Skoči na vsebino

Vilinski simboli

teja

Recommended Posts

boris zanima me kombinacija za odvajanje kajenja.Nekaj sem našla sama.Zanima me ali je to dobra kom binacija : x?x -KARDA RAM

NET ALU ,DUR AMI,NISA LUMI,SANVEIL TEI AILAH,MON TEROA :2src:

Dobra volja je najbolja
Deli na socialnih omrežjih

Ja, pa kaj če iščem po hitri poti, se pač znajdem.
V duhovnosti ni hitre in učinkovite poti. Obstaja samo hitra in učinkovita pot v oblazinjeno sobo. Poznam ljudeke, ki so se šli instant duhovnost in so jih v lokalni blaznici na novo "naštelali". Ne moreš hoditi, dokler nimaš nog.
BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

<{POST_SNAPBACK}>V duhovnosti ni hitre in učinkovite poti. Obstaja samo hitra in učinkovita pot v oblazinjeno sobo. Poznam ljudeke, ki so se šli instant duhovnost in so jih v lokalni blaznici na novo "naštelali". Ne moreš hoditi, dokler nimaš nog.

ne ti meni, jaz sem vedno delal po hitri poti in mi je vedno ustrezalo, vedno sem dosegel tisto kot sem hotel, in moje življenje je brezhibno.

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

ne ti meni, jaz sem vedno delal po hitri poti in mi je vedno ustrezalo, vedno sem dosegel tisto kot sem hotel, in moje življenje je brezhibno.

O ja, gotovo je. Si kot razvajen otrok, ki vedno vse hoče takoj. Upam, da uživaš v svoji brezhibnosti. A ko bo sledil logični padec, bo :xx!: :xx!: auč! Aroganca je slaba za osebnostno rast. A ti itak nočeš osebnostno rasti, temveč želiš z okultnim vplivati na okolje, da bi se ti klanjalo. Želim ti srečo pri tem. A naj te opomnem. Strah v tebi te bo pokopal. In upaj, da ne stopiš na pot kakšnemu res izurjenemu magu. V hlepenju za rezultatom se to rado zgodi.

BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

Samo če hitro napreduješ ne ceniš tega, kar imaš.

Duhovnost tud temelji na spoznavanju. Da spoznaš čez kakšen mesec ali še kasneje kje si delal napako ali če imaš napačne želje al tko. Počak še do 17-18 leta. Sej se nikamor ne mudi. Človek se v tem obdobju še zelo razvija na vseh ravneh. Samo lepo počas.

Pozdrav v Merkurjevi sredi(rišite AMALI DOARE!) x:)x

Danes izbral Vilinski ključ "spremembe: ŠARI LAM"

http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Spremembe_ARI_LAM.thumb.jpg

Če ste naveličani določenih navad, delovnih naporov, svojega izgleda, lahko tudi pričeske, neustreznega kraja bivališča, navihanega, nerazumljivega, nezvestega partnerja, negativnosti, ki imajo neko šablono....pa v nadaljevanju neiskrenih prijateljev, bolečin, bolezni, težav...vsega slabega, je napočil čas za veliko spremembo in risanje simbola "spremembe: ŠARI LAM" .

Če ga boste redno uporabljali(simbol), vam ne bo več dolgčas. Priporoča se začete uporaba ob začetku keltskega novega leta (1. november), ampak ga lahko že začnete tudi prej, najbolje ob dnevnih prehodih, ko je energija močnejša.

Če si ga narišete zjutraj se opazujte kaj vse se vam bo v nadaljevanju dneva dogajalo.

Je pa zelo dobro, ker te spremembe, ki se bodo pokazale, bodo premik v pozitivno smer....."Zaupajte in nagrajeni boste"

Želim vam lep Vilinski pozdrav ob spremembah, Boris xsrcx x:)x

Sej se nikamor ne mudi. Človek se v tem obdobju še zelo razvija na vseh ravneh. Samo lepo počas.

Se strinjam. V puberteti so energije, ki zalivajo človeški kadaver silno nepredvidljive, divje in neobladljive. Odsvetujem ukvarjanje z magijo in okultizmom osebam izpod 20. leta. Zaradi njihove varnosti. Magija in okultizem sta zahodni metodi in kot takšni sta ravno v našem svetu silno močni. Ker povprečen najstnik našega časa hlepi po takojšnji in trneutni zadovoljitvi, očaranju okolja, (samo)potrjevanju in uveljavitvi v družbi, hitro išče bližnjice. A magija je kot kladivo. Z njim lahko zabiješ žebelj v steno, ali sebe udariš po glavi. :xx!: A nekateri pač ne poslušajo svaril izkušenejših. Mislijo, da so pametnejši. No, na srečo je za takšne primerke vedno prosta kakšna soba v Hotelu Polje ali Hotelu Vojnik in še kje...Dobiš lep bel pulover z dolgimi rokavi in sobo samo zase. Poln penzijon garantiran na stroške ZZZS. xDDx

Me prov zanima, če imata vidva ta "modrejša", kot se sama sebe ovekovečujeta

Kabalist in matjazz kej otrok??

