Skoči na vsebino

Vilinski simboli

teja

Recommended Posts

Dragi moji Vilincki! x:Xx

Imam specialne pozdrave za vas od Marjetke! :vio: :palec: :palec: x:Xx

Sem povedala, kako laufa tale tema in je bila navdusena in vzhicena, obljubila, da cim dobi net (xrolleyesx x:px x;)x), se tudi sama oglasi, vas pa zelo lepo pozdravlja in se vam zahvaljuje, da tok pridno furate to in da tudi dajete povratno informacijo. :palec: x:Xx

Bom videla, kaj in kako, morda pa ubodemo kako nagradno igro na LN s kaksnimi fajn knjiznimi darili?

To smo ze veckrat imeli, res pa da ze dolg ne.

Marjetka bo ziher za.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Prijazna Selene. :vio:

malenkost, prav rada sem to posredovala, namenoma sem jo klicala zato.

In je bila navdusena - sem rekla tolk in tolk strani teme, 17 tisoc al kolk prebranih, sploh ni mogla verjet. :D

No pa tud sicer sem jo prav rada poklicala, ker sva mal izgubili stik, se ze dolgo nisva videli. fajn je Marjetka, vedno ima tako prijetno energijo, pa obcudujem njeno brihtnost in dojemljivost, pa tudi smisel za humor - prec vse pokapira in blazno je za spase. xDDx

Sam kar se tice interneta... :o|o: xrolleyesx ... je pa mal shusasta... :|||

x;)x xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pozdravček vsem xsrcx .

Že dolgo nisem nič napisala, pa to ne pomeni, da ne breme te teme, jo seveda jo :palec: , pa tudi vilinčke uporabljam kar vsakodnevno :palec: , so postali moji stalni spremljevalci. x^x

Moram pa pohvaliti Borisovo idejo in lahko samo rečem, da ga posnemam in naključno izberem vilinčka, ki ga dodam ostalim narisanim. xDDx

Deluje. x;)x

Zaenkrat sem prav zadovoljna in vesela. xDDx xsrcx

Mene pa zanima nekaj cist konkretnega: katera kombinacija simbolov bi bila po vasem mnenju najboljsa, da bi privabila ljubezen (novega partnerja xsrcx )v moje zivljenje x:Ix Kaksni predlogi x?x

lep dan vsem x;)x

Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

Blackie, na LNM imas Marjetkine uroke prav po kategorijah in zraven so tudi uroki za ljubezen (ne gre za vilinske simbole sicer, a gre za to, kar te zanima, in avtor je prav tako Marjetka). :palec:

http://www.lunin.net/Magazin/Prispevki/Razno/97/

(*zdajle sem opazila, da se je ob selitvi text popacil oz. so dodani nekateri znakci, ki ne rabijo bit tam - to kasneje poprAvim)...

Picasso

ste bili pa zelo hitri x:Dx hvala vsem x;)x
Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

hvala tudi tebi, borism xDDx mislim, da simbole imam, ker sem jih kar pridno zbirala, v nasprotnem primeru, pa bom seveda prosila za pomoč x;)x

<{POST_SNAPBACK}>:palec: 

Upam, da se čim prej pridruži.

x?x - se vam ne zdi nenazadnje nevljudno, da ko vas pride pozdravit avtorica (ce je ne bi bilo in tega njenega dela, tudi tele teme ne bi bilo), se trije sam oglasijo - medtem ko ji jaz navduseno recem, da je 17000 prebranih in vse?

In ce se ne motim, Boris, si ti mal bil uzaljen, ko nismo dovolj sodelovali v temi in torej lahko dobro razumes to? Tu pa ne vidim kakega odzdrava.

:o|o:

Torej ce bi pa Marjetka recimo kot avtorica zatezila, da ne pusti tule take obravnave in da nikjer posebej ne omenjate nje kot avtorice, bi tudi to kar spregledali? x?x

Mal cudno, ob taki ljubezni in pozitivni energiji, da spregledate prijazen pozdrav avtorice vilinskih simbolov. :sori:

Picasso

Marsa, sory, sem spregledal :sori: , jaz bi bil sodelovanja Marjetke tukaj v tej temi ali na forumu izredno vesel, ker bi se lahko še samo izpopolnili pri uporabi njenih nergijskih ključev, Marjetka dobrodošla :palec: :palec:

Marsa, menda si že ocenila kako kdo deluje tukaj, se ne bojim pozitivnosti in čiste energije, lepo sredo vsem x:)x

Ja, potem pa je dobro, da sem rekla. :palec:

Hvala, ji bom povedala, cim se vidiva oz. si bo lahko na mojem racunalniku pogledala, ce bomo prisli do tega, ko se bo koncno oglasila. :vio:

Picasso

Res bi bilo super, da bi se tej temi pridružila tudi Marjetka in mislim, da bi jo imeli tudi kaj vprašati, mogoče kak nasvet o uporabi vilinčkov ali kaj podobnega. :palec: xDDx

Ideja je res super in pohvalna. :palec:

Ljubezen in pozitivno energijo pa Marjetka sigurno čuti tudi z naše strani. x^x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...