borism 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 Pozdravljeni! Danes sem družabnik s simbolom "očarljivosti : BEL ALID" http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/O_arljivost_BEL_ALID.thumb.jpg Lep petek in vikend VSEM Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 ooooooooo lepo bi jest tud rabla.... lep petek vsem Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 Principesa, saj si že brez TO, z njim pa še lahko tolk bolj Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 Prosim vilinske simbole: KALER ADALI, AMAR NA, LIG ULAI, TIR KAIRI....vsi skupaj prosim delajte zame, ker potrebujem vašo pomoč....hvala... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Prosim vilinske simbole: KALER ADALI, AMAR NA, LIG ULAI, TIR KAIRI....vsi skupaj prosim delajte zame, ker potrebujem vašo pomoč....hvala... Seveda prosi-mo/jo ZATE Pika Pikica, ampak drugi od naštetih se ti ne bo aktiviral....."ljubezen - nekaj manjka!", lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 hvala vilincu in vilinskim.... tudi zate pikica.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pikica, da te popravim, da boš vedela kako je prav- je AMAR NAT (sem opazila, da si že parkrat napisala sem gor NA in ne NAT- sam tko za info...)LP, srečno Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 To jutro povlekel Vilinski ključ "namere : Net ALU" http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Namera_NET_ALU.thumb.jpg Eden najenostavnejši simbolov za risanje.Z njim bomo manj "cincali", svobodneje se bomo odločali, ne bomo dvomili, skratka postali bomo odločnejša oseba. Vilinski pozdrav v sončni soboto, Boris Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 S prijateljico sma ugotovila da za takojšen učinek vilinski simbolov jih je najboljše skurit. Jaz sem na listek napisal željo in narisal gor vilinske simbolo potem pa vse skupaj skuril. Ona pa se je razpizdila in vse skurla in še isti dan je dosegla željen cilj samo tak za info Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 Behemoth666 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 boris Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Pozdravljeni! V tem jutru povlekel " celost: AMONT DOR " http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Celost_AMONT_DOR_001.thumb.jpg Narišemo so ga takrat, ko imamo občutek, da nismo, kar smo(nezadovolji na celi fronti), ko nam odteka energija, ko smo brez moči, nas je strah marsičesa, ko nismo srečni, takrat ko delujemo kot ogroženo, nepopolno in izgubljeno, itdi. Za darilo pa dobimo nazaj sebe, kar je pa eno največjih daril nasploh. Vilinski pozdrav v deževni nedelji, Boris Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 vilinci danes pomagajte. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Seveda prosi-mo/jo ZATE Pika Pikica, ampak drugi od naštetih se ti ne bo aktiviral....."ljubezen - nekaj manjka!", lep dan Hvala, simboli....pardon, AMAR NAT! Nekje sem narobe prepisala....morm popravit, ker sem ga že parkrat narisala in spodaj napačno napisala....hvala za opozorilo, borism . Za danes bi pa TIR KAIRI in KALER ADALI za uspeh na izpitu....hvala vam, vilinci... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 Danes izbral Vilinski simbol " humorja: ELID AR " http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Humor_ELID_AR.thumb.jpg Vilinski pozdrav v ponedeljek.... http://www.gifs.ch/clowns/images/clounbussi.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 Boris, eno vprašanje... ali lahko Elam Lin uporabljamo tudi kot simbol za zaupanje samega vase?Hvala, LP! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 Seveda Tinal, z njim boš izboljšala zaupanje vase.Z zaupanjem si boš izboljšala rezultate in situacije na mnogih področjih.Izginile bodo negotovosti, nezaupanja, dvomi, itd. Z njim boš občutila pretok božanske energije v sebi, LP, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Danes v družbi s simbolom "preprostosti: TELIA INA" http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Preprostost_TELIA_INA.thumb.jpg Včasih pa res na povsem preprost in enostaven način veliko dosežeš, Vilinski pozdrav v torek, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 joooj kak bi blo fajn če bi imel narisan simbol utrujenosti in počite Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Tu je prispevek, kako sem na dva izleta vzel simbol Intuicije.Na prvem izletu sem imel s seboj Intuicijo, Trenutek in Razumevanjena drugem pa Intuicijo, Svobodo in tudi Razumevanje. Povezava: Pr0sOjnik Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Men pa vilinčki za učenje bolj slabo pomagajo....... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 Pozdrav v petku! Danes v prijetni družbi s simbolom "čudeža: ERAH ANU"... http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/ude_i_ERAH_ANU.thumb.jpg Lep dan in uspešen vikend VSEM, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 hvala vilincki, za lepo oceno Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 Tudi odrasli očitno potrebujemo pravljični svet. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 Pozdrav v soboti! Danes izbral Vilinski ključ "odgovornosti: HAG RAZAL" http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Odgovornost_HAG_RAZAL.thumb.jpg Zelo lep simbol za na oko, pa tudi dost funkcionalen poleg.Z njim bomo pridobili na moči pri spremembah in tudi vso potrebno energijo za preobrazbo našega življenja. Mislim, da je neodgovoren človek že vnaprej obsojen na neuspeh, nemočnost, potrtost, preziranje od strani drugih in nezadovoljstvo.... Narišite si ga na vrata, na steno prostora, kjer opravljate opravila ali se zadržujete več časa, posebno je primeren za osebe na odgovornih položaj, sicer je že starševstvo odgovorno delo (učitelji, direktorji, v zdravstvu, vzgojitelji, osebe, ki imate opravka z nevarnimi snovmi, itd.) lahko ga pa nosite s seboj na naravnem nosilcu (papir, les, kamenček, kristal, td.). Pridobili boste na natančnosti, vestnosti, vse boste opravljali z lahkoto, hitreje, učinkoviteje, pa še bolj VAS bodo cenili, spoštovali in priljubljeni boste. Jaz na vašem mestu bi ga vsekakor preizkusil . Omenil , bi še, da je danes kot tudi prihodnjo soboto Marjetkina delavnica, pa če koga v živo zanima ni odveč obisk takšne delavnice, Vilinski pozdrav VSEM, Boris Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.