Skoči na vsebino

Vilinski simboli

teja

Recommended Posts

sem pregledala strani za nazaj...ful vesela...sem uspela dobit ailahovo zlato iglo, ki sem jo iskala.... xsrcx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

Prejšnji teden

je bil v Nedeljskem objavljen članek od Marjetke. Me pokliče mama in mi naroča, naj ji izposodim neke knjige in govori o Marjetki in angelih... Pa nč ne štekam. Pol pa ji pravim: Ti misliš vilince, ne? JA, seveda. Sem ji že morala posoditi mojo knjigico! In na delavnico hoče it...

Tak, da naročite Marjetki, da naj objavi datume delavnic tudi na Luninem netu!

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

Pozdravljeni vsi skupaj.

Že dolgo se nisem javila, moram pa povedati, da me vilinčki še vedno spremljajo v mojem življenju. Nekatere lahko v misli prikličem in aktiviram brez, da jih narišem, druge pa narišem in zanje zaprosim in seveda se ne pozabim zahvaliti. x:)x :palec:

Že nekaj časa, pa posnemam Borisa in poleg mojih izbranih vilinčkov izberem še kakega naključnega in tudi ta deluje in marsikdo čuti in ugane katerega sem izbrala. xDDx

Danes je z menoj naključno tudi LJUBEZEN. x;)x

Malenkost Tinal x;)x

Ena opazka, jutri ti narišem tvojo kombinacijo, pa je ne kopiraj ali prerisuj, ker ti ne bo dost pomagali, ker to se ne kopira za uporabo, lahko, da vidiš kako simbol izgleda, potem pa jih le nariši ročno s pozitivno barvo. x:)x

Torej tista dva v denarnici zamenjaj, lahko pa jih tudi uporabljaš pri meditacijah, ali pod zglavjem, ker pod posteljo jih kmalu prekrije prah, ali pa jih miselno aktiviraj....ne zameri, moral sem ti malo napisati, da bo prej učinek, lep pozdrav x;)x

Spet zahvala vilincem z moje strani.... xsrcx Včeraj sem si jih narisala nekaj, pa prosila za pomoč, potem pa delala druge stvari.... še nikoli jih nisem čutila tako kot včeraj, kot bi z njimi začarala mojega dragega..... nisem mogla verjet.... tako da hvala, vilinci!!! x8Dx xDDx x^x

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Za izboljšanje ZDRAVJA in POČUTJA ter vzdrževanje zdravja rišite sebi in svojim bližnjim tole kombinacijo vilincev, to je "ZDRAVILNA KARTICA", ni odveč jo nositi s seboj, uporabljati pod vzglavjem, končno jo lahko tudi narišete na embalažo od zdravil, če jih uporabljate, vilinski POBOŽ xsrcx xgoldfishx xrainbowx xrosex

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...