Skoči na vsebino

Vilinski simboli

teja

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>

Torej ce bi pa Marjetka recimo kot avtorica zatezila, da ne pusti tule take obravnave in da nikjer posebej ne omenjate nje kot avtorice, bi tudi to kar spregledali? x?x

Mal cudno, ob taki ljubezni in pozitivni energiji, da spregledate prijazen pozdrav avtorice vilinskih simbolov.  :sori:

tole je bilo mene mal strah, ko sem prepisovala tekst iz Astronovic, prvo sem včasih kaj skrajšala, drugo pa to je vendar njeno delo, upam, da sem prav naredila, ko sem dopisala iz kje sem potegnila tekst in od koga je...

drugače pa ob vsej pozitivnosti razmišljamr razmišljam o sebi,da sem ful negativen človek, ki samo nerga...

Deli na socialnih omrežjih

Lepo da sploh kdo pomisli, ampak seveda, selene, saj sem ziher ze kdaj omenjala kaj, iz cesar je razvidno, da je Marjetka s tem seznanjena. :palec:

Tole pa... nekoliko pretiravas, je pa lepo, da zmores tak vpogled... Jaz bi rekla, da do drugih si zelo pozitivna, do sebe pa... kot ugotavljas... x;)x :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>x?x - se vam ne zdi nenazadnje nevljudno, da ko vas pride pozdravit avtorica (ce je ne bi bilo in tega njenega dela, tudi tele teme ne bi bilo), se trije sam oglasijo - medtem ko ji jaz navduseno recem, da je 17000 prebranih in vse?

...

Mal cudno, ob taki ljubezni in pozitivni energiji, da spregledate prijazen pozdrav avtorice vilinskih simbolov.  :sori:

Sori, ampak ne razumem, zakaj pri tem gre? :eek: xcivx :O:

Tule rolam temo gor in dol in ne opazim ničesar...

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

<{POST_SNAPBACK}>tole je bilo mene mal strah, ko sem prepisovala tekst iz Astronovic ...

Če misliš, da počneš nekaj napačnega, pač ne počni tega...

1. ker je zate napačno

2. ni nujno pravilno za koga drugega

3. torej je možno, da ni dobro za nikogar.

4. če počneš nekaj, kar se ti zdi prav, bo verjetno tako dobro vsaj za enega...

Bistvo knjige ni v samih simbolih. Zato ne vidim kakšne frke okoli tega, če Boris nariše kakšen lep znak in ga tu gor objavi.

Ampak da bi se sčasoma tu gor našla cela knjiga, pa mislim, da ni primerno. Zato sem sam citiral, (prepisal, kopiral) samo odstavek, dva iz Uvoda.

Ko bereš knjgo, je jezik zelo lepo tekoč, enakomeren, umirjen, mehek... branje ti vzbuja neke pozitivne vibracije, ne gre samo za tehnični opis simbolov... vsekakor knjiga, ki bi bolj kot kuharska knjiga sodila na najbolj dostopno knjižno polico... verjamem, da si jo vsak ne more privoščiti.

Selene, bereš knjigo in lažje začneš početi stvari, ki se ti zdijo prav (a jih sicer ne počneš)

Pikos

P.S. Marjetka se ukvarja še s čim drugim, na primer tule je ena njena slika, ki jo vidimo ob drugačni svetlobi drugače. S fotoaparatom je to težje pokazati, a naj poskusim, toliko za vtis (in za kak teden)

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Aha, no vidis Boris, kako imamo oko sokolovo za kaksne objave. :)

Piko nic hudega, jaz tud kake tvoje objave ne razumem.

Fajn ko ste osvezili, morda koga zanima, da ima Marjetka jutri predstavitev Kandelarja 2... in sicer ob 18h v knjigarni presrenove druzbena Igriski.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Vmes je imela Marjetka predstavitev knjige Kandelar 2, kar sem vam prisla povedat v tole temo, pa tudi na koledar sem vpisala, da boste videli.

Ce slucajno koga to zanima. Omenli niste nic, morda ste spet spregledali, pa javljam. :palec:

Picasso

:flower:

Vesel Božič vsem!

Včeraj me je moja hčerka presenetila, prijatelju je kupila kozarec in ga želela pobarvati... pa me takole gleda in reče, mami, kaj če bi mu narisala par vilinskih simbolov.

Jaz pa :eek: ??? ... seveda rečem, super ideja in že sva ugotavljali kakšen simbolček bi bil najboljši zanj, listali po knjigi, se čudili in ugotavljali, kako so vsi zelooo lepi in smiselni...

Kozarec je sedaj obogaten s tremi simbolčki, upam, da je število tri pravšnje. Prijateljstvo, samozavest in obvladovanje časa so simbolčki, ki bodo njenemu prijatelju pomagali v življenju... mi je sedaj hcerka gledala čez ramo... in spraševala, komu piševa... dete zlato :2src: , sem rekla, vsem ... x:)x

http://www.kupid.com/pics/she.jpg

Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi.

:2src: jaz verjemem v vilinske simbole :2src: in kdor verjeme se dogaja: HAG RAZAL-(modrost in odgovornost za življenje xDDx )nosim ga v denarnici.....potem ERON VIG-ISPOLNITEV hotenj na poti k cilju.... x;)x :2src: zelo, zelo drži....in simbol LJUBEZNI xsrcbumx xsrcbumx AMAR NAT-in moj simbol ugleda NES LOR.....KDOR verjeme VASE se mu dogaja....... xDDx x;)x x:)x

Jaz pa sem si včeraj v žalosti po bratrancu narisala simbole ILUR DANAI (nov začetek), AMBREN DEN (olajšanje), ALKANTRA AN (tolažba), MER INLAN (razumevanje), NUR MIN (ravnotežje). Spet gre velika zahvala vilincem, hvala ker ste me pobrali z dna žalovanja... xsrcx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Boris in vsi bralci tele vilinske teme!

Vsem zelim srecno in zdravo novo leto 2005, tebi Boris pa cestitke za uspesno in ucinkovito moderiranje tele teme! x:)x :vio: :palec:

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...