Men se pa zdi, da se otroc rodijo že z vsem, kar rabijo, da se izrazijo v vsej svoji polnosti in še nekej, definitivno so že ob rojstvu VSAJ KORAK AL DVA pred nami. A ne gre evolucija v napredovalno smer, ne nazaj ???

Ojej, mal se mi smilta, res no !

Vse je točno tako, kot mora bit, mogoče bo pa Behemoth dobu kakšno lekcijo, ampak to mora pa sam pogruntat, tko je to, sej smo jih mi tudi sami morali izkusiti, pridiga pa povzroči le nasprotni učinek, to bi pa vidva tud že lahko vedla.

peace and love

Klinar

<{POST_SNAPBACK}>boris zanima me kombinacija za odvajanje kajenja.Nekaj sem našla sama.Zanima me ali je to dobra kom binacija : x?x -KARDA RAM

NET ALU ,DUR AMI,NISA LUMI,SANVEIL TEI AILAH,MON TEROA :2src:

Wilma, nekaj bi jih še lahko dodala......klkni na moj podpis tule spodaj in pojdi pod "kombinacije" in si poglej za "odvisnost", lp, B. x:)x :palec:

Ojej, mal se mi smilta, res no !

Lepo. Imava pač debato, kakršno pač imava. Otroci so res dar. Sam imam sina. Žalostno, ako je tvoj otrok pametnejši od tebe(tako sem vsaj razbral to, kar si napisal). No, šalo na stran. Otroci so čudovita bitja. Njihov um je neobremenjen in vedno preprosto zadenejo bistvo.

Najbrž te živcirajo debate, kakršno imava...

Pozdrav!

Danes izbral Vilinski simbol "samospoštovanja: EL ANOR"

http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Samospo_tovanje_EL_ANOR.thumb.jpg

Včasih so nam vceplali vzorce, kot so.......nisi lep, nisi dojemljiv, nisi spoštovan, nisi dost pameten, itd. To nas pa lahko le ovira na naši poti, da ne pokažemo svoji pravih kvalitet. V veliko pomoč vam je lahko današnji simbol EL ANOR. Z njim boste dobrodošli povsod, cenjeni, spoštovani, vredni zaupanja, pa še pri sebi boste pridobili na teh lastnostih, vse to, kar boste videli pri drugih boste začel ceniti tudi pri sebi. Če ste imeli kdaj občutek žrtve ali sužnja, izgubljenca, si ga le narišite.

Lahko ga komu podarite, da lahko zasijete in zasvetite v svoji sijajni luči, za danes si ga pa podarimo najprej sebi, lep dan in vse dobro, Boris xsrcx x:)x

<{POST_SNAPBACK}>Wilma, nekaj bi jih še lahko dodala......klkni na moj podpis tule spodaj in pojdi pod "kombinacije" in si poglej za "odvisnost", lp, B. x:)x  :palec:

hvala za kombinacijo ampak ali jih lahko imaš več kot pet.Meni je namreč ona gospa kjer sem naročila obe knjigi KANDELAR rekla ,da več kot pet ni priporočljivo. xrolleyesx .No pa zdaj so knjige že doma in bom lažje vse razumela.Lep pozdrav s štajerskega konca x:o)x :hepko: :flowerface:

Dobra volja je najbolja

<{POST_SNAPBACK}>hvala za kombinacijo ampak ali jih lahko imaš več kot pet.Meni je namreč ona gospa kjer sem naročila obe knjigi KANDELAR rekla ,da več kot pet ni priporočljivo. xrolleyesx .No pa zdaj so knjige že doma in bom lažje vse razumela.Lep pozdrav s štajerskega konca x:o)x  :hepko:  :flowerface:

Po moje lahko ja :D Jaz mam jih več kot 10 pa kolko tolko delujejo.

Pozdrav v predprazničnem petku!

