Pika Pikica 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>zakaj pa potem rabiš to? Zato, k me uni gor ne šljivijo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Boris, mi vemo, ampak kaj pa avtorske pravice, si že pomislil na to? in Vilinci so vendarle dostopni vsem mah ne me pogrešat, moja škratovska narava ma mal problemov z delovanjem teh Vilincev, ampak bom že našla sožitje Selene, vsi, ki jih poznamo in poznajo (simbole) vedo, da je avtorka Marjetka Jeršek, ki je izdala obe knjigi o njih, pa še par čudovitih knjig poleg. Jaz si jih niti ne lastim, ampak vam samo prenašam poslanstvo, to je za zahvalo, ker so mi res pomagali na mnogih področjih. Še vedno bi bil zelo vesel, če bi nas obiskala Marjetka, navsezadnje je Marsi obljubila, če se prav spomnim. Vilinski pozdrav, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 jaz pa vseeno razmišljam o tem, če ni to kar nujno potrebno...mogoče bo tole kdo videl, ki se na te zadeve spozna... in verjemi, da ne vedo vsi, ki si ogledujejo tole, čigavi so - ker na enem forumu si dobil vprašanje, če se da dobiti knjigo tudi v tujem jeziku in določeni šele spozavajo simbole - mogoče ravno v tvojem albumu sicer pa cenim tvoj trud, ker vem, kolk dela si vložil v to Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Hvala za opazko, je že dopolnjeno avtorsko ime x!x , ampak risati jih bo pa še vseeno potrebno za izboljšave vsak pri sebi, LP, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Boris, oprosti, žal mi je, da sem načela tole... hotela sem le dobro... bom sedajle šla in lepo držala jezik za zobmi...grem v naravo, se pogovarjat s tički in metlji, tud če me ne razumnejo, jim je vseeno lp Ksenija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Selene, saj pravim hvala , mogoče je pa res, da najbolje, da berete iz knjige, pa da jaz Album dat zapret, LP Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 te vilinski simboli (sm sou koncno mal pogledat) so pa prou cool!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 a ne Free borism ne ga sračkat, sej mogoče sem pa čisto napačno razmišljala... ta Album je kul ti pa prec užaljen sori, še enkrat...grem jaz pod tuš, danes malce pretiravala s tekom, ampak je prav pasalo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>a ne Free borism ne ga sračkat, sej mogoče sem pa čisto napačno razmišljala... ta Album je kul ti pa prec užaljen sori, še enkrat...grem jaz pod tuš, danes malce pretiravala s tekom, ampak je prav pasalo... Hvala za pohvale, saj kar počnem rad počnem in delam dosledno in z ljubeznijo, še posebej, ker so lahko Vilinčki v čudovito pomoč vsem, ampak tule sem ti hvaležen, nisem jezen ali užaljen, v temo pa vseeno ne bom več pisal dokler se ne pojasni zato prosim iz tega mesta Marso, da poda svoje mnenje, ker le osebno pozna Marjetko, pa še forum je njen, saj vi lahko pišete naprej, jaz bom pa svoje Vilinčke vlekel iz škatlice za svojo dušu. Vilinski pozdrav, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 mene pa že 3 tedne spremlja več kot 60 simbolov in to kar uspešno Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Clementine 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 Pa ti si genij, behemoth:) In kako veš, da te spremljajo? Imaš kak dokaz za to? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa ti si genij, behemoth:) In kako veš, da te spremljajo? Imaš kak dokaz za to? Mogoče zato ker jih nosim narisane v žepu joooj maš včasih take dobre Vsakdo se kdaj zmoti Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 Golkufanje pride od mesta Julfa v Armeniji. Benečanski Ruga Giuffa v Mestu pri Formosa, gaglioffo po taljanski. Seveda vile in angeli niso dO5topni kar tako. Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 En dokaz delovanja vilinskih simbolov: narisem AMALI DOARE, grem vplacat dva loto listka in na enem zadanem stirko, na drugem pa petko HVALA VILINCKI!!!!! Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>En dokaz delovanja vilinskih simbolov: narisem AMALI DOARE, grem vplacat dva loto listka in na enem zadanem stirko, na drugem pa petko HVALA VILINCKI!!!!! Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Clementine 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Mogoče zato ker jih nosim narisane v žepu joooj maš včasih take dobre Vsakdo se kdaj zmoti Eh, nisem skapirala. Kriza, 60 znakov nosiš v žepu??? Za kaj takega že skoraj rabiš rukzak pa orožni list... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 Clementine, ne če jih narišeš na papir malce preglej ostale strani na tej temi behi,se ti ne zdi, da je to vseeno malce preveč simbolčkov naenkrat? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Clementine, ne če jih narišeš na papir malce preglej ostale strani na tej temi behi,se ti ne zdi, da je to vseeno malce preveč simbolčkov naenkrat?Hmm niti ne, da trnutne vse to rabim v življenju Clementine: Na vsakem listki jih je enih 10 tko da mam samo 6 listkov v žepu Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nilaya 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 Pozdravljeni! Sem prebrala vaše poste, dobro vam gre!Tudi sama sem poizkusila vilinske simbole, vendar še nimam knjige in ne poznam točnih navodil. Včeraj sem bila v hribih, sem zraven narisala simbole narave, gibanja, lahkotnosti in komunikacije. Simbol komunikacije je deloval na fanta, ki kar ni mogel nehat govorit. .. meni pa je primanjkovalo kondicije, tako da lahkotnost ni kaj pripomogla. . Narava pa je bila čudovita, kot vedno. . Če bi mi kdo pomagal, med tem, ko čakam na knjigo, samo kratka navodila.. o prošnji in zahvali, kako poteka? Hvala in lep vilinski ter sončen dan! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 Nilaya.... Evo nekaj citatov Borisa, ki se je zelo lepo trudil za nas in nam pomagal pri vilinčkih.... Behemoth, popolnoma nič ni narobe, če jih rišeš z rumeno, mogoče bi energijske(za gibanje) risal z rdečo, miselne(možgančke malo za aktivirati, saj so najbolj len del telesa), pa mogoče z modro barvo. Ni pa pogojeno!Glede imen bi se pa le mogoče prej aktivirali, če bi poprosil in se zahvalil zanje, vmes pa izgovoril ali pa napisal tudi njihovo izvorno ime. Izgovarjaj v sebi, naj ti ne bo nerodno, ker ne bo nobeden slišal, lep vikend tebi in tvojim, B. Fajn se imej-te , nekaj pa še lahko poskusiš preden vstopiš v butike ali trgovine .....preden vstopiš prosi vilince in vesolje, da si izbereš le tiste stvari, ki jih boš z veseljem nosila in ti bodo koristile, prihranila si boš denar in tudi čas, pa še kaj, srečno, B. Ojla Rubi Seveda se da, ne vem sicer, kaj te moti, ampak takole po intuciji bi rekel, da rabiš simbole "prijaznost-ILON BAR", "zaščita proti zlobi-REM ŠALAT", "odganjalec neprijetnosti-IŠARA SAT", potem pa še "nov začetek-ILUR DANAI" Za uporabo pa različne verzije.....najprej ga nariši tisti dan, ko kam v takšen okoliš odhajaš, če živiš v takšnem okolju si ga nariši v prostor, lahko tudi na kakšen stenski koledar, ali pa na predmet iz naravnih materialov v prostoru, zelo učinkuje pa tudi, da si jih vizuelno predstavljaš in izgovoriš neposredno pred vstopom v takšen prostor. Ko rišeš, potem meditiraš, si vedno sebe predstavljaj v novi situaciji, zelo pomembno je pa, da prej poprosiš in se zahvališ zanje, vilinski pozdrav, B. O.K. Selene! Vilinski simbol ali energijski ključ lahko aktiviramo na več načinov: - ko ga rišemo, bodimo zbrani in miselno usmerjeni v novo, boljšo, lepšo situacijo, zato se v njej tudi sami predstavljajte....- da si ga narišemo s pozitivno barvo(rdeča, modra zlata, zelena, vijolčna, itd.)....- ob risanju ali ali prošnji poprosite zanj in se na koncu tudi zahvalite Vilincem...- narisanega lahko imate s seboj na naravnem nosilcu (les, papir, kamenček, itd.)...- lahko ga nosite v žepu ali tudi v torbici....- zvečer ga narišemo za pod blazino....- najučinkovitejša je 15-20 minutna meditacija z njegovo podobo...- lahko ga narišete miselno ali pa z rokami preden stopite v prostor njegove moči....- lahko ga nariše te v prostoru tudi z dišečimi palčkami...- nekateri se rišejo tudi na predmete, ali pa na kožo, to je vse poljubno! To je nekja načinov uporabe vilinskih simbolov, ki sem si jih na hitro spomnil, lep vilinski pozdrav, B. ...itak pa ti svetujem, da si kupiš knjigi, tam je za vsak simbol posebej razloženo vse.... ...pa malo lahko prebereš prejšnje strani te teme... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nilaya 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 Pozdravljena Ribica Katja. Hvala za tvoj odgovor. Sem prebrala večino postov, zgleda, da sem tistega preskočila. (Vilinski simbol ali energijski ključ lahko aktiviramo na več načinov:) Se zgodi! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 Zakaj pa meni nekateri vilinci ne delajo? Sam kombinacija za učenje, pa simbol poguma in samozavesti drugo pa nič In ko bi full rabil mir in ljubezen Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 Hihihi vilinčki delujejo,na testu sm pisala 92%,huala lepa . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zakaj pa meni nekateri vilinci ne delajo? Sam kombinacija za učenje, pa simbol poguma in samozavesti drugo pa nič In ko bi full rabil mir in ljubezen behi preveč simbolčkov naenkrat če mene vrpašaš... za šolo imej eno kombinacijo, ko se učiš isto, nato si daj v žep drugi listek - moje mnenjeBorism pa verjetno malce pavzira tule, žal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>behi preveč simbolčkov naenkrat če mene vrpašaš... za šolo imej eno kombinacijo, ko se učiš isto, nato si daj v žep drugi listek - moje mnenjeBorism pa verjetno malce pavzira tule, žal Ok, kaj pa če imam npr. sam kombinacijo za učenje pa pač mir in ljubezen aja btw, bo kaj prej delovalo če meditiram z njimi? Ajde čaw Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.