Ksenia 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> Torej ce bi pa Marjetka recimo kot avtorica zatezila, da ne pusti tule take obravnave in da nikjer posebej ne omenjate nje kot avtorice, bi tudi to kar spregledali? Mal cudno, ob taki ljubezni in pozitivni energiji, da spregledate prijazen pozdrav avtorice vilinskih simbolov. tole je bilo mene mal strah, ko sem prepisovala tekst iz Astronovic, prvo sem včasih kaj skrajšala, drugo pa to je vendar njeno delo, upam, da sem prav naredila, ko sem dopisala iz kje sem potegnila tekst in od koga je...drugače pa ob vsej pozitivnosti razmišljamr razmišljam o sebi,da sem ful negativen človek, ki samo nerga... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 Lepo da sploh kdo pomisli, ampak seveda, selene, saj sem ziher ze kdaj omenjala kaj, iz cesar je razvidno, da je Marjetka s tem seznanjena. Tole pa... nekoliko pretiravas, je pa lepo, da zmores tak vpogled... Jaz bi rekla, da do drugih si zelo pozitivna, do sebe pa... kot ugotavljas... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Včeraj sem potegnil ven "samospoštovanje", danes pa "mir", lep vikend, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. december 2004 Prijavi Deli 19. december 2004 Včeraj potegnil ven "ENI LAVA", pa je bil dan tako/tako, danes pa "pritok denarja", hja, kako si naj to razlagam, če je nedelja, banke zaprte, lota nisem plačal, bogate tete pa tudi nimam v Ameriki , pa saj ni važno, glavno, da je en lep dan, naj bo tudi vam takšen, lepo nedeljo, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 Elementarna bitja imajo natanchne simbole. Sevda si vsakdo lahko zmi$ljuje karkoli, pa ni lepo z takimi rechimi goljufati ljudje, predvsem adolescente. http://www.lava.net/~pagios Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> - se vam ne zdi nenazadnje nevljudno, da ko vas pride pozdravit avtorica (ce je ne bi bilo in tega njenega dela, tudi tele teme ne bi bilo), se trije sam oglasijo - medtem ko ji jaz navduseno recem, da je 17000 prebranih in vse?...Mal cudno, ob taki ljubezni in pozitivni energiji, da spregledate prijazen pozdrav avtorice vilinskih simbolov. Sori, ampak ne razumem, zakaj pri tem gre? Tule rolam temo gor in dol in ne opazim ničesar... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>... sory, sem spregledal Ja, kako si to zmogel? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ja, kako si to zmogel? Pa tebe sedaj nisem spregledal Danes sem potegnil iz svoje škatlice "MILOST" , lep pozdrav Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>tole je bilo mene mal strah, ko sem prepisovala tekst iz Astronovic ...Če misliš, da počneš nekaj napačnega, pač ne počni tega...1. ker je zate napačno2. ni nujno pravilno za koga drugega3. torej je možno, da ni dobro za nikogar.4. če počneš nekaj, kar se ti zdi prav, bo verjetno tako dobro vsaj za enega... Bistvo knjige ni v samih simbolih. Zato ne vidim kakšne frke okoli tega, če Boris nariše kakšen lep znak in ga tu gor objavi.Ampak da bi se sčasoma tu gor našla cela knjiga, pa mislim, da ni primerno. Zato sem sam citiral, (prepisal, kopiral) samo odstavek, dva iz Uvoda.Ko bereš knjgo, je jezik zelo lepo tekoč, enakomeren, umirjen, mehek... branje ti vzbuja neke pozitivne vibracije, ne gre samo za tehnični opis simbolov... vsekakor knjiga, ki bi bolj kot kuharska knjiga sodila na najbolj dostopno knjižno polico... verjamem, da si jo vsak ne more privoščiti. Selene, bereš knjigo in lažje začneš početi stvari, ki se ti zdijo prav (a jih sicer ne počneš) Pikos P.S. Marjetka se ukvarja še s čim drugim, na primer tule je ena njena slika, ki jo vidimo ob drugačni svetlobi drugače. S fotoaparatom je to težje pokazati, a naj poskusim, toliko za vtis (in za kak teden) Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 Aha, no vidis Boris, kako imamo oko sokolovo za kaksne objave. Piko nic hudega, jaz tud kake tvoje objave ne razumem. Fajn ko ste osvezili, morda koga zanima, da ima Marjetka jutri predstavitev Kandelarja 2... in sicer ob 18h v knjigarni presrenove druzbena Igriski. