borism 7. februar 2005 Prijavi Deli 7. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dobrodošel, če uspeš priti menda začnemo ob 15h. Potem boš pa imela tremo, pa spet ne bo prav , daleč mi pa vseeno ni, hvala vseeno Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 ob meni je pa Tis Ahuat - Dotik uresničitve mala bo pa sedajle prejela v psoteljo Ambren Den ter Oran Tarvilinski pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 Nariši ji še zdravilno kartico, pa en velik pobož za vaju Zdravilna kartica! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 Borism zdravilna kartica je bila nekaj časa ob njej, danes jo umika od sebe, zato sem narisala nekaj drugega... hvala ti vseeno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 O.K., če jo umika, kar dovoli ji.....saj veš kako in kaj Že dlje časa pa ni bil obnovljen celoten spisek.... Vilinski seznam! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 Lep pozdravček! A obstaja kakšen seznamček na luninem netu, ki ima še slikce zraven?? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 Tinal, poleg naslova teme imaš priponko, klikni nanjo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tinal, poleg naslova teme imaš priponko, klikni nanjo Selene, hvala... Vidim, da še nimam luninga neta v malem prstu... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 sploh ni problem, saj zato pa smo, da si pomagamo ane... tale moj, ki ga ta teden (no že od sobote ) uporabljam, je prav zanimiv, naj bi približal predmet poželenja ali hotenja (daljne kraje, predmete, cilje, ljudi, dosežke). Pomaga zmanjšati občutek odrinjenosti in zapoščenosti, poveča zaupnost, drami sposobnost za telekinezo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 Tudi jaz upam in se trudim, da bodo moji vilinčki začeli delovati in mi bodo pomagali... Kadarkoli se spomnim (večkrat dnevno) grem risat simbolčke, za nekaj jih sedaj že na pamet znam imena (indijska) in jih kar skoz rišem. Saj ne more škodit, a ne? Preveč ni nikoli. Aja, a mi lahko kdo pove.... a je kaj narobe, če na en list narišem več simbolčkov in ga potem nosim s seboj? Ali je potrebno vsak simbolček na svoj listek (ali kamenček ali košček blaga)? Pa ali je potrebno, če simbolčke narišeš na kamenčke, tudi menjati kamenčke, ali jih imaš potem lahko za malce več časa? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 Saj ne more škodit, a ne? Preveč ni nikoli. Aja, a mi lahko kdo pove.... a je kaj narobe, če na en list narišem več simbolčkov in ga potem nosim s seboj? Ali je potrebno vsak simbolček na svoj listek (ali kamenček ali košček blaga)? Pa ali je potrebno, če simbolčke narišeš na kamenčke, tudi menjati kamenčke, ali jih imaš potem lahko za malce več časa? Seveda ne škoduje nič preveč!Tolk le glej, da se ne bodo "skregali" pomensko med seboj, ker ponoči energijskih ni zmožen vsak uporabljati, pač spal ne boš. Lahko narišeš tudi več simbolov na listek ali predmet, ampak postopoma to počnite, ne sedaj kar dvajset ključev narisati na listič, pa čez noč pričakovati čudeže....če so pri ljudeh prisotni negativni vzorci dlje časa bo ta čas daljši za spremembo. Kar je narisano na predmet je tja narisano, ni treba potem radirati in ponovno risati, danes si pa le narišite in stisnite v roko vašim mačkom "praznovanje- AELAN EIN" in da jih ne bo zeblo "toploto- KORA ALARIJA", če ste pa že zamudikli, jim pa te miselno pošljite, vilinski pozdrav Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>O borism, hvala Tile bodo šli jutri z mano v Celje, o rezultatih pa poročam tole naj bi se že končalo, upam, da si zadovoljna, sem mislila na podrte keglje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>tole naj bi se že končalo, upam, da si zadovoljna, sem mislila na podrte keglje Evo mene nazaj (hvala, Selene, ker skrbiš ) Hm... popolna zmeda, ne vem, kaj naj si mislim Bilo je vsega, od odlične igre do popolne izgubljenosti na stezi... in to v enem nastopu.Dejstvo je, da sem trenutno resnično v igralski krizi, a moj nastop je nakazal, da še vedno znam kegljati, le koncentracije ne držim čez celo tekmo. Tako da... upanje je, a mislim, da bom morala vilinčkom dati nekaj več časa, da resnično pokažejo svojo moč Glede na to, da so mlade Celjanke vodilna ekipa v ligi, ekipne zmage niti nismo pričakovale... svojo priložnost bomo pač morale izkoristiti drugje. Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 Coccinelle, bo drugič bolje! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 thx, tinal ... itak da bo Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 Boris hvala ti za vse. Meni je zdravnila kartica z vilinskimi simboli in predvsem Boris s svojo pomočjo pomagal pregnati prehlad. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 Tudi jaz se moram zahvaliti vilinčkom za njihovo pomoč, pomagali so mi pregnati prehlad. Narisala sem si zdravilno kartico in delovalo je res kar v nekaj urah. Boris tebi pa še posebej hvala za tvojo pomoč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 Sanjalka, največ si itak napravila sama... Coccinelle, to je na dolgi rok, kar nariši še kdaj, ne dvomim pa v tvoje kvalitete... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lep pozdravček! A obstaja kakšen seznamček na luninem netu, ki ima še slikce zraven?? sori, ampak jaz ne pridem do seznamčka s slikicami. ali sem narobe razumela ali res obstaja? Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 Zasavka, celotna slikovnega seznama ni, vsaj tule ne, niti nikjer na netu, nekaj imaš na Marjetkini strani, nekaj pa skozi temo tukaj, tega je preveč itak, saj smo zbirali par let. A te zanima kaj določenega? Lep pozdrav, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 Zasavka, če greš na Duhovnost imaš poleg naslova Vilinski simboli eno sponko, nanjo klikni... če bi pa rada imela večjo zbirko, mi pa os pošlji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 res že dolgo nisem nobenega narisala... počasi bo čas... pa sploh k jih boris tako lepo gor daje.... mogoče danes... drugače pa za vikend Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 glede na to, da je tema post kar na "udaru", bo mogoče dobrodošel tudi ta simbol Hujšanje: ŠIR TRIN, samo ne vem, če je slikica tu gor... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 http://ringaraja.net/album/album.asp?uporI...8329811&id=1497 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 Tukaj je za hujšanje....Mačky, tvojega noče odpret, če nisi član ringaraja.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.