Skoči na vsebino

Vilinski simboli

teja

Recommended Posts

sploh ni problem, saj zato pa smo, da si pomagamo ane... ;)

tale moj, ki ga ta teden (no že od sobote :)) uporabljam, je prav zanimiv, naj bi približal predmet poželenja ali hotenja (daljne kraje, predmete, cilje, ljudi, dosežke). Pomaga zmanjšati občutek odrinjenosti in zapoščenosti, poveča zaupnost, drami sposobnost za telekinezo....

Deli na socialnih omrežjih

Tudi jaz upam in se trudim, da bodo moji vilinčki začeli delovati in mi bodo pomagali... x:Ix Kadarkoli se spomnim (večkrat dnevno) grem risat simbolčke, za nekaj jih sedaj že na pamet znam imena (indijska) in jih kar skoz rišem. Saj ne more škodit, a ne? Preveč ni nikoli. x:)x xDDx

Aja, a mi lahko kdo pove.... a je kaj narobe, če na en list narišem več simbolčkov in ga potem nosim s seboj? Ali je potrebno vsak simbolček na svoj listek (ali kamenček ali košček blaga)? Pa ali je potrebno, če simbolčke narišeš na kamenčke, tudi menjati kamenčke, ali jih imaš potem lahko za malce več časa?

Scio mi nihil scire

Saj ne more škodit, a ne? Preveč ni nikoli.  x:)x  xDDx

Aja, a mi lahko kdo pove.... a je kaj narobe, če na en list narišem več simbolčkov in ga potem nosim s seboj? Ali je potrebno vsak simbolček na svoj listek (ali kamenček ali košček blaga)? Pa ali je potrebno, če simbolčke narišeš na kamenčke, tudi menjati kamenčke, ali jih imaš potem lahko za malce več časa?

Seveda ne škoduje nič preveč!

Tolk le glej, da se ne bodo "skregali" pomensko med seboj, ker ponoči energijskih ni zmožen vsak uporabljati, pač spal ne boš.

Lahko narišeš tudi več simbolov na listek ali predmet, ampak postopoma to počnite, ne sedaj kar dvajset ključev narisati na listič, pa čez noč pričakovati čudeže....če so pri ljudeh prisotni negativni vzorci dlje časa bo ta čas daljši za spremembo.

Kar je narisano na predmet je tja narisano, ni treba potem radirati in ponovno risati, danes si pa le narišite in stisnite v roko vašim mačkom "praznovanje- AELAN EIN" in da jih ne bo zeblo "toploto- KORA ALARIJA", če ste pa že zamudikli, jim pa te miselno pošljite, vilinski pozdrav xsrcx x;)x

<{POST_SNAPBACK}>tole naj bi se že končalo, upam, da si zadovoljna, sem mislila na podrte keglje x;)x

Evo mene nazaj x;)x (hvala, Selene, ker skrbiš x:Xx )

Hm... popolna zmeda, ne vem, kaj naj si mislim :inocent:

Bilo je vsega, od odlične igre do popolne izgubljenosti na stezi... in to v enem nastopu.

Dejstvo je, da sem trenutno resnično v igralski krizi, a moj nastop je nakazal, da še vedno znam kegljati, le koncentracije ne držim čez celo tekmo. Tako da... upanje je, a mislim, da bom morala vilinčkom dati nekaj več časa, da resnično pokažejo svojo moč :vio:

Glede na to, da so mlade Celjanke vodilna ekipa v ligi, ekipne zmage niti nismo pričakovale... svojo priložnost bomo pač morale izkoristiti drugje.

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...