Amis 29. januar 2005 Prijavi Deli 29. januar 2005 sem pregledala strani za nazaj...ful vesela...sem uspela dobit ailahovo zlato iglo, ki sem jo iskala.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 Prejšnji teden je bil v Nedeljskem objavljen članek od Marjetke. Me pokliče mama in mi naroča, naj ji izposodim neke knjige in govori o Marjetki in angelih... Pa nč ne štekam. Pol pa ji pravim: Ti misliš vilince, ne? JA, seveda. Sem ji že morala posoditi mojo knjigico! In na delavnico hoče it... Tak, da naročite Marjetki, da naj objavi datume delavnic tudi na Luninem netu! Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 Hvala danes Vilincem, ker delujejo 200/h... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 Pozdravljeni vsi skupaj. Že dolgo se nisem javila, moram pa povedati, da me vilinčki še vedno spremljajo v mojem življenju. Nekatere lahko v misli prikličem in aktiviram brez, da jih narišem, druge pa narišem in zanje zaprosim in seveda se ne pozabim zahvaliti. Že nekaj časa, pa posnemam Borisa in poleg mojih izbranih vilinčkov izberem še kakega naključnega in tudi ta deluje in marsikdo čuti in ugane katerega sem izbrala. Danes je z menoj naključno tudi LJUBEZEN. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 Pozdravljena Sanjalka Pa ti si tukaj, malo prej sem te pa omenjal med pogrešanimi . Pa ima res neverjetno moč "AMAR NAT" Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 ta teden rabim pomoč Vilincev, po občutku sem včeraj izbrala komb. AMAR NAT, ALEI ADAL, ANAN JAR... in še danes na trenutke sežem v žep in prosim za pomoč...zakaj ta komb. nimam pojma Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
black_magy 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 Ko prideš k nam domov, si vstopil v stanovanje vilinskih simbolov. Jaz jih imam na steni, ob postelji, na obeskih... Mama jih ima na kremicah, v denarnici, na rožcah, knjigah, ob postelji... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 Danes potegnil iz svoje škatlice "radoživost - ELIA KARA", pa se pustimo presenetiti .....včeraj mi pa tudi KALEINA ni kaj dost pomagal, vilinski pozdrav Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 Pozdravljeni . Moj naključni spremljevalec danes pa je "AURUM BEI". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 Saj se čuti... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Saj se čuti... Pa ne samo moje ....... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 6. februar 2005 Prijavi Deli 6. februar 2005 .... Mislim, da sem se z razlogom znašla v tej temi, ki jo sedajle že več kot pol ure prebiram........... Vse se zgodi z namenom...... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. februar 2005 Prijavi Deli 6. februar 2005 Seveda se vse zgodi z namenom, nič ni slučajno! Naj ti priskočijo na pomoč Vilinci, za enkrat bodo delovali miselno na daljavo, ko jih boš pa še sama narisala, bo pa to še bolj očigledno, lp Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 6. februar 2005 Prijavi Deli 6. februar 2005 Hvala Borism! Imam že narisanega enega nad posteljo, dva sem si pa sprintala in sta v denarnici! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. februar 2005 Prijavi Deli 6. februar 2005 Malenkost Tinal Ena opazka, jutri ti narišem tvojo kombinacijo, pa je ne kopiraj ali prerisuj, ker ti ne bo dost pomagali, ker to se ne kopira za uporabo, lahko, da vidiš kako simbol izgleda, potem pa jih le nariši ročno s pozitivno barvo. Torej tista dva v denarnici zamenjaj, lahko pa jih tudi uporabljaš pri meditacijah, ali pod zglavjem, ker pod posteljo jih kmalu prekrije prah, ali pa jih miselno aktiviraj....ne zameri, moral sem ti malo napisati, da bo prej učinek, lep pozdrav Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 6. februar 2005 Prijavi Deli 6. februar 2005 Spet zahvala vilincem z moje strani.... Včeraj sem si jih narisala nekaj, pa prosila za pomoč, potem pa delala druge stvari.... še nikoli jih nisem čutila tako kot včeraj, kot bi z njimi začarala mojega dragega..... nisem mogla verjet.... tako da hvala, vilinci!!! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 6. februar 2005 Prijavi Deli 6. februar 2005 Borism... bi te prosila za en nasvet. Očitno sem zašla v eno igralsko krizo pri kegljanju, pa bi te vprašala, katere simbole bi mi priporočil za izboljšanje rezultatov (poleg lastnega truda, seveda) Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. februar 2005 Prijavi Deli 7. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Borism... bi te prosila za en nasvet. Očitno sem zašla v eno igralsko krizo pri kegljanju, pa bi te vprašala, katere simbole bi mi priporočil za izboljšanje rezultatov (poleg lastnega truda, seveda) Coccinelle nariši "cilj, mojstrstvo, učinkovitost, uspeh", lep pozdrav Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. februar 2005 Prijavi Deli 7. februar 2005 Ker je kar nekaj mojih prijateljev in prijateljic trenutno bolnih, želim da vam zdravilna kartica vilincev pomaga, Borism xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 7. februar 2005 Prijavi Deli 7. februar 2005 Boris, hvala, ker si se spomnil na tiste, ki te potrebujejo in tvoja miselnost in pozitivne misli se čutijo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. februar 2005 Prijavi Deli 7. februar 2005 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. februar 2005 Prijavi Deli 7. februar 2005 Za izboljšanje ZDRAVJA in POČUTJA ter vzdrževanje zdravja rišite sebi in svojim bližnjim tole kombinacijo vilincev, to je "ZDRAVILNA KARTICA", ni odveč jo nositi s seboj, uporabljati pod vzglavjem, končno jo lahko tudi narišete na embalažo od zdravil, če jih uporabljate, vilinski POBOŽ xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 7. februar 2005 Prijavi Deli 7. februar 2005 O borism, hvala Tile bodo šli jutri z mano v Celje, o rezultatih pa poročam Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. februar 2005 Prijavi Deli 7. februar 2005 Potem te pa pridem gledat v Golovec , če me maškare ne ugrabijo , veliko podrtih kegljev, lp. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 7. februar 2005 Prijavi Deli 7. februar 2005 Dobrodošel, če uspeš priti menda začnemo ob 15h. Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.