežljivosti. Saj ne, da mi je manjka, ampak zanima me, kako bi izgledalo, da sem še bolj potrpežljiva. Boris, kaj pa če bi ti določil katerega od teh treh? UUUU, zmago bi pa res potrebovala, v sredo imam izpit na faksu... xcrossfingx xcrossfingx xcrossfingx Hmmm... če boš imel kaj časa, lahko prosim narišeš zmago?

Evo, AURUM BEI je danes z mano. x;)x

Popravljeno -> ribica Katja

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

<{POST_SNAPBACK}>O Borism hvala, kaj pa še drugi, ki ga je predlagala Amis ?

Kateri drugi Selene :inocent: , jaz sem zasledile le tega x:Ix , res pa je, da sem bil danes bolj potepuški, pa nisem bil več po poldnevu prisoten tukaj.....tule v nadaljevanju za Duliko simbol "ZMAGE"!

Amis, tudi mi te imamo ful radi... x:Xx xsrcx :palec:

<{POST_SNAPBACK}>hm...sem razmišljala, da bi uporabila simbol privlačnosti x:Ix ...menda zato, ker se tega bojim in bi mi dobro delo, če se znebim teh svojih predsodkov...kaj praviš na to?....za ponoči pa simbol transformacije in ailahovo zlato iglo...

vidiš Borism, včasih se pa podatek skriva na koncu..

hvala ti za risbice..

rabite kateri opis?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...