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Pa tebe sedaj nisem spregledal ... Sem ob objavi aktiviral še vilinčka, da bi ti tole opazil pa poskusil sem na takem mestu, kjer sem bil prepričan, da boš tja pogledal! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 Pikec, hvala ker skrbiš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 Danes je sreda in ne pozabite na "pritok financ". Mene pa danes spremlja "iskenost". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 Danes sem potegnil iz škatlice "UGLED", lepo sredo, pa res narišite simbol za pritok denarja, lp! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 Včeraj potegnil iz škatlice, kjer imam vilinske simbole "premik", danes pa "moč"!Dober občutek, sicer sem v gužvi, ampak vse zmorem . Želim vam Blagoslovljen Božič in lepe praznike, vilinski pozdrav, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. december 2004 Prijavi Deli 25. december 2004 Vmes je imela Marjetka predstavitev knjige Kandelar 2, kar sem vam prisla povedat v tole temo, pa tudi na koledar sem vpisala, da boste videli.Ce slucajno koga to zanima. Omenli niste nic, morda ste spet spregledali, pa javljam. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 25. december 2004 Prijavi Deli 25. december 2004 Vesel Božič vsem! Včeraj me je moja hčerka presenetila, prijatelju je kupila kozarec in ga želela pobarvati... pa me takole gleda in reče, mami, kaj če bi mu narisala par vilinskih simbolov. Jaz pa ??? ... seveda rečem, super ideja in že sva ugotavljali kakšen simbolček bi bil najboljši zanj, listali po knjigi, se čudili in ugotavljali, kako so vsi zelooo lepi in smiselni... Kozarec je sedaj obogaten s tremi simbolčki, upam, da je število tri pravšnje. Prijateljstvo, samozavest in obvladovanje časa so simbolčki, ki bodo njenemu prijatelju pomagali v življenju... mi je sedaj hcerka gledala čez ramo... in spraševala, komu piševa... dete zlato , sem rekla, vsem ... Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
flower 28. december 2004 Prijavi Deli 28. december 2004 hmmm... sm bolj nova na forumu tko da- ne mi zamert, ni se mi dal brat vseh 64 strani - kok pa stane tale knjiga o vilinskih simbolih?hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 28. december 2004 Prijavi Deli 28. december 2004 Raven zadnjč sem gledala ..knjigarna na Čopovi...stane mislim okoli 5000 sit.Ali pa šest tako nekako. pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 29. december 2004 Prijavi Deli 29. december 2004 jaz verjemem v vilinske simbole in kdor verjeme se dogaja: HAG RAZAL-(modrost in odgovornost za življenje )nosim ga v denarnici.....potem ERON VIG-ISPOLNITEV hotenj na poti k cilju.... zelo, zelo drži....in simbol LJUBEZNI AMAR NAT-in moj simbol ugleda NES LOR.....KDOR verjeme VASE se mu dogaja....... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 Jaz pa sem si včeraj v žalosti po bratrancu narisala simbole ILUR DANAI (nov začetek), AMBREN DEN (olajšanje), ALKANTRA AN (tolažba), MER INLAN (razumevanje), NUR MIN (ravnotežje). Spet gre velika zahvala vilincem, hvala ker ste me pobrali z dna žalovanja... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 Pozdravljeni! Ribica Katja en velik pobož, sory, nisem bral zaradi česa, ampak, če takole napišeš ga že potrebuješ Jaz sem pom tednu dni potegnil iz svoje škatlice vilinski ključ "hujšanja", ki ga bom res moral začeti uporabljati po praznikih, vam pa lepo praznovanje, lp Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. januar 2005 Prijavi Deli 1. januar 2005 Boris in vsi bralci tele vilinske teme!Vsem zelim srecno in zdravo novo leto 2005, tebi Boris pa cestitke za uspesno in ucinkovito moderiranje tele teme! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 Marsa hvala, enako želim tudi jaz tebi, Mitji, sinetu pa vsem obiskovalcem te dobre in koristne teme.....naj se nadaljuje in obnavlja še naprej v letu 2005, vilinski pozdrav, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.