Skoči na vsebino

Vilinski simboli

teja

Recommended Posts

V globoki žalosti sem si predvčerajšnjim narisala amuletek z naslednjimi simboli:

-hat almand eland,ki izničuje vse negativne energije

-sanveil tei ailah, ki deluje proti negativnostim

-nšo ran, za vrnitev

-erah anu, za čudež, ki bi bil potreben, pa tudi malo magičnosti zraven :2src:

-suun keli, za še eno šanso

Potem sem pomeditirala in včeraj je prišlo do realizacije :eek: .

Hvala vilinčkom! xsrcx

Deli na socialnih omrežjih

boris! ne vem, kako bi rekla. mislim, da sta moja otroka, predvsem sin, povsem nedovzetna. s hčerko sva se pogovorili, sin pa... najbolj pameten. ne vem, kaj naj z njim.

:ermm:

http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg

Erah Anu - Čudež

V sredo zvečer listam Marjetkino knjigo, prebiram besede med posameznimi stavki, stavke med mislimi, misli med poglavji in nekako sem dobival občutek o smislu napisanega.

Napisano pa je zelo jasno, razumljivo, tekoče, izjemno pozorno! Vsakomur zato vedno in povsod priporočam - ne bodite pozorni izključno na simbole same, posvetite se vsebini, razlagi, sami misli, ki vam bo pripeljala vilinčka v pomoč.

Odločil sem se za Čudež. Ne zato, da bi kaj pričakoval izjemnega, ampak nepričakovanega... Hm. Vremenska napoved za četrtek popoldan je dokaj ugodna.

Zjutraj sem presenečen, ko skozi okno gledam snežinke, ki plešejo v rahlem vetričku. Kaj bo z mojim izletom? Popoldan se v oblačnem vremenu, brez sončka, brez barv, brez ... šibam z avtom na Gorenjsko. Oblačno skoraj do zadnjega kotička Slovenije, ko se v Mojstrani pokaže modro nebo. Približno tako, kot je razloženo v knjigi - v Kranjski Gori se nebo popolnoma odpre, svetla modrina je na Vršiču še hladnejša. Prvič se mi zgodi, da si o zložljivih palicah mislim, da bi bilo dobro, ko bi bile tudi raztegljive. Nočejo narazen. Za pomoč sem poklical kar slovensko vojsko. Četica je bila na sprehodu, enega sem prosil, če bi zmogel on (močan vojak) pa ga je tudi zelo zeblo v roke, pa tudi on ni izvlekel teleskopa. Spomnim se, da imam v avtu klešče.

...

Niti približno nisem na Mojstrovki prvič, le takih gora v okolici pa še nisem videl. Sive skale, z ostanki ledenega snega so še okrepile občutek mraza, za 10. marec minus 10 stopinj. Občutke moram še malo pretenstati. V principu preprosta turica po običajnem pristopu, pa je bilo tako nenavadno lepo!

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Keti227, črna barva je energijska kletka, ker ni to pretočna barva, to ti pride kot neke vrste kovina. :8):

Lahko podam svoje izkušnje, zanimivo, da sem v mladosti pisal samo s črno barvo, vsepovsod, sedaj vem zakaj sem bil takšen, škoda, ker tega že nisem prej spoznal, ker energija mora ja krožiti, ker drugače pride do blokad, lep vikend, B. x;)x

Jst sm zdej začela prakticirat vilinske simbole...in me zanima, če je kaka omejitev, kolk na dan jih lahko narišeš, za koliko posebnih področij lahko? Ker ne bi rada izzvala kakšne slabe reakcije...Pa zanima me, kam nej si simbole za ljubezen narišem in spravim?

Kakšen poseben nasvet? Težko je vseh 72 strani nazaj prebrat...

Hvala za pomoč. :palec:

Keti227: meni se črna ne zni sama po sebi napačna, res pa je, da Marjetka pri določenih znakih svetuje kakšno barvo. Meni je vseskupaj ponavadi odvisno od tega, kako riše, filing in drugo. Res pa je, da ko enkrat začneš risati, poiščeš kako lepo barvico, dober papir, skratka prvovrsten material. Imam pa zato nekaj znakov izdelanih, kjer je poteza (masa) črna. Moč poteze.

Pika Pikica: žal ti lahko svetujem samo eno. Če te resnično zanima, je najbolje imeti knjigo. V njej so stavki, besede tiste, ki so nabite z energijo, ki s e sproži ob branju in se lažje prelije v znak, ko ga rišemo.

