Skoči na vsebino

Vilinski simboli

teja

Recommended Posts

DOBRO JUTRO VSEM!

Danes me ne bo zeblo, ker sem izbral Vilinski simbol "toplote: KOR ALARI"

http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Toplota_KORA_ALARIJA.thumb.jpg

Z njim si lahko marsikje pomagamo. Dvigne nam makce telesno temperaturo, če nam je hladno. Ko pogrešamo kakšno osebo si ga narišite in tudi to osebo zamislite, enako velja za pogrešanje družbe.

Odtaja tudi led okoli zamrznjenega srca, ob njem se otopli najtrši hladnokrvnež, tudi takšen, ki je pozabil že davno na ljubezen in pozitivne misli. Ob njem se bomo spomnili lepih trenutkov poletja, pa bilo to ob sončnih zahodih, na plaži, v gorah, skratka vsepovsod, kjer nam je bilo prijetno in toplo. Lepo se z njim povezujemo tudi v meditaciji.

Pomaga na snovni, astralni, metaforični in intuicijski ravni. Lahko ga polagate na fotografijo osebe s katerim si želite otopliti odnose. Če vam je hladno v prostoru si ga lahko narišete tudi na steno.

Priporoča se risanje z rumeno, oranžno, rdečo ali zlato barvo.

Želim vam lep dan, Vilinski pozdrav, Borism xsrcx :palec:

Deli na socialnih omrežjih

boris,jst sem danes izvlekla zgladitev sporov....in ze sem bila vesela,da se bova z mozem umirila....in cez tri ure je moz vso mozno nervozo stresel name.

zdaj sem se jaz mal nervozna...kaj mi priporocas od simbolov,da se umirim ....in po moznosti kaksno kombinacijo s katero bi tudi on prisel k sebi in ugotovil,da nisem jaz vzrok njegove nervoze :sori:

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>boris,jst sem danes izvlekla zgladitev sporov....in ze sem bila vesela,da se bova z mozem umirila....in cez tri ure je moz vso mozno nervozo stresel name.

zdaj sem se jaz mal nervozna...kaj mi priporocas od simbolov,da se umirim ....in po moznosti kaksno kombinacijo s katero bi tudi on prisel k sebi in ugotovil,da nisem jaz vzrok njegove nervoze :sori:

Pozdravljena Cigančica!

Kar vztrajaj pri JUM LARILI, poleg si pa še nariši, TARIN ALB(zaščita), ŠAN TAER(harmonija), AMAR NAT(ljubezen), KAM LAVER (povezovanje in strpnost)in ILON BAR(prijaznost). Kar nariši tole kombinacijo, bo pomagalo, lepe praznike, Vilinski pozdrav xsrcx x:)x

<{POST_SNAPBACK}>Pozdravljena Cigančica!

Kar vztrajaj pri JUM LARILI, poleg si pa še nariši, TARIN ALB(zaščita), ŠAN TAER(harmonija), AMAR NAT(ljubezen), KAM LAVER (povezovanje in strpnost)in ILON BAR(prijaznost). Kar nariši tole kombinacijo, bo pomagalo, lepe praznike, Vilinski pozdrav xsrcx  x:)x 

hvala ,boris x:Xx

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Samozavest je začela naskakovat zelo :P Samozavestnega se bolj še nisem počutil. Lepota, excelent xokx učenje, ej super, same 5 padajo xokkx vedeževanje, odlično intuicija pa še bolj :palec: Razvoj moje jasnovidnosti - z vsakim dnem boljše :D

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Dobro jutro v prazničnem jutru xsrcx

Danes kljub prazniku izbral iz svoje škatlice Vilinski simbolov energijski ključ "učenja: ULIM ŠIN", ki ga že poznamo, ampak še vseeno nekaj več o njem v nadaljevanju....

http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/U_enje_ULIM_IN.thumb.jpg

Vse življenje je učenje, če ga sprejemamo je na vseh področjih mnogo lažje, prijetnejše, lepše. Vsakdo, ki ga srečamo v življenju je učitelj, ki prinaša vedno neko sporočilo in nam s tem tudi pomaga na življenjski poti in duhovnem razvoju.