Danes se družim s simbolom "hitrosti: KAT NIRA"

http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Hitrost_KAT_NIRA.thumb.jpg

Zelo priporočljiv pri športnih aktivnostih, še posebej pri tistih, kjer je pomembna hitrost in tekma z uro (atletika). Če je pa vaša karmična lekcija v tem življenju, da se morete še izpopolniti pri potrpežljivosti, bo pa deloval s polovično močjo.

Je eden izmed prvih in osnovnih simbolov, ki lahko zelo pomaga pri kombnacijah z ostalimi simboli, skupaj z učinovitostjo, ciljem in uspehom.

Dobro deluje v kombinaciji z AMAR NAT-om pri kvaliteti ljubezni, potem skupaj z PIL AREI-jem pri izpopolnitvi spomina, itd.

Če gledam pri sebi danes, res vse poteka zelo hitro in kvalitetno.....123....zato hitim naprej, lep praznik in vikend VSEM, Boris xsrcx x:)x :palec:

Pozdravljeni!

Prav na hitro, moram vam povedat, da se danes z mano dogajajo res hecne stvari. Zjutraj sem si narisala AMONT DOR in z vsem kar paše zraven vtaknila v žepek od hlač. Včasih pravzaprav pogosto se mi dogaja, da predolgo oklevam in česar se lotim ponavadi ostane nedokončano. Danes se kar vrstijo dejavnosti in opravki, sploh mi ni težko. Na delu pa se vrsti eno za drugim. Tale ključek bom pa še uporabila.

veliko dobre energije vsem.

Hej boris!Ej kaj lahko samo nekaj pripomnim. V tvoji zbirki vilinskih simbolov sem opazil da je zabava Arbor Ruta, moral pa bi biti Arbor Rut x;)x

Pa še neki sem opazil sam da se ne morem spomnit.

meni pa zelo drugače piše:

Aja, pa tam ko imaš simbol opaznosti si natrobe napisal namesto opaznosti si napisal razumevanje2 mora pa bit opaznost ;) saj na seznamu je ok, samo v albumu ni :D

Aja, pa že vem zakaj si napisal arbor ruta, spodaj je bilo sklenjeno ime in je zato bilo arbor ruta:

"Popeljite se v svet zabave z arbor Ruta"

Pozdrav v praznični soboti!

Danes se družim s simbolom "komunikacije: KE - LIN"

http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/komunikacija_KE_LIN.thumb.jpg

Z njim boste lažje stopili v stik s samim seboj, z drugimi, nasploh z vsem kar se dogaja v vaši okolici. Razvila se bo božanska usklajenost in frekvenčnost.

Če si želite, da bi vas poklical oddaljen prijatelj, takrat da bi lažje razumeli svoje hišne ljubljenčke, da izboljšate svoje odnose z otroki, partnerji, starši, itd. si ga narišite na nosilec naravnega materiala ali meditirajte z njim. Za meditacijo v sanjah si ga položite pod blaznino. Lahko si ga narišete na telefon ali miselno pred kakšnim sestankom v ozračje prostora. Možnosti je obilo!

Želim vam mnogo komunikacije v praznični soboti, Vilinski pozdrav, Boris xsrcx x:)x

VČERAJ SEM ZAČELA UPORABLJATI KOMBINACIJO ZA ODVAJANJE KAJENJA IN MALO NAPREDUJEM.CIGARETI SO MI ZAČELI SMRDETI xokx.SAMO NE VEM ALI MORAM VEDNO MEDITIRATI PA TO ZA VSAK SIMBOL ALI JE DOSTI,DA JIH SAMO NARIŠEM IN VTAKNEM V ŽEP TER SE ZVEČER ZAHVALIM. xDDx
Dobra volja je najbolja

Wilma, odveč ni meditacija, ker koristi, lahko mediraš tudi z večimi.

Glede števila, se odločite sami, manj jih bo večji učinek bo na tistih izbranih področjih, to je prepuščeno res samo vam.

Priporočam vam, da le ne pretiravate s preveliki številom, pa ne mečete vse v en koš, ker vsi za vse pa le niso. Zato ej pa kdo kje razočaran, ker misli, da bo v mesecu dni izboljšal kar 200 področij.

Wilma, obilo uspeha in zadovoljstva še naprej pri druženju z njimi, LP, Boris xsrcx x:)x

http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Meditacija_ZAN_HAILI.thumb.jpg

Ej boris, samo zakaj bi jih več zmanjšalo učinek, če pa se vsak simbol posveča le eni vrednoti življenja.

Med sabo pa se ne izničujejo.

Jaz jih imam veliko in kar delajo :D

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...