Dam ti pa idejo: desno zgoraj je gumbek za "Natisni temo", klikneš nanjo, pa ti lepo prenese vanjo vse besedilo. Potem si temo preslikaš v word ipd. in preoblikuješ, pobrišeš, urediš...

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

hvala za odgovore!

osebno sicer je vedno mislim da barva je samo barva in če misliš da je določena barva zate dobra potem tako je.

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

Dragi Vilinci! x:)x :vio:

Marjetka vas vse skupaj prav lepo pozdravlja. :palec: x:Xx

Ful jo veseli, da tko laufa tale tema in da je sploh taksen odziv. :palec:

Vceraj je bila pri meni na obisku in sem ji nalasc tole odprla, da vas bo sama pozdravila in kaksno rekla z vami...

Pa preprosto nisva prisli do tega... :8):

Se tolk dolgo nisva videli. x:)x xchatx

Skratka, vse skupaj lepo pozdravlja.

Velik zgodb je povedala, odzivov, na simbole, celo ozdravitve... skratka, ocitno delujejo - ne sam tule, povsod je velik odziv.

Dobila kandelar 2 koncno in en simbol lepote.

srecali sva se spodaj, istocasno sva uleteli in marjetka je rekla, da zgledam 15 let mlajsa (jaz pa se nisem imela casa pritozit, da to pomeni, da sme tedaj pac zgledala 15 let starejsa torej potem x:o)x - (ne)sprejemanje kompl.)) in da torej super izbira... simbol lepote.

a ko sem tam 'pikirala' na enga, sem si (presenetljivo, neverjetno?) izbrala simbol 'Ponos'. Odstekano. xDDx

Fajn bodte se naprej! :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

saj bova izvedli kak intervju al pogovor v chatu al kaj tacga... sam cas se ni zrel, nekako. :vio:

tezko je obnovit najin vcerajsnji pogovor... je vse prepleteno, kozmicno bilo. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pika Pikica: žal ti lahko svetujem samo eno. Če te resnično zanima, je najbolje imeti knjigo. V njej so stavki, besede tiste, ki so nabite z energijo, ki s e sproži ob branju in se lažje prelije v znak, ko ga rišemo.

Dam ti pa idejo: desno zgoraj je gumbek za "Natisni temo", klikneš nanjo, pa ti lepo prenese vanjo vse besedilo. Potem si temo preslikaš v word ipd. in preoblikuješ, pobrišeš, urediš...

Hvala...knjigo sem šla že poiskat v knjižnjico, pa je izposojena, ob priliki, jo bom kar kupila...

x:Xx

selene, ruby xsrcx xsrcx

bi samo rekla, da sem imela podobne probleme (sklepam, glede na rabljene simbole),

pa sem se zaupala simbolom in so delali kot nori!

zdaj si prav lahko malo odpocijejo, ker so bili tako pridni x:o)x

in jaz tudi, ker je mir x^x

selene, ko nehas s temi...malo po svobodi posezi...je prav fejst x:Xx

amis cau xcivx :vio:

super tole z marjetko...bo treba enkrat res uletet na te delavnice...

hvala marsa za porocilo :vio:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

ojla tinka :onfire:

vsem vam ful delajo simboli...bravo....!!! men pa sam navznoter...jh, je že tako, se usmerijo kamor je treba x:Dx x:Dx x:Dx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

ja saj ves...za najvisje skupno dobro... x8Dx

kako bi sele bilo, ce bi te ubogali, bi bila ti ena energetska bomba!!! x;)x

pa saj v bistvu povsod delajo na noter...nekako.

ampak odvisno komu.

ce ti nekdo tezi, najbrz njemu pomahajo v slovo, ti potem sploh ne opazis, opazis samo rezultate

(odsotnost tezenja x^x )

k-neda?

amiska kdaj prides kej mimo?

tinc

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

pa sej nisem zmer čist našponana...sem kdaj tud čist na izi...sam ko sem slabe volje, se pa raj potuhnem, pa moči nabiram x:Dx

tista z odsotnostjo teženja je ful dobra :palec:

jp, se mormo zment res....pa še pomlad je, pa se bo dalo zunaj sedet x:px ...ej, keri simbol se uporabi za to? a obstaja 2srečanje" al kej tazga?

komi čakammmm xyesx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

:irs: Kdaj?

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...