Ne učijo se samo učenci, dijaki, študenti, ampak vsakdo, če le želi, sicer so pa tu lekcije, ki nas v to prisilijo.

Tukaj pa uspešno pomaga Vilinski simbol učenja: ULIM ŠIN, ki v kombinaciji s simbolom "modrosti in spomina" daje res čudovite rezultate.V Albumu sem dodal malo širšo kombinacijo za učenje, kar pa še ne pomeni, da mora tako tudi biti, saj lahko sami malce kombinirate po svoji intuiciji in domišljiji.

Danes bom opisal samo ULIM ŠIN, ostali itak pridejo na vrsto sproti v nadaljevanju kakor jih pač izberem iz škatlice.

Kot sem dejal, ta energijski ključ nam bo pomagal bolj razumeti snov in s tem si jo boste prej in bolj zapomnili. Starši in otroci, sedaj v mesecu in dveh vam bo v čudovito podporo pri razumevanju šolskega gradiva pred koncem šolskega leta.

Lahko ga narišemo na zvezek iz katerega se učimo, lahko je prilepljen na knjige. Vilinski čarovnik so ga risali tudi na tretje oko, to prepuščam vam!

Lahko ga uporabljate tudi za razreševanje karmičnih lekcij učenja, pri opravljanju izpitov, tečajev, seminarjev, ipd. Z njim boste tudi bolj zaupali svojemu spominu, umu in znanju, lahko pa ga tudi miselno narišete v prostor, kjer poteka učenje. Zelo prijetno bo deloval, če prostor odišavite z vonji grenivke, sandalovine ali limone.

Ker sem že povlekel ta simbol je dobro upoštevati po Feng Shuiju svojo ugodno smer učenja(KUA število!), pa če koga še to zanima, naj poda svoje podatke, pa še to izračunam x:)x .

Ob sredah rišemo tudi simbole za pritok denarja, obilja in plodnosti!!!!!!!i

Vilinski pozdrav prav VSEM, B. xsrcx x:)x

Borism, jaz bi zelo rada izvedela svoje kua število za ustrezen položaj pri učenju.

Sice ne vem, katere podatke rabis, ampak upam, da bo dovolj:

Datum rojstva: 06.06.1983 ob 12:00 v Kranju. Hvala x;)x in veliko soncka ti zelim x:Ix

Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

Blackie pozdrav!

Tebi odgovarjajo v grobem vse smeri proti zahodu"KUA št. 7"(obrnjena sprednji del telesa, obraz v to smer, spanje z glavo v to smer), detaljno pa:

- za učenje: strogo proti ZAHODU, to je tudi tvoja poslovno uspešna smer, kot tudi smer zdravja;

- za družinsko slogo:proti SV-SEVEROVZHODU;

- za bogastvo: smer proti SZ-SEVEROZAHODU.

Če si v partnerstvu moraš upoštevati tudi partnerja, da on ne pride iz svoje ugodne smeri, še posebej pri družinskih smereh, lep pozdrav, Borism x:)x

hvala :palec: x;)x bom upostevala x:)x
Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

Dobro jutro!

Danes povlekel Vilinski simbol "HAT ALMAG ELAN", i pomaga pri uničevanju in izničevanju negativnosti in škodljivosti v vas in vaši okolici!

http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Za_ita_HAT_ALMAG_ELAND.thumb.jpg

Imamo spet zelo močan in koristen Vilinski simbol, ki tudi globinsko izničuje negativnosti zato ga lahko uporabljamo v sodelovanju s REM ŠALATom. REM ŠALAT nevtralizira, HAT ALMAG ELAND pa izničuje, spreminja, ponovno preobrazi vso energijo na vseh ravneh, še posebej karmično. Zelo je koristen v zaščiti proti različnih sevanjih v naši okolici, zato ga le položite poleg PC-ja ali drugih elektronskih naprav skupaj s simbolom zaščite TARIN ALBom. Uporabljamo ga pa vedno v zaporedju po simbolu, ki razoručuje. REšil vas bo tudi strahov in krivic, ki si jih nehote očitate, vrnil vam bo svobodo.

Primer: uporablja se najprej teden ali dva REM ŠALAT, če ni neke razbremenitve pri bremenu v prsih, izčrpanosti, potrtosti, obupu, živčnosti in razdražljivosti le narišite današnji simbol. Z njim boste dobili podporo, da vam bo povrnjeno zaupanje vase in svoje sposobnosti in s tem tudi notranja moč.

Nosite ga s seboj na področju svoje aure narisanega na nosilcu iz naravnega materiala, kar upam, da že veste kateri so to(papir, kristal, kamenček, ipd.) Malo pobrskajte po vašem spominu, ker sigurno ste že imeli kdaj v rokah uročen predmet saj niste poznali njegove izvirnosti in zgodovine, zato ni odveč takšne predmete očistiti preden jih sprejmete s simbol REM ŠALAT in ALIT ELAVI(čistost).

Če čutite v sebi negativno programiranje, če so vzorci starejši bo potrebno več vztrajnosti, potem dvakrat dnevno meditirajte z njim v 15 minutni meditaciji. Ta čas ga imejte v dlaneh. Lahko pa še imate ob takšnih priložnostih poleg Vilinski simbol "ljubezni: AMAR NAT" in simbol "luči: LUM NUT".

Še enkrat, kaj boste pridobili z HAT ALMAG ELANDom: vrnjena vam bo sreča, ljubezen, navdušenje, zaupanje in svoboda, zato poleg na koncu narišete tudi simbol "svobode: ILIM MILEI", da se ne vrnete na stara pota.

Lep vikend in lepe Prvomajske praznike prav VSEM, Vilinski pozdrav, B. x:)x xsrcx

ej...don't worry...pa ne zgubit vztrajnosti...saj veš, zadeve težko nastanejo čez noč in še težje se čez noč zgubijo... xrainbowx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

<{POST_SNAPBACK}>ej...don't worry...pa ne zgubit vztrajnosti...saj veš, zadeve težko nastanejo čez noč in še težje se čez noč zgubijo... xrainbowx

Če sploh kaj, potem je vztrajnost tista, ki jo ne bom zgubila, v tem primeru..... Me srček vodi... xsrcbumx Sam upam, da ni tisto, kar se najbolj bojim..... Da ni namenjeno, pol pa tudi vilinčki ne morejo nič.... :C:

Scio mi nihil scire

Borism, gledam Vilinski album in mi je res všeč... sem danes naredila eno kombinacijo, pa ok, mogoče bi se slabše končalo kot se je, če bi bila brez nje...

a si razmišljal da bi na prvo stran dal kakšne napotke kako Simbole uporabljati? pa recimo iz kje jih črpaš? Samo preblisk je tole, ne bit hud :sori:

Hvala Selena, saj je dobrodošla ideja kar omenjaš, imam namen tudi v bližnji prihodnosti pod vsak simbol napisati tudi kakšen stavek ali dva, da se takoj vidi njegov namen za uporabo. Od kod izhaja verjetno forumci že vedo, ali pa vsaj lastniki obeh KANDELARJEV - slovarjev Vilinskih simbolov ali energijskih klučev po naše, kjer so simboli narisani in opisani.

Hud pa nisem zaradi tega, ampak zaradi drugega, premalo si tu, pogrešamo te!!!!

Lep dan tebi in tvojim, B. xsrcx :palec:

Boris, mi vemo, ampak kaj pa avtorske pravice, si že pomislil na to? in Vilinci so vendarle dostopni vsem x;)x

mah ne me pogrešat, moja škratovska narava ma mal problemov z delovanjem teh Vilincev, ampak bom že našla sožitje ;)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...